520
NHL 2007
  • Me0w
    Gondolom nem volt bhimportod, azert.
  • Attlen
    Az hogy nem tom szval az ilyen másolgatos és elb***ta a nhl-emet mert ha megcsinálom utána ugye azt a dosos izét elinditom(vmilyen batott), utána a játékot és azt irja ki hibajelentés küldése stb.: :S:S nem értem pár honapja pedig jó volt:S
  • Me0w
    Van.
  • Me0w
    Hivatalos csak oktoberi van. Mernem jo a nemhivatalos?
  • batmanka
    van NHL07 sg bajnokság? :)
  • rokker4life
    jaja egy roster frissités jol jönne...
  • Dexantreal
    Semmi nem történt, csak mondtam.
  • 0Georg0
    bocs
  • Dexantreal
    NHL 07 sg bajnokság, nem a játék topikja.
  • 0Georg0
    Megszületett a végeredmény

Detroit red wings - Florida panthers
    11 - 2
    És egy plexitüveg :D
  • Attlen
    Nincs egy mostanni roster a NHL 07-hez amibe pl.: benne van forsberg a nashville-hez megy??? HIVATALOS ROSTER!!
  • Dexantreal
    Amúgy a bal analoggal mozog, a jobbal pedig passzol.
  • Dexantreal
    Semmi baj. Amúgy nem tudom tényleg :S. Úgy emlékszem, hogy a két analoggal irányítottam a bunyót, mikor véletlen sikerült aktiválni... tehát a karjait azzal vezéreltem, hogy hova üssön.
  • jbal
    ja én az ealsó képet néztem bocs.és ha az egyik analógot lenyomod?
  • Dexantreal
    Azzal lő.
  • jbal
    pl. a 6-os gomb az üres
  • V43 1105
    Online módban, csak 2-en lehet játszani maximum?
  • V43 1105
    Próbáltam, a játék szépen fut 1024x768, de a menü nem :D

-Más, tud valaki Magyar csapatokról, amellyek letölthetőek? Pl.: Dunaferr stb..
  • Dexantreal
    Nem néztem, meg aztán biztos azért van így midenn, mert ezek kellenek és ezt a beállítást szoktam meg. Meg, mint említettem én és valaki lentebb, sikerült aktiválni a figh-t. Összevissza nyomkodás árán és analoggal ütött is párat, szóval benne kell lennie ebben az alap beállításban valahol, csak nem írja ki :S.
  • jbal
    és ha a gombokon állítod a funkciót?nem adja ki h activate fight?
  • Dexantreal
    Nem hiába kérdi sok gamepaddal játszó ember a fórumon, hogy hogyan tudja aktiválni a fight-t. Nincs benne.

• jbal
    nézd meg a configure controllerben
  • Dexantreal
    Nem tudok jól angolul, de, ha adsz egy hivatalos oldal linket ahol van fórum, akkor én megpróbálom.
  • Dexantreal
    Jah nem szóltam... ez a billentyűzet lol.
  • Dexantreal
    Looool... megnéztem a configure controls-t a mecs után. Ott van gamepadon is, hogy melyik gombbal lehet, de gőzöm sicns, hogy ez a kettes lefelé nyillal melyik lehet :S.

• báttyó02
    -
  • hókulláré
    online rostert hogy lehet csinni? :P

régen lehetett vmi programmal
  • jbal
    Rules and Options-->Settings-Display settings
  • V43 1105
    Hol tudok, menű felbontást állítani?
  • jbal
    ahonnan letöltötted oda nincs leírva?
  • forestjr79
    Helló!
    Letöltöttem ma az orosz szuper liga modot, de rar-ban van, és jelszót kér. Nincs mellé semmiféle nfo fájl, sőt, még a google se segített. Esetleg itt valaki nem tudja? Próbáltam kódfejtő progival is, de azzal sem sikerült.
  • batmanka
    nem a driver a baj...
    vertical sync-et kapcsold be (asszem) :)
  • báttyó02
    2másik drivert is probáltam de ugyanaz....
    nvidiához tudnátok ajánlani oylan drivert amivel megy az nhl?
  • Attlen
    Hello, mitől van az ha például fel teszek egy rostert vagy valami patchot elinditáskor azt irja ki, nhl2007.exe hibát észlelt ezért leállt ugy csinálom ahogy le van irva:S:S
  • dotkom
    jaja megkene. valakinek nincs kedve?:DD
  • Me0w
    VGA driver frissties van.
  • báttyó02
    hali

felteszem a gémet,de a menüben semmi sincs csak a quit O_O
    ilyenkor mivan??
  • Dexantreal
    Thanks! Nem baj, azért elolvasom majd, hogy mit írnak. Csak nem otthon vagyok még. Ja régen a 2006-ban én is billel toltam és nekem verekedett, ha jól emlékszem. Sikerült le is küldeni az ellent a padlóra, vagyis ebben az esetben a jégre.

Itt a 2007-ben viszont inkább gamepad-dal játszok és még nem jöttem rá. Talán majd egyszer valaki. Vagy megkéne kérdezni a hivatalos oldalon fórumon :S... vagy valami ilyesmin :S.
  • dotkom
    en mar 06 ota varom, hogy vegre egyszer valakitol megtudjam hogyan is kell verekedni, de eddig senki se tudta pontosan. anno nekem is sikerult 06-ban, ugy hogy nyomogattam a tab-ot, de akkor is csak az esetek 50%-ban verekedett, es maig nem ertem miert.

itt egy link a szabalyokra. de ez inkabb olyan, hogy minek mekkoranak kell lennie..
  • Dexantreal

Na, régen játszottam vele és a napokban ismét kaptam hozzá, s pár hete letöltöttem. Szerintem már meg van az egy hét, de lehet, hogy kettő is :S. Mindegy.

Martin St. Louis és Tampa Bay Lighting rulz!

Lenne kérdésem is. Tud valaki linkelni egy NHL szabályt - lehetőleg magyarul - ? Ugyanis értem én picit a játék szabályait, de jó lenne pontosabban kiismerni.
    Ja és én gamepadon tolom a géjmet és egyszer sikerült aktiválnom a bunyót! Csak aztán elfelejtettem, hogy melyikkel is sikerült :S. Pedig az emberkémmel tudtam is ütni párat - szerintem az analog karokkal sikerült ezt véghez vinnem -, de nem mindig jött össze és leverték. Akkor elment a kedvem tőle és nem próbálkoztam azóta. Szóval mivel hírtelen nyomkodtam össze-vissza mindent, ezért nem tudom melyikkel lehet aktiválni :S. Valaki, aki esetleg err rájött már, elmondaná nekem, hogy melyik? :S

Kekszike látom NHL-re is kíváncsi lettél Madden NFL 07 után. Maddennel még játszol? Én igen... csak picit hanyagoltam a napokban.