36657
-
#13763 ha a d-t nyomja,néha csinál ilyeneket.én azért vágom ki mindig A-val.
gép is szokott ilyen öngólokat lőni -.- csak úgy rúgja föl a filóba :) -
#13762 a képek,jók,érdekesek,meglepőek.De az elsőt nem értem, a kapus bevágta a saját kapujába?Hogy?Hisz te irányitod a kapust. -
#13761 érdekes képek :) -
#13760 No, pár érdekes kép, csak hogy legyen élet a forumon :)
Elöször is itt az unatkozó kapusom, aki megunta hogy soha nem rúg gólt. Így hát bebikázta a saját kapujában. Mondanom sem kell hogy az első átigazolási napon ment is a klubtól:
Nem tudom ilyen előjött-e nektek, de a szobatársamnak sikerült :) Így jár aki feltölti a csapatát huszonvalahány 20 év alatti játékossal:
Ez is nála jött elő, jól ki is röhögtem:
És ez a személyes kedvencem! Azt hiszem már volt egyszer, de hátha valaki még nem látta (megjegyzem, ez is a szobatársamnál jött elő) :
-
#13759 szijjasztok!tud vki abban segíteni h az mijért van h játszok pl 1meccset aztán elkezd erősen szaggatni a game!és ugyanezt csinálja az uefánál is pls vki ha tud segítsen előre is köcce -
#13758 Szezont akartam írni de köci az infót!:) -
#13757 évad :ASDASFDAFADASF
ha nem tévesztettél topikot,és arra vagy kíváncsi,h hány szezonból áll a manager mode,akkor megmondom:15 -
#13756 elnézted a topicot?!! -
#13755 Valaki megtudja mondani hogy hány évados?PLS -
#13754 hát az csak nem lehet baj,ott vmi mással lesz gáz -
zotyos79 #13753 Nem töltök le közben semmit és nem is fut a háttérben az msn -se !
A frissitések meg idáig is szerintem töltödtek le és mégse szakadt mega kapcsolat ! Úgy vettem észre hogy eza probléma azóta van mióta a UPC menövelte a sávszélt 512 ről duplára ! Ezek szerint gyorsabb internetnél nem lehet játszani ?? Tényleg itt tartunk?? Ha igen akkor ez már tényleg gáááz !! -
#13752 az nem lehet,h pl routeres vagy,és másik gépen vki netezik,esetleg intenzíven tölt le vmit? :)
ya,azt nem is kell mondanom,h online alatt ne menjen msn meg semmi letöltés,én szoktam ajánlani a valósidejű vírusírtók kikapcsolását is,ugyanis az is szokott letölteni frissítéseket,és ettől is laggolhat/megszakadhat a kapcsolat. -
#13751 tényleg van de minek:DD -
zotyos79 #13750 Sziasztok !
Szeretnék kérni tőletek egy kis ssgítséget ! Több mint fél éve vettem mega Fifa07 -et és eddig nem volt különösebb problémám a szaggatáson kívül ! De most már van sajnos ! Az utóbbi időben szinte nem tudok befejezni egy online meccset sem mert megszakad a kapcsolat a másik játékossal ! Mi lehet a gond? Chello-m van /1260/512/ !! A gépem nem elég jó? Vagy netán le kell tölteni valami frissitést ?? Segítsetek lécci mert így nem lehet élvezni ezt a játékot !! Előrei is kösziii és jó játékot mindenkinek !!! -
#13749 jah sztem is felesleg ilyen korán a fifa08 topic.Hisz 07 topicot is koránlották pedig az juliusban nyílt meg.És hol van még júl.???Nah. -
#13748 aha :) de már vagy fél éve :) -
#13747 jah,jolvanna,ezt vhogy benéztem,ajjajj,.Huhhhh :$,, -
#13746 komolya fifa 08 topik van????:D -
#13745 az már van,de h minek...a fele arról szól,h minek lett megnyitva :\ -
#13744 be vagy rúgva Rocky? A:_SDAFAGDDSGAS ez most itt nem a bajnokság topik :) -
#13743 pedig én akartam nyitni a fifa 08 topikot:DDDD -
#13742 jah,jó ötlet.Csak hát ez arról szól hogy bajnokságot lehet nyomni.Vagyis akkor mindenkori fifa bajnokságtopik lessz?avagy mindenkori fifa topic,és a bannerben lesz látható majd hogy valójában najnokságot is lehet játszani?Akkor mivan a pénteki hat. idővel.??Elkezdjük holnap? -
#13741 telepítésnél amikor megkérdezi,h akarod-e telepíteni a direct x-et,és a nem-re kattintasz,akkor nem telepíti tovább a játékot?ha csak simán nem folytatja,és ha utána megpróbálod megint telepíteni,és bejön a direct x-es ablak,akkor nem tudok mit mondani. -
#13740 moderátorok megadták az engedélyt,topik átnevezve,ezentúl ez a topik is úgy fog működni,mint a Football Manager topik,ez lesz a mindenkori fifa topik.14000 hsz sincs még,nincs értelme szvsz újabb topikot nyitni pl fifa 08-nak,és minden fifa játék kijöveletekor megy a warezolás,offolás,flémelés és a hsz jogot meg nehéz megkapni,moderátorok meg nem lehetnek mindig itt,így úgy döntöttem,h vállalom a házigazda jogot,és megpróbálom a lehető legjobban fenntartani a rendet :)
új banner majd lesz -
BlueX #13739 Elolvastam, de sajna nem oldja meg.
Ha 2000-re állítom akkor megsem nyitja az Autorun-t.
-
#13738 FAQ-ban írtam rá egy megoldást,nézd meg,lehet,h megoldja a gondodat -
BlueX #13737 Hali
Windows XP x64-et használók, és nem tudom feltelepíteni a Fifa 07-t.
Az írja hogy neki DirectX 9.0c vagy frisebb kell.
Namár most frissitettem DirectX 9.0c(most áprilisi)-re, de még mindig írja.
32 bites XP-re viszont felment régebben.
Help please. -
#13736 Na itt egy link a borsodi ligához!
http://www.fifavictormarcao.hu/fvm/modules/PDdownloads/visit.php?cid=6&lid=40 -
#13735 én nem tudom.googleval próbáltál már rákeresni? -
Desolator #13734 Hello!Honnan lehetne letölteni a Fifa 2007 hez a CEP 3.0-t?
Légyszi írjatok! -
#13733 magyar liga patch van,fradi patch nem hiszem.CEP 07-ben mondjuk nb2 is van,azt szedd le.linket nem tudok adni,googleval keress rá -
#13732 jah különben boccs az off-ért! -
#13731 Jól van na .. . . . ..
Csak beírtam hátha valaki nem tudja. . .
nem kell egyből leszólni .. . -
#13730 csá nép!
Fradi patch van a gémhez? -
Gabor12070 #13729 Hát igencsak semmi köze a Fifahoz! -
#13728 sztem az Otaka bolygó topicba akart irni és eltévesztette a kooordinátákat. -
#13727 de hogy ez h jön a fifa 07-hez... -.- -
#13726 MU 7-1 Roma
Valencia 1-2 Chelsea
Hát szerintem a MU megnyeri a BL-t ha így játszanak továbbra is!!! -
#13725 először is a játéknak kéne támogatnia ezt a felbontást...utána jöhetnek azok az apróságok,h videókártya meg monitor. -
Attlen #13724 AMugy ez egyáltalán nem a képernyőtöl függ hanem a videókártyátol nagyrészben vagy pasz-.