FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem pattan el az csak oda kell figyelni+az segíthet, hogy a beállításoknál lejebb viszed az utolsó csúszkát 50rõl 40re(labadaátvétel hibaszázalék vagy vmi ilyesmi)
a kommentátor tényleg szar(a magyar szart se ér neveket egyel talán nem mond)
origirõl angolt nem lehet vhogy feltenni???
tessék egy másik
https://hotfile.com/list/2102003/5a87ed6
Ide kicsomagolni
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game
locale.ini kicsomagolni locale.big bõl módosítani a kommentátornak megfelelõen
regenerate bh files.
korábban le volt írva melyik file-k ezek
vagy fideles megoldással a soccergamingos oldalról bármelyiket felrakhatod
Kommentátor hiányosságára pedig szó sincs.
http://goo.gl/gd6Zi5
Szar Bayern, szar Bayern :)
I met God. She's black
I met God. She's black
Nekem a Fifa 11 volt meg lemezen,már nem emlékszem hányszor lehetett feltenni,de amikor nem fogadta el a kódot akkor az ea támogatástól tudtam kérni az aktivációt.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
PS3 Slim 250 PC
igen lemez nélkül megy
EEE 1899
RELOADED group said:
“EA new MDDA/CRFD security system is very complex… It’s like nothing I’ve ever seen.. so its not going to be easy to bypass that immediately.. THATS THE PROBLEM”
so you guys are going to have to wait a little longer….
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Második meccset is megnyertem, majd mikor shift f1 et nyomtam hogy írok neki, és aztán vissza mentem játékba, kiírta hogy nem érhetõ el ez a játék már. És neki adta a 3 pontot, mondván hogy BNF-el veszítettem (3-0 oda)
Pedig a meccs már le volt fújva, a játékosok mentek be az öltözõbe, ez a videó ment és ekkor írtam a srácnak.
Kicsit idegesítõ, miután a 3. meccset is megnyertem szerencsével tegyük hozzá, így most 6 pontom van, neki 3, de már enyém lehetne a kupa....
PS3 Slim 250 PC
Szar Bayern, szar Bayern :)
focihoz gamepad kell
a kérdésre az egyik legjobb, nekem a sima rumblepad van több éve
I met God. She's black
I met God. She's black
szerintem én elis kezdem szedni, 9 csiga az elég sok
I met God. She's black
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kalózöblön Multi12, és eddig nem törölték. elvileg van benne magyar nyelv is...fakerék?
I met God. She's black
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
magyar kézikönyv nincs a játékhoz?
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Nem lesz törés? <#banplz>#banplz>
Tele a net fake crackekkel, mint: RELOADED/FLT/SKIDROW és P2P is van. Most azt nem értem, hogy a demo-ban, nem ugyanaz a védelem van/volt mint a teljesben/tavalyi verzióban?? Ezért nincs crack még, vagy tele van buggal a játék és azért nem adják ki. Csak ha lesz normális update, és csak akkor? Bezzeg a demo-t seperc alatt feltörték a kínaiak.