NHL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

afanasenkov
nekem 1 csillag hiányzik, még 1-2-meccs és nincs tõbb üres csillag.Ténleg utánna mi lesz?

Me0w
A 140 pont az eleg kemeny ;D En tegnap nyertem egy VB-t a finnekkel 😊

Together we'll fly someday...

bigapó
azóta lenyomtam még egy idényt, megnyertem a stanley-kupát. nem tudom, hogy mit csináltam, de fejlesztgetés közben egyszercsak sikerült az 5-ödik csillagot is beraknom. most már on és off oldalon is mindenbõl maxon vagyok, már csak az egyébb fejlesztések vannak hátra, de ott is az egyik 5-ön van😊
ebbõl a szempontból jobb a 2007, de itt most nem lehet állítani az anyagi részt és folyton 30-adik vagyok a profit terén. nem érdekes, mert így is 20 millió feletti. Ja és a Salary Cap-em nekem is maxon van, sokszor azért nem tudok venni játékost, mert túllépném. most az új idényt nem is tudtam elkezdeni, el kellett cserélnem egy túl sokba kerülõ játékost. ez azért gáz😞

ja és azt nem írtam, hogy az elõzõben az volt a cél, hogy megnyerjem a stanley-t és érjek el 120 pontot legalább az alapszakaszban. most szerinted? stanley-kupa és 140(!) pont. nem tudom hol élnek ezek? 😊)

The Matrix has you...

CSásztok,nekem az wolna a gond,h rámegyek a játékra,és a gép a meccs indulásakor restartol,mitõl wan ez ? mit tegyek ? ati radneon 9600 128 mb graf.kártya wan

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Me0w
Nekem is 2 oramba kerult, hogy rajojjek, uj vga driver utan miert nincs menu 😊

Naxos
isten vagy 😊. köszi a segítséget, már az xp reinstalon gondolkodtam. de így müxik.

Me0w
A videokartya setupjaban allitsd a v-syncet on-ra.

Naxos
na megtörtént, frissítettem a directX-et és a drivert is frissítettem de ugyanaz a gond 😞

Naxos
kösz a tippet de nemtom holgyan kell leszedni a directX-et 😞

bigapó
szedd le és rakd fel újra a directx-et vagy ha így sem jó, akkor a videókártya drivert is rakd újra. lehetõleg az nhl-hez adott directx-et tedd fel elõbb, asszem az is 9.0c. ha nincs akkor szerintem fifa-s is jó.

The Matrix has you...

Naxos
valaki légyszi help! elindítom a játékot lemegy az EA-s intro, utánna tölt, majd bejön az NHL 07-es logó, és utánna bejön 1 kék képernyõ szól a zene és csak a jobb felsõ sarokban van a QUIT felirat. hiába nyomok bármit nem történik semmi. 😞

Me0w
Szerintem akkor lehet ha az adott kategoriaban az osszes 4-esen van, de csak tipp.

Köszönöm szépen, megpróbálom úgy. Amõgy egy kérdésem még lenne, talán tudjátok a választ. Kreált játékost hogy lehet törölni?

bigapó
egyébként ki játszik dinasty-t?

egy olyan kérdésem lenne, hogy már van olyan upgrade-m ami 4 csillagos, de az ötödiket nem tudom fejleszteni. két csillaggal lehet?

The Matrix has you...

bigapó
megnéztem az enyémet, de nem tudom, hogy az alap-e. igazából az számít, hogy mihez mi van állítva. szóval:

Auto Deke - Alsó védés
Passing - Alsó ütés
Shoot - Felsõ ütés
Wrist Shot - Felsõ védés

szerintem legegyszerûbb ha ideiglenesen visszaállítod defaults-ra -már ha nem azon van- és megnézed úgy melyik. onnan már megtalálod, ha átállítottad. sok sikert.

The Matrix has you...

billentyûzettel

bigapó
mivel játszol? gamepad vagy billentyûzet?

The Matrix has you...

Na most kipróbáltam. Nem tudom, nálam vmi nagyon el lehet kutyulva, mert a következõk vannak:
Open ice support | Hook/Tie-up -> fejre ütés
Open ice control | Dive/block -> testre ütés blokkolása
A többi gombbal semmit nem csinál <#conf>

Köszönöm szépen. Cserébe meghivlak egy sörre 😊
Én a 2006-tal nem játszottam, a 2003 volt az utsó amivel nyomtam, ott még alig volt bunyó. (De volt MARIO LEMIEUX 😊 ) (Nem is beszélve az elsõ NHL-emrõl, a 96-ról 😄)

bigapó
a felsõ ütés a lövésgomb, az alsó ütés a passz gomb. a felsõ védés az amivel kilögybölöd a korongot, az alsó pedig amivel nemtom mit csinál😊
nem kell foglalkozni vele, én mindig csak a fejét ütöm😊) nem is védekezek, a 2006-ban még én is így csináltam, de ebben már nem, hol leütöm, hol engem ütnek le, szóval mindegy

The Matrix has you...

Olvastam, hogy már többen irtatok a bunyóval kapcsolatban. Kisebb problémám nekem is van vele:
az a-val védem a testre ütéseket, a d-vel pedig fejre ütök. ennyi, a többit nem tudom mivel kéne. püfölöm én a billentyûzetet mint az állat de semmi :S persze a gép állandóan védi a fejreütéseim, esélyem sincs õt leütni :S

ForzaInter

Yo, Bitch!

hogy lehet ilyen bajnokságokra jelentkeznu és hol? ki szeretném próbálni már félpronba szórom a golokat a 2005 ös verzió óta!

