NHL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

afanasenkov
Meg a lányok néha letakarithatnának a kapu elött (miniszoknyában).

Még segítsetek már,hogy fényképet hogy lehet betenni,mert állitólag lehet azt is.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

és nagy a korong +az árnyék is .. meg nincsen olyan autó ami a harmadszünetekbe letolja a jeget😄
jbal
ja meg a másik amikor körbelövöldözi a kapudat.azt gyûlölöm

afanasenkov
Hogy lehet saját logot berakni a játékba ?

Menet közben már nekem is eszembe jutott.
Majd nyáron kipróbálom én is.
Elég unalmas már a gép ellen játszani, mindig ugyanazokat a hibákat követi el.
Ma befejeztem az alapszakaszt, meglett a 82 gyõzelem.
Kb. 700 ütött és 150 kapott gól, de az utolsó 20 meccsen már lazultam.

bigapó
nem kell hozzá eredeti játék, ip alapján lehet csatlakozni a gépeknek, egy host, a másik meg join-ol.
jó tanulást.

The Matrix has you...

Dynasty módban játszom 3x5 perces harmadokkal.
Azóta már 70 gyõzelem.
Tuti meglesz a 82 (egész alapszakasz).
14-0-ra vertem például a New Jersey-t úgy, hogy 94-es volt a csapat overall-ja, az enyém meg (Pittsburgh) 88. Az utolsó harmadban még tudtam volna ütni 3-4 gólt, de inkább arra mentem, hogy ne kapjak gólt.

Köszi a meghívást a ligába, de érettségi idõszak elõtt állok, és még szart se tanultam. El kéne már kezdeni. Amúgy sem eredeti programmal játszok. Jó game-et mindenkinek!
Me0w
Nah, most amortizaltam le a billentyuzetem, mikor Milan Hejduk 3 golt lott masfel perc alatt ellenem. Kurva anyjat az EA programozoinak, hogy nem kepesek normalis AI-t irni, csak a gep elhatarozza, hogy na, most golt fogunk loni, es be is lovi persze.

Together we'll fly someday...

köszi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

jbal
magától kirakja alulra és a num 2-essel tudod aktiválni

Sziasztok
Hogy kell elõhozni a verekedést,és mivel kell aktiválni a verekedést?

bigapó
szerintem is😊)
tud azért szívatni a gép, ja és persze csal is...szerintem.

The Matrix has you...

Me0w
Hat, ha a 3x5 perces harmadokat jatszol, difficulton es 10 golt utsz minden meccsen, akkor egyedul vagy 😊

afanasenkov
Dynasty módban, vagy sima szezonban.

Lol én pl mediumon játszom és úgy is kikapok párszor, más játszik a legnehezebb szinten, de 55 meccsig kétlem, hogy kitart.
Gyere NHL 07 Sg bajnokságba. Próbáld ki magad ott, kéne úgyis most ember.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fasza ez a játék, csak szar, hogy eddigi 55 meccsembõl mindet megnyertem legnehezebb szinten.
Átlagosan 10 góllal verek minden csapatot.
Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül 😄
Kösz az infot!<#wave> Ott lehet amúgy, ja.
Meow, te, hogy fordítanád le?<#ravasz1> Amúgy majd mutlizhatnánk.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Me0w
fizetési sapkáját

Ezen tiz percig rohogtem 😄 Ilyen hulyen csak direkt lehet leforditani 😄

afanasenkov
Tullépted a játékosok fizetési sapkáját. Nézd meg mennyi a fizetésük összesen, és tegyél ki egy-két játékost.Ha jól emlékszem a contracts menü jobb felsõ részén van a fizetések összesen/mi a max amit költhetsz.

<#wave>

Valaki megmondaná mit jelent ez? Nem tudom :S és így folytatni se tudom a dynastyt.

Elõre is thanks!<#wave>

heló nemtudja valaki hogyan lehet az "árnyékot" a korongról levenni? mer sehol nem találok puck shadowt a menüpontokba és zavar.
bigapó
lehet, hogy igaz, annyit nem bunyóztam még😊

The Matrix has you...

jbal
sztem az emberváltóval meg az R-el is lehet

bigapó
amelyikkel kapuralõsz és a wristshot-os. alsó és felsõ ütés (tiszta mortal kombat😊 ). nyomogasd közben és majd rájössz.

