520
NHL 2007
-
Dexantreal #400
Valaki megmondaná mit jelent ez? Nem tudom :S és így folytatni se tudom a dynastyt.
Előre is thanks! -
Káere #399 heló nemtudja valaki hogyan lehet az "árnyékot" a korongról levenni? mer sehol nem találok puck shadowt a menüpontokba és zavar. -
lehet, hogy igaz, annyit nem bunyóztam még:) -
sztem az emberváltóval meg az R-el is lehet -
amelyikkel kapuralősz és a wristshot-os. alsó és felső ütés (tiszta mortal kombat:) ). nyomogasd közben és majd rájössz. -
Hmmmmmm #395 sziasztok! nem tudja valaki melyik gombokkal lehet bunyózni? aktiválom és mindig levernek... egyedül az s-el való védésre jöttem rá... -
multiba lehet kreáált csapattal nyomni? -
Pl. a kapusok magánakciói( kitámad,ráül a korongra),ütözések plexitöréssel,bíró fellökése(a sisakja is lerepül), stb. Kössz a meghivást de internethozzáférésem túl rendszertelen,sok a melóm.Ja!Emberhátrányba probáld ki egy hátvéddel,a halyére tegyél egy gyors csatárt és csak támadj. Az ellenfél kicsit maglepődik. -
kösz
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KÖSZ MEOWPAPA -
roster 1.42 -
hol is van ez a roster? -
nafaszom.pont mire megcsináltam:DDDDDDDd -
eh, el is felejtettem, hogy a kocsog bertuzzi is mar benne van az uj rosterben :( -
wow, telleg :) -
uj roster -
nyugi, sokat kell gyakorolnod és akkor jobban fogsz játszani. egyébként is nehezebb a 2007 szerintem, mint elődei, de hát ugye akkor nem lenne kihívás a veteránoknak:))
próbáld ki a különböző formációkat is. mind támadót mind védőt. én quick-nél (amit lehet meccs közben is változtani) védekezésnél a contain puck-ot választom, ilyenkor korongvesztésnél próbálnak a játékosok a korong és a kapu között maradni, saját harmadon belülre érve, pedig közelebb zárnak a kapuhoz, de persze próbálnak automatikusan korongot is szerezni. utóbbit nem nagyon hagyom nekik, mert szeretem én magam intézni a dolgokat, úgyhogy sokat váltogatom a játékosaim és próbálom én megszerezni a játékszert.
támadásnál, pedig a conservative-ot szoktam beállítani. erre pontosan nem emlékszem micsoda, de talán az amikor szélen lehet vezetni a korongot, vagyis a játékostársakat így irányíja az AI, hogy szélről középre passzolva lehessen lőni.
a sorok különböző beállításait pedig úgy választod ahogy akarod, sok különbség nem igazán van szerintem, próbálgasd esetleg végig mindet és amelyikkel sokat lősz gólt valamint kevesebbet kapsz védekezésnél, akkor az legyen beállítva. nekem 2 fajta van, felváltva, 1-3 és 2-4 ugyanazt csinálja. -
Nem megy ez nekem, most játszom, a nem tudom hányadik meccsemet de, már megint vesztésre állok. pedig úgy csinálom, ahogy mondtad de ezek szerint még se jó vmi.... -
configure controllerben beállítod -
Cziglán András #381 hogy lehet gamepadon játszani
-
szokott lenni pedig már nyomtuk együtt nemrossz! ;) -
várlak:)) -
Hát még igen kezdetlegesen nyomom:D Szóval még csak gyakorolom:D egy pár lövés beakad még a helyezéseket, próbálom gyakorolni:D:D Majd ha készen állok jelentkezek -
Te miert nem vagy sosem online msn-en? 1 hete vadaszlak 1 gyakmecsre :P -
és hogy haladsz? :)
mennek a gólok? ha jól, akkor jöhetnél hálóba nyomni. más érzés:)) -
köszi a segítséged -
most így utólag inkább azt mondom, hogy ha lövőpozícióba vagy akkor ne lengessél semmit, inkább lődd rá egyből:)))
nekem legalábbis nem sok lehetőségem adódik, azt a párat meg ki kell használni. talán hatásosabb az amit leírtam, mármint a lövés irányítása és a kapus "kijátszása" passzolással. -
6600GT #373 hello! belépek a játékban és a egyfolytában megy a a választó nem tudok rámenni egyikre sem,gamepadal csinálja ezt,! mi lehet a baj?? -
Mintegy nyolcezer néző előtt fantasztikus mérkőzés vívott a magyar jégkorong-válogatott az olimpiai- és világbajnok Svédország ellen a Papp László Sportarénában. A mérkőzés 2-1-es hazai győzelemmel zárult.
