FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
na most mivel a nyomtatóm rossz,és ezért nincs is feltelepítve a driverje,ezért nem tudom tovább mondani.de ott a nyomtatásban lesz egy fül,asszem elemek,ott csak a beillesztést pipáld ki,nomeg ne felejtsd el beállítani,h fekvõ legyen a tájolás vagy mi a franc 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
mit csinaljak?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
azt állapítottam meg, hogy kevés olyan játékkal játszottam, amivel többet idegeskedtem mint ezzel, lenne még mit javítaniuk a mesterséges unintelligencián, ami ebben a programban van, és ha az összes hibát kijavítanák, akkor az már nem is Fifa 2007 lenne, hanem valami más
Mondjuk Fifa 2020.
Viszont, nem ártana a kedves fejlesztõknek néha a tv-ben megnézni egy-két igazi futball meccset is. Sokat segíthetne abban, hogy olyan játékot készítsenek, ami hasonlít picit rá.
A magyar kommentátorok viszont nagyon jók, még 45-50 meccs után is tudtak új poénokkal szolgálni. A menedzser mód sem lenne rossz, mindössze annyi kéne, hogy legalább 4-5 %-ban közelítsen a realitáshoz.
Még annyit, hogy az online játékosok 90%-a a Barcelonát választja,
mert velük enyhén szólva is könnyebb nyerni, s a vége felé már kissé untam a minden második meccsen ellenfélként kiszaladó Ronaldinhot és társait.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
vedd meg eredetibe, kérd karácsonyra, névnap, szülinap, amelyik hamarabb van.😊
akkor tuti jó lesz
most is annyian jáccanak mint állat...
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Meg végre legyõztem egy csapatot,fullra büszke vagyok magamra. 😄
Az még hozzá tartozik,hogy az pont a Magyar Válogatott volt <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Glory, Glory Man. United!
PLEASE HELP ME!! köszi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.flickr.com/photos/soma62sco
a FAQ-t is alolvastam de hiába.
v.ki HELP
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egyedi játéknál igen.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
csak szóltam h nálam nem volt jó
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
utána én is kapcsoltam<#nyes>#nyes>
de naon ugrál a menü
nemtudna vki adni 1 olyat hogy mind a 10 bill. éljen??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez csak egy gif. 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Örülök néha,mikor egy gólt tudok lõni valahogyan,pedig amatõr szinten nyomom,és még így is nehéz (nekem).
Lehet h tényleg egy gamepad segíteni,mert azért kicsit gáz,hogy egy cselt megtudjak csinálni,nyomogassam a shiftet,meg a különbözõ gombokat,s a végén már azt se tudom hol vagyok :|
De majd belejövök,talán 😊
Glory, Glory Man. United!