NHL 2007

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy van-e már Demo????
Ne haljon meg a topic, és jöjjön már a game...

Attila8805
meghalt a topik nemsokára jön a game.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Up

www.nhl-online.atw.hu

Forumba lehet reggelni s irogatni a majd induló NHL07 bajnoksággal kapcsolatban is...

Forza Italia
Nem tudjátok a demo mikor jön ki?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

CS@
2006ban annyi idegesítõ dolog van, hogy azt még leírni is sokáig tart.

SiteDisagner
Hmm, sokat nem nyomtam vele, nem is voltam egy nagy player, de az tetszett, hogy saját emberekkel vagyok.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

2006-ban a legidegesítõbb, hogy a játék eldönti hogy akkor most kapsz egy gólt.
Kb már a támadásból meg lehet mondani hogy belövik.

SiteDisagner
Az még nem mérvadó,<#crazya> de én már sokat nem várok ettõl a játéktól. Talán azért szimpatikus ez a sorozat az összes közül, mert ebben még tudtam saját csapatot kreálni, és szinte csak ezért játszottam az elözövel is.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Nemtom, nekem "talán" az is elég.
De most pl nem látom a korcsolya nyomokat.

SiteDisagner
:PP Csak ez nyilvánvaló. Deee, az EA SPORTS-ba mindig csalódok. Sõt, nem csak a Sports, mert ha ugy vesszik az egesz EA kezd romlani. Ugyanazokat lökdösi ki más névvel... NFS Underground >> NFS Carbon, NBA, NHL, FIFA, MADDEN, mind mind ugyanaz, csak más intro, meg a menu, meg a mezek száma.

Jajjhe már semmise jó?:D

SiteDisagner
Ezt tökéletesen bemásoltad az SG.hu cikkek közül. Azér köszi.<#kacsint>

Az NHL-sorozat - szemben a FIFA-val - mindig hozza a tõle elvárható minõséget, azaz a tökéletességet.

A kérdés ilyenkor jogosan merül fel bennünk: miben tudnak még újat mutatni nekünk az EA Sportsnál? Nos, a 2D-s nézõközönséget olyan jó lenne már kicsit térbelibbé tenni. Kész, ennyi kifújt. A szaklapok évrõl-évre csak találgatják, hogy mi meglepõt tud még prezentálni a hatalmas játékfejlesztõ cég legsportosabb szárnya, de õk mindig bebizonyítják, hogy van új a nap alatt.

Hogy most mivel rukkolnak elõ, arról egyelõre még fogalmunk sem lehet, hiszen az EA Sports hivatalos oldalán egyelõre mindenrõl van információ, csak errõl a részrõl-részre egyre csak fejlõdõ hokis játékról nincsen semmi. Annyi bizonyos, hogy az NHL 2007 a régi jó szokásokhoz híven valamikor összel éri el a boltok polcait.

OrioN the S
csak azé me Fifa 07 is van :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ugyanmár... :D

hunbasser
azt hittem azért nyitod,mert talán vannak képek,videók,és meg is osztod velünk :S

ReaL MaDRid x siempre

Lassan érkezik ez is.
Egy videó van róla eddig csak ugye?

← ElőzőOldal 11 / 11