FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Hát nemtudom mennyi idõ alatt csinálták meg, de lehetett volna rá idõt fordítani... persze nem azt mondom hogy rossz! dehogy... ami most jelen állapotban van fatasztikus és profi munka, csak szerintem kisebb nagyobb hibák vannak a közvetítés modjaival... Apropó kb hány játékos nevet mondtak fel? hány csapatét?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hunbasser
mit nem lehet azon érteni,h megcsavarja a labdát? 😊
ha a lasztit felsõ kamerából nézed,látni fogod,h a pályája ívesebb mint a sima lövésnek

ReaL MaDRid x siempre

akyyy
ugy tudom az angolba se mondtak csapatneveket... megitt az sg-n is megirták h nem fognak csapatneveket mondai csak ritkán, és nekem volt iylen meccsem
Manchester united és city, és szépen megemlítette a két csapat nevét, és tökéletes közvetítés volt😊 az egyik legjobb meccsem😛
szépen mondogatta manchestert, hogy az ott élõk nehezen választhatnak kedvencet a két csapatt közül... hiába a vörös ördögök a jobbak..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
mi az h csavar?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ProGabe
de az angol is kb ezen a szinten kezdte,nem lehet x ezer nevet+mellé párszáz mondatot felmondani egyszerre,eleve stúdióbérlés is drága,hajdu b+faragó ideje is pénz,és ez egy nagy zsuga hiszen egyáltalán nem biztos hogy visszajön az eladásokból a befektetett összeg

ja,meg ha valakinek van hozzá gyomra belehallgathatna összehasonlításképpen az oroszba mondjuk,gondolom az is ilyen lehet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KeKKSZike
bubu13: Ha még kérsz/beírod 5ször, akkor adunk linket! <#lookaround>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hunbasser
faq

ReaL MaDRid x siempre

bubu13
A feliratozáshoz nincs linke vkinek?

EEE 1899

bubu13

EEE 1899

bubu13

EEE 1899

Gyocsika
De most mit várjunk szernintem ezis nagy hatalmas elõrelépés!

hunbasser
aha,mindjárt feldobom vhová a hun.db-t

ReaL MaDRid x siempre

Gyocsika
Légyszi valaki ezt most ugy kell magyarítani mint a 06 ot ki kell törölni az eng db és a hun db át kell irní eng db re?

Istencsászár
Engem is ez idegesít a legjobban vagy inkább zavar de nagyon... Az még haggyán hogy párszor hülyeséget mond, mint ami a pályán történik szvsz tök ellenkezõjét, de hogy nem bírja a csapat neveket kimondani és ezen túl a játékosok nevét is csak ritkán említi, de ha mégis akkor csak az egyik csapatét és abból is csak pár embert, de akkor rendszeres... és ezis zavaró... ezért mondom azt hogy jó dolog ez a kommentár, de sokat kellene rajta még javítani hogy a "jó" szintet megüsse.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arsnl
Vki nem akar velem jáccani egyet vagy csak letesztelni, hogy tudok-e egyáltaán direct-ipn jáccani?mert a hverommal próbáltuk, de mivel õs és énse értek naygon hozzá ezért kérema segítségetek.msn-em ha kell: [email protected]

hunbasser
hát,nyilakkal 😊 de tényleg...
ha meg csavarva akarsz gólt lõni akkor Y+D

ReaL MaDRid x siempre

Pls, vki mondja meg hogy lehet pontosan rálõni, mert nemtudok rájönni. 06ban simán ment, de itt egyszerûen nem tudok betalálni abba a qrva kapuba.......
Annyi okos ember van, mondja meg vki, köszi!!!

Mor3llo
Jól tudod 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ha jól tudom Kedden jelent meg.
Prince of Máté
Csak az 576 oldalán 29 volt

hunbasser
😄DD
26-án már az emberek 50%-a ezzel játszott 😊
(és akkor is jelent meg kis hazánk boltjaiban)

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Nem. ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
nem, szept 26-án, bár ez a FAQ-ban is bent van.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Prince of Máté
Ma jelent meg a Teljes game ugye?

köszi
Gyocsika
[url=http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2007.shtml#FIFA%2007%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]tessék[/url]

gamecopyworld.com ezen az oldalon nem találom a cracket.Esetleg egy közvetlen linket tud valaki adni?
Mor3llo
én az nba-s cseleknél is érzem a scripteket.Hna mind1, nekem mondahtjáatok, én mindörökké kitartoka FIFA mellett!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jAsOn VoOrHeEs
Thx! ^^

Nem is tudtam, hogy az EA már ilyen speciális megoldásokat alkalmaz <#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hunbasser
sztem olyat nem lehet

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mondjuk te hostolsz,a másik meg joinol.😛 ennyi

ReaL MaDRid x siempre

lenne egy kerdesem. karrier modban hogy lehetek valogatott edzo?😊
valaki jo lenne ha valaszolna 😊
arsnl
hello!
vki megtudná nekem mondani, hogy hogy kell direct-ip-vel jáccani elöre is kösssz

hunbasser
az avi amit meg akarsz nyitni,nincs véletlenül használatban?
gondolok itt media playerre

ReaL MaDRid x siempre

ÕÕ vegyétek ugy hogy nem irtam most találtam meg a DVD-n a cracket 😊
Sziasztok!

