FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üDV!
Tud valaki segiteni?Az eredeti játékot átirták nekem feltelepitem de nem indul a játék.Crackelni kell?
Count Adyn
Felhívod hajdu b pistát, megkéred hogy mondja be neked a telefonba az általad megadott neveket, majd implementálod a hangfájlokba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Atti12
Még mindig senki sem tud választ a problémámra? 😞
(#5899 )

mama2
Hát gondoltam hogy lehet orvosolni, mer a patch-el majdnem mindent lehet or-
vosolni, így gondoltam ezt is. Bocs ha tévedtem miszter "HÜLYE AZ A CSÁVÓ, AKI
VALAMI OLYAT KÉRDEZETT AMIT NEM TUDOTT UR"

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Valaki nem tom hány 100 hsz.-szel ezelõtt, azt mondta hogy nem tudunk majd o-
lyan látványos gólokat lõni a FIFA 07-ben, mint a FIFA 06-ban. Hát ez sztem nem
igaz, mer speciel én ugyan úgy beleizzadok ebbe is, mint a 06-ba. Úgy hogy na-
gyon király game.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ProGabe
te ezt most komolyan gondolod?<#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
nem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mama2
És ezt nem lehet orvosolni valamivel? pl.: egy Patch?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mert nem tud olvasni a program, nema név alapán azonosítja a já6tékosokat, hanem mindegyuiknek van egy kódszáma, ezért nem mondja

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

mama2
Nálam is ez a problem.😞

mama2
Azokat a neveket amiket én beírok, szóval amikor átszerkeztem a neveket magyar-ra akkor azt miért nem mondja? pl.: az Arsenal-nál átszerkeztettem a neveket,
pl.: Zolrán, Zolika, Csabi, Menyus, Ádám, Áron. Ezeket mér nem mondja???
A magyar csapatnál, mondja, de itt nem. Miér??

AdaKiller
köszi, megnyugtattál😊))))

Steam Nick: adakiller

jAsOn VoOrHeEs
Amikor gyakorlásnál behozza az edzõmeccset, majd pedig a menüben beakarom állítani az edzéstípust, akkor azt írja ki, hogy "csak az aktív vezérlõ választhatja ki az edzés típusát". Ez mit akar jelenteni? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

lobig
ATI X800 GTO-val a cfg_pc_h.ini-ben elég volt ezt módosítanom "DISABLE_POSTFX = 1" (alapból 0 volt ugye). a blur megmaradt.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

TRANSFERS DATABASE UPDATE
The PS2 transfers update is now available for download with the PC and Xbox updates to follow.

\"Hard to see, the dark side is.\"

ProGabe
gondolom azért amiért már a 06 is szaggatott:mert balf.szok programozták

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AdaKiller
észrevételem:

lazio csapatánál simone inzaghit, soxor filippo-nak mondja
mudingayit--->mundigayinak mondja....

kérdés:

miért szaggat helyi hálón a game? konfigot nem írok, mert single megy rendesen, csak lanon szaggat(100 megás)???

Steam Nick: adakiller

Count Adyn
izé a FAQ ban szereplõ cuccot
fel tudná vki tolni rapids. ra v máshova mer nekem nagyon nem akarja az igazságot.:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabi89
Kezd elegem lenni a manager módból.Játokést pofátlanúl magas áron adják el.C.Ronaldót akartam emgszerezni 32m. euró volt 40m. eurót ajánlóttam és nem fogadták el.Bezzeg tölem emgvették volna áron alúl.Már nem tudom kinek volt a piaci értéke de azt tudom,hogy 12m. euró volt és 6m. euróért már vitték volna.Hát hüje leszek óda adni féláron.Kis buzi gép...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kaplan
Srácok, kezd idegesíteni ez a magyar kommentár. A csapatneveket meg a játékos neveket nem tanulták be? Ez, õ, ez a csapat, az a csapat, akkor olyat mond, hogy a szünetben a megítélt tizenegyes lesz a téma. Amikor tizenegyestõl jó távol volt a meccs stb. Azt hittem ennél azért profibbak és hozzáértõbbek dolgoznak az EAnál..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nálunk is van lag, reméljük ezt is javítják majd

Golyo69
és mivan a Direkt ip-és laggal??
nektek nem laggol??
nekem chellos 3Megás net a havernak 2 megás Adsl-nete van ....
egyik fifa sem lagzott semmit..ez meg laggzik...
nemtom mivan...és idegesít
ha vki tud vmit az szóljon pls....

GGMU

érdekes radeon 9600-am van de nekem nem szaggattott még soha:S

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Danecay
OK THX!

