36657
-
#11288 ööö nem -
Tom Tom #11287 Csodás gól:P
A PES szerintetek jobb mint a fifa? -
#11286 igen én nyitottam -
#11285 nem.tegnap néztem,és összesen volt 100 valahány hsz :P
és mi ez az én fórumom?sg a tiéd? AS_D:?SA_D -
#11284 egy nap?????? -
#11283 azt mondom, eredeti exe visszarak patchel csak aztán nincs crack -
#11282 köszi, akkor azt is fogom látogatni... -
#11281 ami jó azzal játszom
mostanában az a PES
a Konami Soccer kiegészítős az én fórumon -
#11280 ya,oda írnak,mert ott ő a hg,pes 6 topikban meg tegnap csak 100 hsz volt _:SAD_:ASD -
Attlen #11279 Ugy értem a hivatalos patchet a 257 uij játékos azt mert nekem mek sok mindenkinek nem megy:S -
#11278 OFF: Breki te inkább PES-es vagy, mint FIFA-s??? Most én is felraktam a 6-ot. A "Konami Soccer kiegészítők" fórum az aktuális? -
#11277 Azért érdekes, hogy a Fifahungary-n most rakják ki a turf importert, hogy az jó
szegények meg szenvednek, hogy utánna kiakad. -
#11276 sztem csak crack kell
gamecopyworld-on nézd -
#11275 ilyen már volt belinkelve korábban még a demonál -
Attlen #11274 Hello! Ki fognak adni a tört verziora is patchet szerintetek illetve hány % mert ha igen akkor nem karriereszek hanem várom mert ugyse lehet majd utána avval karriereszni? -
r9actros #11273 ha minden igaz felvettelek -
#11272 torrent:) -
#11271 vagy esetleg msn??
vegyél fel ha van -
#11270 no warez
privibe megmondom szivesen... -
r9actros #11269 Hello!Tudnátok adni 1 linket,ahonnan le tom szedni a fifát?Megköszönném ha vki tudna segíteni...(de ne a torrentet mondjátok:) ) -
#11268 Már rájöttem:ugral -
#11267 Kérdés
Van ilyen pont a játékban,hogy:klub létrehozása.
Csináltam egy csapatot,de a ligát nem találtam meg ahol jáccani szeretnék.
Választhatom a premierligát is,és ha igen akkor hogyan/hol? -
#11266 ha balról jobbra haladsz a játékosoddal:
jobb analóg kar tart [jobbra/fel] irányba, majd csinálsz egy negyedkört [jobbra/le]-ig, majd vissza. remélem érthető voltam. nekem így mindig sikerül. -
Tom Tom #11265 Éjszakára kaptok mg egy ilyen gyönyörűséget
-
#11264 azt a cselt melyik gombokkal lehet megcsinálni?
vagy a FAQ-ban h van leírva? -
do2 #11263 Bakker már látom mit baszhattam el menedzser módba.... nekem nagyon kevés játékosom van most.. lehet nemfigyeltem oda a szerződésükre és igy szabadon távozhattak........ barcánál kb 24 játékos van.. én a mencseszterrel indultam és most van kb 16 játékosom:)
-
Tom Tom #11262 Szép a füved:D
Ezt a cselt Zlatan is meg tudja csinálni!!!De azt a felemelőset csak Blanco vagy kicsoda?? -
#11261 most már meccsen is bejön, nagyon el lehet vele küldeni a védőket
ilyen még nem rúgtam
-
do2 #11260 csapatkezelésbe nincs annyi járékos mint amennyi kellene.. sokkal több tartaléka van minden csapatnak -
#11259 Ez kegyetlen -
#11258 Csapat kezelése van egy ilyen menüpont a menedzser módban ott lehet :) -
do2 #11257 Segitsetek pls
menedzser módba nyomázom, és ügye van a keret akik játszák a meccseket. 16 ember asszem..
Nos a maradék tartalékokhoz hogy lehet hozzáférni ? melyik menübe ? sajna egy időután a nagyon hullák az embereim pedig cserélem is őket... De amikor bejnokok ligája, angol kupa, baknoki stb van 1xrre akkor már nembirják a megterhelést.. Szóval hol lehet hozzájutni azokhoz akik nemférnek be a 16 keretbe ? sajna nemtalálom... -
#11256 LOÁÁL:d:d:d:d -
Tom Tom #11255
Na ezt a bugot übereljétek!!
-
blur55 #11254 megint segítség kellene. a haverommal akartunk online játszani, kikapcsoltuk a tűzfalat is, és direct IP-n meg is volt a kapcsolat, de ahogy elkezdtük volna a meccset, elment a kapcsolat - ezt kétszer még elismételte velünk, és most nem tom mi legyen, mit kéne csinálni hogy működjön.
megpróbáltuk a hamachit is, gondolom a network playhez lenne jó, de úgy meg nem is tudtunk egymáshoz kapcsolódni.
ha van valaki aki tudna erre a problémára egy jó (részletes) választ adni, az nagyon jó lenne.
kösz -
Tom Tom #11253 ajj mire jöttem rá!!!!
a rabonnát meg lehet máshogy is csinálni.
mész előre gyorsan vissza + fel + y + a
Sokkal egyszerűbb mert ugye az y át van rakva f-re vagy másra amit sokkal jobban elérsz és így átllítom sokkal könnyebb -
Tom Tom #11252
Beírhatjátok a fqba hogy ugyanúgy kell csinálni mint az elasticot csak épp robinhoval. -
Tom Tom #11251
Beírhatjátok a fqba hogy ugyanúgy kell csinálni mint az elasticot csak épp robinhoval. -
Davidsned #11250 Valószínűleg egyiket se, mivel törttel nem működik. -
#11249 Biztosan volt már róla szó, sorry, de nagyon lusta vagyok visszaolvasni! Akinek angol van, de megyarosította, az melyiket szedje le? Angol - magyar? thx...