FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
originrõl csak magyart szedi le, rajta van a DVD-n az angol mint már mondtam
Effe88
nem tudom mit szerencsétlenkedtek a labdaátvételeknél
nem pattan el az csak oda kell figyelni+az segíthet, hogy a beállításoknál lejebb viszed az utolsó csúszkát 50rõl 40re(labadaátvétel hibaszázalék vagy vmi ilyesmi)

a kommentátor tényleg szar(a magyar szart se ér neveket egyel talán nem mond)
origirõl angolt nem lehet vhogy feltenni???

Sajnos szerintem is a az idei fifa játékélményben romlott a tavalyihoz képest. nálam is bosszantó hogy sokszor elpattan a labda és nem nyomom a sprintet akkor is. ha pl gyors támadást kell vezetni eggyérintõben jól passzolnak de ha már 2 érintõbõl akarnék játszani akkor nem tudom azt megcsinálni néha hogy átveszi picibe mert pont várni kell egy ütemet és utána adom. az impact engine meg a támadó inteligencia nagyon jó de ezek az elpattanások ez szerintem sok lett benne szerintem a 12 ben pont jó volt ez. ez a pc-s játék boxon nem tudom milyen.
Breki33
fantasztikus örömeid lehetnek
Breki33
ja az a link már nem mûködik

tessék egy másik

https://hotfile.com/list/2102003/5a87ed6

Ide kicsomagolni
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game

locale.ini kicsomagolni locale.big bõl módosítani a kommentátornak megfelelõen
regenerate bh files.
Breki33
dvdrõl a fifa.zip-bõl a game mappából át tudod másolni az angol kommentár
korábban le volt írva melyik file-k ezek

vagy fideles megoldással a soccergamingos oldalról bármelyiket felrakhatod
Rudee
Sprintet ne nyomd és nem fog elpattanni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tarti19
Azért sajnos továbbra is totálisan bugos maradt a fifa, az meg külön élvezet, hogy a világ legjobb játékosai úgy veszik át a labdát vagy tolják meg, hogy sokszor rettenetesen messzire elpattan tõlük...
Kommentátor hiányosságára pedig szó sincs.

én mondjuk örülök h nem tudják feltörni (még) 😊
[HUN]FaTaL
Persze csak ez fake 😊 Nem szólnak egy büdös szót sem, semmit sem tudni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
De olyat se mond, hogy nehéz feltörni, nem szólnak egy kurva szót se. Majd lesz crack, egyszer...

Rudee
Olvasd el a kommenteket, jelszót kér a kicsomagoláskor, tehát fake. Reloaded nem jelszavaz le semmit.

kalóz öböl
és az a törés hol?😄
elvileg van törés
szabii98
a játék telepítõje kér elvileg, és az origin úgy jóváírja vagy tudomisén. a lényeg hogy újratelepítheted bármikor, csak az origin-t ne felejtsd el, elvileg

I met God. She's black

Értem. Köszi. Azt hittem hogy a játék kéri a kodot amivel aktivalom a jatekot, de akkor vegul is a fiokot aktivalom es az is keri a kodot nem a jatek.

vagy csak simán lefizette az EA a csapatot hogy ne siessenek a crackkal! Pár nap alatt sokan elveszítik a türelmüket és inkább megveszik.
szabii98
Az origin fiókodat aktiválod. Ezáltal, bármikor újra rakod a játékot/géped, csak be kell jelentkezned a játék indításakor

I met God. She's black

Akárhányszor újratehetem a gépet meg a játékot is? Akkor mi szerint nézik az aktiválást? Origin fiók? Na meg ha az Ea-tõl kérek új kódot honnan tudják, hogy eredeti a játék? Ez is fiók ?

Dehogy egyszer.
Nekem a Fifa 11 volt meg lemezen,már nem emlékszem hányszor lehetett feltenni,de amikor nem fogadta el a kódot akkor az ea támogatástól tudtam kérni az aktivációt.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Rudee
Utána nem kell újra aktiválni.

természetesen az nem számít, akárhányszor ujra rakhatod.

PS3 Slim 250 PC

Akkor nem hiszem, hogy megveszem ha csak egyszer hasznalhato. Arra nem gondolnak, hogy neha újra rakja az ember a gépet vagy magát a játékot??

