FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nekem se

deha nem rakjátok be mik futnak nem tudok segíteni
nekem meg nem megy, így nem tudom hogy szaggat-e 😞😞😞😞😞😞
Gaba9
Nekem nem ! 😊

Gaba323

Golyo69
blur 😄

GGMU

Golyo69
nekem nem szagatt a lur miatt

GGMU

Istencsászár
EA minõség...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

blur???? az meg mi?

Joke
semmi baj 😊

examinee
Na ugylátom mindenkinek szaggat a Blur miattt!!!

examinee
okés sry!

üdv

nagyon szagadt a game ati radeon 9600-as kártyám van amit breki írt azt megcsináltam de mit kell csinálni hogy ne szagasson?

Joke
csak én nem arról beszélek. hanem arról h egy olyan emberke aki épp a magyar kommentátoros fifát szedi megadja az oldal kódját akkor rövid határidõn belül letöltöm és felrakom a kommentátor file-t. ennyi

Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy Nvidia Geforce fx 5700 256mb,és a gólörömöknél kicsit szagatt,és még az lenne a kérdésem hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy ne szagasson??elõre is köszi

examinee
Hát kb ott ahol a Crack van az alatt...

légyszives. nektek csak ennyi bajotok van, hogy néha blurral szaggat, de nekem fel sem akar települni, míg ugyanaz a dvd a havernak tökéletesen megy!! most akkor mi van?
amúgy meg kapcsoljátok ki a visszajátszásokat meg az animációkat és jut is és marad is
csak segítsen már valaki!
Joke
mégis milyen mappákban?

examinee
Én Atis vagyok és azért nekem is brutál gépem van! Nemértem mi lehet! Nekem nem nagyon szaggat dehát még ennyire se kéne! És azért Blurral sokkal jobb a játékélmény is:S

buldozer99
ha valakinek meg van a magyar kommentes az pls tegye be a kommentárt!

Forca Barca

telepítés -> advanced user -> full; cél könyvtár: d:\játék\fifa07 -> Hibaüzenet: Cannot create this directory, please specify a different name or location.
hülyét kapok. sehova nem engedi feltelepíteni csak az alapértelmezettbe. oda meg hely hiányában -meg amúgyse- nem rakom
Nvidias vagy? Nekemis szaggat, mint az allat, pedig nagyon korrekt konfigom van, nem ertem. Blur nelkul persze tokeletes, de hihetetlen, hogy nem megy egy ilyen egyszeru effekt a gepemen...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

examinee
Körbe néznél a mappákba már rég fennlenne...

Joke
adna valaki kódot már rég fenn lenne...

examinee
Valaki irja le plz hogy hogy csináljak ugy blurt hogy pl a visszajátszásoknál kicsit se szggasson! nem full szaggat de idegesitõ! Ha meg amit breki irt azt átirom akkor replay nem szaggat de akkor nincs blurom!
Tehát a felállás: blurra kcsit szaggat, nélküle nem csak akkor nincs blurom:S

kuci06
ha lejön, plz tedd fel a kommentárt.<#integet2>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ez nem lehet igaz, hogy csak nekem nem akarja feltelepíteni. de az nhl07-tel is ugyanezt csinálta!!!!
honnan?
Szerintem nem kamu mivel én már szedem a Magyar verziót.legalábbis remélem

Köszönöm szépen , csak egyet kérdeznék nem lett volna egyszerübb egybõl leirni?
De mégegyszer nagyon köszönöm.
köszi a hun.db-t király nagyon 😊😊😊
de azért még lefogom szedni a magyar kommentáros verziót 😄😄
Golyo69
adja már neki oda vki LOOOL 😄

GGMU

Joke
na nem osztja meg senki a kódját a közösségért? hamar feltölteném a kommentár file-t....

mûködnie kell, haverom is tölti.. mi a hibaüzenet? vagy miért nem megy? olvasd el a privát üzeneteidet itt sg-n😊
ja és iet irnak: 95Ft+ÁFA <---- az anyád az
Golyo69
PRIVI PLS bocs a caps lock ért😄

GGMU

faszom 1362 Ft-om volt a telomon és 432 Ft-om lett a kurva életbe Joe genyo miatt
heliosz007
na most kamu vagy nem kamu ez itt a kérdés?

sziasztok. segítsetek kérlek! már új rendszert, és új daemon-tools-t is raktam, de nem megy: a telepítésnél nem enged sehova máshova telepíteni, csak az alap (c:\program files\ea sports\fifa 07\) telepíteni, de én oda meg nem fogom. amikor beállítom azt ahova szeretném (d:\játék\fifa07), akkor azt írja ki hogy nem tudja létrehozni a könyvtárt és nem enged tovább. egy ismerõsömnek meg ugyanez tökéletesen mûködik. segítsetek kérlek!!!!!!!!!!!!
Golyo69
miki 90 pls nézd meg a privit 😄

GGMU

mégegy ilyen oldalt be ne tegyé átbaszos szar
küld a képet privibe
hunbasser
ott a pont 😊

ReaL MaDRid x siempre

ez jo votl😄
na hallod ha adok képet hogy nem megy akkor mit csinálsz mi??
FIFA 07 iMMXPC <---- ezt akarom leszedni!!!!!4
Count Adyn
Akinek magyar kommentár kell nézze Viasat3 at 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nyah már nem akad

Breki33
mutass egy processlistet
Breki33
nem mert ez nem rapidshare topic és attól hogy 8* beírod nem kapsz rá választ

de hogy rövidre zárjuk

http://rapidsharefiles.net/
Nem lenne egyszerübb válaszolnod?
asfa
háj!
megcsináltam amit Breki mondott de igy is akad Ati kártyán! lehet az baj h dvdrõl fut és minimum telepiséen csináltam!
és a dvdre nem a legjobban lett kiirva!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Joke
ha valaki ad egy kódot arra az odlalra ahol fenn van a magyar kommentátoros verzió akkor felrakom rapidshare-e. csak siessetek szeretnék a meccs elõtt végezni...