FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ha már ilyen nagy az öröm 😊 felrakok még 2 videót... az elsõt nem én lõtem de azért elég érdekes háttal hogyan lehet hosszú sarokra gólt lõni 😊
a második meg egy szép Robinho kötényke 😊

a második meg egy szép Robinho kötényke 😊

Iceman
A FIFAHungary készít magyar kiegészítéseket, de a HSP2007re még vagy jövõ év elejéig várni kell (szerintem)
ui: szerény személyemet sem érdekli a mostani borsodi liga -.-
ui: szerény személyemet sem érdekli a mostani borsodi liga -.-
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
hy all! lehet, hogy hulye kerdes, de mondjuk a magyar bajnoksagot le lehet valahonnan tolteni? nem mintha annyira erdekelne a borsodi liga, de megis mokas lehet... 😊)
elore is koszi!
elore is koszi!
na hogy ne kelljen többet látni ezt a szántóföldet illetve, hogy ne akadjon ki a játék megcsináltam telepítõsben a füvet, de mivel most nekem jó keresnék olyat aki kipróbálná.
it's fantastic!!!
sikerült... lehet hogy nem tetszett neki a 30 FPS vagy a hang... 😊de most jó 😊 köszi a helpet!!!
sikerült... lehet hogy nem tetszett neki a 30 FPS vagy a hang... 😊de most jó 😊 köszi a helpet!!!
Iceman
nah sikerült? mi volt a probléma?
amúgy szép X. 😊 inkább url-be add meg. de lõjé még ilyen szép gólokat
amúgy szép X. 😊 inkább url-be add meg. de lõjé még ilyen szép gólokat
Hello!
Vki nem tudna mondani 1 oldalt ahonnan le tom szedni a fifát?Mondjuk ahol fel van darabolva és úgy kell letöltegetni?(torrentrõl nem tom leszedni mer sokáig tart...)
Elõre is köszi a segítségért!
Vki nem tudna mondani 1 oldalt ahonnan le tom szedni a fifát?Mondjuk ahol fel van darabolva és úgy kell letöltegetni?(torrentrõl nem tom leszedni mer sokáig tart...)
Elõre is köszi a segítségért!
bocsi csak próbálkozok vmivel 😊
még lehet h párszor nem jön össze... max 1 megás képet lehet csak berakni?

még lehet h párszor nem jön össze... max 1 megás képet lehet csak berakni?

Iceman
ez hihetetlen h csak azon az egy portugál oldalon van fönn és sehol máshol a neten, ááh nem találom😞
köszi mingyárt kipróbálom... csak most nézem a Wigan MU meccset 😊 Rooney micsoda kapufát lõt 😊
Iceman
Szerintem azért ír ki hibaüzenetet mert van hang is mellette.
Frapsbe állítsd ki a hangot és próbáld meg úgy berakni jasc-ba.
Valaki egy hamchis meccset?
Frapsbe állítsd ki a hangot és próbáld meg úgy berakni jasc-ba.
Valaki egy hamchis meccset?
ide(munkahely), most telepítettem mindkét progit szal alapbeállítások vannak mindenhol, ha nem állítgatott át semmit, akkor mennie kéne, szal nem értem én ezt má télleg
nemigaz nemtudom megcsinálni a füvet rendesen...
egyszerûen mindig élénkzöld lesz...
egyszerûen mindig élénkzöld lesz...
Avanti Crociati!
ok, megpróbálom. de nem rosszindulattal írtam az elõbb, ha arra gondoltál.
fifa indít->szép gólt lõ->visszajátszás beállít->fraps elindít->fraps beállít(nem kell hangfelvétel, half size, 25 fps)->fifaba visszalép->F9et nyom(alap ugye)->visszajátszást indít->végén ismét F9et nyom->kilép->animation shop indít->file menü-open-> felvett videót megkeres->megnyit->elõugró config ablaknál ok-t nyom(alapbeállításokkal)->vár még adatot feldolgoz->ha kell kijelöl és crop-al kivág->fájl menü mentés másként, ott gifet kiválaszt->better qualityre állít->vár->kész, örülünk és megnézzük, majd feltesszük ide
így elég részletes?
fifa indít->szép gólt lõ->visszajátszás beállít->fraps elindít->fraps beállít(nem kell hangfelvétel, half size, 25 fps)->fifaba visszalép->F9et nyom(alap ugye)->visszajátszást indít->végén ismét F9et nyom->kilép->animation shop indít->file menü-open-> felvett videót megkeres->megnyit->elõugró config ablaknál ok-t nyom(alapbeállításokkal)->vár még adatot feldolgoz->ha kell kijelöl és crop-al kivág->fájl menü mentés másként, ott gifet kiválaszt->better qualityre állít->vár->kész, örülünk és megnézzük, majd feltesszük ide
így elég részletes?
kösz Breki
kössz 😄 és ha még 1x leírnád pontosan hogy te hogy csinálod? de minden részletét, hogy még egy degenerált barom se tudja elrontani 😄DD
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
Iceman
jah 😄 érdekesen mûxik a géped, de az is lehet h vmi tök eccerûn buksz el, csak így nem tudjuk mer nem látjuk, meg az is lehet h vmit nagyon elbaxtál😄DD, de ez így sztem nem fog kiderülni, mindenesetre próbálkozz és sose add föl😉
én is 2.7.4 es frapset használok... de nálam félig betölti az image ready.. D mégse jeleníti meg... hát bakter ez már fájdalmas mit össze szenvedek ezzel..
Iceman
tisztázzuk a to24-ben ilyen van
Ennél szebb felülnézeti képet pedig nem találnál
most nem azért mert én csináltam P
Ennél szebb felülnézeti képet pedig nem találnál
most nem azért mert én csináltam P
nekem is ugyanaz a gondom mint neked😄, én fraps 2.7et hazsnálok azza lse jó
nagyon szépen megcsinálod a gif-eket nem akad nem túl gyos szépen van megvágva méret is jó
és a gólok is
követendõ példa sokaknak
persze nem mindenkinek
és a gólok is
követendõ példa sokaknak
persze nem mindenkinek
to_24s,igaz? ez kurva szar tényleg 😊
próbálkoztatok már azzal,h egy fényképrõl vágjátok ki a fûnek a textûrát?egy felsõ kamerából készített fûbõl,az lenne a legélethûbb szvsz
próbálkoztatok már azzal,h egy fényképrõl vágjátok ki a fûnek a textûrát?egy felsõ kamerából készített fûbõl,az lenne a legélethûbb szvsz
ReaL MaDRid x siempre
az adobe imageready megnyitotta, de nem mutatja a videót... betöltött vmit 104 ürese képet is mutat, de nem jelenít meg semmit konkrét dolgot a videóból...
csak el kéne menteni Gif ként??? de azért nem ártana ha lejátszaná
csak el kéne menteni Gif ként??? de azért nem ártana ha lejátszaná
Iceman
próbálj meg rendszergazdaként belépni windowsba,jobb ötletem nincs sajna... 😞
ReaL MaDRid x siempre
hát ezt akkó má télleg nem értem, megy nálam is meg hunbassernél is, szal nem tom mi lehet nálad a probléma, mer alapbeállításokkal jónak kéne h legyen
bazz letöltöttem 3 animation shopot... megvan a 3,04 a 3,05 és a 3.11 is... de egyik se olvassa be...
Iceman