Bug, majd jön a peccs elvileg, már dolgoznak az ügyön az EA-nél. 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Danecay
HI!
Olvastam, itt a topicban, hogy a szggatási problémák elsõsorban az ATI kártyákat érinti. Nekem nVIDIA-m van most de mégis jelentkezik ez a probléma, igaz játék közben nem, csak a BLUR-os közeli képeknél, oly annyira, hogy ha már a menüben vagyok de még a háttérben mennek a visszajátszások, a menüben is alig tudok navigálni. A gépem A64 3000+ {(939), 1800MHz @ 2200MHz, GForce 6800GT, 1GB memória (DUAL)

Köszz Morello meg rage

De aki meg tud esetleg valmit az írjon Thx!
Mor3llo
fps nézéshez : fraps.com
aa meg af-t meg a videókártyád szoftverében!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hello emberek!Lenne egy kérdésem.Magyar verzióhoz is müködik ez a transfer patch?Köszi
rage
A videokártyád beállításainál kapcsold ki.
Ha ATI kártyád van, akkor a Catalyst Control Paneljében megtalálod.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani?
A numerikus billen van négy beállítási lehetõség, tudja vki mi az? Én vmi taktikamódosítóra gondolok, de 1xre mind a 4 is aktív lehet. Mi az valójában?

Bocs rage de amit ott írtak azt már meg csináltam de azt az AA ami szerintem anti analizing vagy mi nem tudom hogy hol kell kikapcsolni.
Ugy hogy megértésedet kérném
rage
Esetleg a Documents and Settings/Neved/Dokumentumok/Fifa07 mappában nézz szét.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Olyan még nincsen.

FIFA PROFESSZOROK FIGYELEM !MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI HOGY A SAJÁT[ KREÁLT CSAPAT ]KLUBBOT HOVÁ MENTI A JÁTÉK ?? UGYANIS SZERETNÉK VALAMI FASZA MEZT CSINÁLNI NEKIK, DE NEM TALÁLOM A FIFÁBAN, HOGY HOL VAN EZ A CSAPAT

KÖSZIKE
Gyocsika
Értem de javító patch vagy valami ilyesmi?

rage
Igen, mikor bejelentkeztem online, akkor szólt, hogy elõbb automatikusan letöltene valamit, s csak utána engedett be.

De alighanem, ez csak a bolti verziókat érinti...

Gyocsika
Van már patch?

rage
Van itt feljebb ez a szép piros üzenet (FAQ)
Ha belenéznél, lehet választ kapnál a problémádra.

Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
A konfigom a következõ:
-2.2GHz proci
-512MB RAM
-Ati RADEON 9600XT videokártya

Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em

Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
Elöre Thx!
MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
Címem:[email protected]

légyszives emberek <#help><#help><#help><#help><#help>
na emberek kérlek seítsetek nekem
PLS!PLS!PLS!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
rage
A direct IP az egyetlen lehetõség, amit nem boltban vett játék esetén online játszhatsz. Megbeszéled egy haverral, hogy nyomtok egy meccset.
Õ megmondja az IP címét, majd indít egy Direct IP játékot, te meg csatlakozol a játékba, értelemszerûen az õ IP címét beadva

A többi online játék csak akkor fog menni, ha megveszed a boltban az eredetit

Szevasztok,Tudna nekem valaki segíteni abban hogy ,hogy tudom megoldani ezt a netes dolgot megpróbáltam regizni a fifában az interaktív ligába de az utolsó lépésnél a kódot nem fogadja el?Ja és tört verzió.Szóval hogy lehtne hogy én is tudjak játszani neten?Olyat hallottam hogy valami Direct IP valami.elmonadná valaki hogy ez mit jelent és hogy mit kéne beállitani hogy menjen??

rage
Nekem csak egy-két alkalommal tûnt fel
Egyszer a büntetõnél, ahogy nálad is, egyszer meg szabadrúgást kaptam a saját 16-osom elõtt egy méterrel, s Faragó Ricsi lelkendezni kezdett, hogy ezt innen egybõl kapura kéne lõni.

vmi magyar javitó peccs csak lesz hozzááá😊 vagyis remélem ez eléggé zavaró tényleg.. amúgy a többivel nagyon nem volt gond csak a szakértõi vélemény szar
lobig
ja és köszi! 😊

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
ma már nem csinálok többet, mert nem fogok ráérni.
amúgy kinek a posztja a banner-cserélés?

rage
Lehet, hogy a magyar kommentárt kevésbé tesztelték le, sajnos.

hunbasser
egyre jobb ember,egyre jobb!!!! 😊

ReaL MaDRid x siempre