36657
-
#12300 hi!
mindenkinek olyan nehéz gamepad-dal, mint nekem vagy szimplán kezdő vagyok?
mikor elkezdtem elég jól ment, azóta inkább csak romlok. a cseleket nem nagyon tudom megcsinálni. magában megy, de mikor ellenfél közelít vagy nem tudom megcsinálni vagy simán szerelnek. jó, néha sikerül becsapni, de ezt megcsináltam billentyűvel is.
nhl2006-al jobban megy, ott egész szépen lehet szívatni a gépet a cseles-gólokkal:) -
#12299 saját csapattal hogy lehet karriert játszani?
-
Ereszt #12298 Valaki nem tudná megmondani honnan tudnám leszedni azt a patchet amitől nem vonulnak vissza a játékosok? :S :D -
#12297 jól van nyugi,elhiszem,csak elég furcsa volt -
Hasan01 #12296 akko ne hidd el
de mondom hogy ps2-őn játszom!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12295 nem szeretek belekötni dolgokba,inkább csak kíváncsi vagyok :)
szted 6 nap alatt le lehet játszani rendesen egy karriert? :P
még ha a felét szimulálod,akkor sem,ugyanis aludni is kell,meg jobbesetben az ember iskolába jár,iskola után tanul,vagy dolgozik,és munka után pihen,meg az embernek vannak barátai is,de neki nem sok van :P
mondjuk nem is csodálkozok rajta,mert ha az életben is ilyen,mint itt,akkor érthető,h miért nem barátkozik vele senki sem -.-
a szponzor dolgot meg érdekesnek találtam,mert világklasszison a Reallal én is 32 pont előnnyel nyertem a bajnokságot,zsinórban 3 éven át folyamatosan nyertem a bajnokságot(vagy 4 éven át?),és mégsem kaptam új szponzori ajánlatot.csak kicsit furcsa volt,h rengeteg a sztárjátékos,és még idegenben is +-ban van.mert egyébként létezik egy ticket price nevű patch(nem biztos,h ez a neve,de a ticket szó benne van) -
Francesco Totti #12294 hali valaki megtudná mondani hogy kell beálitani az onlinet mert nekem ki ir valami alertet és ledob -
picco #12293 Látom szeretsz belekötni dolgokba, ami csak egy észrevétel :) Tetszett ahogy levezetted a 15 bajnoki szezont, és teljesen jogos :))
A szponzorok a CFC, MU, Arsenal-nál könnyedén megadják a meccsenként 1M, ez nem nagy cucc, bár azért nem is kezdek ilyen csapattal, mert nem kihívás, ha azt veszek meg akit akarok, és a pénzügyekre sem kekll figyelnem. -
#12292 nekem sincs -
reco #12291 hát csak láttam olyan videót ahol a csákonak volt -
#12290 Nincs nem is kell. -
reco #12289 nálatok 11-es rugás-nál van mérő vonal ? mert nálam nincs -
Hasan01 #12288 de szerintem azért adtam ilyen jó ajánlatot mármint a szponzor
mert 3 szezonon keresztül veretlen maradtam és megnyertem minden kupát -
Hasan01 #12287 direct west air a szponzor név -
CzKaresz22 #12286 Valaki írja le hogy lehet müködésre bírni a Legend patchet!A játékban választhatónanak kéne lennie!Magyar verzióval is jó?
Köszi elörre is -
#12285 mi a szponzorod neve? -
#12284 http://www.magyaritasok.hu itt van a letöltések be ott talál Fifa 2004-es magyaritást ja és az xp-d hány bites? -
Hasan01 #12283 semmi pachet nem használok
pl.Messinek 140000 Euro volt a fituja most 50000
a legtöbb fizuja fringsnek van 75000 mert nem fogadja el a csökkentést
a szponzor pedig meccsenként 1M 100000Eurot ad ha nyerek akkor meg 1M500000Eurot és így tudom megcsinálni
de ugye például eladtam henryt 4100000m Euroért Walcottot 6500000M Euroért walcott árából vettem meg Messit
és tényleg nem haszálok patchet mert kezdjük ott hogy ps2-őn játszom -
#12282 jaja nem mindenki akkora májer -
#12281 nyuginyuginyugi -.-
nem mindenki akkora májszter itt,mint te AS_D:?AF_:ASF -
#12280 Én csak azt nem értem miért jó itt verni a nyálát az embernek arra milyen csapata van Single-be. Akkor egy szutyok gép ellen a játék, hogy már a második nap inkább gyakoroltam a klánommal a játékot :) Ti meg csak vegyétek a játékosokat ^^ -
latnok #12279 KÖszi!
Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam! Az lesz az első játékom a FIFA-val. -
#12278 ilyen csapattal nem nehéz nyerni :\
és van egy olyan érzésem,h vmi patchet használsz.mert nem létezik olyan,h minimálbérért fociznának nálad a sztárjátékosok,és ennyi sztárjátékost még a legjobb szponzorral sem tudnál eltartani,még akkor sem,ha a stadionigazgatód 10-es,és minden meccsen a legmagasabb jegyárat kéred -
#12277 az az első olyan fifa,amiben van karrier mód(ott még nem manager mód volt),és magyarítást találsz hozzá fifahungaryn is,illetve van még pár fifás oldal,ahol felelhető -
latnok #12276 remélem abban is van menedzser mód, mert azt szeretném nagyon kipróbálni...nagyon érdekesnek tűnik amiket itt írtok. -
latnok #12275 Azt próbáltam először...nem megy sehogy.. ha nem fiú lennék sírnék.. :(
A bratyóm mondta, hogy neki megvan a fifa 04-es hétvégén elhozza, és kipróbálom azt....megyarítást vajon hol tudok majd szerezni hozzá? :( -
Hasan01 #12274 Sziasztok!
Elmondom a menedszeri karrieremet
3 szezont már lenyomtam az arsenalnal most tartok a negyedik közepén
közben a szar játékosokat eladtam és vettem sok újat:
V.Valdes:87
G.Castro:92
Sergio Ramos:93
V.Kompany:94
E.Polanski:87
T.Barnetta:89
L.Messi:98(most az értéke 8300000M Euro!!!)
J.Moutinho:89
M.Richards:87
T.Frings:85
jelenleg a kasszába van 5000000M Euro
és tervezem Wayne Rooney megvételét mert én Henryt odaadtam a Manchesternek
de ha esetleg nem sikerülne Rooney akkor még ott van Robinho
1. szezon:félprofi
2.szezon fele:félprofi másik fele profi
3.szezon:profi
4.szezon:világklasszis
eddig a négy szezon alatt kb:10 döntetlenem volt a többit megnyertem
és besöpörtem az összes megnyerhető kupát
jelenleg meccsenként otthon 1.500000M Euro pluszba vagyok
idegenbe:700000M Euro pluszba
a csapat összhang förtelmes 66 nemrég volt 80 is csak
vettem csomó játékost
csapatom:
V.Valdés:87
G.Castro:92
P.Senderos:92
Sergio Ramos:93
V.Kompany:94
T.Rosicky:89
C.Fabregas:94
E.Polanski:87
T.Barnetta:89
L.messi:98
R. Van Persie:89
cserepad:
D.Van Buyten:86
K.Toure:84
J.Moutinho:88
A.Diaby:80
T.Frings:85
E.Adebayor:89
M.Richards:87
A.Hleb:81
G.Clichy:86
nagyjából ennyi
-
#12273 Talán próbálj frissíteni a drivereket hátha -
Prank #12272 még jó, hogy mindenki ugyanúgy írja alá:) -
#12271 törölt hozzászólás -
#12270 Én hasonló szerződést az angol 3. osztályban kötöttem. Ha ez volt a legjobb akkor a svájci sponzorok nem nagyon adnak a focira. Amit itt látok az pénznek nem nevezhető összeg nem hinném, hogy sokmindenre elég lenne. -
#12269 törölt hozzászólás -
#12268 attól függ, hogy milyen szponzori szerződést kötöttél. gondolom most már nem tudod visszanézni. valamennyi összeget kellett, hogy kapjál szerintem - vagy nem tudom:) -
#12267 reklám-.- -
#12266 szevasztok.lehet jelentkezni Fifa 2007 bajnokságra.16 csapat jelentkezését
várjuk.A honlap:fifa2007 bajnokság -
#12265 Valaki válaszolna nekem (12263) ? -
#12264 Köszi a tipprt, de ez sem jött be. Semmi prob. nincs vle. -
#12263 Megnyertem a Svájci bajnokságot, a Svájci kupát, a BK-t és ez európai szuperkupát és mindezért egy árva fontot (fontban játszom) se kaptam.
Én csinálok valamit rosszul vagy nem is jár pénz csak az átigazolásokbol és a jegybevételböl? -
#12262 hmmm nos újraktam a játékot, krekk fel, megcsináljuk, elindul a meccs, egy -két passz már kezdtem örülni, de aztán megint kilépett
rakja fel haver is újra a gémet? -
latnok #12261 Beírtam, az eredmény az, hogy minden rendben. Kipróbáltam a hibaelhárítót is, nem jött be... :(