FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg nem megy, így nem tudom hogy szaggat-e 😞😞😞😞😞😞
EA minõség...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
blur???? az meg mi?
üdv
nagyon szagadt a game ati radeon 9600-as kártyám van amit breki írt azt megcsináltam de mit kell csinálni hogy ne szagasson?
nagyon szagadt a game ati radeon 9600-as kártyám van amit breki írt azt megcsináltam de mit kell csinálni hogy ne szagasson?
csak én nem arról beszélek. hanem arról h egy olyan emberke aki épp a magyar kommentátoros fifát szedi megadja az oldal kódját akkor rövid határidõn belül letöltöm és felrakom a kommentátor file-t. ennyi
Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy Nvidia Geforce fx 5700 256mb,és a gólörömöknél kicsit szagatt,és még az lenne a kérdésem hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy ne szagasson??elõre is köszi
légyszives. nektek csak ennyi bajotok van, hogy néha blurral szaggat, de nekem fel sem akar települni, míg ugyanaz a dvd a havernak tökéletesen megy!! most akkor mi van?
amúgy meg kapcsoljátok ki a visszajátszásokat meg az animációkat és jut is és marad is
csak segítsen már valaki!
amúgy meg kapcsoljátok ki a visszajátszásokat meg az animációkat és jut is és marad is
csak segítsen már valaki!
Én Atis vagyok és azért nekem is brutál gépem van! Nemértem mi lehet! Nekem nem nagyon szaggat dehát még ennyire se kéne! És azért Blurral sokkal jobb a játékélmény is:S
telepítés -> advanced user -> full; cél könyvtár: d:\játék\fifa07 -> Hibaüzenet: Cannot create this directory, please specify a different name or location.
hülyét kapok. sehova nem engedi feltelepíteni csak az alapértelmezettbe. oda meg hely hiányában -meg amúgyse- nem rakom
hülyét kapok. sehova nem engedi feltelepíteni csak az alapértelmezettbe. oda meg hely hiányában -meg amúgyse- nem rakom
Nvidias vagy? Nekemis szaggat, mint az allat, pedig nagyon korrekt konfigom van, nem ertem. Blur nelkul persze tokeletes, de hihetetlen, hogy nem megy egy ilyen egyszeru effekt a gepemen...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Valaki irja le plz hogy hogy csináljak ugy blurt hogy pl a visszajátszásoknál kicsit se szggasson! nem full szaggat de idegesitõ! Ha meg amit breki irt azt átirom akkor replay nem szaggat de akkor nincs blurom!
Tehát a felállás: blurra kcsit szaggat, nélküle nem csak akkor nincs blurom:S
Tehát a felállás: blurra kcsit szaggat, nélküle nem csak akkor nincs blurom:S
ha lejön, plz tedd fel a kommentárt.<#integet2>#integet2>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ez nem lehet igaz, hogy csak nekem nem akarja feltelepíteni. de az nhl07-tel is ugyanezt csinálta!!!!
honnan?
Szerintem nem kamu mivel én már szedem a Magyar verziót.legalábbis remélem
Köszönöm szépen , csak egyet kérdeznék nem lett volna egyszerübb egybõl leirni?
De mégegyszer nagyon köszönöm.
De mégegyszer nagyon köszönöm.
köszi a hun.db-t király nagyon 😊😊😊
de azért még lefogom szedni a magyar kommentáros verziót 😄😄
de azért még lefogom szedni a magyar kommentáros verziót 😄😄
mûködnie kell, haverom is tölti.. mi a hibaüzenet? vagy miért nem megy? olvasd el a privát üzeneteidet itt sg-n😊
ja és iet irnak: 95Ft+ÁFA <---- az anyád az
faszom 1362 Ft-om volt a telomon és 432 Ft-om lett a kurva életbe Joe genyo miatt
sziasztok. segítsetek kérlek! már új rendszert, és új daemon-tools-t is raktam, de nem megy: a telepítésnél nem enged sehova máshova telepíteni, csak az alap (c:\program files\ea sports\fifa 07\) telepíteni, de én oda meg nem fogom. amikor beállítom azt ahova szeretném (d:\játék\fifa07), akkor azt írja ki hogy nem tudja létrehozni a könyvtárt és nem enged tovább. egy ismerõsömnek meg ugyanez tökéletesen mûködik. segítsetek kérlek!!!!!!!!!!!!
mégegy ilyen oldalt be ne tegyé átbaszos szar
küld a képet privibe
ez jo votl😄
na hallod ha adok képet hogy nem megy akkor mit csinálsz mi??
FIFA 07 iMMXPC <---- ezt akarom leszedni!!!!!4
FIFA 07 iMMXPC <---- ezt akarom leszedni!!!!!4
Akinek magyar kommentár kell nézze Viasat3 at 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nyah már nem akad
nem mert ez nem rapidshare topic és attól hogy 8* beírod nem kapsz rá választ
de hogy rövidre zárjuk
http://rapidsharefiles.net/
de hogy rövidre zárjuk
http://rapidsharefiles.net/
Nem lenne egyszerübb válaszolnod?
háj!
megcsináltam amit Breki mondott de igy is akad Ati kártyán! lehet az baj h dvdrõl fut és minimum telepiséen csináltam!
és a dvdre nem a legjobban lett kiirva!
megcsináltam amit Breki mondott de igy is akad Ati kártyán! lehet az baj h dvdrõl fut és minimum telepiséen csináltam!
és a dvdre nem a legjobban lett kiirva!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress