36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForzaInter
    ügyes vagy, de mivel nemlátom képet nem hiszem el.
  • hunbasser
    itt van az fm topik :P
  • campy
    én a Donastert feltornáztam a Premier ligába World Classon! sőt meg is nyertem! bizonyiték-> [IMG]http://"C:\Documents and Settings\Gábor\Dokumentumok\Képek\Doncaster2009.bmp"[/IMG]
  • ForzaInter
    és kitörölte gecije:Ddd
  • hunbasser
    szép!

ez a gameplay patch meg nagyon jó,csak sokkal nehezebb lett tőle a játék.a com sokkal ötletesebben és jobban játszik,technikailag is sokkal jobb,több labdát csíp el,jobban szerel...és jól helyezkedik,meg olyan váratlanul tud néha lőni.és a legrosszabb:az utolsó két meccsemen kikaptam.hát ilyet sem b@sztam még.tényleg nehezebb lett,a kapusok is sokkal jobban védenek,a játékosaim meg több kapufát lőnek :D pl bepasszolom a labdát,100%-os ziccer,a D-t alig nyomom meg,erre felbikázza felső lécre.meg ezen kívül még volt vagy 3 kapufám,ami gól lehetett volna.pff,meg egy másik eset:viszem kapura a csatárral a labdát,kicsit szélen voltam,nem középen,és át akartam emelni.már azt hittem,hogy a labda bepottyan a kapuba,de kapufa lett,de ott ólálkodott egy másik csatárom,és hiába nyomtam az irány gombokat,A JÁTÉKOS MEG SEM MOZDULT!!!

ilyen meg még sima patch nélküli fifával nem volt,én legalábbis nem emlékszem rá.a patchnek egyaránt megvannak a jó és a rossz oldalai is,szerencsére ennek több a jó oldala,többet kell figyelni,és jobban kell mostmár játszanom.
  • jugen
    Sikerült megint kitolni rendesen a MU-val:) Továbbra is wc, már másod osztálynál járok és már van 3 emberem, akik 60 felettiek:)
    De már megint két meccs egy napon...

• faláb
    Demo is késni fog szvsz.
  • Dexantreal
    Aztán jöhetne 29-dikén a full, d úgy se így lesz.
  • cucmalajmc
    augusztus27. fifa08 demo! bő 2 hét
  • hunbasser
    :_AS?d_:ASFAS

