520
NHL 2007
-
kretyás #440 kösz
kerestem de nemjöttem rá -
#439 Impbig kell hozza, de latom a google nem a baratod... -
kretyás #438 cyberfacet akarnék belökni a gammába
mikor elinditom a letöltött fileokhoz tartozo bat kiterjesztsü vmit, kiirja h nem talál vmi IMPBIG uccot
kell vmi akkor h ezeket be tudjam rakni? gondolok itt vmi olyanra mint ami a bigimport vagy vmi ijesmi nevü program volt a fifához...
lécci vki -
#437 Az a bug masnak is elojott mar, hogy ha rakott az NHL Pressure-re pontokat, akkor megemelkedett a jatekosok fizetesi limitje, de ha kilepek, es ujratoltom a jatekot a limit ujra 44.6M es igy buktam a 4 pontot amit az upgradera raktam :( -
CzKaresz22 #436 Akit esetleg érdekel
http://www.nhl-online.atw.hu/
Elindítünk megint valamiféle Ligát! -
#435 végülis:)) -
CzKaresz22 #434 Még mindig fáj a vereség ? :)
Megint fontolgatom egy új liga indítását de nem lenne rá kereslet. It a nyár, olvad a jég :D már félig megunta a nép s pár hónap és itt a 08. -
#433 Valosaghu jeg-texturak, palankok, arena-zenek, jatekos mezek, kapuk, uvegek, stb. Azon kivul van benne egy rakat ai modositas, rosterek, stb. Szerintem ez mind mod. -
#432 én itt csak update-et, új festést, mezeket látok. Ő mod-okat keresett, azaz módosított/bővített/átalakított játékot. egy nhl-ben mit lehet módosítani?
bár mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de nekem ez nem kerek:) -
ricsa008 #431 szastok én most szedtem le a game-t elmondanátok hogy lehet beállítani billentyűzetre mer nekem vhogy nem megy a dolog -
batmanka #430 és te miért nem? :)
azt csicseregték a madarak, hogy régen még eltaláltad néha a kaput... :D -
CzKaresz22 #429 Miért nem tolod online ligákban ? -
#428 Hogyne lennenek, 06-hoz is van 2 raklapnyi...
www.doubleminor.net -
#427 nincsenek és nem is tudom, hogy mire kellenének? -
Káere #426 lassú válasz -
stuka85 #425 gyors kérdés a NHL 07 vannak modok??
-
#424 Sziasztok.
Csak egy kérdés. Az NHL 07-hez tudtok esetleg Gameclock mod-ot, mint pl. ami a 06-hoz volt anno.Én a 06-os-ét tettel fel a 07-hez és elvan csúszva. Az eredeti file-t meg nemtom beizzítani mert azt írtam felül. Leszedni, és újrarakni meg nem akarom a game-t mert ezer mod-ot tettem már fel hozzá és elértem hogy pöpec legyen nagyon. Szal...Ezer köszönet. -
#423 ááá én azt olvastam hogy csak enídzsel nullanyóclesz tán. -
#422 Ez kicsit hülye kérdés, már bocs!Miért ne lenne?Minden évben lehúzzák a parasztot.Ennyiből azt is kérdezhetnéd,hogy lesz e Fifa08,Madden08,Nba 08 stb....LESZ!!!!!!!Minden év Októberében dobják piacra. -
stuka85 #421 Szerintetek lesz NHL 08???????? -
#420 Meg a lányok néha letakarithatnának a kapu elött (miniszoknyában). -
kicsirobi #419 Még segítsetek már,hogy fényképet hogy lehet betenni,mert állitólag lehet azt is. -
Káere #418 és nagy a korong +az árnyék is .. meg nincsen olyan autó ami a harmadszünetekbe letolja a jeget:D -
#417 ja meg a másik amikor körbelövöldözi a kapudat.azt gyűlölöm -
#416 Hogy lehet saját logot berakni a játékba ? -
Lance231 #415 Menet közben már nekem is eszembe jutott.
Majd nyáron kipróbálom én is.
Elég unalmas már a gép ellen játszani, mindig ugyanazokat a hibákat követi el.
Ma befejeztem az alapszakaszt, meglett a 82 győzelem.
Kb. 700 ütött és 150 kapott gól, de az utolsó 20 meccsen már lazultam.
-
#414 nem kell hozzá eredeti játék, ip alapján lehet csatlakozni a gépeknek, egy host, a másik meg join-ol.
jó tanulást. -
Lance231 #413 Dynasty módban játszom 3x5 perces harmadokkal.
Azóta már 70 győzelem.
Tuti meglesz a 82 (egész alapszakasz).
14-0-ra vertem például a New Jersey-t úgy, hogy 94-es volt a csapat overall-ja, az enyém meg (Pittsburgh) 88. Az utolsó harmadban még tudtam volna ütni 3-4 gólt, de inkább arra mentem, hogy ne kapjak gólt.
Köszi a meghívást a ligába, de érettségi időszak előtt állok, és még szart se tanultam. El kéne már kezdeni. Amúgy sem eredeti programmal játszok. Jó game-et mindenkinek! -
#412 Nah, most amortizaltam le a billentyuzetem, mikor Milan Hejduk 3 golt lott masfel perc alatt ellenem. Kurva anyjat az EA programozoinak, hogy nem kepesek normalis AI-t irni, csak a gep elhatarozza, hogy na, most golt fogunk loni, es be is lovi persze. -
kicsirobi #411 köszi
-
#410 magától kirakja alulra és a num 2-essel tudod aktiválni -
kicsirobi #409 Sziasztok
Hogy kell előhozni a verekedést,és mivel kell aktiválni a verekedést? -
#408 szerintem is:))
tud azért szívatni a gép, ja és persze csal is...szerintem. -
#407 Hat, ha a 3x5 perces harmadokat jatszol, difficulton es 10 golt utsz minden meccsen, akkor egyedul vagy :) -
#406 Dynasty módban, vagy sima szezonban. -
Dexantreal #405 Lol én pl mediumon játszom és úgy is kikapok párszor, más játszik a legnehezebb szinten, de 55 meccsig kétlem, hogy kitart.
Gyere NHL 07 Sg bajnokságba. Próbáld ki magad ott, kéne úgyis most ember. -
Lance231 #404 Fasza ez a játék, csak szar, hogy eddigi 55 meccsemből mindet megnyertem legnehezebb szinten.
Átlagosan 10 góllal verek minden csapatot.
Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül :D -
Dexantreal #403 Kösz az infot! Ott lehet amúgy, ja.
Meow, te, hogy fordítanád le? Amúgy majd mutlizhatnánk. -
#402 fizetési sapkáját
Ezen tiz percig rohogtem :D Ilyen hulyen csak direkt lehet leforditani :D -
#401 Tullépted a játékosok fizetési sapkáját. Nézd meg mennyi a fizetésük összesen, és tegyél ki egy-két játékost.Ha jól emlékszem a contracts menü jobb felső részén van a fizetések összesen/mi a max amit költhetsz.