36657
-
Vercetti 1 #12340 Ez az elszerződés egész jó ötlet csak nekem a kedvenc csapatom a Man Utd és semmi pénzért sem akarom elhagyni a csapatot még egy évre sem. File átszerkezdéssel nem oldható meg a problémám? Vagy valami hasonló? -
#12339 nem.rivális csapattól soha az életben nem fogsz venni játékost.
megoldás:megvárod,míg megveszi más,és megveszed attól a csapattól,vagy pedig elszerződsz egy másik csapathoz,és oda leigazolod -
Vercetti 1 #12338 Sziasztok, nem tudok már 3 éve játékost venni az Arsenal-tól, pedig 3 ilyen játékos is kéne a csapatomba. Mindig azzal jön a csapat hogy én egy rivális csapat vagyok és nem fogja eladni a játékost nekem. Lehet valami csinálni hogy megszerezzem a játékosokat az Arsenal-tól? -
hutkai #12337 hali. 1 kérsésem lenne nem tudjátok mi lehet a baj ha az interneten játszok az online részén és vmi easo patch 2 akkar letölteni a 06 és a 07-ben is és vmi ftp kiszolgáloval van baj ésígy nem enged fel ha vki tudja h lehet letölteni v. a pathcet akkor help me. -
#12336 Hali!
Tegnap olvastam a fórumot először és sikerült összehozni,hogy haverommal egymás ellen játszunk,hála a Hamachinak. Kicsit laggos nekem,de majd lejjeb veszem a felbontást,azért nem 640*480-ra...
Meg lehet oldani,hogy ne csak barátságos meccset tudjunk játszani,hanem tornákat is,vagy hogy egy játékhoz többen is tudjunk csatlakozni?
Nem,nem tudok regisztrálni :P
-
latnok #12335 kösze a segítséget!
A TCM szuperül megy, csak összepároztattam a FIFA 04-el és így lehetőségem van focizni is, term a fifa 04-el (2 az 1-ben:).
Így a fifa 04 irányítása kellett, csak 2,5 oldal....biztos hamar meg fogom tanulni.
-
#12334 köszi :D -
#12333 itt a kód Cairass:
<style type="text/css">
textarea{
background-image: url(ide jön a kép linkje http://-el és természetesen a zárójelekkel együtt);
background-position:center;
background-repeat:repeat; /ha no-repeat-re állítod be,akkor nem fog ismétlődni a háttere/
}
</style> -
#12332 2003-ban változtatták meg, emlékszem, nehéz volt átszokni:D -
#12331 én úgy emlékszem, hogy úgy mint a fifában: a-ívelés, s-passz, d-lövés, a w és e meg vmelyik gyorsabb futás, csak nem emlékszem mikor változott ez w-ről e-re. meg az e vagy a shift biciklicsel. de próbálgasd. -
#12330 tényleg nem írnak a fifa 2004 topikban,szóval nem baj,h ide írod problémád.
én nem értek a tcm-hez,de sztem próbáldd meg tcm topikban(azt hiszem van olyan is) -
zsoltii14 #12329 Hi all!
Aki megvette eredetiben a fifát, és még egyszer sem lépett be a játék online részébe és nem is szándékozik, az legyenszíves írjon nekem egy e-mail-t a [email protected] címre! Nagyon fontos lenne és nagyon megköszönném :) -
latnok #12328 Hali!
Tudom, hogy ez a fifa 07 topic, de mivel eig is sokat segítettetek, és a fifa 04-be már nem ír senki, itt kérnék segítséget.
Arról lenne szó, hogy végre tudok Én is fifa-zni, de sajna csak a 04-el (aki gyakran megfodul itt tudja, hogy a 07-el befürödtem), Megvan a TCM is hozzá, ésugye leht összevonni a két játékot. De nincs meg sajna, hogy melyik gombokkal tudom irányítani a játékosokat. :( nem küldené el nekem valaki priviben, hogy a billentyűzettel hogyan lehet irányítani a játékosokat?
előre is köszönöm!
