36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• rvn
    ööö nem
  • Tom Tom
    Csodás gól:P

A PES szerintetek jobb mint a fifa?
  • Breki33
    igen én nyitottam
  • hunbasser
    nem.tegnap néztem,és összesen volt 100 valahány hsz :P

és mi ez az én fórumom?sg a tiéd? AS_D:?SA_D
  • Breki33
    egy nap??????
  • Breki33
    azt mondom, eredeti exe visszarak patchel csak aztán nincs crack
  • lobig
    köszi, akkor azt is fogom látogatni...
  • Breki33
    ami jó azzal játszom

mostanában az a PES

a Konami Soccer kiegészítős az én fórumon
  • hunbasser
    ya,oda írnak,mert ott ő a hg,pes 6 topikban meg tegnap csak 100 hsz volt _:SAD_:ASD
  • Attlen
    Ugy értem a hivatalos patchet a 257 uij játékos azt mert nekem mek sok mindenkinek nem megy:S
  • lobig
    OFF: Breki te inkább PES-es vagy, mint FIFA-s??? Most én is felraktam a 6-ot. A "Konami Soccer kiegészítők" fórum az aktuális?
  • Breki33
    Azért érdekes, hogy a Fifahungary-n most rakják ki a turf importert, hogy az jó

szegények meg szenvednek, hogy utánna kiakad.
  • Breki33
    sztem csak crack kell

gamecopyworld-on nézd
  • Breki33
    ilyen már volt belinkelve korábban még a demonál
  • Attlen
    Hello! Ki fognak adni a tört verziora is patchet szerintetek illetve hány % mert ha igen akkor nem karriereszek hanem várom mert ugyse lehet majd utána avval karriereszni?
  • r9actros
    ha minden igaz felvettelek
  • mike0013
    torrent:)
  • Firerock
    vagy esetleg msn??
    vegyél fel ha van
  • Firerock
    no warez
    privibe megmondom szivesen...
  • r9actros
    Hello!Tudnátok adni 1 linket,ahonnan le tom szedni a fifát?Megköszönném ha vki tudna segíteni...(de ne a torrentet mondjátok:) )
  • Winz
    Már rájöttem:ugral
  • Winz
    Kérdés
    Van ilyen pont a játékban,hogy:klub létrehozása.
    Csináltam egy csapatot,de a ligát nem találtam meg ahol jáccani szeretnék.
    Választhatom a premierligát is,és ha igen akkor hogyan/hol?
  • lobig
    ha balról jobbra haladsz a játékosoddal:
    jobb analóg kar tart [jobbra/fel] irányba, majd csinálsz egy negyedkört [jobbra/le]-ig, majd vissza. remélem érthető voltam. nekem így mindig sikerül.
  • Tom Tom
    Éjszakára kaptok mg egy ilyen gyönyörűséget
  • Burdi
    azt a cselt melyik gombokkal lehet megcsinálni?
    vagy a FAQ-ban h van leírva?
  • do2
    Bakker már látom mit baszhattam el menedzser módba.... nekem nagyon kevés játékosom van most.. lehet nemfigyeltem oda a szerződésükre és igy szabadon távozhattak........ barcánál kb 24 játékos van.. én a mencseszterrel indultam és most van kb 16 játékosom:)
  • Tom Tom
    Szép a füved:D
    Ezt a cselt Zlatan is meg tudja csinálni!!!De azt a felemelőset csak Blanco vagy kicsoda??
  • lobig
    most már meccsen is bejön, nagyon el lehet vele küldeni a védőket

ilyen még nem rúgtam

• do2
    csapatkezelésbe nincs annyi járékos mint amennyi kellene.. sokkal több tartaléka van minden csapatnak
  • gabi89
    Ez kegyetlen
  • gabi89
    Csapat kezelése van egy ilyen menüpont a menedzser módban ott lehet :)
  • do2
    Segitsetek pls
    menedzser módba nyomázom, és ügye van a keret akik játszák a meccseket. 16 ember asszem..
    Nos a maradék tartalékokhoz hogy lehet hozzáférni ? melyik menübe ? sajna egy időután a nagyon hullák az embereim pedig cserélem is őket... De amikor bejnokok ligája, angol kupa, baknoki stb van 1xrre akkor már nembirják a megterhelést.. Szóval hol lehet hozzájutni azokhoz akik nemférnek be a 16 keretbe ? sajna nemtalálom...
  • Zizou5
    LOÁÁL:d:d:d:d
  • Tom Tom

Na ezt a bugot übereljétek!!
  • blur55
    megint segítség kellene. a haverommal akartunk online játszani, kikapcsoltuk a tűzfalat is, és direct IP-n meg is volt a kapcsolat, de ahogy elkezdtük volna a meccset, elment a kapcsolat - ezt kétszer még elismételte velünk, és most nem tom mi legyen, mit kéne csinálni hogy működjön.
    megpróbáltuk a hamachit is, gondolom a network playhez lenne jó, de úgy meg nem is tudtunk egymáshoz kapcsolódni.
    ha van valaki aki tudna erre a problémára egy jó (részletes) választ adni, az nagyon jó lenne.

kösz
  • Tom Tom
    ajj mire jöttem rá!!!!
    a rabonnát meg lehet máshogy is csinálni.
    mész előre gyorsan vissza + fel + y + a
    Sokkal egyszerűbb mert ugye az y át van rakva f-re vagy másra amit sokkal jobban elérsz és így átllítom sokkal könnyebb
  • Tom Tom

Beírhatjátok a fqba hogy ugyanúgy kell csinálni mint az elasticot csak épp robinhoval.
  • Tom Tom

Beírhatjátok a fqba hogy ugyanúgy kell csinálni mint az elasticot csak épp robinhoval.
  • Davidsned
    Valószínűleg egyiket se, mivel törttel nem működik.
  • KeKKSZike
    Biztosan volt már róla szó, sorry, de nagyon lusta vagyok visszaolvasni! Akinek angol van, de megyarosította, az melyiket szedje le? Angol - magyar? thx...