FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ezért vannak videok a ps2 demobol

világos P
lehetséges h akkor ezért késett a gamestar?😮

hunbasser
hát akkor lehet,h mégsem lesz mellé demo 😊

haverom meg olyasmit magyarázott,h a gamestart ELÕFIZETÕKNEK jár az újság mellé a demo,szal nincs mese,ha ki sem dobták még a demo-t,akkor is kötelesek csatolni a demo-t az újság mellé... 😊

ReaL MaDRid x siempre

Akkor miért lesz holnap a The Sun újság mellé PS2-s Demo??

Lol...következõ hírem epdig az, hogy, ha visszaolvastál volna a topikba, tudhatnád, hogy 90% valószínûséggel nem lesz demo se PC-re, se PS2-re a hétvégén, ergo kamu az egész.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Terminátor14
Te olvasol is vagy csak írsz?

CSAK a Fradi

De nekem nem is tölti se bitcomet se Utorrent

Hát igen.....

ProGabe
egyrészt nem hinném hogy ez tényleg az lenne,eleve a mérete miatt(bár nem vágom a ps2-t)
másrészt:csak most csak neked csak itt kipróbáltam és nekem jön,de seeder egy darab sincs,a legjobb leechernek csak 97%-ig van meg...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Terminátor14
Talán mert nem seedeli senki?

CSAK a Fradi

Aha, ok. Nekem is van rossz hírem...PC rulz<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

van! Itt a link: http://tr.searching.com/view.php?id=578048

<#rolleyes>...ez olyan Platino féle szöveg<#levele>. Ha pedig mégis van, nem szóltam.

VAn 1 jó és 1 rossz hírem. Van link PS2 demohoz. Ez a jó hír. A Rossz pedig az hogy vmiért nmejön le:S. Lelehet tölteni a torrentfájlt de a kliens nemkezdi el tölteni.

Semmi, én meg rossz hónapot írtam be regeléskor véletlen a születési dátumnál<#idiota><#hehe>

báttyó02
hát...kommentár nagyon király,a játékmenet viszont ugyanaz szinte mint volt
mondjuk nem is vártam mást...ennyit az ea-rõl

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nemis biztos hogy holnap, de egyszer 😊

vmvr
Amikor megérkezik.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

HOLNAP HÁNYKOR JÖN A DEMO KB?
zolo
Én azt nem értem, hogy szinte sose az ment a képen, amit a kommentár mondott.Valahogy nagyon eltérõ volt a kommentár és a kép között.A kiírást nem láttam, valaki a kapu elõtt kapott labdát ,de lesen volt, ezt nem mondta, utánna meg már gólt mondott, de még ugyanannak a lesnek a visszajátszása volt.vagy bennem van a hiba, de nekem nagyon nem fért össze a kommentár a látott képpel.A másik meg hogy csak ha a magyarok játszanak akkor beszéélnek?Norvégok hoztáka lapdát és néma csönd.Aztán visszaszereztük és jött a beszéd.Ebben a formában nagyon nem tetszik a kommentár.Vagy a Gs-nél nem vágták össze jól, de mostmár csak az teljes game tudja megmutani számomra, mit is tud a kommentár.
A grafikáról meg annyit, hogy amíg a pálya van szépen megcsinálták, de amint vége a pályának nagyon összecsapva van megcsinálva.Számomra csalódás volt ez a videó, a Gs-tõl jobbat szoktam meg.

http://flickr.com/photos/zolika90/

DaemoonHunter
Hello! Valaki küldene kb egy 12-15mb-os darabot a videobol? Nagyon lassú a netem és lassan jön le az a 90mb. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Elõre is köszönöm!

Nm, Eresztnek ne szólítsatok, amikor regeltem elb*tam a nevem<#idiota><#szomoru1>

Breki33
hát a második meccsen a foltos gyep

kommentártól nem lesz jó a játék
Atomkirály, jó lesz majd a játékkal játszani<#eljen><#worship>. Csak picit sablonosra sikeredett, engedhették volna, hogy Hajdú B és Faragó mást is mondhasson...szókincs rúlz ugyebár, de ettõl eltekintve, sõt ezzel együtt is nagyon jó lesz a játék<#eljen>

Oks, akkor neki is köszönöm.

