NHL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
ebbõl a szempontból jobb a 2007, de itt most nem lehet állítani az anyagi részt és folyton 30-adik vagyok a profit terén. nem érdekes, mert így is 20 millió feletti. Ja és a Salary Cap-em nekem is maxon van, sokszor azért nem tudok venni játékost, mert túllépném. most az új idényt nem is tudtam elkezdeni, el kellett cserélnem egy túl sokba kerülõ játékost. ez azért gáz😞
ja és azt nem írtam, hogy az elõzõben az volt a cél, hogy megnyerjem a stanley-t és érjek el 120 pontot legalább az alapszakaszban. most szerinted? stanley-kupa és 140(!) pont. nem tudom hol élnek ezek? 😊)
The Matrix has you...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
The Matrix has you...
egy olyan kérdésem lenne, hogy már van olyan upgrade-m ami 4 csillagos, de az ötödiket nem tudom fejleszteni. két csillaggal lehet?
The Matrix has you...
Auto Deke - Alsó védés
Passing - Alsó ütés
Shoot - Felsõ ütés
Wrist Shot - Felsõ védés
szerintem legegyszerûbb ha ideiglenesen visszaállítod defaults-ra -már ha nem azon van- és megnézed úgy melyik. onnan már megtalálod, ha átállítottad. sok sikert.
The Matrix has you...
Open ice support | Hook/Tie-up -> fejre ütés
Open ice control | Dive/block -> testre ütés blokkolása
A többi gombbal semmit nem csinál <#conf>#conf>
Én a 2006-tal nem játszottam, a 2003 volt az utsó amivel nyomtam, ott még alig volt bunyó. (De volt MARIO LEMIEUX 😊 ) (Nem is beszélve az elsõ NHL-emrõl, a 96-ról 😄)
nem kell foglalkozni vele, én mindig csak a fejét ütöm😊) nem is védekezek, a 2006-ban még én is így csináltam, de ebben már nem, hol leütöm, hol engem ütnek le, szóval mindegy
The Matrix has you...
az a-val védem a testre ütéseket, a d-vel pedig fejre ütök. ennyi, a többit nem tudom mivel kéne. püfölöm én a billentyûzetet mint az állat de semmi :S persze a gép állandóan védi a fejreütéseim, esélyem sincs õt leütni :S
Yo, Bitch!
Elõre is köszi
The Matrix has you...
The Matrix has you...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
nos,az a problémám,h leszedtem a játékot,elindul,meg minden,csak nagyon "fut" a menü...úgy értem,h a kijelölõsáv,vagy mi a franc föntrõl-le folyamatosan megy :S mintha folyamatosan nyomnám a le kurzorgombot.nagyon idegesítõ,rendesen fáj tõle a szemem.egérrel még el tudok jutni a meccsig,de ez így nem állapot.arról meg ne is beszéljünk,h a meccs menüjébe is ezt csinálja,csak ott még az egeret sem tudom használni ugye,és úgy tudom megállítani ezt a futást,ha a lefelé gombot nyomom,és akkor megáll,és úgy tudom elérni az általam kiválasztott funkciót.
no,erre kérnék vmi megoldást.köszöntem szépen!
HunBasser
ReaL MaDRid x siempre
kerestem de nemjöttem rá
mikor elinditom a letöltött fileokhoz tartozo bat kiterjesztsü vmit, kiirja h nem talál vmi IMPBIG uccot
kell vmi akkor h ezeket be tudjam rakni? gondolok itt vmi olyanra mint ami a bigimport vagy vmi ijesmi nevü program volt a fifához...
lécci vki
http://www.nhl-online.atw.hu/
Elindítünk megint valamiféle Ligát!
Megint fontolgatom egy új liga indítását de nem lenne rá kereslet. It a nyár, olvad a jég 😄 már félig megunta a nép s pár hónap és itt a 08.
bár mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de nekem ez nem kerek😊
The Matrix has you...
azt csicseregték a madarak, hogy régen még eltaláltad néha a kaput... 😄
Csak egy kérdés. Az NHL 07-hez tudtok esetleg Gameclock mod-ot, mint pl. ami a 06-hoz volt anno.Én a 06-os-ét tettel fel a 07-hez és elvan csúszva. Az eredeti file-t meg nemtom beizzítani mert azt írtam felül. Leszedni, és újrarakni meg nem akarom a game-t mert ezer mod-ot tettem már fel hozzá és elértem hogy pöpec legyen nagyon. Szal...Ezer köszönet. <#eljen>#eljen>
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN