NHL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-Más, tud valaki Magyar csapatokról, amellyek letölthetõek? Pl.: Dunaferr stb..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

régen lehetett vmi programmal
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
Letöltöttem ma az orosz szuper liga modot, de rar-ban van, és jelszót kér. Nincs mellé semmiféle nfo fájl, sõt, még a google se segített. Esetleg itt valaki nem tudja? Próbáltam kódfejtõ progival is, de azzal sem sikerült.
Forza vecchio cuore rossoneri!
vertical sync-et kapcsold be (asszem) 😊
nvidiához tudnátok ajánlani oylan drivert amivel megy az nhl?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
felteszem a gémet,de a menüben semmi sincs csak a quit O_O
ilyenkor mivan??
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Itt a 2007-ben viszont inkább gamepad-dal játszok és még nem jöttem rá. Talán majd egyszer valaki. Vagy megkéne kérdezni a hivatalos oldalon fórumon :S... vagy valami ilyesmin :S.
itt egy link a szabalyokra. de ez inkabb olyan, hogy minek mekkoranak kell lennie..
http://atwwebmaker.tx.hu/
Na, régen játszottam vele és a napokban ismét kaptam hozzá, s pár hete letöltöttem. Szerintem már meg van az egy hét, de lehet, hogy kettõ is :S. Mindegy.
Martin St. Louis és Tampa Bay Lighting rulz!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Lenne kérdésem is. Tud valaki linkelni egy NHL szabályt - lehetõleg magyarul - ? Ugyanis értem én picit a játék szabályait, de jó lenne pontosabban kiismerni.
Ja és én gamepadon tolom a géjmet és egyszer sikerült aktiválnom a bunyót!<#eljen>#eljen> Csak aztán elfelejtettem, hogy melyikkel is sikerült :S. Pedig az emberkémmel tudtam is ütni párat - szerintem az analog karokkal sikerült ezt véghez vinnem -, de nem mindig jött össze és leverték. Akkor elment a kedvem tõle és nem próbálkoztam azóta. Szóval mivel hírtelen nyomkodtam össze-vissza mindent, ezért nem tudom melyikkel lehet aktiválni :S. Valaki, aki esetleg err rájött már, elmondaná nekem, hogy melyik? :S
Kekszike látom NHL-re is kíváncsi lettél Madden NFL 07 után. Maddennel még játszol? Én igen... csak picit hanyagoltam a napokban.
Olyan kérdésem lenne még, hogy... Elkezdtem egy nhl dynastit. De nagyon-nagyon hosszú nekem így egy szezon. Nem lehetne vhogy azt lerövidíteni? hogy alapszakaszba fele annyi meccs legyen? thx
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Bszállok a bajnokságba, 28-tól 1.2 Mbites netem lesz az MSN címem [email protected] a csapat vagy San Jose, vagy Toronto, azért nem döntöttem még el, mert szerintem haver is be akar szállni a játékba, és ha beszáll õ lesz a Sharksszal
és a korongot nem lehet elhagyni valahogy?
ja meg mér ad néha kiállítást a kapusomnak ha kimegy és lepasszolja a játékosomnak?azt írja hogy a játék késleltetéséért.de nem is húztam az idõt.egybõl passzoltam
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet megnövelni ezt a limitet?
Your team is currently not salary cap compliant!
Mit kel csinálnom, hogy továbbjussak?
vagy játszam inkább én is keyboarddal?
még egy kérdés: minden játékindítás után újra be kell állítani a gamepadon a gombkiosztást? mert nekem igen....
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Látom sokan panaszkodnak, hogy szar a game... Szerintem ez nem igy van!
Nagyon egyszerü a dolog. Nem gép ellen kell játszani!!
Aki szeretne komolyabb ellenfelekkel játszani látogasson el a:
www.hohl.hu -ra
itt több éve fut a mindig aktuális nhl-el bajnokság.
Gépnek akárki üt 10 gól fölött.
Nem azt mondom, hogy a játéknak nincsenek hibái, mert vannak 😊
De ember ellen szerintem nagyon jó szorakozást nyújt!
Szóval akinek van kedve online játszani nézzen el a fenti linkre!
az miért van hogy a kapusom folyamatosan lemegy és mezõnyjátékos jön fel helyette? valami szarság be van kapcsolva, vagy csak szimplán hülye vagyok és én cserélgetem folyton le csak nem tudom hogy hogy!
pls help, mert így nem bírok vele játszani!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ja és jelentkezzetek NHL 07 bajnokságra! Itt a linK:
nhl 07 bajnokság
Yo, Bitch!