36657
-
Tom Tom #13883 ezt most találtam fifahungaryn mindjárt leteztelem:
Álló helyzetben úgy tudsz, ha előtte megnyomod a C-t, azzal megáll. Utána mondjuk shift+fel+le vagy ilyenek!!
a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva
Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan balra/jobbra(előrét el kell engedni)
Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)
Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.
Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)
D+S+S legurítja egy érkezőnek lövésre -
#13882 vannak a youtube-on oktató videók,sztem nézz szét ott. -
faláb #13881 Valami konkrét kellene. -
#13880 nekem ilyeneket úgy sikerült összehoznom,h talán a c-t nyomogattam,meg lehet,h a shiftet is :) -
Gabor12070 #13879 Helló srácok! Én arra lennék kíváncsi, hogy azt a cselt, hogy lehet megcsinálni, hogy áll egyhelyben a labda, és testcseleket csinál a játékos, de a labda nem mozdul! Előre is kössz -
Tom Tom #13878 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy az ilyen álló helyzetből kiinduló cseleket hogyan tudom összügyeskedni mert nekem eddig nem sikerült sose.a rabonna meg ilyenek simán mennek de ezek most jobban érdekelnek.itt a vidi
az 1perc 58. mp-nél levő vagy a 2 perc 10mpnél levő és a 2perc 30diknál levő cselekre gondolok -
zador1 #13877 ja meg van hiba. a saját készítésű csapattal indítok menedszer módot akkor nem tok exportálni. Ez volt a bökkenő -
#13876 -
zador1 #13875 ez má sok
indítottam egy új menedzsermódot gyorsan, abba meg má ott volt az a menüpont
-
#13874 nincs ott.:)hogyhogy nincs ott?!Indits egy másik menedzsermódót és nézdd meg hogy ott ott lessz-e.Érted tökmindegy mien név...stb gyorsan továbbmgy a kérdéseken(a menedzser létrehozás,szponzor..stb) és meglesed.Sztem ott lessz.vagy nem. -
zador1 #13873 kicsit kicsi let sorry
-
zador1 #13872
ott van?
-
#13871 jó csapat =)
Napolini hány éves? -
#13870 mindenkinek van ilyen menüpont.
ott vagy a Manager mode menüjében,és ott a Csapat kezelés,vagy ha angol a fifád,akkor ott a Team Management,és itt pedig legalul. -
zador1 #13869 csakhogy nekem nincs olyan menü pont. így hát nem is tudtam megtalálni. -
#13868 menedzsermódban van olyan hogy csapatkezelése és ott van csapat exportálása menüpont.Sztem neked is ott kell lennie.... -
zador1 #13867 most lehet hogy én vagyok hülye hozzá hozzá de én nem találtam a menedzsermódba még hasonlót sem. De azé még próbálkozok
-
#13866 aha.a menedzsermódba van egy olyan menüpont hogy csapat exportálása és ott megadod a csapat nevét és kész. -
zador1 #13865 hát én konkrétan arra gondoltram hogy a menedzser módba indítok egy csapatot. Egy idő után lesznek benne ifi játékosok és át is igazolok és ezt a csapatot akarom konkrétan át másolni a menedzser módból a sima játéba. Lehetséges? -
#13864 csapatkezelés->átigazolások,,,goondolom egyik klubbol a másikba akarsz playereket átküdeni....amugy "mindent" a csapatkezelésben találsz:) -
zador1 #13863 és hol tudom megtalálnia csapat exportálás funkciót. vagy ez egy külön progi(gondolom nem) -
#13862 miféle adatokat?pl csapattaktika?játékosok?igen,erre való a csapat exportálása funkció -
zador1 #13861 hy. a menedzser módban lévő adatokat át tudom e vinni a sima játékba? -
#13860 Most lehet hogy én vagyok paranoiás, de ha 4 perce félidővel játszok a 6 helyett, akkor az ellen is sokkal jobban nyom és a játékosaim is jobban fáradnak. -
#13859 kösz -
#13858 akkor olvasd el a FAQ -t vagy ajánlom .:)ennek az oldalnak a nézegetését. -
#13857 mintha régebben hallottam volna vmilyen teremfoci modról..ha van olyan akkor mikor lesz kész vagy esetleg ha kész van honnan lehet leszedni???
visszaolvasni meg nem akarok mert 2,5 hónapig rossz volt a gépem és arra meg nem érek rá:P -
BIZ0906 #13856 haveromnak pont ilyen van és egszersem volt fekete képernyő
pussz -
gamehunter0922 #13855 #13853
Videókártyával?Dehát amikor először elindíottam (először ment utána nem amikor kiléptem) akkor ment szaggatás nélül high-on. -
#13854 nem akar valaki nyomni egy derbit? -
#13853 A videó kártyáddal van a baj gamehunter0922. -
#13852 faq =) -
#13851 Szasztok... ha fifa 07 el akarok multizni kell még hozzá valami??? mert igy simán nem akar összejönni
köszi -
gamehunter0922 #13850 Sziasztok!
Lenne 1 nagy gondom a fifa07-el.Az hogy ha elindítom akkor fekete képernyő és utána pedig visszadob az asztalra.Tört verzió, magyar, 1.0 verzió.Haveromnál ment , gépem jó hozzá (ati radeon 9600 series 128 mb, 512 mb RAM, 2.4 Ghz proci Intel).Mi a baj/hiba? -
#13849 fejleszd a tárgyalót,inkább arra gyűjts.nekem is hosszabbítanom kéne vagy 6 játékossal,de azt hiszem a tárgyalóm talán 1-es vagy 2-es szintű -.- stadionigazgatóra gyűjtök.év végén meg úgyis felajánlja mindegyiknél a hosszabbítást,vki kevesebbért is hajlandó maradni.de általában többet kérnek.én ezt úgy fogom kompenzálni,hogy eladok pár játékost,talán még olyat is,akivel hosszabbítottam,majd veszek jóval olcsóbban fiatalokat.meg most az ifiakadémián is várakozik 3 gyerek,sztem őket megveszem,utána meg eladom őket,csak nyerek velük. -
#13848 Sziasztok!
Mit tudok csinálni hogy az embereim elfogadják a szerződési feltételeimet?
A tárgyalóm 4-es szinten van és én átlagban 3-500Euróval emelem a fizujukat, plusz még 1 évet hozzárakok, de még így se fogadják el. Túl sokat meg nem akarok költeni, mert akkor meg fejlesztésre/vásárlásra nem marad lóvé. -
#13847 vegyed meg eredetibe... -
Publikus #13846 sziasztok lenne 1 kérdésem.
épp befejezném a karrier mód 1. évadát, amikor csak ugy memóriahibára hivatkozva kilép a játék. pont amikor eldönthetném hogy maradoke ugyan annál a csapatnál vagy nem. kipróbáltam a másik gépemen is és ott se mükszik. lehet hogy vlmiek patch? nemtom... -
#13845 faq -
#13844 hello. tudnatok segiteni, hogy honnan lehet leszedni magyarositast ill magyar kommentart?