36657
-
#13723 hát,sztem ez nem lehetséges :\ -
#13722 Üdv Urak! Valaki tudna abban segíteni, hogy a Fifa07 felbontását 1280*1024-nél magasabbra tudjam állítani??? Ugyanis a natív felbontást (1680*1050), a widescreen képernyőmön egyenlőre így nem tudom kihasználni...
Van valami ini fájl buhera? Vagy valami extra patch vagy okosság? -
#13721 samu13:ez nem chat -
#13720 hello csá -
#13719 ahogyan mondják FAQ-illetve ha nem elég akkor bannerre nézz avagy olvass visssza 1-2 oldalt.Jó szórakozást. -
Gabor12070 #13718 FAQ - ott minden szépen levan írva!!!!! -
ricsa008 #13717 amúgy ténleg adhatna valaki egy két tippet hogy hogyan lehet billentyűzeten jól és jókat cselezni -
ricsa008 #13716 Segítek szerintem te Horti Gáborra gondolsz szerintem is naon jó l nyomja sőt szerintem ő most a leg eredetibb kommentár -
do2 #13712 2008-ba ha lesz magyar kommentár akkor remélem a sport klubos csávó nyomázza aki most a budeszligát komnmentálja:):) a nevét nemtudom, de nem semmi amit az művel::):):) Szerintem még el is válalná:)
-
samu13 #13711 Valaki játszon már velem a Fifa 07-ben.
-
#13710 szép =) -
Tom Tom #13709 óó elnézést
-
Tom Tom #13708 egy régi gif csak most bukkantam rá
http://media.proxnet.hu/upload/20070407/20350513828.gif -
#13707 szia, FAQ =), szia -
pokem #13706 sziasztok
Ha tudtok a fifa07-hez billentyűn valami jó cselt lécci irjátok le!
előre is köszi -
#13705 Köszi =)
hát ingyen jött szinte az összes jó játékos
nekem jöttek új sponzorok (alap fifám van), minden új szezon eljén 1re jobb szponzorok jöttek,
+ nyertem sorra a kupákat és azokkal is kaptam a pénzt
+ sok ilyen "gyengébb" játékost attam el 500ezerét vagyt többért (Connel, Travis...ők voltak a hereford alapjai az alsó 2 osztályban...)
Most a fizetésüket már könnyű fizetni, mivel ha nyerek 1 meccset (hazai pályán) kapok 400e-er eurót. -
#13704 a játékosok 90%-át ingyen szereztem...a fizujukat már könnyen kitudom fizetni mivel meccsenként olyan 400e eurót kapok.
Növeld fel a stadium igazgatót min. 7-es szintűre.
Nézd a szerződés nélküli játékosok listátját.
Más tippet nemtok adni, max annyit h több pénzed legyen nyerjé minnél több meccset és minnél több kupát =). -
#13703 Leccevel vagyok az olasz 2. osztályban. Igazgatósági elvárás, hogy 1.700.000-re növeljem a banki mérleget 1.000.000 euróról.
Tehetségkutatásra 210.000-et költöttem és sikerült 3 tehetséget eladnom kb. 5.500.000-ért. Plusszba eladtam még a 3.számú kapusomat.
Most van 6.700.000-em. Vezetőség nagyon örül most.
Egyéb európai országokból jó kis támadókat lehet szerezni.
-
wwwxneo #13702 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
-
#13701 ,nos először is patch ne legyen a fifan senkninél sem feltelepitve.És akkor mükszeni fog.Sajnos ez a pecs átka. -
wwwxneo #13700 SZIASZTOK
A BARÁTOMMAL SZERETNÉK NETEN JÁTSZANI,DE 1 PERC UTÁN SZÉTKAPCSOLUNK!VALAMI MEGOLDÁS RÁ.????? -
#13699 szijjasztok!azt megtudnátok nekem mondani h az mitől van h elkezdek jáccani lejáccok tán 1 meccset de vmikor még annyit se és elkezd erősen szaggatni!ugyanezt csinálja az uefánál is!de a többi játék meg simán fut!ha vki tud segíteni annak naon megköszönném!előre is köcce -
#13698 gondolom a csapatösszhangra gondolsz
ha visszaolvasnál,látnád,h válaszoltak már a kérdésedre,csak hát lusták vagyunk visszaolvasni,nem igaz? -
#13697 grat!
nagy respect Realos testvérem :)
ez igen szép munka tényleg,egy ilyen kis csapattal.h sikerült ennyi pénzt előteremtened?és h tudod őket egyáltalán kifizetni?neked jöttek év végén jobb szponzorok?mert nekem nem nagyon akarnak jönni... -
#13696 csak csökkenteni lehet. -
pertika #13695 Sziasztok
Valaki ne mtudja hogy lehet Növelni a csaptmorált -
#13694 Nagyon szép. :D Nekem még van 2 évem hátra hogy meglegyen az a bizonyos 4, bár én kicsit késöbb csatlakoztam hozzájuk, igy néhány 39-es szintű játékos helyet másik 40es szintűek voltak (gondolom ez nem probléma :D). Mostanában kicsit keveset játszom, de ha eljutok a 4. idény végére, majd rakok én is képeket hogy hova jutottam. Most az idény végén probálom majd lecserélni a játékosaim felét, főleg a kiöregedőket, úgy 60-65-ös szintű fiatalabbakra. :P (ja és igen, a Herefordnál természetesen immáron. A ZTE-vel elértem mindent amit ellehet, kellett az újabb kihivás :P)
Bár már most a szabadúszós kiskapúval sikerült a személyzetet odáig fejlesztenem mint neked. -
#13693 Na én meg ezeket nem néztem, érdekes.
