36657
-
latnok #12260 A PC World szerint a gond egy d3dx9.dll file okozza, amiből van már sok verzió. EZ állítólag nagyon jó a fejlesztőknek, de a felhasználóknak nem. És ez okozza a problémát, hogy más-más kell a kül. játékoknak.
Megadták, hogy honnan lehet leszedni őket (hopp.pcworld.hu/2377) itt van egy telepítő is hozzájuk.
Illetve leírták, hogy sokak szerint segít, ha a AutoRun. exe kompatibilitását állítsuk WIN 2000-re. Nos nekem egyik sem segített.. :( -
#12259 Grat! -
#12257 jah rosterre gondoltam, de mind1 ujrarakom igy a legegyszerűbb -
#12256 vagy a rosteres dologra gondolsz?mert az annyi,h vagy eltávolítja ő a rostert,vagy te teszed fel -
#12255 nem tudom milyen fájlra gondolsz,olyan van,h van 3 fájl,és be kell felül kell írni a régieket,és akkor a játéknak multiban nem kellene akadnia,legalábbis ez a 3 fájl a minimálisra redukálja a lag veszélyét
azt hiszem a faq-ban benne van -
#12254 ez lehet a hiba, köszi szépen!
jah van egy bizonyos fálj amit ha átküld akkor esetleg jó lesz? mert akkor nekem kéne egy reinstall -
#12253 nem raktam fel,totti10 rakta fel,elvileg neki nem maradt meg a magyarítás,de sztem orvosolható annyival,h miután felraktad a patched,visszanyomod a magyar fájlokat,és akkor a bajnokságok is meglesznek és magyar is lesz a játék
de mondom,nem vállalok rá garanciát,mivel még én sem próbáltam ki(meg ugye nem is én csináltam -.-) -
#12252 Használj hamamchit sokkal jobb én azzal játszok. -
#12251 általában akkor szokott ez lenni,ha mondjuk te megvetted a 3.számú mezt,haverod pedig nem,és akkor nála nem tudja megjeleníteni a mezt,vagy ha más a játékoskeret.gondolok itt arra,h te feltettél egy rostert,ő meg nem,és nála eredetileg nincs ott mondjuk a parmaban ronaldinho,nálad meg ott van -.-
na ilyenkor egyből megszakad a kapcsolat,még más patchek is ludasak lehetnek,vagy pedig vmelyikőtök netjével van baj -
#12250 kössz hunbasser már töltöm és az összes bajnokság benne lesz? Te felraktad? De ugye magyar marad a játék? -
#12249 Üdv!
A haverommal szeretnénk direct ip-ben nyomulni, minden megy faszán, de a meccs kezdeténél egyből connection lost.
Lécci segítsetek, előre is kösz! -
#12248 15 év.ha egy 20 csapatos bajnoksággal számolunk,akkor 38 meccs van egy idényben,+bl és kupa.tehát számolhatunk akár 60 meccsel is,főleg ha angliában is játszott(amt valószínűnek tartok),ahol 2 kupa is van...
szóval,számoljunk 60 meccsel átlagban,ez 900 meccs.
rendelkezésére állt 756 óra,legalábbis,ha 6 napot veszünk,viszont az internetre szept 26-án,vmikor délután kerülhetett fel,ha meg is vette a játékot(amit kétlek),olyan 8-kor nyithatott az bolt,ahol vette,és nem is használta ki teljesen október 1 napját,nem figyeltem,h mikor végzett vele,mindjárt megnézem...
szóval,756 óra=45360 perc=5670 meccs,ha egyfolytában játszik 6 napon keresztül,és csak 2x4 perces meccsekkel számoltam.900*12(ugye 2x6 perc)=15470 perc,ami 274 óra,és akkor egy napnak durván 46 órából kellene állnia.ha 4 perces félidőkkel számolunk,akkor is 7200 perc,ami 120 óra,
és akkor egy nap 20 órát kellett volna játszania,és ebbe nem számoltuk bele a töltéseket,meg azért cserélnie is kell a játékosokat.
