NHL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Majd nyáron kipróbálom én is.
Elég unalmas már a gép ellen játszani, mindig ugyanazokat a hibákat követi el.
Ma befejeztem az alapszakaszt, meglett a 82 gyõzelem.
Kb. 700 ütött és 150 kapott gól, de az utolsó 20 meccsen már lazultam.
jó tanulást.
The Matrix has you...
Azóta már 70 gyõzelem.
Tuti meglesz a 82 (egész alapszakasz).
14-0-ra vertem például a New Jersey-t úgy, hogy 94-es volt a csapat overall-ja, az enyém meg (Pittsburgh) 88. Az utolsó harmadban még tudtam volna ütni 3-4 gólt, de inkább arra mentem, hogy ne kapjak gólt.
Köszi a meghívást a ligába, de érettségi idõszak elõtt állok, és még szart se tanultam. El kéne már kezdeni. Amúgy sem eredeti programmal játszok. Jó game-et mindenkinek!
Together we'll fly someday...
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Hogy kell elõhozni a verekedést,és mivel kell aktiválni a verekedést?
Gyere NHL 07 Sg bajnokságba. Próbáld ki magad ott, kéne úgyis most ember.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Átlagosan 10 góllal verek minden csapatot.
Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül 😄
Meow, te, hogy fordítanád le?<#ravasz1>#ravasz1> Amúgy majd mutlizhatnánk.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ezen tiz percig rohogtem 😄 Ilyen hulyen csak direkt lehet leforditani 😄
Valaki megmondaná mit jelent ez? Nem tudom :S és így folytatni se tudom a dynastyt.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
The Matrix has you...
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
KÖSZ MEOWPAPA
próbáld ki a különbözõ formációkat is. mind támadót mind védõt. én quick-nél (amit lehet meccs közben is változtani) védekezésnél a contain puck-ot választom, ilyenkor korongvesztésnél próbálnak a játékosok a korong és a kapu között maradni, saját harmadon belülre érve, pedig közelebb zárnak a kapuhoz, de persze próbálnak automatikusan korongot is szerezni. utóbbit nem nagyon hagyom nekik, mert szeretem én magam intézni a dolgokat, úgyhogy sokat váltogatom a játékosaim és próbálom én megszerezni a játékszert.
támadásnál, pedig a conservative-ot szoktam beállítani. erre pontosan nem emlékszem micsoda, de talán az amikor szélen lehet vezetni a korongot, vagyis a játékostársakat így irányíja az AI, hogy szélrõl középre passzolva lehessen lõni.
a sorok különbözõ beállításait pedig úgy választod ahogy akarod, sok különbség nem igazán van szerintem, próbálgasd esetleg végig mindet és amelyikkel sokat lõsz gólt valamint kevesebbet kapsz védekezésnél, akkor az legyen beállítva. nekem 2 fajta van, felváltva, 1-3 és 2-4 ugyanazt csinálja.
The Matrix has you...
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
mennek a gólok? ha jól, akkor jöhetnél hálóba nyomni. más érzés😊)
The Matrix has you...
nekem legalábbis nem sok lehetõségem adódik, azt a párat meg ki kell használni. talán hatásosabb az amit leírtam, mármint a lövés irányítása és a kapus "kijátszása" passzolással.
The Matrix has you...
<#eljen>#eljen>