36657
-
#14003 Lehetséges. Vagy fejleszd az edzőid, hogy kihozz belőle valamit.
Amúgy lehet, hogy csak én vagyok béna, de miért van az, hogyha haverokkal játszom, akkor simán megvernek a MU-val és a Bayernnel, miközben én a Liverpoollal vagyok.
A MU 4-3-3 felállást használ a BM meg 1-4-3-2-t.
Én meg akármilyet, de nagyon ritkán tudok nyerni. Pedig rengeteget játszottam már vele. -
#14002 hoo én októberben elkezdtem. Milánnal nyomtam sokat meg az MU-val. A fifa lett a vizsga-zh kabalám, elötte pár óra játék és meglett minden :D
Ez a 2018-as kariert nem tudom mikor kezdtem. tényleg nem. Sokat nem játszok vele, napi 1 max 2 órát, szóval elég rég óta játszom a Hereforddal már :D -
pekka2 #14001 Szevasztok,
olyan létezik, hogy ifiből bevettem egy 15 !!!! éves játékost a nagycsapatba, és azt írja hozzá, hogy elérte képességei csúcsát, lassan fejlődik?
Nektek volt már ilyen? -
#14000 sztem a fifa 2008-al:D(am mikor kezdted nyomni?időre gondolok,talán egy hónapja?):) -
#13999 Nem egy csapattal nyomtam végig. Elöször a ZTE-vel játszottam. Mikor elértem vele mindent amit lehet, 4.-5. év, átmentem a Herefordhoz, angol 2. osztályban. Meg küzdöttem a feljutásokkal, a csapat és a személyzet felfejlesztésével, és most a PL-ben probálok megnyerni mindent amit lehet. A bajnokság és a EFA megvolt, most jön a BL meg az Angol kupa is. 21-ben vége a játéknak addig még nyomom vele, aztán nem tudom mivel kezdjem újra :) -
#13998 2018???? Ember, te aztán fanatikus vagy. Én már a 3. évad elejét is untam az Azarróval... -
#13997 ya,tényleg,az... -.- -
#13996 nekem c és y :D vagy q és e nemtom :D -
#13995 C-vel és Q-val lehet. -
Dexantreal #13994 Ez nekem is bajom volt. A bajnokságban kiállították emberem, mondom, akkor védekező felállás rulz! Erre nem lehet beállítást állítani lol. -
#13993 üdv
kellene egy kis help: multiplyerben mikor direkt ip-ben játszunk, a csapat beállítás résznél lehet valahogyan felállást változtatni? -
#13992 ne,ezt itt ne.az apróhírdetést fent találod,a fórumon ilyesmit nem szabad csinálni.egyébként most néztem pont egy gamestarban,h 3-4-ért már van... -
jefferson83 #13991 Vezesd be úgy, hogy ahhoz már van HSP ;) -
#13990 Gondolom egy eredeti bontatlan Fifa06 már nem érdekel senkit ?
-
#13989 igen -.-, valami bajod van vele? -
#13988 és az a neve hogy hereford? -
#13987 :D:D:D:D_D:_D?D: -
#13986 egy csapat... Angol 2.-ban van,ott ahol a Grimsby Town is :)
mondjuk...mifasz az a hereford -.- -
#13985 mifasz az a hereford?:D sose tom -
#13984 2018-ban
Lényegében egy régi Herefordos játékosom sincs, mindegyik visszavonult, vagy eladtam. -
#13983 :| mennyiben jársz már te? -
#13982 kár hogy nálam már évek óta visszavonult :S -
Dexantreal #13981 Talán leszedem, ha lesz valami belőle. Thanks infot!
Kas, te meg csak így tovább a bajnokságoddal! Nem kommentálom mindegyik hsz-t, ha nem baj, mert egyszerűen nem mindig van kedvem hozzá, meg lustaság miatt.
Majd néha én is teszek be enyémről. -
#13980 :D:D igyekeztem :D:D,csak most a csőd veszélye fenyeget =( és nem szivesen adok el senkit se =(...de majd pár gyengébb alakot kipenderítek :D
fleetwood nagyon jól fejlődik =), nagy tehetséges 1 srác, már a kezdetekkor olyanoakt lehet vele csinálni h csak elsek :D, de így h már közel 70es a szintje, nincs az a védő aki megállítja =). -
#13979 azta rohadt,milyen csapatod van :D
egyébként jó sokat fejlődött Fleetwood. -
#13978 EZ a fleetwodd a 2010es fleetwod =):
infó
kép
kép
kép
kép
kép
ő pedig az alap fleetwood:
kép
kép
kép -
#13977 lehet.létrehozol jegyzettömbbel egy locale.txt-t a játék főkönyvtárában,és beleírod,h WINDOW MODE=1.de nem biztos,h ez,lehet,h WINDOWED=1,vagy csak simán WINDOW=1.de azt hiszem,az első.utána total commanderben átnevezed locale.txt-ről locale.ini-re,és voila. -
#13976 bazz,bezzeg a Realt megverted :)
engem egyáltalán nem zavarnak ezek a hoszú hsz-ek,én elolvasom ezeket is.
látom Fleetwod és Connel viszik a csapatot :) lehet,h a Grimsbyhez én is leigazolom Fleetwoodot.tolsz róla egy képet?kíváncsi vagyok az értékeire. -
#13975 góllövők
statisztika
Atletico Madrid 1-1 Hereford
Sokkal jobb voltam, mint az atletico, de pechemre 1ik lövésem se lett gól =(...
