36657
-
#15060 Az mitől függ, hogy egy csapat milyen szponzori ajánlatokat kap? -
#15059 nekem meg valami bulgár középpályás volt az évtized meglepetése. (azóta valamiért megtört, elsülyedt) Akármilyen szuper csatárt állítottam be, ez a középpályás rúgta szinte az összes gólt. Minden meccsen felhangzott a közvetitők csodálkozása, hogy középpályás létére már a mesterhármasnál tart, mig a csatárok alig mozdultak valamit :D
Hát nem tehettem róla, mindig berobbant a kapu és a labda elé, és bármilyen szögből meglőve, fejelve, pöccintve azt, gólt lett.
-
#15058 Hát jah .. van amikor a nagyok csak ottvannak a pályán és a kicsik nyerik meg a meccset.
Nálam volt h a 90es csatár mögött játszó 57es (a tartaléknak a taraléka) támadó rugdosta a gólokat :O:D -
#15057 A csatároknál érdekes, hogy néha a harmadik-negyedik számú csatár többet tud mutatni, mint a legjobb. Persze ez nem egy egész idényen keresztül, csak egy-két meccsen így jön ki véletlenül.
Én a Realban Cassanot és Bojinovot játszattam, amiben nagy izgalom nem volt, most a Portonál sokkal jobb érzés, hogy mondjuk az ifiakadémiáról érkezett játékos az első meccsén két gólt lő. -
#15056 szegény főcsatárom, a csapat húzóembere. Lesérült az idény elején pár hétre. Visszatért, a második meccsén lesérült 1 hónapra. Visszajöt, és az első meccsén lesérült a következő idény elejéig.
3 éve ő az abszulut aranylabdás :) most úgy néz ki berágott rá az ellenfél, ellenfelek. Hát majd bemutatom akkor a háttérbe szorult csatárzsenijeimet. Van egy 90-es sebességgel vagy mivel rendelkező 77 pontos csatárom, aki oly lazán lehagy maga mögött mindenkit, hogy tényleg öröm nézni. Egy igazi rakéta. -
tmisi #15055 szeptember végén úgy tudom -
#15054 csáttok
mikor jön a 08? -
Dexantreal #15053 Hm :S. -
#15052 Hát nem magától játszik a gép, ez csak őt dícséri. Nem veszi le a terhet a válladról. -
Dexantreal #15051 Az szép, grat. -
#15050 Én a Liverpoollal szedtem össze sok pénzt. Volt, hogy megvettem Fabregast, de el is adtam, mert 100e volt a fizuja. -
Dexantreal #15049 Ja. Nemtom, mindegy, azé veretlen a Chelsea egyenlőre.
Hogy miért választottam, mikor MU és Real M. drukker vagyok?
A bankszámla miatt, hogy átigazolás nyugodtan menjen.
Aztán majd szezon végén vagy Columbus Crew, vagy LA Galaxy, vagy nemtom, mert a menedzseremet direkt amerikai nemeztiségűnek választottam. -
#15048 irányítás kérdése az egész...
nekem is előfordul elvétve,hogy nem akarnak az istenért sem arra menni,amerre én nyomom a nyilakat,de hangsúlyozom,csak ELVÉTVE,és az is csak akkor,mert útban van egy játékos,vagy mert épp nem jó pozícióban van a játékos.nálad elég sűrűn előfordul az ilyesmi... -
Dexantreal #15047 Amúgy sztem meg igen. Nekem sokszor vágódott arra, ahova én akartam és tudatosan mozdul az irány nyílak felé, amelyik irányba én akarom.
1-1 ellen is Cech egyik meccsen olyat fogott ki lol... és nekem köszönhetően. -
Dexantreal #15046 Nekem aztán szarik labdát elvenni.
Akkora láma már a géjm, hogy az kész.