Ja, és tényleg jó ez a manager mód! a Dublin csapatánál vagyok főnök, az idei szezonban a5. hely volt a cél, és az őszi szezon végénél a 4.-ek vagyunk! :) Matus György nagyon jó közép hátvéd lett. :) -
jui #12327 Valaki berakná nekem a rosters. -
Gabirka #12326 Hello!Ha Vki akarna jelentkezni fifa07-es bajnokságra,az vegyen fel msn-re:[email protected]! -
reco #12325 hát tom mind a 4 részt letöltöttem de nem volt jó, torrent-el mégg nem probálkoztam mondjuk -
#12324 hogyha nem segít a faqa akkor próbáld ezt:starmenü/futtatás/dxdiag/és ott ellenőrzi,hogy jó e a directx-ed és a 3dt ezt csináld meg ha nem jó írj. -
#12323 faq -
Richardix #12322 hello. Én a telepítésnél elakadtam.
Tudjátok a FIFA 07-hez directx 9.0c vagy annál jobb kell. Na letöltöm ezt a directx-et a netről, de kiírja a directx telepítésénél hogy egy szükséges fájlt a telepítő nemmásolt vagy valami ilyesmi és nem telepíti. A FIFÁT meg nemtom felrakni amíg nem sikerül a directet sem. HELP PLZ. -
#12321 ott úgy van,h 4 részletben van.
meg van egy torrent link,amivel letöltheted a teljeset egészben -
jui #12320 Nincs meg valakinek az US-a patch?
Vagy adjon egy linket. -
#12319 Én a HSP-re leszek kiváncsi hogy milyen lesz:D -
reco #12318 na sikerült kicsomagolnom azt elkezdtem telepiteni de 50%-nál ki irja hogy nincsenek meg a fájlok vagyis nincs késsz a telepités igy semmi nem változott a játékba. HunBasser amit régebben belinkeltél az nem a teljes patch. -
#12317 Igen létezik -
#12316 no dvd crack létezik? -
#12315 HSP 07 mikor jön ki? -
#12314 Én is leszedtem a CEP-et fel is raktam de minden ugyanolyan maradt csak a mezek néztek ki máshogy(szarabbul) nem tom mi lehet vele. -
#12313 nekünk meg már megvannak -
#12312 nekem meg lesznek a magyar csapatok!!!!!!!! -
reco #12311 mi van ? mit kéne törölni ? :)
-
M.A.D. #12310 Ez érdekes. Törölted te a shared vagy mi a túró file-t? Mert akkor ezerszer szarul fogja lehozni (temp). -
reco #12309 én is onnan szedtem de nekem hibás, minden szar programmal probáltam kitömöriteni de akkor se ment -
M.A.D. #12308 Filefront volt -
M.A.D. #12307 Nem magyar a kommment! Ennyi! Ezt vártam is. Ha nagyon kell, visszateszem az eredeti iso-t a patch-el. Ja, patch-re lett rátéve )hun1.1). De így is megy. Nagyon jó! -
reco #12306 vazz neked elindult ? én vagy 10-szer leszedtem de mindig crc hibás . honnan szedted ? -
#12305 és nem rontott el semmit sem a játékban? -
M.A.D. #12304 Rohadt jó a CEP féle kieg. A gameplay is korrekt és nehéz végre. -
#12303 annyit nem fogok, de gyakorlok szorgalmasan:)) -
Tom Tom #12302 Én most spec elfelejtettem cselezni de 45 ről olyan csavart ívelt bombákat bevágok akár bufonnak is hogy bátyám csak néz!Feltenném őket csak lejárt a jascom és nem szórakozok inkább vele.
Bigapó:Sztem is nehezebb gamepaddal és sztem azért mert eleinte billentyűvel toltad és nem fogod tudni megszokni fifában kivéve ha nem jhátszol napi 5 órát. -
#12301 jah meg hogy lehet sajátcsapatnak mezt berakni kit raptor-ral?