------------------------------------------------------------------------
góllövők
statisztika
Hereford 2-0 Real Madrid =)
Megtaláltam a nyerő felálásomat =) + újra hozzászoktam a régi Herefordhoz. Mostantól cél a tabella első fele =).
4 meccs után 7dik vagyok a bajnokságban. Vezetem a góllövőlistát (Fleetwood 4 gól).
-
#13974 lenne egy kérdésem.: a fifat(07) lehet ablakosan játszani?vagyis hogy ne teljes képernyőben hanem ablakba menjen. -
jefferson83 #13973 Magyar bajnokság a FIFA07-hez. Amihez külön kiadnak több magyar stadiont és szurkolóhangokatis.
"Állítólag" legkésőbb szombaton kiadják.
Ui: Ez már rossz vicc amit művelnek vele, no de nem bántom őket
-
#13972 mostantól én is rövidítek, tom h sokan el se olvassák az ilyen hosszú hsz-eket...így inkább rövidebbet írok mostantól..., mint pl az Arsenalos :D
am köszi =), és ne add fel 3 vereség nem a világ... -
#13971 góllövők
statisztika
Na lenyomtam a 2dik meccsemet is.
Hereford 2-2 Arsenal.
Kicsit idegesítő hogy 2-0ról döntetleneztem. :) De az megnyugtat, hogy szebben játszottam, mint az ARsenal =).
AZ ARsenal csak rögzített helyzetből volt jó =9. AZ első góljuk 1 szögletbőli fejesgól. A második góljuk 1 Henry szabadrúgás =).
AZ én első gólom 1 büntető :D. + 1 gyönyörű lövés utáni kipattanó...
itt láthatjátok a gyönyörű lövésemet fleetivel =): (kicsit lerontottam a minőségét :D (nem kicsit, nagyon :D))
ittalövés :D -
#13970 nagyon vagesz kis hsz.grat.a meccshez.nemsemmik vagytok.Hereforddal és 1-4 ről fordítani nem semmi.(am.én is nyomom a bajnokságot és háát,megkell mondjam,sorozatban 3 vereségnél tartok.(világklaszssis szinten)-Barca-Inter-Arsenal--rem a kövi meccset nyerem.Majd vmit bedobok akor én is ha lehetséges.De nem ilyen hsz-t vmi rövidebbet.:D -
#13969 Góllövők
Statisztika
Első félidő:
Megvolt az első mérkőzésem =). Rögtön a Barcelona ellen. Nagyon komoly meccs volt. Rögtön a 4dik percbe vezetést szereztem (1 szabadrugásból)...rá 3 perccel pedig kaufát lőttem (ezt is szabadrúgásból)...aztán a védőim lassúak voltak az 1ik kontránál és etoo belőtte..., utánna szögletből kiakartam fejelni...jött etoo rálőtte kapufa és becsorgott...Rögtön a középkezdésből elvesztettem a labdát (xD), és megindult messi akit éphogy sikerült felrúgnom a 16os előtt. Jött ronaldinho és belőtte a szabadot. Ekkor felálást váltottam és cseréltem 2őt (fleetwood be, conell le...+1 védőcsere is volt)
Rögtön a beállását követően Fleeti megindult és 1 gyönyörű csavart lövéssel kilőtte a pipát =) ezzel lett 2-3. Hiába örültem jött dinho és belőtte a 4dik Barca gólt.
2dik félidő:
Érdekes módon ronaldinho a középkezdést követően egészen a 16osukig visszafutott, én követtem és a passzát sikeresen lefüleltem, és megindultam a 16oson belülre. Jött puyol és felrúgott :D. A büntetőt simán értékesítettem.
Ezzel 3-4. Innentől kezdve átvettem az irányítást, és az 1ik szögletet követően Williams fejelt a kapuba. 4-4 lett az állás. A Barca elkezdett bnyomni, sorra jöttek a támadásaik de mindet sikerült megállítanom. Én is támadtam de csak 1 kapufáig jutottam (Fleetivel).
Az utolsó 5 percben inkább tartottam a labdát és kerestem a rést, és meg is találtam. Travis indult meg a bal szélen és tört be a 16oson belülre de az utolsó pillanatban az 1ik Barcelona játékos kirúgta a labdát (és fura módon a bíró kirúgást ítélt...). Valdes kirúgta a labdát és lefújták a meccset.
Tehét a végeredmény: Hereford 4-4 Barcelona. Ezzel most a 10dik vagyok a táblázaton . =) -
Dexantreal #13968 HSP? -
#13967 várjuk :)
holnap én is játszogatok majd,ebből a bajnokságból már csak pár meccs van,és irány az Angol 1.sok pléyát elküldök majd,kell a pénz,most stadion igazgató fejlesztésére gyúrok,meg remélem majd jönnek új szponzorok is. -
#13966 nah dexantreal meghozta a kedvemet és én is elkezdek itthon játszani 1 bajnokságot /a neve SG bajnokság lesz :D/, a csapatok az sg bajnokság csapatai lesznek + 2 (1ik a hereford, a másik az AC Milan)...én a hereforddal leszek =) és legend szinten fogok játszani =), az eredményeimet majd itt közzé teszem =). -
#13965 én megmondtam -
#13964 Jelentem, lehet jönni a: "sejtettem én hogy ebből nem lesz semmi" reagokkal, mert nincs HSP :D
Azért kiváncsi leszek mire adják ki?!