és kizártnak tartom,h 4 perces féldiőkkel játszott,mert teljesen alapvető dolgokat megkérdezett itt a topikban,akkor h nézhetnénk ki belőle,h át tudta állítani a félidő hosszát?
tehát azt csinálta kedves barátunk,h a lehető legerősebb csapathoz leigazolt,és végigszimulálta az egészet. :PPPP
-
#12247 azért nem semmi #6723...
gyovai... -
#12246 garanciát viszont nem vállalok rá :D
mentésekről csináljatok biztonsági másolatot,meg a zdatákról is -
#12245 innen lehet letölteni a cep07-et,ami egy csomó bajnokságot és kupát berak a játékba,köztük a magyar nb1 és nb2 is,meg vannak benne játékos frissítések
bővebben:
CEP07 for Fifa 2007
Career Expansion Patch
UPDATED LEAGUES
------------------------
French Ligue 1
French Ligue 2
English Premiership
English Championship
English League One
English League Two
Scotland Premier League
Netherlands Eredivisie
Netherlands Jupiler League
Spanish Primera Division
Spanish Segunda Division
Italian Serie A
Italian Serie B
Italian Serie C1A and C1B
Swedish Allsvenskan
German Bundesliga 1
German Bundesliga 2
Denmark Superligaen
Argentina Primera Division
Belgium Jupiler League
Austria Bundesliga
Mexican Primera Division
Mexican Primera A
Norway Tippeligaen
Portugal Bet and Win League
Australia A-League
NEW LEAGUES AND TOURNAMENTS
Argentina Primera Dision (1st div)
Chile Primera Division (1st div)
Bolivia Liga (1st div)
Colombia Copa Mustang (1st div)
Italy Serie C1A and C1B (3rd div)
Greece A Ethniki (1st div)
Venezuela Primera Division (1st div)
Mexico Primera (2nd div)
Paraguay Division Profesional (1st div)
Sweden Superettan (2nd)
Ireland Eircom Premier League (1st div)
Croatia HNL Ozujsko (1st div)
Ecuador Serie A (1st div)
Serbia Prva Liga (1st div)
Turkey Turkcell Süper Lig (1st div)
Romania Divizia A (1st div)
Russia Premier League (1st div)
Peru Primera Division (1st div)
Austria A-League (1st div)
Albania Championship (1st div)
Portugal Liga de Honra (2nd div)
Scotland Bell's league (2nd div)
Finland Veikkausliiga (1st div)
Iceland Premier League (1st div)
Brazil Serie B (2nd div)
Brazil Paulista (regional league)
Brazil Carioca (regional league)
Brazil Gaucho (regional league)
Argentina Segunda Div (2nd div)
Slovenia Si Mobil Liga (1st div)
Slovakia SuperLiga (1st div)
Hungary Borsodi Liga (1st div)
Germany Regionalliga Nord (3rd div)
Germany Regionalliga Sud (3rd div)
Germany Oberliga best of (4th div)
Lithuania A Lyga (1st div)
Uruguay Primera Division (1st div)
Israel Ligat Al (1st div)
Netherlands Jupiler League (2nd div)
Czech Gambrinus League (1st div)
Ukraine Premier League (1st div)
Hungary NB II Kelet (2nd div)
Hungary NB II Nyugat (2nd div)
Japan J-League (1st div)
Switzerland Challenge league (2nd div)
Bulgary Grup A (1st div)
Full Champions League
Full UEFA Cup
Copa Libertadores
Copa Sudamericana
Best of Uruguay
Germany 2006 World cup
Copa America
Gold CUP
African Cup of Nations
Asian Cup of Nations
Rest of Europe teams
Royal League
Euro 2008 qualifications and final stage
World Club Championship
-
#12243 még nem találkoztam vele várom nagyon a fejleményeket -
#12242 HSP mikor jön már ki? Már várom. Nagyon lassan csinálják pedig most a játék megejelenésével egyidejűleg elkezdhették azt mondták. -
#12241 no,akkor kíváncsian várjuk,h mi lesz belőle,mert én is szívesen lennék szövetségi kapitány :) -
#12240 Volt már olyan nálatok, hogy megkerestek más klubcsapattol vagy a válogatott-tól?