akkor ezt engedelmeddel törlöm is.
  • ForzaInter
    tudom dávidkám utólag vettem észre:D
  • hunbasser
    topikot tévesztettél Tomikám -.-
  • ForzaInter
    bazz egyszer:SSS mibe telik át állítani 2 mp:D és jobb pléjerr is lennél... na de te tudod. ja debrecen 2* nyertem 30 győzlemmel:DDDDdddmopstvan 5 döntlenem meg 3 versegem mert szimulálok sokat inkább blt jáccok bajnokit 23 ból eddig 9-et játszottam az mind győzelem de első vok, geccc Vácnak midnen évbe min 8at rugok:DDDDDdddddd első évbe 8-1 másoikdban 9-0- harmadikban 8-2:ASD:dasdasdassas
  • Dexantreal
    Még mindig nem, pron vagyok, majd eccer felmegyek world classra.
    Pécs vezt a bajnokságban :P és a legtöbb lőtt gól az övék :P.
    Gondolom nálad meg Debrecen.
  • ForzaInter
    grat az szép, de ez már word class? mert má mennymá fel arra a szintre nem nehéz...
  • Dexantreal
    Értem. Igyekszem majd.
    REAC 1 - 5 Pécs lol.
    A ksi gecik uccsó pillanatban vágtak egyet, utána fölé fejeltem egy szögletet, Nógrádival meg második félidő derekán nagy bomba gólt lőttem.
    Jó ez a HSP.
  • ForzaInter
    hát nem mindgi van, nálam azért egy 2-3- nagy hal mindigvan:D amugy ilyen 70-es fiatal játékokoat szerződteed lefele nagyokat fejlődhetnek.
  • Dexantreal
    Nálam egy sincs, max 75 és kész :P. A szabadúszóknál.
  • ForzaInter
    90 felttieket megvettem eladtam és vettem több 80as 70es szintűeket... többit meg személyzet fejlésztesre költöttem.
  • ForzaInter
    de első szezonba is vettem, de mondom nem abból a pénzből abból semmire nem telik:S hanem ingyen szabaduszó pléjákat vettem, és ottvan sok 80 feletti is csak a fizetését kell állni...
  • Dexantreal
    overálú, mittomén.
  • Dexantreal
    Jó ez a HSP, de kezdő tőke 1 200 000 euró a Pécsnél.
    Debrecennél se sokkal több.
    Szal gondolom induláskor tuti ne mszerződtettél 80-as overáljú ászokat oda.
  • ForzaInter
    nem lehet vele multizni nemisbaj:D
  • II Rocky II
    multizni is lehet vele? vagycsak akkor ha mindkét félnek fenn van?
  • Dexantreal
    Felrakjam, ne rakjam... :S.
  • Kmarha
    fifahungary.com
  • qvashy
    jó ! de az a verzió hol található ???? :D
  • Kmarha
    az új javitott verzót szedd le, és szűz fifára telepitsd, még a mentéseket is töröld. És akkor kénytelen lesz futni.
  • Randal
    XBOX-ra meg sajna nincs:(
  • qvashy
    Én feltettem a hsp-t kb. 2hónapja és elb****a a fifám mindig lefagyott honnan szedjek le olyat amitől nem fagy le? egyáltalán mi a baja??
  • ForzaInter
    én most tartok 3 évemben:SS most ezt végigkéne má vinni, de 15 szezon:S
    előzőt elvittem asszem 8-ig még anno, Notts kántist meg 3-ig...
  • hunbasser
    elég jónak hangzik ez a hsp.majd kipróbálom egyszer,ha végigvittem a manager modeot,de mindig csak mondogatom azt is,közben meg már vagy 2 hete nem fifáztam :D
  • ForzaInter
    ja de oda 2 évig jólesz rosi, utána meg 1,5 milkát még kapok érte... majd veszek vkit oda később, kéne mégegy kapus is Balogh elég gynegus SS:
    ja magyar összes szponzor, és magyar játékoksat is generál.
  • hunbasser
    nem szar.Roseniort mondjuk pár év múlva már el lehet dobni,mert mostmár csak lefelé fog menni az overallja.

egyébként hsp-ben a szponzorok is magyarok?és így generál a gép magyar játékost?
  • ForzaInter
    pár téli erősítés a hiányposztokra:D:

• hunbasser
    hát eléggé elb@szták ezt a részét...mindenki reménykedik benne,hogy a fifa 08-ban már nem lesz ilyen :) de mintha a fifa 06-ban jöttek volna új szponzorok.no,majd felteszem már és megnézem :D
  • Gaba9
    Szintén zenész :D nekemis volt ilyen ....
  • Taranov
    Aha értem, szóval nem csak az számít ezekszerint, hogy hanyadosztályú a csapat, hanem az is, hogy mondjuk az elsőosztály 10. helyezettje volt, vagy az első. Ez az, aminek nem örülök, mert egy gyengébb kerettel, de elég szponzori pénzzel rendelkező csapattal akartam volna új menedzsert kezdeni.
  • Kmarha
    ugy néz ki, csak a csapat 2006-os évében betöltött helyéhez viszonyul a sponzori ajánlat. Nálam legalábbis ugyananyi volt 3szor BK és rendszeres PL gyözelmek után a Herefordban a fizetésem, mint az angol 2-ben.
  • Randal
    Jó kérdés. Tárgyalgattuk itt már, de elég bénán van megoldva.
    Pl. ha veszel egy 2. osztályú csapatot és nyersz vele össze-vissza mindenféle kupát meg anyámkínját, nem fog hozzáidomulni az elvárás meg a szponzori pénz se.
    Vagy ha ezek a játékos értékektől függenek akkor elég gáz a rendszer.