The Matrix has you...

sziasztok! nem tudja valaki melyik gombokkal lehet bunyózni? aktiválom és mindig levernek... egyedül az s-el való védésre jöttem rá...

hókulláré
multiba lehet kreáált csapattal nyomni?

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

afanasenkov
Pl. a kapusok magánakciói( kitámad,ráül a korongra),ütözések plexitöréssel,bíró fellökése(a sisakja is lerepül), stb. Kössz a meghivást de internethozzáférésem túl rendszertelen,sok a melóm.Ja!Emberhátrányba probáld ki egy hátvéddel,a halyére tegyél egy gyors csatárt és csak támadj. Az ellenfél kicsit maglepõdik.

jbal
kösz

hókulláré
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KÖSZ MEOWPAPA

Me0w

jbal
hol is van ez a roster?<#fejvakaras>

jbal
nafaszom.pont mire megcsináltam😄DDDDDDd

Me0w
eh, el is felejtettem, hogy a kocsog bertuzzi is mar benne van az uj rosterben 😞

Me0w
wow, telleg 😊

hókulláré
uj roster<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

bigapó
nyugi, sokat kell gyakorolnod és akkor jobban fogsz játszani. egyébként is nehezebb a 2007 szerintem, mint elõdei, de hát ugye akkor nem lenne kihívás a veteránoknak😊)

próbáld ki a különbözõ formációkat is. mind támadót mind védõt. én quick-nél (amit lehet meccs közben is változtani) védekezésnél a contain puck-ot választom, ilyenkor korongvesztésnél próbálnak a játékosok a korong és a kapu között maradni, saját harmadon belülre érve, pedig közelebb zárnak a kapuhoz, de persze próbálnak automatikusan korongot is szerezni. utóbbit nem nagyon hagyom nekik, mert szeretem én magam intézni a dolgokat, úgyhogy sokat váltogatom a játékosaim és próbálom én megszerezni a játékszert.
támadásnál, pedig a conservative-ot szoktam beállítani. erre pontosan nem emlékszem micsoda, de talán az amikor szélen lehet vezetni a korongot, vagyis a játékostársakat így irányíja az AI, hogy szélrõl középre passzolva lehessen lõni.
a sorok különbözõ beállításait pedig úgy választod ahogy akarod, sok különbség nem igazán van szerintem, próbálgasd esetleg végig mindet és amelyikkel sokat lõsz gólt valamint kevesebbet kapsz védekezésnél, akkor az legyen beállítva. nekem 2 fajta van, felváltva, 1-3 és 2-4 ugyanazt csinálja.

The Matrix has you...

DjCooll
Nem megy ez nekem, most játszom, a nem tudom hányadik meccsemet de, már megint vesztésre állok. pedig úgy csinálom, ahogy mondtad de ezek szerint még se jó vmi....

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

jbal
configure controllerben beállítod

hogy lehet gamepadon játszani
hókulláré
szokott lenni pedig már nyomtuk együtt nemrossz! 😉

bigapó
várlak😊)

The Matrix has you...

DjCooll
Hát még igen kezdetlegesen nyomom😄 Szóval még csak gyakorolom😄 egy pár lövés beakad még a helyezéseket, próbálom gyakorolni😄😄 Majd ha készen állok jelentkezek

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Me0w
Te miert nem vagy sosem online msn-en? 1 hete vadaszlak 1 gyakmecsre 😛

bigapó
és hogy haladsz? 😊

mennek a gólok? ha jól, akkor jöhetnél hálóba nyomni. más érzés😊)

The Matrix has you...

DjCooll
köszi a segítséged

bigapó
most így utólag inkább azt mondom, hogy ha lövõpozícióba vagy akkor ne lengessél semmit, inkább lõdd rá egybõl😊))
nekem legalábbis nem sok lehetõségem adódik, azt a párat meg ki kell használni. talán hatásosabb az amit leírtam, mármint a lövés irányítása és a kapus "kijátszása" passzolással.

The Matrix has you...

hello! belépek a játékban és a egyfolytában megy a a választó nem tudok rámenni egyikre sem,gamepadal csinálja ezt,! mi lehet a baj??

Hakan
Mintegy nyolcezer nézõ elõtt fantasztikus mérkõzés vívott a magyar jégkorong-válogatott az olimpiai- és világbajnok Svédország ellen a Papp László Sportarénában. A mérkõzés 2-1-es hazai gyõzelemmel zárult.
<#eljen>

bigapó
ezt nem tudom. majd megpróbálom azért megtalálni😊

The Matrix has you...