FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre sikerült már csak egy telepitési kód kéne?
Golyo69
" Ez a fiú biztos nem lesz az állatvédõk kedvence...alaposan kipörkölte a pókot a sarokból " 😄 By Faragó 😄 egy bomba gól után 😄

GGMU

Hali mindenkinek!

Valaki meg mondaná hogy mi az a blur vayg mi?
És hogy hol lehet állitani vagy kikapcsolni vagy egyaltalán mit kell vele csinálnom hogy ne szaggason a game.(ATI Radeon 9600XT-m van)
PLS<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Kaplan
Én is hozzátenném szerény személyemmel a banner készítéshez magam.

Nem lett valami fényes, tudásom alatt teljesítettem, de rossz se lett.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jaj elirtam "alapból nem kapjuk meg" bocsánat csak már este van 😊
Hali!

A magyar bajnokság alapból nincs benne??Mert én olyat olvastam :"Alapból nincs benne." akkor ez nemm azt jelenti hogy benne van?
ProGabe
lehet,modom csak lehet,de:ha be van mountolva mellé még más EA sportsos játék is,akkor lehet az is bekavar,és nem én vagyok a hülye,mert nálam mindig az szokott lenni(lévén hogy együtt jönnek ki),hogy be van rakva a fifa,fel is van telepítve,bemountolom az nba-t,autorun elindul,de összekeveri az a szar és elkezdi rakni a fifát(vagy egybõl a fifa autoranja indul el,már nem emlékszem pontosan) :S igazi EA minõség...<#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezt irja ki Please insert CD/DVD 1 in drive E:
ProGabe
UDF-módban engedi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mor3llo
passz...sry, nem tok segíteni..:S próbáld meg kiírni dvd-re, és úgy talán jó lesz.Vagy töltsd le máshonnan..:S bocsi, de nem tok segíteni, ilyen még nem tapasztaltam :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Count Adyn
ember, játékon belül options ba grafikát high ra és láss csodát😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ProGabe
ha minden igaz megpróbálja leszorítani ha nyomod az E-t is D mellé,ha Y-t akkor helyezi,pontosabban belsõvel lövi,ha C-t akkor meg külsõvel csavarja rá,plusz nálam bejövõs ezek kombinálása,különösen a C+D+E kombó,de lehet hogy semmit se ér,mert sima D-vel is lõttem már RvN-el 19-20-ról bombágólokat

Igen rendesesn ki van csomagolva,be is van mountolva, és a telepítésnél kéri az eredeti dvd-t
Mor3llo
Ha billen nyomod, akkor csak billel lehet irányítani a csere menúben, ha gamepaddal, akkor pedig értelemserûen csak gamepaddal!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
És rendesen ki is van csomagolva, be is van mountolva ? És tehát akkor telepítésnél kéri az eredeti dvd-t ?

Rage47
hogy lehet játékost cserélni meccs közben? mindig vmi olyat ir ki, h csak a megvelelõ vezérlõvel lehet vagy mi..:S
a gameland-röl
b4rc4
ja😄 ,nyomtam rád 1 vote-t 😊

Mor3llo
honnan szetted a dvd-jét ?

Gyocsika
Hogy lehet a blurt bekapcsolni vagy hogy mit kapcsoljak hogy szebb legyen a graf?

Mor3llo
Nem kell nagyon erõsen rányomni a lövés gombra.Ha laposan, erõbõl, esetleg kapus mellett el akarod gurítani, akkor csak picit kell nyomni a lövést.ha kicsit meg akarod emelni, akkor már kicsit jobban rátenyerelhetsz.Egyszerû az egész, rá kell érezni, ás akkor ha már éjszaka felkeltenek legmélyebb álmodból, akkor is tudni fogod h kell lõni 😉

hunbasser
szavazás holnap 20:00-ig.korrekt?😊

ReaL MaDRid x siempre

De nem akkor irja ki mikor már fönn van hanem amikor telepiteni akkarom.
Hello, bocsánat a kérdésért, most olvastam el a faq-ot, végre látom mivel kell cselezni, de valaki írjon már egy kis tapaszalatot hogyan kell akpura lõni mert nekem állandóan fölé mellé megy közelrõl is...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Attila8805
OFF:
Hi hogy lehet úgy kiírni 2 Gigánál nagyobb iso-t hogy az iso is maradjon ne az ami már egybõl telepíthetõ?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Mor3llo
illetve krekkeld fel ...öhm, essem én vaok..öö(www.gamecopyworld.com) nem én vaok mossem 😄

