NHL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Türelem rózsát terem, meg választ. Nem kell ezért privit írni nekem. Én nem tudom, nekem alap rosterem van mindenütt, nem frissítgetem a játékot. Jó így az alap dolgokkal nekem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hello, amugy a nem hivatalos roter meg elrontja az nhl-mert miután felürirtam a fájlokat bh importott futtatva is azt irja hibát hajtott végre az nhl.exe nincs vmi megoldás erre?😞

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Sikerült padlóra küldenem Karlsonnal (Tampa Bay Lighting) a Hurricans egyik emberét!<#eljen> Thanks mégegyszer!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Casillas-t akartam írni, sry.

Ja és a lefele nyíl az aktiváló, ahogy Casillias te mondtad, a line kiírása meg a bal oldali, csak én emlékeztem rosszul.

Ezer thanks!<#wave> Mindkettõtöknek. Amúgy alapon van minden, úgy jó nekem.

Casillas
alapból 2-es és 3-as gomb asszem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

jbal
az ember váltó/forgó és az open ice controllal lehet

Na, most fightoltam és vesztettem. Hogyan lehet gamepadon ütni? Analogot nyomtam, ott nem volt semmi, ha jól láttam. Még próbálkozok.

Casillas: Ja, hát igen. Még az alapvetõ gombokon kívûl (lövés, passz, blokkolás stb) még nem nagyon birizgáltam mást és csak most kezdtem el a quick playst is kitapasztalni. Úgy, hogy thanks a választ!<#wave> Lefele nyílra nekem egyébként megjelenik a line 1, line 2, line 3 és az erejük, hogy mennyire fáradtak. Na, de majd fight-nál résen leszek és megnyomom lefelé. Amúgy honnan derült ki, hogy ez a fight a gamepadon? Régebben is kérdeztem, meg más is és még se volt válasz. Ám mindenesetre mégegyszer nagyon thanks!<#wave> A kapussal meg majd elpasszolom, mostanában kiszoktam lõni elõre és kész.

jbal: Ja, azt tudom, csak nekem gamepadon jobban fekszik a dolog. Anno billel kezdtem azt hiszem a 2007-t is (2006nál még nem volt gamepadom és ott tudtam fightolni akkor billel)és aztán meguntam és uninstall. Majd pár hete nemrég ismét leszedtem és feltettem és gamepaddal hajrá. Meg uninstall elõtt is már gamepaddal próbálkoztam. Szóval tudom, hogy billen mi az ábra, csak még gamepadon kell megszoknom itt az irányítást a wuick playst, meg az ilyeneket, mert az alapvetõ dolgokat tudom.

jbal
Caslillas:azonnal el szoktam.de lehet h az a gond h kijön a zónából
Dexantreal:billen a NUM 8-al lehet sorcserét csinálni gamepadon nemtom:S

Casillas
amire az van írva, hogy quick plays, azokon a nyilakon nyomod a lefelé gombot egyszer, de csak akkor verekszik, ha te is elfogadod, meg az ellenfél is, gép van amikor nem akar, de ha megnyomod azt a lefelét, akkor a te neved feletti felirat átváltozik az alsó sávban arra, hogy fight accepted

delay of game penalty meg elkerülhetõ ha azonnal elpasszolod a kapussal a korongot valahova

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Valaki elmondaná mit lehet tenni a boldogtalan játékosokkal? Evgeny Arthukin elõzõ mecs után Dynastiban megdobott egy üzivel, hogy:

Na már most. Játéklehetõséget kap õ. Mint mindenki más. Gép cserélgeti ugye az embereket néha - ezzel kapcsolatban van is kérdésem: mikor a taktikát változtatom (Agressive, Standard, Conservative), akkor a gép le és fel cseréli a taktikába megfelelõen illõ játékoskat? Vagy csak, ha fáradnak, akkor jön a második csapat? Arthukin tehát ennélfogva így kap csak játék lehetõséget, a gép cserebere rendszere álltal, én nem tudom ezt manuálisan kontrollálni. Hacsak... mecs kezdés elõtt, ott a home line izé manualról átkéne álllítanom? :S
Tehát ennek a hsz-nak a lényege: hogyan tudom Evgeny Arthukint többet játszattni, hogy boldog legyen? Megjegyzés: emlékeim szerint még nem lõtt gólt a szezonban :S.

jbal
húúúúúúú mekkora gólt varrtam.kb. a saját kék vonalamról lõttem maagsan h felszabadítsak és behullott.sajnos nem tudtam fel venni emrt a fraps sazrakodott és lefagyott az egész nhl

HI GYERTEK TÖLTSETEK FÖL NHL REPLAYT GO! ITT A HONLAP: www.easportsfun.extra.hu
jbal
tetgnap próbáltam és nem bolt jó az a .upd ezzel.de lehet hnektek menni fog
itt vannak a trade-k

phall
én szivesen megcsinnám az SG ligás csapatoknak a rosterét ha lehet ezzel, de akkor tudnátok adni egy helyet ahol fent vannak a "trade"-ek ?

