32
-
Mentoloshurkaka #32 Húúú de nagy Gentleman valaki! -
winnie #31 minden film visszahozza a gyártási költségeit. a superman mozis bevétele 4-600 millió lesz, a dvd-s is majdnem ennyi, szóval ezzel nem lesz gond.
viszont most már biztos a bukás, mert többet vártak a filmtől. az egyébként földhözragadt gondolkodás, hogy gyártási költségek visszahozása - nem ez a lényeg. a profit és a minél több és gyorsabb profit. -
winnie #30 te vetted magadra. szerintem ez sem véletlen.
a hiányos micimackós műveltséget és a reflexszerű *uzizást is betudom ennek. és elnézem nagyvonalúan. -
fawcet #29 Nem lehet hogy úgy mint a gyűrűk uránál mindjárt 3 részt forgattak le ebből a költségből? -
Mentoloshurkaka #28 Még aztse felejtsük el, hogy 260 millió dollárból készült a film. Ekkora összeg esetében már azis csoda ha vissza tudja hozni a gyártási költségeket -
Yv@n #27 "mellesleg humor, hogy ami szerinted debil, az nem lehet siker"
Lehet siker debilség is, ha eleve az emberek azt várják tőle, akkor gáz, ha valami halál komolyan vett cucc debil :)
Amúgy nemtudom...superman így ok, hogy régen befigyelt a népnek, de az X-men után, ahol nálánál ezerszer összetettebb a legutolsó takarító néni is, nem nagyon vártam volna mindent elsöprő sikert. -
Mentoloshurkaka #26 Az, nagyon meleg lehet -
Su0my #25 hehe elég langyin kezdődik ez a hozzászólás PFUJ! -
#24 viszik majd mint a cukrot! -
kandeláber #23 A képregényfilmeket általában amerikában jobban szeretik, mint azon kívül, ami nem túl jó előjel. -
Mentoloshurkaka #22 Az én IQ-mat ne kritizáld amerikabarát -
winnie #21 csacsi ember. éppen arról van szó, hogy az amerikaiaik nem kajálják be. a világ többi részén meg lehet siker. (mellesleg humor, hogy ami szerinted debil, az nem lehet siker)
(félreértés ne essék, nem a véleménnyel van gond, hanem a logikával - debil, nem csoda, hogy bukik. (bezzeg a hozzáértők bíztak benne, de jani magyarországról megmondja a valót:)
(ahhoz meg szerintem, hogy egy embercsoportot valaki le kevésikúzzon, különösen negatív iq szükségeltetik. mondjuk a nicknévből nem is csodálom a kommentet.) -
Mentoloshurkaka #20 A Superman a legnagyobb debilség amit ember valaha alkotott. Nem csoda ha bukni fog a világ minden részén, mert ilyen szennyett csak az amcsik képesek bekajálni, csak nekik van ehhez elegendően kevés IQ-juk -
Szkifi #19 Én az Acélember kifejezést nem dobálnám olyan könnyen, mert nemsokára jön a Vasember (szintén MARVEL képregény) film is. :D -
Zsocee #18 Ennyi léből inkább csináltak volna még pár ütős smallville évadot -
echo #17 SZerintem az a csoda, hogy egyáltalán ennyien megnéznek ilyen bohóckodást a moziban. Régebben ez, meg a társai pók és denevér férfistől gyekeknek szóló mesék voltak... Ma itt tartanak a felnőttek :) -
#16 Sose szerettem a Supermant semmilyen formában, egyetlen pozitív élményem John Williams zenéje, na az tényleg maradandó lett! Ez a kis pöcshuszár meg sehol nincs Chris Reeve-hez képest, ááááhh, mindegy! -
#15 jah, meg második vh-s japán hadihajókat süllyeszt el a kikötőben, hogy nehogy veszélyeztessék az álmot :) -
Psyho06 #14 az amerikaiak szeretnek hősöket generálni,de minek,sztem ha a ezek helyet elolvas vmi jó könyvet,jobban jár. de nem akarok úgy beszélni mint egy szülő -
SSeth #13 Olyat nem szabad! Az nem illik bele az amerikai álomba! A superman-nek nem durran el az agya. Superman csak idős hölgyeket segít át az úttesten, kisgyermekeket ment meg száguldó autók elől és megdorgálja a gonoszokat, szerelmes lesz egy lányba. Nem mondja el ki Ő valójában. Majd pedig aztán mégiscsak kiderül. De a csaj megbocsát... juj de megjött a kedvem ehhez a még soha nem látott sztorihoz :-) -
Csaba #12 Gondolom, ebben is szemüveggel "álcázza" magát főhősünk, és persze nem ismerik fel. :-)
Szerintem nem a piros lepedő a vicces, hanem az, hogy nem vesz fel legalább egy maszkot. -
Psyho06 #11 sztem a superman egy hülyeség ma már,elég vicces hogy egy ürge egy nagy piros lepedővel a hátán épületeket emel fel meg hasinlók... -
Csaba #10 Nem a fenének kell, hanem a gyerekeknek...
Akkor ezek szerint ez nem olyan stílusú, mint a Batman Begins? -
vg #9 Jó lenne ha egyszer a büdös életben csinálnának már egy agresszív superman filmet, olyan amilyen a képregényben is, amikor eldurran az agya... ez a kisfiús superman kell a fenének! -
#8 Ha a film bukik akkor visz magával mindent és mindekit gyártot,rendezőt,színészeket mindenkit és abban is biztosak lehetűnk hogy pár évig bryan singer sem fog rendezni semmilyen filmet de ez csak akkor következik ha a film bukik.Anno 1991-ben a terminator2-nél is ez volt a helyzet hogy ha a film bukot volna akkor mindenkit magával rántot volna a süllyesztőbe,de szerencsére ez nem így lett(igaz az csak 100 milló dollárból készült).Remélem nem lesz gond a filmmel a DC Comic szuperhősőket jobban bírom.Bár Marvel se rossz ő bennük több fantázia van. -
#7 :D ez mutattya h az okosok itt vannak még:D
egyébként azért mert magambol kiindulva idegesitő a sztori. a pókember is határeset de ez ezmár tulzás. maga az hogy életszerüen probálja elöadni a film a történetet (gondolom én) és maga szupermen hősi karaktere lehet h 10 éve még fasza volt ma már inkább vicces.
-
kandeláber #6 Komolyan mondom, nem normálisak: 260 milliót költeni egy filmre, azaz közel annyit, amennyibe a három Gyűrűk ura összesen került. -
winnie #5 félreértettél. nem a költségvetésről beszéltem, hanem, hogy sikeres lesz-e vagy sem. attól, hogy valami drága, még lehet siker vagy bukhat, ez nem számít. -
#4 Csak az Xmen 3-mat nem 260millióból csinálták. -
winnie #3 és vajon miért nem? (valahol érdekes, hogy a kint elemzők, a hozzáértők meglepődtek, de itthon van valaki, aki nem csodálkozik:)
lol.
beállt a superman a batman és a spiderman közé, úgy tűnik a pókot bevételileg egy képregényfilm sem fogja megközelíteni, így a superman úgy 220-250 milliós bevételre számíthat és talán minden idők 2. legsikeresebb képregényhőse lehet. nagy lesz a csata az X3-mal. -
winters123 #2 én megnézem ha lesz időm ^^ -
#1 nem csodálkozok tulzottan