36657
-
#15020 nos sziasztok.nekem erre a kérdésemre a válasz égetően fontos.ami most jön kérdés azt nem én tettem fel hanem egy haverom a nso.n de ott nagyon lámák vannak igy inkább gondoltam egyet és itt kérdem meg.:D "tud valaki segíteni nekem??
hogy lehet védetni a kapusokat?? mert hiába használom a nyilakat, a labda mindig kipattan roluk, és abból rendre gólt lő a gép. nem a 11-eseknél értem a védést, mert azt tudom, hanem sima helyzeteknél.
van valami gomb amivel megfogja a labdát???
segítsetek pls. thx" -
#15019 Megaztán olyan furcsaság is van, hogy adott két pont között az Istennek se akar működni, az okait nem tudni. Pl egy gépterembe lanoztunk (ahol 1ébként kiderült számunkra, hogy csak ketten-ketten játszahtunk, és miért van ez így, kocsog-ság volt kivenni a többjátékos lehetőséget), itt két bizonyos gép között egyszerűen nem lehetett fifázni, pedig a gépek is, fifák is tökéletesen megegyeztek. A többieknél minden oké volt. Rejtély.
De a többiek minden alapvetőt elmondtak. Semmi más netforgalom ne menjen, se tűzfal (vagy engedélyezve), se vírusírtó, se skype, se semmi. Vagy próbáljátok hamachin is esetleg.
Nekünk az uefa cl 06-07 nem működött se direktip-n se hálón. -
#15018 tűzfalnak vírusírtónak töltésnek nem szabad hogy menejen mert az is okozhatja a megszakadást. Tűzfalat kapcsoljátok ki mind a 2-en. -
bj10 #15017 Viszont van egy érdekes dolog.
Ha a másik gépet fix IP-jét "pingelem" nem jön válasz, tehát tűzfallal is kapcsolatos lehet a probléma? A másik gép az én gépemet nem látja ha "pingeli" az én dinamikus IP-met. A másik gép vezetéknélküli netes, az enyém ADSL-es.
A csapatkiválasztásig eljutunk, és a betöltési csík kb. harmadánál nekem megszakad a kapcsolat, a másik gépen betölt teljesen és aztán szakad meg. -
bj10 #15016 Értem, és azt honnan lehetne megállapítani van-e patch valamelyikünknek, mert ugyanaz a FIFA van feltéve és szerintem egyikünk se tett fel patchet. -
#15015 hunbasser arra gondol, hogy lehet, hogy neked, vagy akivel játszani akarsz, van fent egy patch ami a másiknak nincs fent. Ez okozhatja a megszakadást. -
#15014 Nálam aki 50-es az már sztár játékosnak számít... -
bj10 #15013 http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=178&nev=FIFA_07_Hivatalos_Patch
Például erre gondolsz? -
#15012 patch? -
bj10 #15011 Többszemélyes játékmódban mi lehet a probléma, ha a csapatkiválasztásig eljutunk, a betöltésnél pedig megszakad a kapcsolat?
Nekem ADSL-em van, a másik gépen vezetéknélküli net.
ADSL-es unokatesómmal viszont gond nélkül tudok játszani. -
#15010 tessék átfáradni az fm topikba,ha arról akartok csevegni...
EZ ITT FIFA TOPIK. -
Dexantreal #15009 Szal akko a Chelseanél érdems nyomulni, vagy mi? :S -
#15008 Nekem is általában töltelékjátékosok jönnek olyan 50-es szint körül. -
#15007 Ti milyen tehetségeket szoktatok felkutatni, mert nekem még mindig 30-asokat dobál... -
#15006 OFF:Még mindig jobb a Real mint pl a BarcaMert velük megnéztem h mennyiért loehet igqazolni azt pfffffffffffffff: 3,5 milla magyarul NULLLLLAEz azlrt van mert a kölcsönszerődéseket kell kifizetniük vagy mit ez általában ilyen 100 milla feletti összeg és nincs pénz az átigazolásokra! Chelsea-nál persze 74 milla van rá meg ott csak neves játékost ajánlatos venni akire írja a vezetőség h örülnek h egy ilyen híres játékost akarsz leigazolni ergo ha pl egy ismeretlent akarsz akkor azt írják h nem hiszik h ezzel növeled a klubb népszerűségét!!! -
#15004 közel sem ugyanaz a kettő :D a kép a football-ból van ^^ -
Dexantreal #15002 Perzse aztán mégis meghiúsult, mert a madridnak nincs zséje :P. 7 milla euró pff, kértem én többet, de nem adtak a főnöki irodában. -
Dexantreal #15001 Azta...! Ez szép, grat! -
#15000 Nah elszórakozgatok Angliában:) Elég komoly keretet vásárolgattam össze az évek alatt, ez a srác meg az ifiakadémiáról jött, elég durva:D
-
#14998 legközelebb mostmár nem törlöm ki a hsz-eket,és akkor mehetnek a pontok.
