FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem az a lényeg hanem a lövõcsel aztán a kapus felet bepörgetés amibõl Cafu marha nagy öngólt fejel
hunbasser
aztakurva...olyan 2 hete a FULL JÁTÉKRÓL van szó.asszem FAQ-ban ez az elsõ:Mikor jelenik meg a játék? - A játék szeptember 26-án jelent meg a hazai boltokban

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
Kijött már?

DjCooll
lol emb1er nekem is megvan walcott😊 és ugyan ebben a felállásban

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

hunbasser
hopp,most látom...
BSZ Tom Tom!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nero borító tervezõ(cover designer).itt válaszd a dvd-t,üres,ok.alul beillesztés fül,jobb egérgomb,beillesztés,kép.aztán egy kék négyzet fog megjelenni,ezt illeszd mondjuk a bal felsõ sarokba,pontosan úgy,h ráilleszkedjen.utána meg széthúzod,addig,amíg el nem éred a határokat.
na most mivel a nyomtatóm rossz,és ezért nincs is feltelepítve a driverje,ezért nem tudom tovább mondani.de ott a nyomtatásban lesz egy fül,asszem elemek,ott csak a beillesztést pipáld ki,nomeg ne felejtsd el beállítani,h fekvõ legyen a tájolás vagy mi a franc 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amíg dinhonak így megy,meg a barcanak,és nem fedeznek fel egy újabb dinho kaliberû játékost,aki nem a barcelonaban fog játszani,addig sajnos hozzá kell szoknod...ugye,h 1-2 év alatt milyen sok barcás lett hirtelen...?

ReaL MaDRid x siempre

lenne még valami. barcaloneval csinaltam menedzsermodot, de az elött még az ac milanal. jácottam egy meccset menedzserben a barcaval, elmentettem, még 2szer is. kiléptem, és ujra viszalptem, menedzsermod, és fifa 07 menedzser, és erre bejön az acmilanos szar 😞.
mit csinaljak?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

amit menedzser módben szefzek a csapatnak, fejlõdést, azzal a fejlödött csapattal tudok menni onlinen is?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

rage
Nos, kb 50 online mérkõzés, sok gyõzelem, és sok vereség után
azt állapítottam meg, hogy kevés olyan játékkal játszottam, amivel többet idegeskedtem mint ezzel, lenne még mit javítaniuk a mesterséges unintelligencián, ami ebben a programban van, és ha az összes hibát kijavítanák, akkor az már nem is Fifa 2007 lenne, hanem valami más
Mondjuk Fifa 2020.

Viszont, nem ártana a kedves fejlesztõknek néha a tv-ben megnézni egy-két igazi futball meccset is. Sokat segíthetne abban, hogy olyan játékot készítsenek, ami hasonlít picit rá.

A magyar kommentátorok viszont nagyon jók, még 45-50 meccs után is tudtak új poénokkal szolgálni. A menedzser mód sem lenne rossz, mindössze annyi kéne, hogy legalább 4-5 %-ban közelítsen a realitáshoz.

Még annyit, hogy az online játékosok 90%-a a Barcelonát választja,
mert velük enyhén szólva is könnyebb nyerni, s a vége felé már kissé untam a minden második meccsen ellenfélként kiszaladó Ronaldinhot és társait.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

games4ever
erre nem tok mit mondani!
vedd meg eredetibe, kérd karácsonyra, névnap, szülinap, amelyik hamarabb van.😊
akkor tuti jó lesz

Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Fõleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel proci,1 gb Ram, 6600 GT vga.
games4ever
vedd meg eredetibe és nem kell ilyet többet itt kérdezned.
most is annyian jáccanak mint állat...

JaBaRn
<#szomoru2>

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

eltaláltad

valaki nem játszik mos velem egyet?
direct ip-n?
[email protected]

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

examinee
Az azért van mert valószinû gamepaddal léptél be a gyaksiba és ott meg billel lépkedsz és nem az az aktiv vezérlõd hanem a gémpad! Vagy forditva..

ne egérrel kattolj rá, hanem billel enterezd le. és jó lesz

JaBaRn
Ha még akkor se, akkor annyiszor kattint rá amig engedi.

games4ever
ilyen problémám nekem is volt, de nem tudtam rájönni, h mitõl, de kiléptem újraindítottam a játékot és újra jó volt😊

JaBaRn
Amikor ezt írja, okézd le, és kattint rá megint, akkor engedi.

