FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
<#buck>#buck>
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
most kezdtem el tölteni fel az atw-s tárhelyemre
azonnal szólok,ha fent lesz
ReaL MaDRid x siempre
#acm
jelent már meg demo hétvégén
Gondoltuk...legalábbis én igen 😊
Magyarul Kb: mi még nem fixáltuk le a pc demo megjelenését. az egyetlen amit tudunk h mi természetesen soha nem jelentetünk meg demokat v patcheket szombaton v vasárnap és nem fog ma megjelenni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
de még várni kell,mert még a fele sem jött át,meg mire feltöltöm...
szal játszatok addig nyugodtan meg minden
ReaL MaDRid x siempre
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy legegyszerûbb ha youtubra dobod fel,szvsz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
abszolút nem kockák
és jobb mint a viaszosvászon.........
ReaL MaDRid x siempre
Mert nekem idõm alig van.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
EEE 1899