Kéne egy kis segitség. Megszereztem a Fifa 07-et (magyart) ,de feltelepítés után kéri a DVD-t, ami a meghajtóban van. Mi a probléma?
ProGabe
4:az oké hogy mindben van script,de ebben minden az,tehát amikor te elrúgod a labdát akkor azt nem ezért kapja el a kapus mert ott állt,hanem mert pont azt az animációt adja be a progi,ezzel szemben PES-ben SZIMULÁCIÓ van,igen,így,végig nagybetûvel.pl a x360-as verzió egyik nagy újítása hogy a labda már nem az animáció része!!!!!!!!LOOOOOOL,érted,eddig(és a pc,ps2,xbox verekben ugyebár még most is) nem az van egy cselnél hogy a játékos lába arrébb húzza a labdát,hanem egy animációt játszik le,na én errõl beszélek amikor azt mondom,hogy ez egy script-halmaz,az is elõre meg van írva aminek nem kéne hogy így legyen.pl az nba-ben is így van,de ott tényleg csak így lehet megoldani hiszen az teljesen más koncepció,de az nfl-ben(amirõl term. még mindig tartom hogy a legjobb sportjáték) már nincsen ILYEN SZINTEN script,tényleg csak a legszükségesebb esetekben alkalmazzák

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
a billentyûzet nyilaival menj rá és enter 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabi89
Bombagólt minden meccsen lehet én már csak arra játszok van egy pont kb. 40méterrõl mindig bemegy mert a kapus picit kinnt áll és góól 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok.
Nemtud valaki adni 1 jelszót a fifa 07 kicsomagolásához???
Mor3llo
akkor most énis hagy fejtsem ki a véleményem:
1:én sosem tudok, csak nagy ritkán bombagólokat lõni, de akkor azok tényleg szépek.Szerintem igenis könnyû 3méterrõl bekotorni, elrúgni a kapus mellett, legalábbis nekem ez megy 😄 szvsz hülyeségnek tartom azokat a nagyon durva cseleket, én nem használom, mert 1részt tényleg unreális, másrészt én tökéletesen megvagyok a csilivili cselek nélkül!
2:nekem a magyar kommentár kifejezetten teccik
3:erre majd jön 1 peccs, ebben biztos vagyok
4:pár új mozgás ? ebbe én erõsen bele tudnék kötni.És légyszi világosíts fel olyan játékrõl, amiben nincs script!Szerintem igenis jól sikerült ez a mostani FIFA, és ezerszer újabb elemekt tartalmaz mint az elõdei!

gabi89
Hát igen összefoglaltad,hogy mért untam meg 2nap alatt a gamet 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
gamecopyworld.com

ProGabe
nem,nem ez jelen esetben így van:"hülye az a csávó aki valami irdatlan nagy baromságot kérdezett úr" 😛

nagyon más:valaki mondja meg nekem legyen olyan szíves,hogy tulajdonképpen miben más ez a fifa mint az elõzõek,ezeket kivéve:
-egy nagy show lett az egész meccs,értem ez alatt a 20-30 méteres bombagólokat(amiket könnyebb elkövetni,mint amikor 3 méterrõl egy-egyben kapussal szemben kéne gólt rúgni),ráadásul a legtöbben gondolom folyamatosan nyomatják azokat a cseleket amikbõl meccsenként jó ha van 10
-magyar kommentár,ami így elsõre tulajdonképpen jóra sikeredett,az angol is kb így kezdte
-blur effekt,ami tényleg kuva szép csak sokaknál összeszarja megát tõle a gép,miközben nem kéne mert geforce mittoménmi van benn(nekem meg 9600xt-vel csodásan megy 😛)
-pár új mozgás,kicsit normálisabban lehet csavarni,õõõõ...

...ennyi,a lényeg,vagyis hogy ez egy nagy script-halmaz megmaradt,szóval NEM FLAMEKELTÉS végett valaki elmondhatná hogy miért mondják sokan hogy teljesen más,tök új,stb...

honnan tudnék cracket szerezni?
gabi89
Igen crackelne kell <#falbav><#falbav><#banplz>

Gyocsika
Igen!!

Mor3llo
igen, nagy valószínûséggel.