Chelseanél is Lampard, vagy Balalck mti csinál, mikor nyomom a dét? Elhátrál loál. -
#15045 nem, ez igy müködik -
#15044 letöltöttem a borsodi ligát de igy nem jok a menedzser mód mentéseim! ha leörlöm akkor jó de igy nem! lehet valamit csinálni vele? -
#15043 nso fórum nem játékra van... -
#15042 Még mindig az a véleményem, hogy nem. Magától is rávetődik a labdára, teljesen fölösleges nyomni a D-t vagy az irányt. Ha a W-t nyomod, automatikusan a labda felé indul el. -
#15041 nos ha még nincs a térfelemen az ellenfél playere akkor nyomom a w-t ugye akkor a kapust hozom.nos ekkor ha rálö és nyomom a d vagy a t vagy mi meg az irányt ekkor a kapus vetődik nem?vagy jön felém 1-1ben akkor is én védek mert amerre nyomom arra ugrik.erre egy igen válasz bőven elég.Vagyis fifaba lehet kapussalvédeni igazam van?(bpcs hjogy ennyi ideig elvok ezzel a kérdéssel....) -
#15040 lámára arra értettem hogy 1 választ kapott meg ott a fifatopic hátt eléggé romban hever havi 1 hsz talán :D -
#15039 Én is szoktam védeni, sőt haverom is. Ha messziről is lövik, nyomom a W-t, kicsit kilép a kapus, és a lövésnél, ütemre nyomom az irányt és a D-t asszem. Be szokott jönni. Ha meg egy-az-egyben hozza az ellenfél, W-vel kihozom, s ütemre, iránnyal, D-vel, el lehet dőlni vele. Nekem sokszor söprögető a kapusom, sokat kijövök vele. -
bj10 #15038 Kupameccset,BL-t lehet-e játszani és ha igen, hogyan? -
#15037 én is ezt mondom! :) -
#15036 Szerintem meg lehet védeni. Bár lehet hogy a gép csinálja, de ha kijövök és nyomom neki a gombot akkor rávetődik a labdára. Vagy ha lőnek akkor nyomom az irányt és arra ugrik ált. -
#15035 Lokihoz leakartam Tóth Ivánt igazolni de már visszavonult:DS -
#15034 én nem naygoin jövök ki sose mert nem jutnak el addig:DDDDDDDddd
tiziket imádom azokat jól megtudom fogni:D -
#15033 szerintem már az is védés hogy kijösz vele :D pl van helyzet, mikor elől könnyebben fogja a szöget, mint hátulról. De persze, konkrétan csak őt mozgatni nem lehet (bár nálam mindig arra vetődik, amerre nyomom a gombot, de biztos egy hullámhosszon müködünk én meg a gép :D) -
#15032 "nos sziasztok.nekem erre a kérdésemre a válasz égetően fontos.ami most jön kérdés azt nem én tettem fel hanem egy haverom a nso.n de ott nagyon lámák vannak
ezt az nso-ra is írd be...
kapussal sose lehetett védeni fifában kijönni tudsz vele csak, és tiziknél védeni ennyi. -
#15031 tudtommal sem lehet meccs közben ha rádvezetik .. -
#15030 Hát várjunk meg egy szakértőt, de én az elmúlt 4-5 évben napi szinten játszottam, de nem tapasztaltam még, hogy tudnék vetődni. -
#15029 "figyi mértvan az hogy kimegyek mikor még teszem fel a térfélnél vagy.akkor kijövök vagyis nyomom w-t .rálövöd vetődök.nemlehetséges?"
válasza az illetőnek.nem.
sztem meg igen.akkor ha ellenfél rálövi akkor nemtok vetődni én???hanem a gépcsak.?eerer is válasz pls. -
#15028 20méterröl rálövik akkor én tudok vetődni vagy a gép magátol? -
#15027 azaz, akkor ezt a gombot nem állitottam át :D A többit át szoktam csoportosítani.
-
#15026 Alapból a w-vel lehet ezt megjátszani. Azt viszont nem tudtam, hogy vetődik is. -
#15025 van a labdaszöktetés gomb, azzal lehet a kapust irányitani. Alapból nem tudom melyik billentyü, de lenyomva a kapus kirohan a közeledő labdára. A gombot és az irányokat nyomva pedig vetődik is. -
#15024 vki vmi profi vmi nagyon nagyon jó választ szeretnék pl.hogy igazam van hogy lehet védeni....mégegyszer hangsulyozóm nagyon fontos lenne a válasz.azért köszönöm ezt is.ha lehet minnéltöbben.:) -
#15023 Szerintem nem lehet irányítani a kapust. -
Brian07 #15022 Hát mikor én játszok nem szoktam nyomni semmit, de mégis véd a kapus... -
#15021 kövi kérdésem.:
rendes meccsen lehet vetődni a kapussal?szabadot lehet védeni? vagy azt a gépcsinálja mindig?szal én ugy gondolom hogy ha jön felém az ellenfél játékosa akkor 1-1 ben akor én tudok a kapussal védeni vagy a gép véd.)(sztem én védem ki)(