Elõre is köszi
bigapó
itt az sg-n is van bajnokság, éppen most indul egy új.

The Matrix has you...

afanasenkov
Még lehet jelentkezni ?

bigapó
milyen gamepadod van? nekem logitech rumblepad 2-es van, semmi gond nincs vele, nem csinál ilyeneket vagy hasonlókat. vegyél ilyet, szerintem megéri, jó kis pad, strapabíró, már esett le asztalról, meg se kottyant neki😊) kezelhetõ, gumis a széle, nem csúszkál a kezedben. ehhez képest olcsó.

The Matrix has you...

hunbasser
ya,közben Zizou5 megmondta,h húzzam ki,ha van,szal megoldódott 😊

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
mintha ez általános problem lett volna, régebben páran írtak ilyet. keresd vissza, hátha megvan a megoldás is.

The Matrix has you...

van gamepadod?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

hunbasser
Sziasztok

nos,az a problémám,h leszedtem a játékot,elindul,meg minden,csak nagyon "fut" a menü...úgy értem,h a kijelölõsáv,vagy mi a franc föntrõl-le folyamatosan megy :S mintha folyamatosan nyomnám a le kurzorgombot.nagyon idegesítõ,rendesen fáj tõle a szemem.egérrel még el tudok jutni a meccsig,de ez így nem állapot.arról meg ne is beszéljünk,h a meccs menüjébe is ezt csinálja,csak ott még az egeret sem tudom használni ugye,és úgy tudom megállítani ezt a futást,ha a lefelé gombot nyomom,és akkor megáll,és úgy tudom elérni az általam kiválasztott funkciót.

no,erre kérnék vmi megoldást.köszöntem szépen!

HunBasser

ReaL MaDRid x siempre

kösz

kerestem de nemjöttem rá

Me0w
Impbig kell hozza, de latom a google nem a baratod...

cyberfacet akarnék belökni a gammába

mikor elinditom a letöltött fileokhoz tartozo bat kiterjesztsü vmit, kiirja h nem talál vmi IMPBIG uccot

kell vmi akkor h ezeket be tudjam rakni? gondolok itt vmi olyanra mint ami a bigimport vagy vmi ijesmi nevü program volt a fifához...

lécci vki

Me0w
Az a bug masnak is elojott mar, hogy ha rakott az NHL Pressure-re pontokat, akkor megemelkedett a jatekosok fizetesi limitje, de ha kilepek, es ujratoltom a jatekot a limit ujra 44.6M es igy buktam a 4 pontot amit az upgradera raktam 😞

Akit esetleg érdekel

http://www.nhl-online.atw.hu/

Elindítünk megint valamiféle Ligát!

bigapó
végülis😊)

The Matrix has you...

Még mindig fáj a vereség ? 😊
Megint fontolgatom egy új liga indítását de nem lenne rá kereslet. It a nyár, olvad a jég 😄 már félig megunta a nép s pár hónap és itt a 08.

Me0w
Valosaghu jeg-texturak, palankok, arena-zenek, jatekos mezek, kapuk, uvegek, stb. Azon kivul van benne egy rakat ai modositas, rosterek, stb. Szerintem ez mind mod.

bigapó
én itt csak update-et, új festést, mezeket látok. Õ mod-okat keresett, azaz módosított/bõvített/átalakított játékot. egy nhl-ben mit lehet módosítani?
bár mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de nekem ez nem kerek😊

The Matrix has you...

szastok én most szedtem le a game-t elmondanátok hogy lehet beállítani billentyûzetre mer nekem vhogy nem megy a dolog
és te miért nem? 😊
azt csicseregték a madarak, hogy régen még eltaláltad néha a kaput... 😄
Miért nem tolod online ligákban ?

Me0w
Hogyne lennenek, 06-hoz is van 2 raklapnyi...

www.doubleminor.net

bigapó
nincsenek és nem is tudom, hogy mire kellenének?

The Matrix has you...

lassú válasz
gyors kérdés a NHL 07 vannak modok??

Bil Ur Sag
Sziasztok.
Csak egy kérdés. Az NHL 07-hez tudtok esetleg Gameclock mod-ot, mint pl. ami a 06-hoz volt anno.Én a 06-os-ét tettel fel a 07-hez és elvan csúszva. Az eredeti file-t meg nemtom beizzítani mert azt írtam felül. Leszedni, és újrarakni meg nem akarom a game-t mert ezer mod-ot tettem már fel hozzá és elértem hogy pöpec legyen nagyon. Szal...Ezer köszönet. <#eljen>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

ForzaInter
ááá én azt olvastam hogy csak enídzsel nullanyóclesz tán.

Yo, Bitch!

sek300
Ez kicsit hülye kérdés, már bocs!Miért ne lenne?Minden évben lehúzzák a parasztot.Ennyibõl azt is kérdezhetnéd,hogy lesz e Fifa08,Madden08,Nba 08 stb....LESZ!!!!!!!Minden év Októberében dobják piacra.

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Szerintetek lesz NHL 08????????<#felkialtas>