36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tom Tom
  • Tom Tom

• nYoMi
    HAli! Lenne egy kérdésem, nekem xboxom van. Nagyon zsir a játék. CSAk ugye angol. Ha valaki segítene pár dologban megköszönném. A CSapat morál..pl, Manager modban irt ugye angolul dolgokat és akkor 3 féle válasz volt. Ezek magyarosítása vagy vlmi? Nem tudtok rola? Esetleg a csapat morál..mitől megy fel? Egy kis help
  • hunbasser
    oké.de pm-ben szólni fogunk,szóval nem is kell ide bejönni,ígérem,h szólni fogok,amint kijön.legalább majd beállhatsz seedelni :P
  • daviddavid
    itt vagyok mindig
  • Boconadi
    jaja, amiarr volt kihúztam és már jó.
    Köszi, bye!
  • Zoli930810
    Jah! Szerintem az a joystic miatt van, mivel más gamenél már nekem is volt ilyen!
  • Boconadi
    Lehet vicces lessz a kérdésem, de nincs benna a faq-ban és nekem azt csinálja :S

Belépek a játékba, és folyamatosan megy az a hang ami akkor van ha kattintassz vmire. Emellett mindig van hogy magától megy a jobbra gomb mintha belenne ragadva. Pedig nincs. Lehet hogy a joystic miatt van?
  • Zoli930810
    Nálam nem mükszik a magyar kommentár!!!!
    Pedig úgy csináltam ahogy a FAQ-ban van! :(
  • james69holden
    kicsit off
    új pes milyen lett Breki?
  • Davidsned
    Ugye patchelés után visszaraktam a dns féle nodvd-t, de ezek után semmi nem változott az eredetihez képest (pedig a menüben kattintottam egy online squad update-et is).
  • DjCooll
    köszke életet mentettél:)
  • Breki33
    és végigpróbálgattad P

ha visszaolvastál volna

lehet megúszol egy újratelepítést
  • Zoli930810
    A FAQ-ban találtam!
    07 Match Explorer :30 beállítási lehetőséget ad hozzá a fifához, néhány elég érdekes és hasznos.
  • Breki33
    esetleg ha elárulnád a progi nevét..........
  • Zoli930810
    KÖSSZ! Mostmár jó! Már csak 1 gond van! Amikor rámegyek, hogy... mittomén... például Kezdő Rúgás, akkor be akarom állítani, a kezdő 11-et, és magától elkezdi a játékot! :D Jah, és a jobb alsó sarokban kiírja hogy "event pad pad!" Ez mi a fene? Eddig ezt nem írta ki!
  • Tom Tom
    megcsinálom a rabonnát a sarokpöccintőst és 8szor dekázok visszahúzogatva akárhol akárhányszor de ez a húzogatós ez kifogott rajtam
    Shift+jobb+fel vagy hogy mert ez hihetetlen de nemtom hogy kell!!
  • Zoli930810
    Thx! Megpróbálom! Pedig a felbontás folyton 1280x1024 volt, és még mindig azt! :(
    De megpróbálom! THX!
  • hunbasser
    huhúú,miféle gondok is?
  • hunbasser
    állítsd át a felbontást a játékban :D
    és hozz létre egy locale.ini jegyzettömbbel a fifa 07 főmappájába,írd bele: WINDOWED=0
  • Zoli930810
    Tudna nekem vki segíteni?
    Eddig tök jól ment a Fifa, de most, hogy elindítottam, kicsi ablakban nyílik meg, szar a grafika, meg minden szar! Erre mi lehet a megoldás! Mert letöltöttem a FIfához egy progit, és valszeg atól csezsződött el, így a Fifát is letöröltem, és újratelepítettem! DE MÉG MINDIG ROSSZ!!!!
    VKI PLEASE HELP!!!
  • Davidsned
    Ha reloaded van akkor az English-Nordic fog csak felmenni, nekem is ez volt. (A gondok ez után kezdődtek...)
  • vizoo
    a #11172-re esetleg valami 5let?
  • hunbasser
    akkor megpróbálom az angol patchet
  • Breki33
    nekem is ez volt

sztem lehet másik kell v eredeti exe
  • hunbasser
    és #11177 vmi ötlet? :)
  • hunbasser
    akkor ha nyomod közben az e-t(ugye sprint),akkor alapból laposan lő általában
  • Breki33
    nem használom mert nagyon bizonytalan

meg hát kijött a PES ugyhogy
  • mekszp
    és ha nem szabadrúgás? akkkor hogyan kell laposan lőni?
  • hunbasser
    és mégvalami:csak úgy kedvem lett volna nézegetni a mezeket kit raporral,és alul vannak a gombok,amikkel modellezhetem(hú,de szarul fogalmaztam meg :D),és rákattintok,tölt,és feketeség
    próbáltam 640x480-ban és 800x600-ban is,1024x768 már meg sem próbáltam :D
    Breki?tudsz rá vmit mondani?
  • Breki33
    ezt neked kell megkeresned

megnyitod a zdatákat kiszeded a meznek tűnő fsh-at és átnézed őket

próbáld meg hogy berakod rebuild nélkül és időrendi sorrendben nézed a zdatakat
  • hunbasser
    fifa 07 főmappába bemásoltam a patchet,elindítom,0%-nál amikor kiírja,h processing:config.dat,ez a hibaüzi jön be

• hunbasser
    minek neked fsh?kit raporral kikeresed a barcát (F.C.Barcelona néven van) kiválasztod,h hazai vagy idegenbeli mezt akarsz-e,és export,és ott is lesz.ezt meg elmented bmpbe
    a team id 241...
  • Saviola91
    Jó reggelt!
    Valaki segitene abban ha beimportálok a barcának egy mezt a kitraptorral honan tudom hogy melyik fsh fájl tartozik a barca mezhez?mert azt kéne kiexportálnom a filemasterrel. Köszi hy
  • hunbasser
    ez részletességfüggő.ha alacsony a grafikai részletesség,akkor kevés néző,ha közepes,akkor közepes,ha magas,akkor meg teltház van.mindenesetre ez sztem nem befolyásolja a manager módban az eladott jegyek számát,mert ha magas a szurkolói támogatottságod,akkor úgyis kimennek,hiába,h csak félházat mutat,az csak a grafikai szempontok miatt van úgy
  • Zoli930810
    Jeeeeee! Most töltöm a magyar szinkront! Jah... és nem tudtok egy oldal ajánlani, ahonnan labdákat lehet letölteni, mert egyet találtam, ott mindent le lehetett tölteni, csak éppen labdákat nem! :D
  • vizoo
    sziasztok. Nekem egy olyan gondom van, hogy egy ideje, mikor elkezdődik a meccs nincs az elején a bevezető "videó", hanem egyből a középkezdésre ugrik. Végignéztem a beállításokat, de nem találtam erre lehetőséget, vagy átsiklottam felette. Tud valaki segíteni?
  • arminho
    helló. nekem lenne egy olyan problémám h sosincs teltház a stadionban. nem tud valaki segíteni?
  • hunbasser
    nézd.van a topiknak úgy 20 aktív látogatója,meg sztem kb 50-60,akik csak olvasgatnak,meg csak néha néznek be ide.namost akkor mindenki írja be,h "nem tudom rá a választ"?ha nem válaszol senki,az azért van,mert vagy senki nem tudta rá a választ,vagy azért,mert elsikkadtunk felette
  • hunbasser
    szabadnál q+d-vel lehet laposan lőnni,nem csak simán d :P