NHL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
onlány nem akarod nyomni? gyere át a sg bajnokság topikba vagy írj privátot és megbeszélünk egy barátságos meccset. sajnos eléggé laggol, de hát jobb, mint egy gép ellen😊
The Matrix has you...
amikor lövési pozícióba kerülsz, akkor miután ellõtted a korongot, nyomd az ellenkezõ irányt, mint ahonnan lõttél, de kipróbálhatod ugyanazt az oldalt is, valamint ne csak jobbra-balra, hanem átlóba is lõheted (ekkor megy sarokra). látni fogsz egy céltáblaszerûséget, oda lõtted.
szóval az irány a lényeg😊)
de jó még az is, ha kapu elõtt passzolsz (el a kapus elõtt), mert ilyenkor általában nem ér át a másik oldalra és így könnyen be lehet bombázni a kapuba. itt inkább ugyanazt az irányt használd lövés közben, mert akkor nem középre lövi, hanem még szélebbre. védhetetlen (jó néha csal a gép😊)
gamepad-dal próbáld meg, mert szerintem jobb vele (billentyûvel nyomtam eddig én is, de tényleg jobb😊 csak meg kell szokni) online-os meccset is nyertem már vele😊
The Matrix has you...
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
The Matrix has you...
a BH szaros szinte midnenkinek kifagy, .upd-os me gonline is tökéletes és nem fagy ki csak ezért
The Matrix has you...
Yo, Bitch!
Together we'll fly someday...
a 07-es enyhén jobb, csak itt nem kell megkerülni a kaput, hanem más irányból kell menni, egyet fordulni, és gól... és itt is ahányszor csak akarod.
Nálam, csak egyszer védekezett jól a gép, vagyis annyira jól, hogy meg is fogott: egy all star meccsen. Na az tuti volt, meg is izzasztott.
És védekezni meg tlnyleg nem védekezik, de nem is támad, mert az hogy felviszi s rálövi, azt nem nevezném támadásnak, csak körbelövi a kaput s van hogy bemegy
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
palánkra szorítás, bodycheck, minden ami kell. jó kis meccs volt, shootout-al kaptam ki 3-2-re. nekem jó a beállítás így is. kicsit gyakorolj és menni fog😊))
The Matrix has you...
na, ha valaki ezzel szeret bíbelõdni és megtalálja a legjobbat, akkor közzétehetné.
megjegyzem nekem a 2006-ossal csak annyi volt a bajom, hogy túl lassan folyt a játék, én egyedül azt vettem fel magasabbra, egyébként nagyon jó volt.
The Matrix has you...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
gólt sem volt túl nehéz lõni (medium-on), jól lehet játszani az irányokkal. én már a 2006-ban is a manual célzást állítottam be, nekem bejön.
The Matrix has you...
egy logitech rumblepad 2-esem van.
mondjuk ha a passzolás-gomb a lényeg, akkor válaszoltál😊
The Matrix has you...
és van olyan is hogy vrist shot
nemrégóta megy a játék nálam, de ami feltûnt, hogy rettenetesen el van rontva az irányítás. legalábbis az elõzõ részhez képest. eddig nem találtam meg a speckó lövéseket -szerintem nincs is - valamint nem tudom, hogy lehet elvenni a korongot. szóval nhl2006-osok, akik hozzám hasonlóan sokat játszottak azzal a résszel, plíz help mí😊)
a bottal való piszkálás most az lenne amikor hasra vágja magát és úgy csinál valamit? mer a 2006-ban sokkal nagyobb hatékonysággal tudtam így korongot szerezni, itt meg elesik oszt legfeljebb buktatja a csávót. ez nem frankó.
The Matrix has you...
Amúgy játszottam egy nagyon jó meccset a gép ellen<#eljen>#eljen>. Viszont errõl majd du-tán<#ravasz1>#ravasz1>. Hamarosan megyek aludni.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>