-
ezt nem tudom. majd megpróbálom azért megtalálni:) -
bigapó az ütőt nem tudod hogy lehet lengetni ilyen lövőcsel féle de nem arra gondolok amikor magától meg is csinálja a cselt? -
milyen új dolgokkal?
onlány nem akarod nyomni? gyere át a sg bajnokság topikba vagy írj privátot és megbeszélünk egy barátságos meccset. sajnos eléggé laggol, de hát jobb, mint egy gép ellen:) -
állítsd be meccs előtt, hogy manuális legyen a célzás (lövés). itt lehet a sorcserét is állítani (nálam auto, de meccs közben ennek ellenére bele tudok szólni, hogy melyik sor jöjjön be)
amikor lövési pozícióba kerülsz, akkor miután ellőtted a korongot, nyomd az ellenkező irányt, mint ahonnan lőttél, de kipróbálhatod ugyanazt az oldalt is, valamint ne csak jobbra-balra, hanem átlóba is lőheted (ekkor megy sarokra). látni fogsz egy céltáblaszerűséget, oda lőtted.
szóval az irány a lényeg:))
de jó még az is, ha kapu előtt passzolsz (el a kapus előtt), mert ilyenkor általában nem ér át a másik oldalra és így könnyen be lehet bombázni a kapuba. itt inkább ugyanazt az irányt használd lövés közben, mert akkor nem középre lövi, hanem még szélebbre. védhetetlen (jó néha csal a gép:))
gamepad-dal próbáld meg, mert szerintem jobb vele (billentyűvel nyomtam eddig én is, de tényleg jobb:) csak meg kell szokni) online-os meccset is nyertem már vele:)
-
Valki leírnánekem hogyan kell lőni úgy hogy be is menjen mert én lővők az R el de mindig kifogjka a kapus -
köcsög EA mértnem ad ki rostert:\ -
Én már tavaly óta nyomom a legnehezebb fokozaton, de még mindig találkozom új dolgokkal. Ha esetleg segitség kell nyugodtan kérdezz,megpróbálok segiteni. Jó szezont! -
Cavalera89 #364 Mit jelent az hogy GIVEAWAY ,TAKEAWAY,mert a csapatom jatekosainak mindig 0
-
hogy lehet ijesztgetni az ütővel mintha el akarnám ütni de ne üsse el? -
iXDé #362 ÉN MENNÉK A BAJNOKSÁGBA MSN EN MEG IS VAGY:D San Hose Sharks al lennék:D -
jaa, így már értem mit mondasz:)) nem a beállítással volt gondom, csak már rég játszottam (sikerült letörölnöm az nhl 2006-ot) és nem jutott eszembe, hogy mi a neve aaa... poke check-nek:)) és mikor játszottam akkor nem azt csinálta amit szokott, én meg azt hittem, hogy ez lett a poke check-ből. végülis hasonlít, mert hasravágja magát és kaszál egyet a bottal, de hát ez közel sem olyan hatékony. azért köszönöm, hogy foglalkoztál vele. szóval minden príma, haladok a dinasztiámban, bár elég vegyes a játék, néha baromi potya gólokat kapok, ami roppant idegesít. viszont tök jó "csukló" gólokat lövök. amolyan "fifás-fineszes" lövés..szerintem:))) egyszer nyomtam a kék vonalról olyat, hogy mire felemelte a kezét, már rég a bal felsőben volt a korong:))