36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hapi
    de ezek ifi játékosok. 27es csak és 1 idény alatt vagy 5ször eléri a 100XP-t de csak az idény végén fejlődik és akkor is csak 29re.
    Ha ez így van kitalálva akkor szar az egész mint állat. Mert ha évente 2őt fejlődik és most 27 akkor ugye 10 év múlva lesz 47es. Akkor nem éri meg szarakodni a saját fejlesztéssel, inkább veszek egy 18 évest aki alapból 61es szintű...
  • Randal
    Szerintem csak annyi, hogy nem tanult újabb dolgokat vagy az edzők már csak ennyit tudnak neki tanítani.
    Egy-két erősebb ellenféllel vívott meccs után szoktak inkább erősödni a srácok. Persze ezt nem tudod előre.
    Meg ált. ha másik posztra helyezed őket vagy valamit nagyon sokszor csinálnak, akkor szokott még.
  • hapi
    AZ normális hogy manager módban a játékos eléri a 100 meccs tapasztalati pontot de nem fejlődik?
    és akkor előről kezdi de nem fejledik dem az átlag pontja sem semelyik tulajdonsága. ez bug vagy mi?
  • hitman55
    HELO NEMTUDJA VKI HOGY KELL A FIFA 2007 BEN GAMEPADRA ÁLITANI?
  • hunbasser
    próbáld a csapatot "egyben tartani".ezt úgy értem,ha lehet,ne cserélgess,inkább akkor fejleszd az erőnléti edzőt,csak ne kelljen kicserélni mindig a fél csapatot minden meccs előtt.

és látni fogod,h minden meccs után a csapatösszhang menni fog fel.
    nekem olyan 25 a csapatösszhang,mert sokszor kicserélem az egész csapatot erőnléti problémák miatt :\ de a Realnál volt 99-es csapatösszhangom is(ez a max)
  • ducati
    Hello! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miként tudom a csapat összhangomat javítani? Vezetem a Bundesligát, ott vagyok a német kupában és a BL-döntőben is, a csapat összhangom mindig folyamatosan romlik.
    És sajna ilyen kor azt vettem észre, hogy a focistáim egyéni teljesítménye is megsínyli ezt.
    Tehát: mitől függ a csapatösszhang? Mivel tudom javítani?
    Előre is köszi!
  • gabi89
    Hát akkor nagyon béna vagy ha keresni se tudsz.Mit írtál be keresésnél?? mert ha értelmes dolgot akkor találnia kellett serialt...
  • fenegyerek1
    sziasztok! Megvan a fifa07 iso-ban.Neroval kiirom lemezre,nem indul.Beimportálom a demontoolsba ugysem.Kérlek segitsetek!
  • szirk
    még igen mert nem tom hogy kell sajnos de kösz elöre is a választ
  • kas123
    bocs de ez nem warez fórum, bocs...-.-
  • Barthoo
    ja!ez stim már kerestem a googleba de nem találtam és gondoltam ha nektek van nem tart semiböl beirni és elkuldeni.de bocs!
  • Gabor12070
    A google arra való, hogy keress! Hát használd
  • kas123

erre gondolt ha nem vágod =)
  • Barthoo
    ez mi?
  • gabi89
    itt
  • Barthoo
    helló!Tudnátok nekem adni fifa 07 hez szériaszámot?elöre is köszi!
  • Tom Tom
    hát nem nehéz megcsinálni csak 20 ból egyszer ha összejön és ezek közül is csak minden 3. jóesetben a agól.
    nem csak úgy lehet megcsinálni a rabonát ahogy a faqban van.én úgy már meg se tudom csinálni jóformán.
    ha érdekel valakit leírom szívesen hogy kell(persze billetyűzettel.)
  • II Rocky II
    sztem lentebb amit látsz trükkök közül vmely gombkombinácoót használva lehet az ilyen lövéseket és egyéb cseleket előállítani.:)
  • faláb
    Ezt hogy csináltad??:O
  • Tom Tom
    ohh elnézést:

• Tom Tom
    Ez szép:
    http://media.proxnet.hu/upload/20070501/12455485375.gif
    http://media.proxnet.hu/upload/20070501/12455466234.gif
  • II Rocky II
    ok.akkor a mondatom második fele tárgytalan.Amugy a kérdésed még mindig aktuális?
  • szirk
    Nem számitogépen van meg hanem psp-én ezért nem magyar
  • kas123
    :S, pedig ez jó...akkor nemtom =)
  • DjCooll
    p4 celeron 2.60 GHz 768 Mb RAM GeForce 6600 320 Gb Hdd
  • kas123
    milyen géped van? :P
  • II Rocky II
    mértnem csin.meg magyarra?????????????Szar érzés magyar látni a funkcio gombokat,mi?
  • DjCooll
    Sziasztok!

