FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segiteni?Az eredeti játékot átirták nekem feltelepitem de nem indul a játék.Crackelni kell?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vosolni, így gondoltam ezt is. Bocs ha tévedtem miszter "HÜLYE AZ A CSÁVÓ, AKI
VALAMI OLYAT KÉRDEZETT AMIT NEM TUDOTT UR"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
lyan látványos gólokat lõni a FIFA 07-ben, mint a FIFA 06-ban. Hát ez sztem nem
igaz, mer speciel én ugyan úgy beleizzadok ebbe is, mint a 06-ba. Úgy hogy na-
gyon király game.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
pl.: Zolrán, Zolika, Csabi, Menyus, Ádám, Áron. Ezeket mér nem mondja???
A magyar csapatnál, mondja, de itt nem. Miér??
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
The PS2 transfers update is now available for download with the PC and Xbox updates to follow.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lazio csapatánál simone inzaghit, soxor filippo-nak mondja
mudingayit--->mundigayinak mondja....
kérdés:
miért szaggat helyi hálón a game? konfigot nem írok, mert single megy rendesen, csak lanon szaggat(100 megás)???
Steam Nick: adakiller
fel tudná vki tolni rapids. ra v máshova mer nekem nagyon nem akarja az igazságot.:/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nektek nem laggol??
nekem chellos 3Megás net a havernak 2 megás Adsl-nete van ....
egyik fifa sem lagzott semmit..ez meg laggzik...
nemtom mivan...és idegesít
ha vki tud vmit az szóljon pls....
GGMU
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Olvastam, itt a topicban, hogy a szggatási problémák elsõsorban az ATI kártyákat érinti. Nekem nVIDIA-m van most de mégis jelentkezik ez a probléma, igaz játék közben nem, csak a BLUR-os közeli képeknél, oly annyira, hogy ha már a menüben vagyok de még a háttérben mennek a visszajátszások, a menüben is alig tudok navigálni. A gépem A64 3000+ {(939), 1800MHz @ 2200MHz, GForce 6800GT, 1GB memória (DUAL)
De aki meg tud esetleg valmit az írjon Thx!
aa meg af-t meg a videókártyád szoftverében!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha ATI kártyád van, akkor a Catalyst Control Paneljében megtalálod.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ugy hogy megértésedet kérném
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
KÖSZIKE
De alighanem, ez csak a bolti verziókat érinti...
Ha belenéznél, lehet választ kapnál a problémádra.
Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
A konfigom a következõ:
-2.2GHz proci
-512MB RAM
-Ati RADEON 9600XT videokártya
Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em
Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
Elöre Thx!
MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
Címem:[email protected]
légyszives emberek <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
PLS!PLS!PLS!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Õ megmondja az IP címét, majd indít egy Direct IP játékot, te meg csatlakozol a játékba, értelemszerûen az õ IP címét beadva
A többi online játék csak akkor fog menni, ha megveszed a boltban az eredetit
Egyszer a büntetõnél, ahogy nálad is, egyszer meg szabadrúgást kaptam a saját 16-osom elõtt egy méterrel, s Faragó Ricsi lelkendezni kezdett, hogy ezt innen egybõl kapura kéne lõni.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
amúgy kinek a posztja a banner-cserélés?