ez is megért volna vagy 2-3-mat. -
Dexantreal #14997 Igen és fórumon keresztül, hogy üssek?
Lol, max az életben, ha meglátom és kiderül ő az.
Lány létére ilyen színvonalt produkálni pfff.... már, ha lány egyáltalán lol, mert az adatlap nem minden ugyebár.
De felőlem beszélhetünk más témáról is most már. -
#14996 Igen, látom az adatlapodon, hogy csak a lelked mélyén :)
Ettől függetlenül én azt mondom, hogyha valakinek baja van valakivel, akkor üssön, ne csak mondja :) -
Dexantreal #14995 Tök egyszerű ja, már írtam a modiknak, hogy jöhet a pont mindkettőnknek...nekem azé, mert normálisabban is elintézhettem volna a dolgot, de, ha anyáznak, akkor hamar felmegy bennem a pump,a cula10-es meg az anyázásáért és azé, mert semmit se írt eddig ide nagyon, akko mi a rákért jön be állandóan?
Taranov lelkem mélyén örökké gyerek maradok1picit. -
#14994 Mindketten gyerekek vagytok, ezt látatlanban is meg lehet mondani. -
#14993 Tökegyszerű lesz, nem kaptok semmit, csak egy figyelmeztetést, fejezzétek be ezt a céltalan anyázást, aki nem érti repül.
by
-
tmisi #14992 -
Dexantreal #14990 Lol, vki lelkesen takarítgatott itt az előbb. -
Dexantreal #14989 Majd a cracket vki. -
#14988 mondjuk úgy,hogy szemet hunyok efelett...
pedig nem kellene,bár nem annyira warez,de legközelebb ezt oldjuk már meg priviben majd -
Brian07 #14987 Itt van egy: L9SA-NPCU-NVCH-BNV2-NRLD -
Bastardee #14986 FIFA 07 bocs
-
Bastardee #14985 Bocs, de megtudná valaki mondani a FIFA 17 telepítőkódját, mert vírusos lett a gépem és letörölte. -
#14984 igen -
#14983 hsp-vel is működik nextgen peccs elég jó, tetszik, nemtom gameplay működne e vele. -
#14982 Ezek azok a patchek amiket, lejjebb linkeltek be? -
#14981 ok, kiprószálva, megvan az este is :DDD -
#14980 hát,esti meccsek nálam nincsenek :) eleve,bl meccsen kéne kipróbálni -
Dexantreal #14979 Vki majd pls msn-n küldje át a crackjét. Thanks
Perzse csak, akkor, ha a Fifája magyar :P.
Enyém vmié befosott, mert crackeltem és dvd-ről kell nyomatnom, oszt tegnap le is fagyott lol. -
#14978 ez nem ér :D akkor nekem miért rontja el a szinkront? :D Mindegy, ha nagy változás nincs a gameplayben, akkor kihagyhatom. :)
A grafban pedig tényleg csak a zöld fű, a színes közönség változik, no meg a zászlók, melyek eddig nem voltak ott :D Ja meg azt hiszem nagyfelbontású mezek lettek berakva, nálam úgyan úgy néz ki, mint a kicsik :) Az eget figyelted? Esti meccs volt?
ForzaInter (kreativ nick :DDDD): hsp-re nem hiszem. Már a hsp megköveteli, hogy csak és kizárólag szűz fifára lehessen telepíteni, de egy próbát megér. Elméletileg nincs semmi a 3 patchben ami bezavarna egymásnak, de hát az elmélet nem ér semmit a gyakorlat nélkül. Próbáld ki! ;) -
piamania #14977 Mi a véleményetek a FIFA 08-ról?Néztem róla képeket a www.fifa08.de oldalon,és nekem tetszenek a PC-sek!