NHL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az NHL 07 hez hol lehet letölteni kiegészítéseket?(Mezeket stb..)
Lattam valahol Újpest mezt is csak nem tudom hol lehet letölteni.
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
Ez igy volt multiban is. Nagyon remélem, hogy a 08-asban nem lesz ez a hiba. Márpedig a játék hivatalos forumán asszongyák, h most ez megváltozik.
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
ebben az évben csak szart adnak ki,ez igaz lesz a nhl-re és az nba-re is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Vki tudna segíteni nekem? Az open ice control/support mire való? Ja és van tutorial a gaméban? Én nem nagyon találtam :S
magyar meg akkor lesz ha csinálsz ( ha sikerült szólj engem is érdekel )
The Matrix has you...
Bigapó és a többiek! Nincs olyan köztetek aki össze akarná mérni tudását onlineban másokkal? Ha igen...
www.nhl-online.atw.hu