NHL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs egy mostanni roster a NHL 07-hez amibe pl.: benne van forsberg a nashville-hez megy??? HIVATALOS ROSTER!!

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Amúgy a bal analoggal mozog, a jobbal pedig passzol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Semmi baj. Amúgy nem tudom tényleg :S. Úgy emlékszem, hogy a két analoggal irányítottam a bunyót, mikor véletlen sikerült aktiválni... tehát a karjait azzal vezéreltem, hogy hova üssön.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jbal
ja én az ealsó képet néztem bocs.és ha az egyik analógot lenyomod?

Azzal lõ.

jbal
pl. a 6-os gomb az üres

V43 1105
Online módban, csak 2-en lehet játszani maximum?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Próbáltam, a játék szépen fut 1024x768, de a menü nem 😄

-Más, tud valaki Magyar csapatokról, amellyek letölthetõek? Pl.: Dunaferr stb..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem néztem, meg aztán biztos azért van így midenn, mert ezek kellenek és ezt a beállítást szoktam meg. Meg, mint említettem én és valaki lentebb, sikerült aktiválni a figh-t. Összevissza nyomkodás árán és analoggal ütött is párat, szóval benne kell lennie ebben az alap beállításban valahol, csak nem írja ki :S.

jbal
és ha a gombokon állítod a funkciót?nem adja ki h activate fight?

Nem hiába kérdi sok gamepaddal játszó ember a fórumon, hogy hogyan tudja aktiválni a fight-t. Nincs benne.

jbal
nézd meg a configure controllerben

Nem tudok jól angolul, de, ha adsz egy hivatalos oldal linket ahol van fórum, akkor én megpróbálom.

Jah nem szóltam... ez a billentyûzet lol.

Looool... megnéztem a configure controls-t a mecs után. Ott van gamepadon is, hogy melyik gombbal lehet, de gõzöm sicns, hogy ez a kettes lefelé nyillal melyik lehet :S.

báttyó02
-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hókulláré
online rostert hogy lehet csinni? 😛

régen lehetett vmi programmal

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

jbal
Rules and Options-->Settings-Display settings

V43 1105
Hol tudok, menû felbontást állítani?

jbal
ahonnan letöltötted oda nincs leírva?

forestjr79
Helló!
Letöltöttem ma az orosz szuper liga modot, de rar-ban van, és jelszót kér. Nincs mellé semmiféle nfo fájl, sõt, még a google se segített. Esetleg itt valaki nem tudja? Próbáltam kódfejtõ progival is, de azzal sem sikerült.

Forza vecchio cuore rossoneri!

nem a driver a baj...
vertical sync-et kapcsold be (asszem) 😊
báttyó02
2másik drivert is probáltam de ugyanaz....
nvidiához tudnátok ajánlani oylan drivert amivel megy az nhl?

Hello, mitõl van az ha például fel teszek egy rostert vagy valami patchot elinditáskor azt irja ki, nhl2007.exe hibát észlelt ezért leállt ugy csinálom ahogy le van irva:S:S

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

dotkom
jaja megkene. valakinek nincs kedve?😄D

http://atwwebmaker.tx.hu/

Me0w
VGA driver frissties van.

Together we'll fly someday...

báttyó02
hali

felteszem a gémet,de a menüben semmi sincs csak a quit O_O
ilyenkor mivan??

Thanks!<#wave> Nem baj, azért elolvasom majd, hogy mit írnak. Csak nem otthon vagyok még. Ja régen a 2006-ban én is billel toltam és nekem verekedett, ha jól emlékszem. Sikerült le is küldeni az ellent a padlóra, vagyis ebben az esetben a jégre<#eljen><#hehe>.

Itt a 2007-ben viszont inkább gamepad-dal játszok és még nem jöttem rá. Talán majd egyszer valaki. Vagy megkéne kérdezni a hivatalos oldalon fórumon :S... vagy valami ilyesmin :S.

dotkom
en mar 06 ota varom, hogy vegre egyszer valakitol megtudjam hogyan is kell verekedni, de eddig senki se tudta pontosan. anno nekem is sikerult 06-ban, ugy hogy nyomogattam a tab-ot, de akkor is csak az esetek 50%-ban verekedett, es maig nem ertem miert.

itt egy link a szabalyokra. de ez inkabb olyan, hogy minek mekkoranak kell lennie..

<#wave>

Na, régen játszottam vele és a napokban ismét kaptam hozzá, s pár hete letöltöttem. Szerintem már meg van az egy hét, de lehet, hogy kettõ is :S. Mindegy.