Mor3llo
hát add meg Neki a serialt...khm...öö...(www.serials.ws) nem én voltam!

Gyocsika
Valaki légyszi!

Mit csináljak amikor föl akarom telepiteni a FIFÁT akkor kéri a eredeti cd-ét?
akyyy
lemaradtam a kampányról 😛
de adhatok szavazatot, még nem tudom miért cserébe😛😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

vmvr
most kampánycsend van😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Atti12
Nincs használatban.

akyyy
melyik házigazda jelölt nem szigorú a warezzal?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gyocsika
Okés köszi megvan akkor most egy gondom van nekem egy ati 9600 pro kártyám van semmit nem akad hgy lehet még szebbé tenni blurt vagy mit hol lehet bekapcsolni?

Golyo69
audio.big fájlt is be kell másolni ugyanoda és akkor fog mûködni

GGMU

Gyocsika
Na most nálam egy gond van bemásoltam az dat hun big et a helyére átneveztem eng re és nálam most semmmilyen kommnetár nincs

Mor3llo
Akkora lett a hangorkán, hogy holnap a városban a fül-orr gégészeknél telt ház lesz-by Faragó Ricsi 😄
Ha ez bemegy, egy évig kézenállva közlekedek-by Hajdú B. 😄D

nah én is szavaztam

Kaplan
Elõtted már kérdezték, ha jól emlékszem ez akkor van ha egérrel akarsz bizbaszolni, csináld bill-el.
A másik, hogy ha tudok segíteni bármiben (rendfentartás ^^, banner, vagy valami) szóljatok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csáó.Épp tréningelni akarom a csapatot és amikor a taktikak közül akarok választani azt irja hogy csak az aktiv vezérlõ kezelheti??????<#confused><#confused><#confused>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hy!
Hogy lehet úgy beadni, mint az intróban asszem Joe Cole, hogy a sajtá lába mögött adja be?
zmeor
upup

leszarom a konfigod...

Count Adyn
<#wave><#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Nem fontos annak nyílvánosnak lennie 😉

hunbasser
o_O
most nézem,h vezetek.hárman szavaztak rám,de kik? 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
eddig én szavaztam.a szavazás ip és cookie alapú,elvileg mindenki egyszer szavazhat,persze tudom h ez könnyen megkerülhetõ,de jó lenne ha szabályos keretek között dõlne el,h kit szeretnénk házigazdának

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
SZAVAZÁS:KI LEGYEN A HÁZIGAZDA?

a moderátor topikban már kértem,h tegyék be banner alá.

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
mikor bejelentkeznek meccs elején és ien gép hangon dumálnak egy darabig igy szótagolva az nagyon rofl😄

ProGabe
így van,az el clasico-t is nagyon szépen felvezették,pl:"madridban a madrid szokott nyerni,barcelonában a barca,de mindig vannak meglepetések",és még jóval többet mondtak,gondolom minden nagy rangadóhoz van ilyen külön

jó lett ez,majd a következõ mégjobb lesz,talán hajduék is nyomják a gémet és tudják õk miben javítsanak,ajánlom a hangszín állandó szinten tartását a mondatok elején és végén,mert attól lett nagyon tördelt az egész hogy mindegyiket úgy mondja mintha elõtte és utána nem lenne szöveg(természetesen itt most nem arra gondolok amikor egy hosszabb,összefüggõ beszédeket mondanak el)

hunbasser
ez volt az elsõ,ha jövõre is lesz magyar kommentár,az sztem profibb lesz

ReaL MaDRid x siempre