FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha a lasztit felsõ kamerából nézed,látni fogod,h a pályája ívesebb mint a sima lövésnek
ReaL MaDRid x siempre
Manchester united és city, és szépen megemlítette a két csapat nevét, és tökéletes közvetítés volt😊 az egyik legjobb meccsem😛
szépen mondogatta manchestert, hogy az ott élõk nehezen választhatnak kedvencet a két csapatt közül... hiába a vörös ördögök a jobbak..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ja,meg ha valakinek van hozzá gyomra belehallgathatna összehasonlításképpen az oroszba mondjuk,gondolom az is ilyen lehet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Annyi okos ember van, mondja meg vki, köszi!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
26-án már az emberek 50%-a ezzel játszott 😊
(és akkor is jelent meg kis hazánk boltjaiban)
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem is tudtam, hogy az EA már ilyen speciális megoldásokat alkalmaz <#wilting>#wilting>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
valaki jo lenne ha valaszolna 😊
gondolok itt media playerre
ReaL MaDRid x siempre
Kéne egy kis segitség. Megszereztem a Fifa 07-et (magyart) ,de feltelepítés után kéri a DVD-t, ami a meghajtóban van. Mi a probléma?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nemtud valaki adni 1 jelszót a fifa 07 kicsomagolásához???
1:én sosem tudok, csak nagy ritkán bombagólokat lõni, de akkor azok tényleg szépek.Szerintem igenis könnyû 3méterrõl bekotorni, elrúgni a kapus mellett, legalábbis nekem ez megy 😄 szvsz hülyeségnek tartom azokat a nagyon durva cseleket, én nem használom, mert 1részt tényleg unreális, másrészt én tökéletesen megvagyok a csilivili cselek nélkül!
2:nekem a magyar kommentár kifejezetten teccik
3:erre majd jön 1 peccs, ebben biztos vagyok
4:pár új mozgás ? ebbe én erõsen bele tudnék kötni.És légyszi világosíts fel olyan játékrõl, amiben nincs script!Szerintem igenis jól sikerült ez a mostani FIFA, és ezerszer újabb elemekt tartalmaz mint az elõdei!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nagyon más:valaki mondja meg nekem legyen olyan szíves,hogy tulajdonképpen miben más ez a fifa mint az elõzõek,ezeket kivéve:
-egy nagy show lett az egész meccs,értem ez alatt a 20-30 méteres bombagólokat(amiket könnyebb elkövetni,mint amikor 3 méterrõl egy-egyben kapussal szemben kéne gólt rúgni),ráadásul a legtöbben gondolom folyamatosan nyomatják azokat a cseleket amikbõl meccsenként jó ha van 10
-magyar kommentár,ami így elsõre tulajdonképpen jóra sikeredett,az angol is kb így kezdte
-blur effekt,ami tényleg kuva szép csak sokaknál összeszarja megát tõle a gép,miközben nem kéne mert geforce mittoménmi van benn(nekem meg 9600xt-vel csodásan megy 😛)
-pár új mozgás,kicsit normálisabban lehet csavarni,õõõõ...
...ennyi,a lényeg,vagyis hogy ez egy nagy script-halmaz megmaradt,szóval NEM FLAMEKELTÉS végett valaki elmondhatná hogy miért mondják sokan hogy teljesen más,tök új,stb...