36657
-
#11248 A magyart igen -
BIZ0906 #11247 neked a "FIFA 07 PC DVD Patch"-et leszedi?
Mert nekem 50%-ig megy. -
#11246 nem ezt látod?
EA Sports FIFA 07 Patch Files
FIFA 07 PC DVD Patch
--------- Select Below ---------- English (UK) English (US) English (Australia) English (Central European) English (Eastern Europe) English (Nordic) Français Deutsch Italiano Español Portugése Nederlands Brasil Ce¶tina Magyar Polski Ruski Dansk Svenska Mexican
FIFA 07 EA DOWNLOADER Patch
--------- Select Below --------- English (UK) English (US) English (Australian) English (Central Europe) English (Eastern Europe) English (Nordic) Español Portugése Brasil Dutch Deutsch Français Italiano Polski Magyar Ce¶tina Ruski Svenska Dansk Mexican
FIFA 07 Patch Read Me
--------- Select Below --------- English Ce¶tina Dansk Español Français Magyar Italiano Nederlands Polski Portugése Brasil Ruski Svenska
-
#11245 és itt hol van az h lécci válaszold már meg nekem a gondom? mert ha van ott egy olyan link vagy egy olyan letöltés akkor szoljál mert én nem látok! -
#11244 #11240
nézd már meg
ennél világosabban nem lehet -
#11243 és amit leírtam igaz! felrakom a fifát, aztán a patchet, majd megcrekkelem, belépek, és semmi változás nincs, sőtmég az interaktív ligába se tok belépni. itt segíts, ne abba h hülye vagyok vagy sem, azt majd én eldöntöm! -
#11242 deddede, ugy beszélsz velem minthja vmi falusi paraszt gyökér lennék! légyszives hagyd abba ezt velem szembe! visszalapoztam és ott mondta vki h 2 fajta patch van nem én találtam ki! -
#11241 sztem nem oltottalak le csak elmondtam hogy ez hülyeség
józan paraszti ész kell csak hozzá
tesem gondolod ezt komolyan gondolkozzz csak...... -
#11240 http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/07/
világosan itt van -
#11239 jo figy nem leoltani kell, ha ne mtok vmit, hanem segíteni!!! vhol látod h én igy szolok hozzád?, -
#11238 amit írsz
gondolkozz már és nézd meg mi van kiírva -
#11237 és azzal elveszted a frissítet exe-d
világosan oda van írva melyik pach mihez van
egyik a DVD-hez másik EAdownloader -
#11236 mi a hülyeség? -
#11235 dehogy ez hülyeség -
#11234 direkt azért utána rakom fel a cracket, h ne láthassa h nem eredeti! és igen frissít vmit vmi gui meg mittomén mit :D -
#11233 nem frissítette az adatbázist sem?
lehet h rájött a patch,h nem eredeti a fifád _A:S?D:AS_D szopás SAD_:ASD -
#11232 értem, de nem tom mivan, én ezt töltöttem le: FIFA07_EASTEU_HU_Patch és ez nem műxik! felrakom a fifát, felrakom a patchet, felrakom a cracket, bemegyek és nem történik semmi, és az interaktív ligába se tok bemenni! a játékom töltött, viszont van eredeti accountom. mit tegyek? -
#11231 nem a tört fifáról van szó.a játékot le lehet tölteni pénzért az ea honlapjáról is...
Zizou5 kérdésére a válasz:ha jól tudom 2 van,Breki be is tett egy linket,h mi a különbség -
#11230 valószínűleg...:), az ea kiad egy patch-et a tört fifához is:) -
#11229 kapuralövés után kipattan a labda a kapusról és...
-
stream man #11228 FIFA 4ever -
#11227 sráácok, most elméletileg, 2 patch van? 1 eredetihez, és 1 a letöltött Fifákhoz? -
#11226 köszönjük,h ezt megosztottad velünk -
#11225 jó,szia :P -
#11224 én már unom a Fifát -
#11223 srácok, miért van az, h felrakom a fifát, aztán a patchet, és nem történiok semmi, és pl. az interkatív ligába nem tok belélpni? a játékom letöltött, de van hozzá eredeti jelszóm. mi lehet a gond? -
Beszy #11222 Hali valaki lenne olyan kedves és leírná honnan lehet letölteni az egész játékot??!! -
#11221 benne van a FAQ-ban -
nYoMi #11220 HAlo! Xboxra hogy rakjak magyarosítást? Vagyis hol találok hozzá azt már elolvastam hogy kell bemásolni. -
puma1 #11219 Akinek EREDETI a FIFA-ja és tehetségesnek érzi magát + szeretne klánban játszani, vegyen fel MSN-re!! Címem: [email protected] -
donatus13 #11218 valaki nyomta már hamachin vagy nem eredetivel ? -
#11217 #11151
egy testcsel az lövés aztán gyorsan passz vagy ha jól emléxem kétszer fel a jobb analóg
kényszerítő pedig elvileg l1-passz -
blur55 #11216 valaki kérem magyarázza el nekem a cseleket, mert nem jövök rá hogy működnek.
gamepadom van.
a faq-ban megtaláltam a cselkombinációkat, de nem jön össze egyik sem. a testcsel gombot nyomva kell tartani, és utána kell megnyomni a mittomén az előre-előrét, hogy csináljon valamit? vagy hogy? tényleg nem tudom...
és még valami: kényszerítő van benne? ha igen, azt hogy kell elővarázsolni?
előre kösz a válaszokat -
#11215 olvass vissza #9943
ugyanúgy lehet magyarítani xbox-ra is -
Tom Tom #11214 ez is olyan irreális mint a góljaim -
#11213 jól nyomja a csávó -
nYoMi #11212 VAlaki, help pls. Legalább vlmit hogy fasza legyen a csapatom. Esetleg játék közben trükkök..Csapat morál..pls -
#11211 thuram lazán átvette a labdát
-
#11210 most füvezek vele P -
Tom Tom #11209 meccsen nem tudom megcsinálni mert a védő mindig elfejeli vagy kapus ráugrik