Az mitől lehet hogy nálam a vizuális szimuláció és a mezszámok mentése tök lassú?
  • szirk
    Hol lehet embert meg csapatot csinálni a fifán mert nekem Angolul van meg légyszi segitsetek
  • mcsaba
    Sziasztok, FIFA 07-em van, csináltam egy saját csapatot de mikor akarok játszani nem találom őket sehol, csak a csapatszerkesztőbe van benne, mi lehet ennek az oka? van valami kiegészítés amibe magyar csapatok vannak benne? lehet magyar csapattal valahogy bajnokságot játszani? mert én csak a kezdőrúgásnál láttam magyar csapatot, ha tudtok kérlek segítsetek.
  • Tom Tom
    mindegy hagyjuk simán félreértettem ami az fh-n van és amire kíváncsi vagyok.amit ide beraktam fhról abban ezek szerint nincs benne.itt egy vidiebben van a 4 perc 50 től azok a cselek amikre kivi vagyok.ha eezekben tudsz segíteni azt megköszönném
  • faláb
    Nekem se mennek az álló helyzetes cselek...
  • II Rocky II
    bocsi,de én vagyok a hülye tuti,de nem vágom melyiket mondod.De ha benyomod ide hogy melyik nem megy akkoe tudok segiteni ,nagyon szivesen.Ami a FH_n van és nem megy azt a sort másold be és segitek,ha tudod.Mert állóhelyzetből sokféle van.
  • Tom Tom
    így utólag rájöttem hogy tényleg faszság volt berakni de hátha majd valakinek jóljön
    hát nemtom ez az álló helyzetes cucc akkor sem megy.áll a játékos aztán meg nyomom a shift+ nyilas dolgokat de detto azt csinálja mint futás közben.tudom hogy elbaszok valami csak aztnem hogy mit.rocky neked hogymegy???
  • kas123
    ebből szinte az összes megy, de meccsen nem szoktam ezeket alkalmazni...(multiba)
  • II Rocky II
    müködnek amugy nekem,sikerült.Nembaj hogy válaszoltam remélem.:)
  • II Rocky II
    jaj,nemarra gondoltam,hogy másold be ide.mert még ez kevés.van ennél is több.Mindenki tud olvasni,nemtom mi a ******ért kellett ide bekurni ide ezeket.Jolvan van ki örül neki és van ki nem.Én nem.
  • faláb
    És sikerült neked?
  • Tom Tom
    Tess
    Álló helyzetben úgy tudsz, ha előtte megnyomod a C-t, azzal megáll. Utána mondjuk shift+fel+le vagy ilyenek!!

lövőcsel az A+S-el

a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva

Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan balra/jobbra(előrét el kell engedni)

Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)

Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.

Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)

D+S+S legurítja egy érkezőnek lövésre

shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)

ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni

shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)

shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)

shift + fel->balra->le - rálép a labdára.

c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni

Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel

shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna (J. COLE-os)

------------------------------------------------------------------------------------------
    FIFA07 kézikönyvben leírt trükkök!!

Shift + nyilakkal természetesen..

A következő kombinációk feltételezik, hogy a felfele nyilat lenyomva a játékos előre néz.

ÁLLÓ HELYZETBEN
    Átlépés balra, rúgás jobbra -----> bal, jobb
    Átlépés jobbra, rúgás balra -----> jobb, bal
    Lövő csel -------> fel, fel
    Visszahúzás -------> le, le
    Balra csel --------> bal, bal
    Jobbra csel ------> jobb, jobb
    Visszahúzás, aztán balra -------> le, balra-le, balra
    Visszahúzás, aztán jobbra -----> le, jobbra-le, jobbra

FUTÁS KÖZBEN
    Átlépés -------> fel, fel
    Testcsel jobbra -------> fel, jobbra-fel, jobbra
    Testcsel balra -------> fel, balra-fel, balra
    Testcsel jobbra, elfutás balra --------> jobb, bal
    Testcsel balra, elfutás jobbra --------> bal, jobb
    360 fokos fordulat balra ---------> le, balra-le, balra, balra-fel, fel
    360 fokos fordulat jobbra -------> le, jobbra-le, jobbra, jobbra-fel, fel
    Labda felpattintása ---------> fel, elengedése után le, fel

----------------------------------------------------------------------------------------

TRÜKKÖK!

Y+D : az odahívott második játékos átlépi
    Q+W - nyesett átlövés
    Q+S+S - kényszerítő laposan
    Q+A+S - kényszerítő magasan
    Z - testcsel
    Z+D - technikás lövés
    Q+D - nyesett lövés

-----------------------------------------------------------------------------
    Sztárjátékosoknál eddig hármat tudok(Ronaldinho,C.Ronaldo,Robinho) saját cselt tudnak.shift+tartani→és folyamatosan nyomni ↓.Humi
    Tudok még sztárjátékosokat F.Torres, C.Blanco,Ibraihimovic,és FIGO de ő nem biztos.
    Ez nekem 10-ből másfélszer jön össze de akkor nagyon nagy!!!!! shift+y+c
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • II Rocky II
    ennél több is van ott,sokkal több