Thanks Darky!<#wave>

hunbasser
Darkynak köszönd!
(azt mondta,ne eresztnek hívjam,azért hívom darkynak 😊

ReaL MaDRid x siempre

Thanks!<#wave>Töltöm, csak F-1-t néztem.

Fyrex
nagyon zsír lett, köfi mégegyszer!!!

bár a játékmenet...olyan fifás 😊 de meglátjuk mi lesz belõle

Avanti Crociati!

hunbasser
meg ahogyan a torghellét mondja...nagyon olaszos a hanglejtése 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Megnéztem, nem rossz. Bár azok a kifejezések, tényleg érdekesek. Fejében az erõ, vagy mi. Kissé nevetséges, nem gond 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
ja,pont most akartam mondani...

SZÓVAL ELSÕSORBAN HATALMAS RESPECT DARKYNAK,AMIÉRT MEGSZEREZTE NEKÜNK A VIDEÓT!
KÖSZÖNJÜK DARKY MESTER! 😄

ReaL MaDRid x siempre

Hát azért csak megemlíteném hogy hunbasser-nak is volt köze a vidhez (ugyebár feltöltötte 😄) de én küldtem neki -.- Szal nagyrészt nekem köszönhetõ 😊

Danke a linket.

A kommentár miatt megint tudnak húzni egy évet a játékmenet javításán, de nagyon bejött a hangulata a kommentárnak 😊
"a labda és Torghelle, útobbi a magasabb" - Hajdú B. István

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

gercse
nagyon jó, kicsit fura volt egy két helyen, de százszor(hanem többször) jobb, mintha angol lenne

vmvr
Huhhuuu, ez nagyon büfé! Nekem Faragó nagyon tetszik, de persze hajdú pista is nagyon jó, már alig várom a full game megjelenését!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

A jétékmenet borzasztó, de szerintem ez amateur, vagy max semipro, azért ennyire gány az ai. Nem ilyen szinten kellene demonstrálni a játékot, de mindegy...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

asfa
ez nagyon karaj!
pese vagyok de a kommentárt eltalálták!megszerzem majd tuti!
bár a játékmenet vicces...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ProGabe
köszi,az egészet már le se kell szednem,a lényeget már hallottam is<#buck>
[azért persze majd leszedi,mert azt reméli a hülyéje hogy jobb lesz mint az eddigiek<#idiota>]

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gyovai
biztos jo lehet de lassan fog lejönni 60 nal szedi

Gyovai
nah most szedem gyerekek!

A korábbi videók alapján pedig zsír volt a játék😞 Lehet x360-on az lesz...
A kommentár pedig érdekes, csomó olyan kifejezés van amihez hasonlót igazi meccsen még nem hallottam😄

jah azért az vicces volt, hogy vitte a kapu fele, a védõ meg össze-vissza kóvájgott elõtte aztán 5 méterrõl belõtte...

PESFAN
Igen a game semmit nem változott.
Símán vertük a norvégokat a magyarokkal.
Majd feröerrel is megnyerem benne a vb-t két 1 óra játék után az tuti.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
<#mf1>
Hát nem rossz.
Kuriózum az tény.
Ricsi meg a Pisti.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Nagyon ottvan a szinkron, egy picit, nagyon picit lehet érezni, hogy "betanult" a szöveg, de simán 10/9-es. Gratula Hajdú B-nek és Faragónak, nomeg azoknak, akik ezt összehozták. A játék meg sajnos megint olyan lesz, amilyen....

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Golyo69
kicsit recseg a hang 😄 de attól még kurva jó 😄

GGMU

Golyo69
zsír 😄 akart lenni

GGMU

Golyo69
nagyon zír 😄 nem hiába Hajdú B a lagjobb kommentár

GGMU

Mindenki nézegesse egészséggel... -.-

PESFAN
Na lejött megnézem!
THX!