FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
ja lol én edig meg a y+d t nyomkodtam😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

bubu13
Playstationönön az a 3szög és akko megnézheted visszajátszásba!

EEE 1899

JaBaRn
Én a nyilakkal szoktam, meg lobig is

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Zizou5
mert ugy lehet csak csavarni... LOL..

Burdi
amugy mi az a 4-es szám amikor gólt lövük/kapok?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Breki33
Purtugál-Brazil kommentár

klikk
DjCooll
mért y+c vel csavartok??

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

JaBaRn
Én meg csinálok amjd egy képet ahogy szarrá verem barcaval real-t 😄

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

szerintem rakjátok át a y-t r-re és a c-t T-re és ha csavartat akrtok küldeni könnyebben eléritek mint az y+d-t.

jbal
na akkor szedjem a reloadedet?

Hali

miért van az, hogy semelyik pályán sincs teltház? vagyis kb mint a népstadion most.

DjCooll
ez igaz basszus nálam is így van de mért roni csere ként ál be ált

Zizou5
srácok miért van az, h a barca, a spanyol bajnokságba, ronaldinhot nem jáccatja, hanem gudjonsent, meg motta-kat jáccat...

DjCooll

Walcott ahogy leigazoltam 4 gólal hálálta meg bizalmát.
nagyon gyors theo õ a favorite

Hali

miért van az, hogy semelyik pályán sincs teltház? vagyis kb mint a népstadion most.
jbal
bazeg crc hiba a magyar verziónál?most mit csináljak?

Breki33
de amit már írtam, és használni a file master regenareta gombját
hunbasser
öreg hiba

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
ez ami az fsh-ban van és a példa alapján látható

melette a gombok felelnek meg a sorrendnek, kicsit zavaró de be lehet azonosítani
Gyocsika
Én ezt fordítva szoktam játszani!

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

Burdi
nah végre v.ki aki normálisan el tudta mondani.
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Hogya a fenébe tudtok ilyen kifliket lõni???:S
ProGabe
elvileg,mivel én még nem csináltam:létrehozod a csapatot,elmented ugyebár.manager módban meg kiválasztod az országot és utána a csapatválasztásnál van olyan hogy hozzáad/szerkeszt,na azzal tudod berakni a saját csapatodat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

többiek?

Burdi
még nem próbáltam...

Burdi neked megy a direkt IP?

DjCooll
kaká 2 es mezben??

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ProGabe
köszi 😊
ha nem lenne a 16k-s korlát(mondjuk lehetne a duplája <#rolleyes>) szebb lenne+kicsit hosszabb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Burdi
én nem naygon találtam meg ezt a csapat importálás részt.
aki tudja pls írja le..

Burdi
FAQ

hogy kell ilyen gif képet készíteni?

Mernokur a csavaráshoz Billyentyûzeten az Y+D egyszerre való megnyomásával lehetséges.

Burdi
én ezt már vagy 5 napja kérdeztem de basztatok rá válaszolni.
hihetetlen.<#duhos2><#duhos2>

Lehet megvan a megoldás az IP-címes multiplayer problémában. Haverom mondta , hogy egy Hamachi nevû progi a netes kapcsolatot LAN-os kapcsolatnak titulálja, ezáltal lehet megszûnik az akadozás. Azért csak lehet mert még nem próbáltam ki.

gabi89
csapat importálás néven emgtalálód vhol a menedzser módba.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hogy tudom berakni a kreált csapatomat menedzsermódba???

gabi89
Vedd feljebb a grafikát (részletességet) és több nézõ lett.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

es a nezok miert olyan kevesen vannak???? nagyon nevetseges.. hogy lehet a szamukat novelni?
hogy tudjatok igy csavarni?😊
Csabesz6
király lokóóó<#wow2><#wow2><#eljen><#eljen><#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hali!
Megcsináltam a grafikai beállítást, ahogy a FAQ-ban le volt írva, de gólörömnél, meg szögletnél meg ilyeneknél továbbra is szaggat, mint a faxom... PLS HELP! Elõre is köszi!

james69holden
haverral kipróltuk hamachival, nála mgszûnt a szaggatás nálam nem :9
fax kivan

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nálam a newcastle is kiesett a második idénybe és a cselszkij 16ik lettLOL

Mor3llo
Liverpol LOLLLLL😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kaplan
Arsenalal elsõ idényem végén kiesõk :

-Liverpool
-Sheffield
-Bolton

Nagy lol... 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
Hna meek, lenyomom még az uccsó 2 fordulót KarlsRuhéval.3pont az elõnyöm a 3.-kal szemben(az 1. a Köln, kb. 15pontos elõnnyel, egyszer kaptak ki, akkor is én gyõztem le õket😄) ....remélem sikerül a feljutás, jól jönne a sok zsé!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Durván megcsináltad a labda csavarodását, fõleg a 2. gólnál😊

Pár szép Gól:

KeKKSZike
haha <#mf1>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12