36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Randal
    Célom valami hasonló:D
    Most éppen az 5. évadot húzom a Liverpoollal. asszem itt ez lesz az uccsó évadom aztán váltok az olaszokhoz.
    Csak eddig nem tudtam, hogy kis vagy nagy csapattal kezdjek-e, de most már tudom:D
  • petike20
    Nyerd meg pl. egy olasz 2. osztályú csapattal az olasz kupát és akkor az UEFA kupában fogsz indulni. :)
  • II Rocky II
    vagy olyan helyen végzel ami uefa kupa indulást jelent.
  • Randal
    Közben rájöttem én marha, hogy akkor jutok oda ha kiesek a BL-ből. Annyit emg nem ér az egész.
    Hiába no, nem értek a focihoz:D
  • edwood
    köszi!
  • DjCooll
    nem reklámnak szántam.. sorry
  • hunbasser
    sztem nem.ugyanis akkor be kéne állítani a nehézségi módot külön multiplayerre,ilyen meg nincsen.de hát próbáljátok le,lehet,h mégis lehetséges,de sztem nem fogja engedni,h két játékos egy csapatot irányítson,de mondom,puding próbája az evés
  • edwood
    sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy lehet-e lanban ketten úgy játszani hogy egy csapatban legyünk(kooperativ mód)? köszi a segítséget
  • hunbasser
    DjCooll,akkor viszont sajnálom,de ez így reklám
  • Randal
    Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy a játékban hogy lehet EFA kupába bejutni?
    Profi szinten játszok menedzser módban a Liverpoollal, asszem már a 4. évadot tolom. A tavalyi egyenlegem 32-3-1 és az EFA kupafordulók eltűntek, de nem tudom miért. Tud valaki segíteni? A többi kupát megnyertem, de ezt nem tudom miért veszi ki mindig év közben.
    Kerestem már választ máshol is, de nem találtam.
    Igaz, hogy XBOX-on tolom, de szerintem ez itt nem számít.
  • hunbasser
    és ez hol lesz megrendezve?
  • richardes
    fifa 07 hez kodokat irja ki vki kosz?.!
  • Anonymus91
    Helló! Nem eredeti a játékom de egyszer már megvolt a januári át igazolások patch de formatáltam a gépet és most akárhonnan töltöm le nem rakja be. Most buktam is vagy létezik megoldás azon kívül hogy megvenném a játékot boltban...?
  • Kmarha
    ne cserélgesd a játékosokat. ha lehet ugyanaz a felállás játszon minnél többet és többet, hgoy összeszokjanak.
  • pertika
    Segítség kellene!!!
    Menedzser módot játszom és sehogy se megy fel a csapat összhangjam mit kell tennem hogy valami fejlődés legyen az összhangban
  • pertika
    Segítség kellene!!!
    Menedzser módot játszom és sehogy se megy fel a csapat összhangjam mit kell tennem hogy valami fejlődés legyen az összhangban
  • InfectedMann
    Eto'o megéhezett csak nem fért bele a labda a szájába :D

u.i.: Amúgy a Barca a kedvenc külföldi csapatom már évek óta szóval nem véletlen választottam őket :P
  • hunbasser
    lááál :DDDDDDDDDD
  • hunbasser
    sztem jól választottál,h nagycsapattal kezdtél.majd az idők folyamán úgyis belejössz,és nehezebb fokozat kell,ilyenkor kell egyre gyengébb csapattal lenni,a csillagos ég az,ha legend fokozaton félcsillagos csapatot feljuttatsz a PL-be,és meg is nyered :) ez nem kicsit nehéz -.-
  • InfectedMann
    jah a lényeget kihagytam:

Eto'o és a fejes meg a bug :D
  • InfectedMann
    No tegnap esti kis dührohamomat ma visszvonom :D
    Elkezdtem a spanyol bajnokságot és pár keményebb meccs után egész jól ki lehet tapasztalni a játékot...
    Azért annyira még sem rossz :)
    Jah és mielőtt elkezd itt mindenki találgatni a Barca -val vagyok, de még így is volt, hogy azért elkapalpáltak :) De volt olyan is, hogy már magam sem hittem el annyi gólt szerzett a csapat :D
  • kas123
    persze =), kivétel ha neten nyomom, ott world class =).
    + néhány ritka eset amikro amatőrön van kedvem hülyéskedni =)
  • hunbasser
    2 zónát kell teljesen megcsinálni
  • Kmarha
    jó de kettő legallja csapatról volt a kérdés. Ezt a két csapatot nincs értelme hasonlítgatni, én igy értettem a reagomat.
  • ForzaInter
    most legenden nyomod???
  • DjCooll
    A legedhez hány zónát is kell kivinni? tudom hogy volt márvhol írva.... bocis hogy nem olvasok vissza
  • kas123
    Azé hasonlíts már össze 1 amatőr szintet 1 world classal :P. Nagyon nagy a különbség. És sokaknak nincs meg a legend szint...