Csak Azért kérdem, mert a sajtó most azzal zaklat, hogy képbe kerültem a hazám (Magyar) válogatottnál és a legnagyobb rivális csapatnál. -
#12239 A Starmenü futtatás 'dxdiag"írd be és nézd meg hogy rendben van-e. -
#12238 Mi volt a PC world-ben a problémára???? -
#12237 nagyon örülök -
latnok #12236 Nos apám feladta a küzdelmet a fifa 07-el.. :(
A PC word-ben is volt egy leírás a directx probléma leküzdésére, az sem jött be...az Öreg visszavitte a progit a boltba, hogy nem tudjuk telepíteni...a eladó srác szerint az Öreg nem ért hozzá... (sztem kár volt belekötnie...régebben súlyemelő volt..később ezt a hibát az eladó is belátta:)
De apám rendes volt..bevitte a gépet is..és végignézte az srác 1 órás izzadását a telepítési próbálkozásokkal.. :)))
Sajna a gyerek sem tudta feltenni.... :((((
-
#12235 köszi működik! -
#12234 Materazzi=Bernardo Valerio, Mutu= Teodor Petrovici -
Ide kell a fájlokat bemásolni:
dat_hun.big EA SPORTS\FIFA07\DATA\AUDIO\DAT_HUN.BIG
hun.db EA SPORTS\FIFA07\DATA\CMN\FE\HUN.DB
hun_memc.loc EA SPORTS\FIFA07\DATA\MEMCARD\HUN_MEMC.LOC
Ha esetleg már létezne a fájl, akkor nem szükséges felülírni.
Én felülírtam.
hun_memc.loc fájl létezik is,amit csak át kell nevezni eng_mem.loc-ra,persze előtte nevezd át az angolt vmi másra.
Ezután leszeded még az audio.big fájlt.Az eredetit előtte ugyanúgy nevezd át másra,mint a többit,és utána bemásolhatod a data\audio mappába.
Ez alapján csináltam meg ja és nem felejtetted bemásolni és aztán átírni engre a big-est,a db-st,loc-ost az audio biget nem kell átírni.Remélem megtudod csinálni
-
#12232 nem! az is megvan... -
#12231 audio.big-et nem felejtetted el? -
#12230 Hogy csináltad meg?
mert nekem sehogy sem sikerült...
a szöveg nekem is magyar de a kommentár nem...
köszi! -
#12229 ennek nagyon örülünk -.- -
#12228 Császtok Forza INTER!!!!!!! A FIFA 07 a legjobb játék!!!!! -
#12227 Nem kell már megoldottam -
#12226 Hy all!Mit kel csinálnom,hogy a kommentátor is magyar legyen mert minden magyar és kommentátor sincsen pedig a faqa szerint csináltam mindent Help -
#12225 Nekem mind a négy benne van. Nem öregedtek már ki nálatok? -
picco #12224 Nekem benne van mindhárom játékos. Viszont Metarazzi nincsen. -
#12223 nekem Toldo, Buffon és Crespo nincs bent a játékban. Ez hiba vagy mindenkinél így van :S? -
M.A.D. #12222 Én ma viszem haza az OEK CEP v3.0-át, hozzávaló gameplay-jel. Mindjárt belinkelem a read me-t, hogy mit takar. -
#12221 Srácok azt mi befolyásolja, hogy milyen gyorsan fejlődnek a játékosaim?
Lehet-e rajta gyorsítani?
Az mitöl lehet, hogy van olyan játékosom akinek már kézszer is 100-ig ment a TP-je és még mégse fejlődött semmit? -
#12220 Hali
Nekem sincs magyar kommentár pedig bemásoltam mindent és a szöveg magyar de a hang nem. megoldható ez máshogy is mert nem fogom újra leölteni...
Köszi! -
#12219 régebben belinkeltem a legend patchet,sztem egy oldallal ezelőtt van