Martin St. Louis és Tampa Bay Lighting rulz!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Lenne kérdésem is. Tud valaki linkelni egy NHL szabályt - lehetõleg magyarul - ? Ugyanis értem én picit a játék szabályait, de jó lenne pontosabban kiismerni.
Ja és én gamepadon tolom a géjmet és egyszer sikerült aktiválnom a bunyót!<#eljen> Csak aztán elfelejtettem, hogy melyikkel is sikerült :S. Pedig az emberkémmel tudtam is ütni párat - szerintem az analog karokkal sikerült ezt véghez vinnem -, de nem mindig jött össze és leverték. Akkor elment a kedvem tõle és nem próbálkoztam azóta. Szóval mivel hírtelen nyomkodtam össze-vissza mindent, ezért nem tudom melyikkel lehet aktiválni :S. Valaki, aki esetleg err rájött már, elmondaná nekem, hogy melyik? :S

Kekszike látom NHL-re is kíváncsi lettél Madden NFL 07 után. Maddennel még játszol? Én igen... csak picit hanyagoltam a napokban.

KeKKSZike
Thx!
Olyan kérdésem lenne még, hogy... Elkezdtem egy nhl dynastit. De nagyon-nagyon hosszú nekem így egy szezon. Nem lehetne vhogy azt lerövidíteni? hogy alapszakaszba fele annyi meccs legyen? thx

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

jbal
nekem alapbeállításon.open ice control

KeKKSZike
És az R az melyik gomb?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Na tehát...

Bszállok a bajnokságba, 28-tól 1.2 Mbites netem lesz az MSN címem [email protected] a csapat vagy San Jose, vagy Toronto, azért nem döntöttem még el, mert szerintem haver is be akar szállni a játékba, és ha beszáll õ lesz a Sharksszal
Adj el egy drága játékost.
jbal
melyik a legújabb roster?
és a korongot nem lehet elhagyni valahogy?
ja meg mér ad néha kiállítást a kapusomnak ha kimegy és lepasszolja a játékosomnak?azt írja hogy a játék késleltetéséért.de nem is húztam az idõt.egybõl passzoltam

Már értem, hogy mért írta ki, mert túl léptem a 44 milliós limitvásárlást!
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet megnövelni ezt a limitet?
Me0w
Rostert updateletel. kar volt.

Together we'll fly someday...

Hello mindneki Dinasty mode-ban játszom a harmadik évadnál járok! És nem tom, hogy mit csináljak, mert ha játszani akarok ezt írja ki:
Your team is currently not salary cap compliant!

Mit kel csinálnom, hogy továbbjussak?
jbal
és hol?

dotkom
ja

jbal
a gép ellen lehet simán büntetõpárbajt játszani?

jbal
nekem a bill-t nem kell mindig

gamepaddal játszom. na de megnéztem a játékban a gamepad beállításokat és ott nem is lehet rákonfigozni azt az opciót hogy lejöjjön a kapus.
vagy játszam inkább én is keyboarddal?
még egy kérdés: minden játékindítás után újra be kell állítani a gamepadon a gombkiosztást? mert nekem igen....

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

jbal
benyomtad a gombot ami lehozza a kapust.bill-en a TAB

Hali mindenkinek!

Látom sokan panaszkodnak, hogy szar a game... Szerintem ez nem igy van!
Nagyon egyszerü a dolog. Nem gép ellen kell játszani!!
Aki szeretne komolyabb ellenfelekkel játszani látogasson el a:
www.hohl.hu -ra
itt több éve fut a mindig aktuális nhl-el bajnokság.
Gépnek akárki üt 10 gól fölött.
Nem azt mondom, hogy a játéknak nincsenek hibái, mert vannak 😊
De ember ellen szerintem nagyon jó szorakozást nyújt!
Szóval akinek van kedve online játszani nézzen el a fenti linkre!
sziasztok!

az miért van hogy a kapusom folyamatosan lemegy és mezõnyjátékos jön fel helyette? valami szarság be van kapcsolva, vagy csak szimplán hülye vagyok és én cserélgetem folyton le csak nem tudom hogy hogy!
pls help, mert így nem bírok vele játszani!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

dotkom
sztem nem lehet beallitani. legalabbis nekem nem sikerult.

ForzaInter
Hú az hogy lehet megcsinálni hogy mint a 06-ban hogy a játékosváltás és a passzolás egy bill legyen? Mint a 06-ban hogy az S passzol és váltogatja a játékost.

Ja és jelentkezzetek NHL 07 bajnokságra! Itt a linK:

nhl 07 bajnokság

Yo, Bitch!

dotkom
😄😄