36657
-
#8245 srácok leszedtem a fifa4fans-ról a turf patchet amióta feltettem a cseréknél leáll a game volt reinstall nem tudjátok mit lehetne csinálni? -
#8244 Legend Patch v 1.2
lehet, hogy már vki beírta akkor bocs.Melléklve van egy readme(angolul). -
#8243 Csináltam egy pár szerintem jó gifet :)
Durván csavarodott a labda (szerintem gól lett volna akkor is ha nem érek bele :D ):
A harmadikat meg nem sikerül feltölteni ide :S. Tudna ajánlani valaki valamilyen feltöltő oldalt? (sgtagok.srv.hu, iaro.srv.hu, sgupload.uw.hu kilőve, nem müködnek :/) -
#8242 Breki, mik ezek a gra... cuccok, hova mit kell bebrowsolni?
-
#8241 FAQ -
#8240 Akkor néhány alapszabály a lehető leg lagg mentesebb játékra:
-legkisebb felbontás, minimum grafika
-tűzfal,vírusírtó,fájlcserélő, minden egyéb program kikapcsolása.
-euro 3, vagy ilyen euro1,2, stb kis stadion felhős beállítása.
Ha ezekkel is szaggat nektek akkor nem tudom.. -
#8239 Hogy kell kis videokat kesziteni mert lejebb lattam
???????????
kosz!!!
-
#8238 Gondolom a rossz netkód miatt! de nekem egyszer sem szakadt meg eddig, bát az igaz hogy kicsit akadozott, dehát matchup-ba nem laggol! -
#8237 "Tudja valaki miért szakad meg a kapcsolat Direkt Ip-s játékban, meg hogy mért akadozik?"
gondolom erre -
#8236 mire? -
#8235 csakhogy ez 06 óta így van,egyszerűen hülyék hozzá hogy megcsinálják,szánalmas márcsak azért is mert ez az egyetlen előnye PES-el szemben nálam,pontosabban nálunk,hiszen haverokkal tolnánk szívesen,de így... -
#8234 jo kezdemenyezes ez a 2 magyar kommentator, de nem vmi jo...
a hulye fejes poenjaitol a falra maszom
mikor bedobas van akkor uvolt torkaszakadtabol h csak mm-ekre ment el a kaputol, mikor kapufa, akkor kijelenti h szegyeljem magam h kilometerekre rugtam el.
raadasul nem tudom ki mondta neki, hogy MINDEN mondata vegen vigye le a hangsulyt, de igy nagyon gagyi.
jovore jobb lesz -
#8233 Ez a csúszás nagyon állat! :D -
Attlen #8232 Bocs vki elmondanná privibe hogy kell képet berakni?:)) -
Attlen #8231 Proba! Bocs ha rosz:P első alkalom. Szval neketek is ilyen kevés golt lönnek 20 meccs után..: http://rapidshare.de/files/35831710/1.JPG.html -
#8230 nekem 3072/512- es netem van és Direct ip-nél szaggat ( nem nagyon de...zavaró)
eddig minden fifa ment rendesen...csak ez nem...
az ea kiadhatna vmi optimalizálást :D -
#8229 anno fifa2005-öt 384-es nettel játszottuk
feltöltése nem tudom mennyi volt de szaggatásmentesen ment direct ip-ben
most meg akár én akár haverom hostol mind2-nek akadozik
én netem 2M/192K, haveré meg chello classic... -
cucmalajmc #8228 Tudja valaki? Olvastam szinte mindenkinél szaggat...
512-es a netem, ez annyira lassú lenne hozzá? -
#8227 "Tudom mér szaggat a Direct IP-s játék"
erre kiváncsi lennék...
mer nálam játszhatatlanul akad -
cucmalajmc #8226 Lord happy te tudod a válszt? -
#8225 Nemtudod leszedni? mit akarsz leszedni? Megkell venni eredetibe a játékot! -
cucmalajmc #8224 Tudja valaki miért szakad meg a kapcsolat Direkt Ip-s játékban, meg hogy mért akadozik? -
#8223 Juppy :)
20 milla euróért jött át, közbe meg csak 13 at ér, piaci értéken :| -
#8222 siess mindjárt 3 rom -
#8221 és ott mire kell menni h leszedhessem? -
#8220 ... egyértelmű! -
#8219 de nekem kiirvalamit mikor rámék az online modra!! az azért ven mert nem eredeti?? -
#8218 #8162 ->és mindenki figyelmébe akai multizni akar! -
#8217 Aki akar jönni online bajnokságba-> 3-tól indul, nyilt, rangsorolt. Neve: player60
Gyertek!!! -
#8216 ne mond már h nem tod hol lehet megnézni!! én nem fogom kiadnia az enyémet!! -
mikiking #8215 azt irtad , hogy tudod miért akad a direct ip-s játék , na halgatom. -
#8214 én nem tom az enyém -
#8213 Azért mert szeretnék egy játékot játszani IP-n. -
#8212 admeg te és én beirom!
-
#8211 Reggelni csak eredeti játékkal lehet! Jáccópajtidnak meg üzenem hogy milyen listára gondol direct-ipbe?:D lol -
mikiking #8210 na ugyan miért? -
#8209 Mi az IP címed? -
#8208 a gép nevéhez beírhatsz bármit, a "sima" névhez is, de a IP-címet amikor kérí,
akkor te annak az IP-címét írod be akivel te játszani akarsz. De ha te adod meg neki a te IP-címed, akkor ő neki kell beírni. De ha te írod be az övét,
akkor neki benn kell lenni a játékban, ha csatlakozásra nyomod. -
#8207 vmvr1 -
#8206 Nem tudjuk rá a választ ne írd be még 50x!!!
Mor3llo: Szép gólok csak kár,hogy nem folyamatosak a gifek