36657
-
jefferson83 #13963 Megoldottam a problémát. A mentésekkel nem működik együtt (ezt nem olvastam sehol) tehát azt a kipróbálásig félre kell tenni máshová, ha nem szertnénk elveszíteni. Plusz nekem rakoncátlankodott akkor is ha nem a C: meghajtóra lett telepítve de valószínű, hogy ez csak egyéni probléma nálam.
Érdemes azért megnézni, nem lett rossz :) -
Sasthomas #13962 Hello! AHogy így visszaolvastam, látom van oka annak hogy nem megy nálam gamepadon a jobb analóg kar:) Esetleg nincs valami módja annak hogy ezt a hibát kijavítsuk?:) -
jefferson83 #13961 Igazság szerint azt még nem néztem, mert nem vagyok regelve, de majd bepótolom. Meg még kipróbálok ezt azt hátha csak velem van gubanc. -
#13960 pedig jól néznek ki a stadionok.fm fórumon nem írtak róla semmit? -
Jahooo #13959 Nem tudja valaki, hogy 11 játékosnál miért nem tudok többet kreálni, mert utána a többi mind torzszülött lesz, a játékban pedig grafika hibás? Szeretném megcsinálni a saját csapatom de így nem lehet...:( -
jefferson83 #13958 Üdv!
Probálta már valaki innen ezt: csekk
Iszonyat jónak tűnik csak nekem nem sikerül beüzemelnem :( Pedig úgy csinálom, ahogy le van írva ---> Egész pontosan a játékoskeretben, ha kiválasztom a csapatokat senki nem lesz. -
fdsag #13957 Köszi! -
#13956 jaja. sajna a fifa nagyon csak logitech parti. -
#13955 ezt a gamepadot tuti,h nem támogatja a fifa(a jobb analóg nem működik),de az a logitech,amit említettél,sztem igen -
#13954 Pm Ment!! -
#13953 hardver vagy gamepad topicban nem probáltál segitséget kérni??tőlem itt is tárgyalhatjátok,csak ajánlom...:) -
fdsag #13952 Köszi!A külföldi oldalon,a Nyko AIR FLO-t ajánlották.Nem ismered véletlenül?Ahogy látom, nem sok helyen lehet kapni. -
#13951 nekem is ilyenem van. semmi gondom vele, csak azon gondokkodom el neha hogy nem lenne-e jobb hogy ha nem egy lekerekitett sarku negyzetben, hanem egy korben lennenek az analog karok. de ez izles kerdese. -
fdsag #13950 Sziasztok!Tudnátok egy jó gamepadot ajánlani?Én a Logitech Dual Actionra gondoltam,ittnagyon dicsérik,itt viszonteléggé lehúzzák.Köszi! -
#13949 én kipróbálom, de tartósan biztos nem játszok vele, mert akkor nem tok neten jáccani. -
#13948 na ez már jó hozzáállás :D De a kétkedés jogát meghagyjuk még neked (csak igazad ne legyen, azért páran már hétvégén biztos kiprobálnák, már akinek van ideje rá) -
#13947 jó reméljük akkor, hogy hétvégére végre kijön. -
#13946 Persze hogy lesznek. Az hogy milyenek azt meg majd megláttjuk :) A stadionokat viszont nem biztos hogy kéne bele, mert azokról a képek nem igazán nyerték el a tetszésemet. Azon szépítsenek csak még! :) -
#13945 akkor nézz utána! HSP 06 bétája februárban lett kiadva, a javitása, mely teljesnek mondható az meg pont hogy májusban! És ott nem kellett az egész munkát kétszer előröl kezdeniük az adatbázis miatt, mint itt.
A hétvégés reagodat meg hagyd már magad mögött, nagyon rossz fényben állít be téged. Semmi információd nincs, csak annyi hogy megigérték. Ez alapján azt mondani hogy nem lesz, az flame. Várd meg a hétvégét, és kiderül! Hogy nem hiszel benne az más tészta, csak ne hangoztasd hogy nem lesz kész! (remélem vágod a különbséget a hiszem és a biztos szó között?!) -
faláb #13944 Arcok is lesznek benne? -
#13943 érdekes a előzőket megutdták csinálni hamarébb... ebből hétvégéből meg semmmi nem lesz. -
#13942 figyelj, azért összetett munka ennyi csapatot, mezt, arcot, stadiont és hangot összedobni. Főleg akkor ha az egész adatbázisodba kerül egy hiba, és kezdheted elöről. Nem két napi munka az elhiheted.
