FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haverom meg olyasmit magyarázott,h a gamestart ELÕFIZETÕKNEK jár az újság mellé a demo,szal nincs mese,ha ki sem dobták még a demo-t,akkor is kötelesek csatolni a demo-t az újság mellé... 😊
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
másrészt:csak most csak neked csak itt kipróbáltam és nekem jön,de seeder egy darab sincs,a legjobb leechernek csak 97%-ig van meg...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
mondjuk nem is vártam mást...ennyit az ea-rõl
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A grafikáról meg annyit, hogy amíg a pálya van szépen megcsinálták, de amint vége a pályának nagyon összecsapva van megcsinálva.Számomra csalódás volt ez a videó, a Gs-tõl jobbat szoktam meg.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Thanks Darky!<#wave>#wave>
bár a játékmenet...olyan fifás 😊 de meglátjuk mi lesz belõle
Avanti Crociati!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
SZÓVAL ELSÕSORBAN HATALMAS RESPECT DARKYNAK,AMIÉRT MEGSZEREZTE NEKÜNK A VIDEÓT!
KÖSZÖNJÜK DARKY MESTER! 😄
ReaL MaDRid x siempre
A kommentár miatt megint tudnak húzni egy évet a játékmenet javításán, de nagyon bejött a hangulata a kommentárnak 😊
"a labda és Torghelle, útobbi a magasabb" - Hajdú B. István
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
pese vagyok de a kommentárt eltalálták!megszerzem majd tuti!
bár a játékmenet vicces...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
[azért persze majd leszedi,mert azt reméli a hülyéje hogy jobb lesz mint az eddigiek<#idiota>#idiota>]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A kommentár pedig érdekes, csomó olyan kifejezés van amihez hasonlót igazi meccsen még nem hallottam😄
Símán vertük a norvégokat a magyarokkal.
Majd feröerrel is megnyerem benne a vb-t két 1 óra játék után az tuti.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Hát nem rossz.
Kuriózum az tény.
Ricsi meg a Pisti.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?