Amadeus
Hi. Nekem olyan kérdésem lenne hogy miért nem engedi a gyaknál választani szabadrugást, szöglet rugást stb, azt irja hogy csak az aktiv vezérlõ használhatja

games4ever
lehet! ha te csinálsz párosítást és nem rangsoroltat csinálsz akkor ott tucc választani a nemzeti csapatok közül vagy ha olyan párosításhoz lépsz ami nem rangsorolt akkor tucc választani azok küzöl. ha rangsoroltat jáccol ott nem tucc közülük választani.

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Firerock
vki nem tud válaszolni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

games4ever
nero cover designer?

Hamachival is próbáltuk , de akkor meg kilépett a játék a windózba...
JaBaRn
Törökökkel? <#hehe>

Rash87
Nah kitapasztaltam a játékot,úgy 4 órába telt. Nem is olyan rossz,bár meg kell hagyni,hogy a bíró úgy járkál mint egy nyomorék,meg a partjelzõ néha inkább a közönséget nézi,mint a pályát,de nem vészes.

Meg végre legyõztem egy csapatot,fullra büszke vagyok magamra. 😄
Az még hozzá tartozik,hogy az pont a Magyar Válogatott volt <#hehe><#nyes>

Glory, Glory Man. United!

LasCar16
hamachi...

#acm

Hello mindenkinek! Olvasgattam a fórumot , és ahogy látom itt mindenkinek mûködik a 07 DirectIP-vel...használtok hozzá valami patchet vagy crack-et? Mert unokatesómmal akartam játszani , és nem találta egymást a 2 gép...
PLEASE HELP ME!! köszi
JaBaRn
Ki akarom nyomtatni a borítót, hogy állítsam be a nyomtatási beállításokat hogy olyan legyen mint egy igazi borító?

Mor3llo
milyen az a nem gagyi ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma62
de pedig teljesen uj gamepad
és nem gagyi nemértem!

www.flickr.com/photos/soma62sco

Mor3llo
Valószínûleg nem támogatja a controlleredet a FIFA...

soma62
Vki help! Az lenne a problémám hogy cselezni nemtok analog gameaddal kettö darab analog kar van rajta és a jobb oldalira megse moccan vki segitsen pls!

www.flickr.com/photos/soma62sco

Burdi
amikor be akarom olvastatni a JASC Animation Shop 3ban a FRAPS-el csinált videm-et v.mi hibát ír ki és nem adja be.
a FAQ-t is alolvastam de hiába.
v.ki HELP

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Zizou5
big thx!!!!!!

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

rage
Besorolt (ranked) játékokban nem lehetsz válogatottal
Egyedi játéknál igen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Burdi
má mind1 mert máshonnan letöltöttötem.
csak szóltam h nálam nem volt jó

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
siettem és ez jutott elõször eszembe.
utána én is kapcsoltam<#nyes>

Firerock
van 1 viszonylag régi MAxis gampadom
de naon ugrál a menü
nemtudna vki adni 1 olyat hogy mind a 10 bill. éljen??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabi89
Ez nem flash 😄 ahoz komoly proframozási tudás kell.
Ez csak egy gif. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Burdi
nekem nem jön be a FAQ-ban leírt JASC Animation Shop 3 oldala 😞

Rash87
Hát ezt kipróbálom most,mert már igazán idegesít,hogy eljutok valameddig,és akárhányszor rárugom,fölészáll jóval.
Örülök néha,mikor egy gólt tudok lõni valahogyan,pedig amatõr szinten nyomom,és még így is nehéz (nekem).

Lehet h tényleg egy gamepad segíteni,mert azért kicsit gáz,hogy egy cselt megtudjak csinálni,nyomogassam a shiftet,meg a különbözõ gombokat,s a végén már azt se tudom hol vagyok :|
De majd belejövök,talán 😊

Glory, Glory Man. United!

Zizou5
srácok h lehet online-ba válogatottal lenni, mert én nem találom õket, de néha látom h az ellenfél válogatottal van és nem értem h.

Zizou5
faq

Burdi
hogy kell csinálni ilyen kis flash-eket?

Zizou5
sehogy nem lehet, mert a számítogép csak 1 bilet tud elfogadni 2õt nem. probáltuk már és összezavarodott a fifa.