1x használható a kód (pc-n)
igen lemez nélkül megy
Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem eredetiben akkor a játékot hányszor tudom aktiválni? Mert tudom, hogy van olyan játék amit csak egyszer, de van olyan amit ötször. Illetve lemez nélkül tudom használni? Illetve írjatok már pár sort, hogy miért eri megvenni. Köszi.

bubu13
Nálam is fordult már elõ nem is egyszer sajnos. Kilépni se tudtam belõle csak ha az egész játékot bezártam.

EEE 1899

zseniális... 😞
palinho96
THIS IS THE REASON WHY THE CRACK IS NOT GETTING RELEASED

RELOADED group said:

“EA new MDDA/CRFD security system is very complex… It’s like nothing I’ve ever seen.. so its not going to be easy to bypass that immediately.. THATS THE PROBLEM”

so you guys are going to have to wait a little longer….

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

myl0
Másnál is volt már h online idény meccsnél, belép irja h sikeres ellenfél keresés, aztán az arénából már nem lép be a meccsbe. 10 percig rugdostam Fabregassal kapura, aztán kiléptem... kicsit idegesítõ ennyi pénzér' meg pláne (ma már ez volt a 7. ilyen kb.)

Ma egy nagy bugnak voltam az áldozata. Egy sráccal játszottunk akit felvettem originra, elsõ meccset megnyertem ellene, kaptam 3 pontot, ügye 9 pontot ha szerez az ember akkor övé a kupa ( barátok elleni).
Második meccset is megnyertem, majd mikor shift f1 et nyomtam hogy írok neki, és aztán vissza mentem játékba, kiírta hogy nem érhetõ el ez a játék már. És neki adta a 3 pontot, mondván hogy BNF-el veszítettem (3-0 oda)
Pedig a meccs már le volt fújva, a játékosok mentek be az öltözõbe, ez a videó ment és ekkor írtam a srácnak.

Kicsit idegesítõ, miután a 3. meccset is megnyertem szerencsével tegyük hozzá, így most 6 pontom van, neki 3, de már enyém lehetne a kupa....

PS3 Slim 250 PC

Rudee
Logitech az jó és egyébként se kerül több tízezerbe. Egyszer kell rááldozni 6-8 ezret a szimpatikus típustól függõen és évekig kiszolgál.

szabii98
aha köszi. majd meglátom 😄

I met God. She's black

Effe88
ugyan ilyenem van
megéri
minõségi cucc!!!

Breki33
Breki33
joy az repülõgép-szimulátorokhoz való

focihoz gamepad kell

a kérdésre az egyik legjobb, nekem a sima rumblepad van több éve
szabii98
nem akarok több tíz ezret joyra költeni, egy logitech rumblepad milyen lehet?😄

I met God. She's black

szabii98
azt nállunk csak a media marktben lehet 😄D

I met God. She's black

mennyé' el teszkóba és próbáld ki xD
szabii98
joyom sincs, így tuti nem élvezném..:/ meg elõtte ki is kellene próbálnom azért 😄

I met God. She's black

Most az elõbb 27ezer!! online játékos volt pc-n. simán megéri megvenni, azt hiszem ez a szám csak nõni fog 😉

Effe88
vedd meg
megéri
ki tudja mikor lesz egyel talán crack

szabii98
wait for crack only, jaja
szerintem én elis kezdem szedni, 9 csiga az elég sok

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Nem fake, de nem tudod használni. Kint van már vagy egy hete.

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kalózöblön Multi12, és eddig nem törölték. elvileg van benne magyar nyelv is...fakerék?

I met God. She's black

Lcapitant
frissítés után sincs hangom, pedig elvileg kellene, hogy legyen

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
Hello!
magyar kézikönyv nincs a játékhoz?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Elözö évekhez képest, eddig még én sem vettem meg, de már megbántam 😄
Már 29.-e és crack sehol. XD

Nem lesz törés? <#banplz>

Tele a net fake crackekkel, mint: RELOADED/FLT/SKIDROW és P2P is van. Most azt nem értem, hogy a demo-ban, nem ugyanaz a védelem van/volt mint a teljesben/tavalyi verzióban?? Ezért nincs crack még, vagy tele van buggal a játék és azért nem adják ki. Csak ha lesz normális update, és csak akkor? Bezzeg a demo-t seperc alatt feltörték a kínaiak.