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Me0w
Probald meg az nhlview-al, lehet, hogy van benne ilyen lehetoseg.

http://www.sportsgamer.com/forums/downloads.php?do=file&id=1726

Together we'll fly someday...

jbal
nem a honlap miatt kérdeztem

Nem kell upd. fájl felrakod zip-be azt kész vagy avi-ba vagy rar-ba ott van a honlapon.
jbal
.upd fájlt hogy lehet csinálni?

phall
azért van egy helyesírásod te srác... csináld már meg légyszi a honlapot normálisan :\

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

www.easportsfun.extra.hu
WWW:EASPORTSFUN.EXTR.HU itt van !!!!!!!!!
Erre majd valaki pls...

jbal
nem nyomok tab-ot.van hogy ha játékost váltok a kapussal mozgok az is idegesítõ de itt magától megy ki.
amúgy .upd-s rostert nem adtak még ki?

V43 1105
Nem lehet hogy Tabot nyomsz, vagy véletlen mikor játékost váltasz akkor a kapussal mozogsz?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

jbal
igen.de magától megyki a kapus

Ja, a honlap linkjét lehagyta NHL és Madden topikból is. Egyébként nem arra gondolsz, mikor véletlen kiaraszolsz a kapusoddal a saját kis területérõl? Én kimentem és büntetõt kaptam, de õ maradt a pályán és gondolom egy játékos ment le.

jbal
és a honlap neve?
amúgy miért van néha ha a kapusom játékba avatkozik kiálítják a játék késleltetéséért?(delay of game)

Elöször is ugy gondoltam miért ne lehetne egy olyan honlap is.Amelyre fel lehetne tölteni a kedvenc góljainkat vagy touchdownjainkat.Ja és persze egy letöltés halmazt csinálni amely MADDEN 07,FIFA 07,NHL 07-hez progikat mezeket stb.Lehetne letölteni!
Honlap még szerkesztés allat de feltöltés már üzemel!
Hát kb. igen...
Készítettem egy csapatot. Seattle Stars. Minden beállítva, már kreáltam mellé 19 ász embert és mindig azt írj ki, hogy:
- Teams need at least 18 skaters
- vagy pedig valami olyasmit, hogy a salary elérte a max határt

Oké, overáljuk mindegyiknek 85 körül kezdõdik, de hát hogyan dobjak ösze egy saját csapatot? Tegyek be csomó rossz játékost és pár jót, vagy mi? :S

phall
istenvagy!!!!!!!!

köszeeeeeeeee

Hehh?...

Ja, majd velünk is gyakorolhatna akár.

nhladdons.info www nélkül!

Me0w
Bajnoksag topik

Jelenleg epp a 3. fordulo van, de ha valaki kiesik, vagy megvarod a kovetkezot akkor persze belephetsz 😊 Altalaban estenkent szoktunk gyakorolni, szoval ha nem is tetmeccset, de simat majd' minden este jatszhatsz valakivel 😊

Kösz az infót 😊
kicsit bõvebben tudnál esetleg irni róla?
hogy müködik? miként lehet esetleg csatlakozni?
De épp ez az azt bemásoltam az nhl mappájába és elinditottam és nem volt jó már csomoszor ujraraktam és akkoris megprobáltam:S.......

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Me0w
Gondolom nem volt bhimportod, azert.

Az hogy nem tom szval az ilyen másolgatos és elb***ta a nhl-emet mert ha megcsinálom utána ugye azt a dosos izét elinditom(vmilyen batott), utána a játékot és azt irja ki hibajelentés küldése stb.: :S:S nem értem pár honapja pedig jó volt:S

Me0w
Van.

Me0w
Hivatalos csak oktoberi van. Mernem jo a nemhivatalos?

van NHL07 sg bajnokság? 😊
jaja egy roster frissités jol jönne...

Semmi nem történt, csak mondtam.

bocs
NHL 07 sg bajnokság, nem a játék topikja<#hehe>.

Megszületett a végeredmény

Detroit red wings - Florida panthers
11 - 2
És egy plexitüveg 😄