Nehézséget váltogatni a Lenti középső menüvel szoktam (profil beállítás, v. ilyesmi). Az előző két szezonban az idegenbeli pl-meccseket wc-ban próbáltam, csak felidegesít az örökös csalása, inkább maradok a nyugis pro-n.
De van itt még egy kérdés, ha már hozzászóltam. Szoktunk neten, direkt ip-n játszani. Megy is rendesen, de sokkal jobb volna, ha tudnék gazda lenni, de nem sikerül, mióta megvan az új rúterem. Olvastam a FAQ-ot, hogy melyik portot nyissam meg a gazdasághoz ott a 3658-ast javasolják nem túl nagy meggyőződéssel. Nem is megy. Tud valaki egy helyes portszámot mondani, vagy meg tudom valahogy nézni, hogy a program melyiket használja? Nekem stabilabb a kábelem, mint haver adsl-e, praktikusabb lenne nekem hostolni. -
#13692 Hmm, ezt még nem is néztem. De majd megpróbálom.
Amúgy buli, hogy a Liverpoolban csak Gerrard és Reina van 90 fölött, igaz Gerrard csak 90-es, a többi meg 80 körül, és csökken mert öregszenek.
Eközben a Mu-ban Rooney és C.Ronaldo lazán 90 fölött lesz,a többiről nem is beszélve. -
#13691 Ez tényleg nem semmi! Grat!
Én a 6. évemet nyomom a Nottinghamben, de 3-4 hetvenes értékű játékosom van, a többi alatta. Hogy a fenébe lehet összeszedni ilyen keretet?
Az idény elején megvettem Reyest és Ewertont, de januárban el kellett adnom őket, mert nem lassan, de biztosan a csőd felé sordódtunk. És én nem is worldclasson játszom, csak pro-n. Szívesen vennék pár tanácsot.
Randal: Miért kell újra kezdeni a menedzser módot? Két meccs között a profilban simán lehet nehézséget váltani nem? -
#13690 én a manchesterrel gamelek :) -
#13689 A Legendet hogy lehet előhozni?
Amúgy miért nem lehet játék közben változtatni a nehézségi szintet? Profiból váltanék felfele, de ahhoz meg újra kellene kezdenem a Menedzser módot.
Nem igazán szerettem a Profi szintet, mert marha sok 11-est nem fújt be a rohadék bíró és olyan gólokat kaptam néha hogy csak lestem.
Volt olyan jópárszor, hogy a MU-t, Chelseat, Arsenalt 4-0-ra vertem, de a Watforddal 5-5 lett a végeredmény...
Szóval vannak benne vicces dolgok. -
#13688 kezdő csapat:
cserejátékosok:
Ezt sikerült kihoznom a herefordból 4 év alatt =). Nem csaltam benne! Végig World Classon votl a minimum játékszint, de a PL-ben már Legenden játszom =).
67-99-99 (csapatösszhang-munkabiztonság-szurkólói szeretet)
Most kb 3 000 000 dollárom van =).
A dokim 8as szintű.
A stadium igazgatóm 7es.
A tehetségkutató 7es.
A többi 5ös. -
#13687 szerinted akinek megvan a kód, az nem szeretné nyomni online? :D Nem hiszem. Aki meg nem szeretné mert mondjuk nincsen nete, az természetesen forumokra sem fog fellátogatni.
De legyen szerencséd! ;) -
#13686 jaha ahogy mondják a stadionigazgatód feljesszd és a pénz is sok lessz.Én a Wycombbal kezdtem a módot még anno (1 éve?) és évvégére a pénzem csak növekedett,szal nem volt minusz.:) -
EmLacee #13685 Vedd meg, s benne van a tokban. -
#13684 szijjasztok nekem 1 reg kód kéne a neten való játékhoz!előre is köcce -
#13683 thx!
-
#13682 túl magas a játékosok fizetése.vagy csökkentsd nekik(új szerződéssel),vagy adj el játékosokat,vagy fejleszd a stadion igazgatót -
#13681 Hello
én elkeztem Menedzser modban nyomni a fifát. és már nyertem 1 kupát de az egész bajnokság alatt 25milló Euroóról 6 millióm lett a végére.
pedig az elvárásokat is néztem.
mi lehet a baj mit csináltam rosszul?
a fő kérdésem hogy kell pénzt csinálni a Menedzser módban pls help:)
előre is thx