Félreértés ne essék, én is legenden érzem jól magam :D mert akkro van 1 kis kihívás is...
  • ForzaInter
    WORD CLASSON SE NEHÉZ, AZ IGAZ IKIHÍVÁS A LEGEND, MINDJÁ ELKEZDEM A NOTTS. COUNTY-VAL:D
  • kas123
    yah =), de azért a játékszint is függ :D, mert amatőrön sztem mindenki nagycaspatot tud cisnálni 1 hereford szintű csapatból is...de World Classon/Legenden azért már nehéz =)
  • Kmarha
    ezekről a csapatokról annyit kell tudni, hogy mindegyik lényegében ugyanaz mint a másik. Hogy mire képesek, az csak és kizárólag magától a játékostól függ :P, attól hgoy te mire vagy képes 30as szintű játékosokkal, és 400 dollárral.
  • DjCooll
    és mi a véleményetek a Walsalról? nem tudomjól írtam e le.... Én velük tólom most.. sztem jókis csapat... Bár nem tudom fel ér e a Herefordal:D
  • kas123
    Huhh újra jáccottam a Hereforddal, vezetem a PL-t 6 ponttal. Most volt a Liverpool elleni második bajnoki mérközésem =), hát nagyon megszenvedtem velük :S.
    De végülis 2-3ra megnyertem =).
  • Kmarha
    dehogy voltam én durva. Csak lehülyéztem a hülyén feltett kérdését. :) Meg rászóltam hogy hogyan kell legközelebb kérdést feltenni (érthetően, részletesen, magyarázattal ha szükséges). De legközelebb majd tarkitom az írásomat szmájlikkal hogy elvegyem az élét :P
  • ForzaInter
    ugyérzem visszatérek a fifához, mindjá elkezdem mert ez az uefa vhogy nemjön most már be, 2 meccs alatt annyo bug volt hogy...
  • hunbasser
    Kmarha,igazad van,csak kicsit durva voltál szegényekkel :)

tegnap én is játszottam megint a fifával,és...UCL-nél jobb.de komolyan,másabb.

és az a fura,h régen 800x600-ban mediumon játszottam,utóbbi időkben már feltoltam 1024-re is,de a részletesség maradt közepesen,és hát nagyon rossz volt a játék(így visszagondolva).mióta megvan az új videókártya,magson van a részletesség,és így az igazi a játék,teljesen más,még a játék fizikája is(és ezt most sem értem még,h miért,de sokkalta jobb így)
  • Kmarha
    édes ropogos dollárban :D már nem tudom melyik játékost szereztem meg, de 90-es szinten volt 26 évesen. Ahoz képest annyira nem is túl sok lóvé. A csoda az hogy eljött a 3ad osztályos fél csillagos Hereford csapatba játszani :)

Egyszerüen átigazolásnál ki kell nézni pár nagyon jó, számodra megfizethetetlen játékost a szabadúszók között, majd rárakni a max összeget a fizetésére. Elsőre és másodszorra nem fog eljönni, persze másodszorra is újra fel kell maxolni. Aztán a 3. alkalommal újból felmaxolni, és rárakni 10-15%-os bonusz pénzt, és lehetsz akármilyen csapatban, a csodajátékos már jön is a klubbodba. Persze igy megtartani nem szabad őket mert két meccs alatt elköltik a csapat összes pénzét, de ha eladod néha horribilis összegeket lehet igy kis csapatoknál keresni.

Meg is fogadtam hogy ha kijön a HSP azzal csak úgy fogok játszani, hogy ami játékost megveszek, azt nem adhatom el abban az évben. :D Muszály nekem nehezíteni a játékon, ha már a készítők ilyen kiskapukat hagytak :P
  • kas123
    :D:D:D
  • ForzaInter
    Én a Notts County-val nyomtam feljutottam a 3 osztályba, csak utána elveszett a mentésem sajna, pedig jól toltam velük,)word classon nyomtam) még a MU-t is odavertem 3-0-ra be is taktam vhova, vhogy mostanában nincs kedvem gép ellen fifázni, de lehet kezdek egy uját a Notts. Countyval megnint:)
  • Gabor12070
    Elnézést, hogy megkérdezem, de miben méred azt az 55 milliót? Bár az akármibe nézzük RENGETEG! Akkor tényleg jól járhattál
  • Kmarha
    Miről beszélsz? Ki szidja? Én most velük játszom (megtetszett a címerük :D) Fleetwood tényleg király. Még nem egy Rooney, de azért tudd a gyerek :) Csak a kapusokat kellet nagyon gyorsan kigyomlálnom. (most szereztem nekik 3. osztályban egy szabadúszót, kit végül 55 millióért el tudtam passzolni. Szóval most már a stadionunk vetélkedhet a MU-éval, ahova remélem egyszer eljutok még :D)