Értelme meg van, mert még igy is letöltik páran, szerintem majd valamikor, egy hó múlva én is.
De csináld meg hamarabb mint egy év, utána pancserezheted őket! ;) Addig max csak ámulhatsz azon, hogy ennyi idő kellett hozzá. -
#13941 semmi értelme már kiadni, mekkora pancserek azok FH-ok majdnem 1 évig csinálták a HSP-t ennnyi idő allat kb. ennyi idő latt készült el a FIFA 07, ebből hétvégéből se lesz semmi sztem... -
#13940 elvileg hétvégén kijön a HSP, csupán csak mezszám láthatósági hibával. Nem tudom, a borsodi liga patchet már felraktam.. pár szezonik lekötött aztán tovább nem. Kiváncsi vagyok ebbe tudtak e olyan feelinget belenyomni, hogy kicsit tovább lekösse az embert!? -
#13939 Akkor mégegyszer fölraktam a Program eredeti frissítését, de meég mindig 8. havinak írja ki az adatbázist és a Januári igazolások hiányoznak a programból.
Miért van ez? -
#13938 még mindig nincs reklám.köszönjük. -
Brian87 #13937 Aha...köszi... -
#13936 ha nem megy a lan-os módszer akkor játszatok direkt IP-vel.
Haverod megadja neked az IPjét, te beírod (hozzáadod a "partnerlistádhoz" a haverod)->kijelölöd a "partnerlistán" a haverod, és ő HOST (gazda) te pedig KAPCSOLÓDÁS (join) "gombra" kattoltok (kb egyszerre). -
#13935 Sziasztok!
Lrtöltöttem a FAQ frissítését és a Fifahungry-n fennlevőt is.
Firissebb nincs (modjuk olyan aminen benne vannak a Januári igazolások. -
#13934 FAQ-ban esetleg nézted már a lehetőségeket?
Ott van egy progiról is szó, ha simán nem menne. -
Brian87 #13933 Sziasztok!!
Bocs, lehet hogy a kérdésem már kilett taglalva de 14000 üzenet közül nehéz kihámozni.
Az a problémám hogy hálón akarunk játszani haverrala 07el, látja is a szervert de nem tud rámcsatlakozni...
ugyebár a folyamat úgy néz ki, hogy rámegyek..beirom a nevet és akkor megjelenik a listában havernál a szerverem neve..rákattint.. ki is irja neki hogy kapcsolódás de nem lép be hanem kiirja nekem hogy a kapcsolódás sikertelen...neki meg ugyebár auto matice ledobja...
régebben játszottam máér haverral így lanon de akkor is volt ilyen gond hogy nem tudtunk kapcsolódni csak nagy nehezen mire rájöttem mi a lényeg...de aztán siekrült mindig a kapcsolódás..de most mivel jó idő telt el azóta nem tudom már mi a megoldás..
tudnátok benne segíteni...előre is thx
-
#13932 Fifa menüben negyedik gomb majd mellette harmadik és kiválasztod a csapatot amelyik playerét szerk.ni akarod majd a lentt a felső sor negyedik menü a szerkesztés-és tudod szerkeszteni. -
#13931 Boltban olyat adnak amit tuti fel tudsz rakni =) -
#13930 Az én problémámra senki nem tud gyógyírt!!!! -
#13929 megjegyzem már rájöhettél volna ha probálgattad volna.:) -
#13928 holnapra utánalesek.bocsi elfelejtettem....:S -
szirk #13927 akkor tud valaki nekem segiteni? -
#13926 nekem idény közbe is fejlődtek :D -
#13925 ha pl csatárról van szó,akkor fejleszd a csatáredzőt,ez fontos,minél jobb az edző,annál gyakrabban/gyorsabban fejlődik -
#13924 Ez így van.
De mivel nem tudod, hogy egy adott játékosodnak milyen képességei lesznek, ezért zsákbamacska.
Nekem se nagyon fejlődnek, igaz 3-4 körüli az edzők fejlettsége és 40-60-as játékosok és a többsége már idősebb.
Fejleszd fel a tehetségkutatódat és akkor jobb játékosokat is tudsz venni.
És valóban nem mindig éri meg saját emberrel szórakozni.
Ha pl gyenge de fejleszteni szeretnéd, de nem tudod, akkor inkább add kölcsönbe, ott fejlődik.
Igaz ez akkor jó ha már 18 éves korától számítva 3-4 évad eltelt.