FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egésszen a 120.-percig 1-1 volt de aztán jött egy szöglet amit Crespo úgy befejelt mint a huzat...és így 2-1-re nyertem😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
csak legközelebb ne azzal kezdd h nem megy, mer az télleg idegesítõ 1 kicsit, hanem részletesen pls.😊
amúgy köszi hogy segítetek... tudom hogy idegesítõ ha vki meg tudja csinálni, és fórumon meg állandóan csak kérdeznek, de ezt most tényleg nem értem...
simán felraktam a fraps-et felvettem a gólt, és ennyi
Iceman
ReaL MaDRid x siempre
szval nem kell vmit pl Fraps nél beállítani? ezek szerint akkor nem a photoshoppal van a baj, hanem a videóval...
Iceman
Látom meglehet szépre csinálni a játékot!
(Fû,Stadion,Cipõk,kesztûk,labda)
Segítenétek hogy hogy lehet!?
Elõre is köszi
azt könnyû leírni h nem megy, de mi pontosan?
ReaL MaDRid x siempre
ami a faqba van kipróbáltam de nem megy... másik progival se ment...
Iceman
FAQ szted mi a fákké lett kitalálva?
valaki tud segíteni a gól berakásban?
tegnap leszedtem a Photoshopot, de az se olvassa be az avit... kezdem lassan feladni ezt az egészet...
Iceman
Mattheust kár volt elküldeni...
foci-foci
wattonak meg már én is adtam vmi válaszszerûséget,meg esetleg ha használná a keresõt alul...
ReaL MaDRid x siempre
ha talán normálisabban tennéd föl akkor még válaszolnának is talán.
TommoT
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
sorry
de a y+d nincs benne :p
TommoT
nincs valakinek listája az összes ilyen kombinációról?
TommoT
TommoT
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ReaL MaDRid x siempre
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nekem ezt írja ki a FIFA07 A FIFA {0} telepítés hibás. Telepítsd új-
ra! Ez mér van? Valakinek írt már ki ilyet? Mit lehet vele kezdeni?
Csak újra kéne telepíteni?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.