FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Valaki??

jaj b***meg...most az a 2mondat

Firerock
No Warez...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SAJS-GR5J-GZN9-TGZE-DRLD
65NE-66WZ-2T22-22TS-5RLD
2CZ9-HJEE-BUSH-9BUJ-MRLD

Forza Italia
Jó reggelt. Valaki tudna adni egy Fifa 07 cd kulcsot. A regisztráláshoz kellene. Elõre is köszi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

én is rumblepad2-öt hazsnálok

Tudtok oldalt mondani, ahonnan le lehet tölteni cuccokat a gamehez?

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

gabi89
Szép de még szebb lenen ha nem a Watford lenne az ellenfél hanme mondjuk a Chelsea vagy a Man.Utd.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

<#worship>

bigapó
kösz<#eljen>

egyébként asszem egy rumblepad 2-re fogok beruházni. eddig nálam az a nyerõ. nem akartam rezgõset, de annyira kicsi a különbség a sima és e közt, hogy akkor má legyen ez. jó lenne kipróbálni is egy párat mielõtt döntök, de hát nem lehet😞

The Matrix has you...

bigapó
valahogy nemjól tudod és ekkora lámának ne nézzé má. természetesen a depo-n néztem és egy(!) terméket. ...úristen...

The Matrix has you...

Kmarha
milyen szinten játszol? Mert amatörben nekem is volt ilyesmim, csak akkor Kaka-val.

Jóval fentebb már örülök ha csak 1-1 a végeredmény 😊 (azért jó pár eset kivételével természetesen)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Világklasszis szinten esküszöm!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

littleNorbi
Lehet valahonnan letölteni szebb dizájnu eredmény kijelzõt a jázékba ?

Kmarha
lehet hogy nem is lenne hülyeség. NHL-ben egyébbként ha jól emlékszem igy van megoldva a dolog, szóval legalább ennyit elleshettek volna onnan 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Rage47
irj nekik, hátha berakják a köv. fifa08-ba😊
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy saitek p2500 gamepad-on melyik gombbal lehet szüneteltetni a meccset ( pl csere miatt) ha direkt ip-vel játszok( sima meccseken a billenytyûvel meg tudom állitani)?? vki segítsen lécci mer nem vmi jo igy hogy nem tudok cserélni :s
DjCooll
hát amikor választasz csapatot akkor ott van alul hogy beilleszt vagy hoázad vagy vmi ilyesmi és akkor ott és bármelyik ligába betodd rakni pl FA vagy bármely másba.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Sas6
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne hogy a Fifa07 egy 10 perces játék után egyszeruen kilép és a gép is kikapcsol.Milehet a baj?
Valaki pls segitsen.

Kaplan
Én is ezzel nyomom és még jól is bírja ha földhöz csapom egy-két vesztes meccs után ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kmarha
na most egyszerre útálom magamat és a játékot is

Európa Szuper Liga meccset játszottam, és olyan cigány góllal kaptam ki az utolsó másodpercben, hogy csak csuda. felhúztam magam, és mentés nélkül kiléptem

Pedig megfogadtam hogy úgy játszom végig az idényt, hogy nem csalók, nem játszok újra egy meccset sem. De egyszerüen ezt nem birtam elviselni.

Ha újrajátszom játszhatnék úgy hogy direkt kikapjak de képtelen vagyok rá.

Miért nincs egy olyan opció, ahol megadom hogy a játék meccs után azonnal mentsen magától? Az ilyen legalább ki lenne kerülve. :S

Risu Führer
szevaztok.meg tudnátok mondani hogy a manager módban lehet e a saját kreált csapatoddal játszani mert amikor csinálom õket akkor az van kírva hogy a manager módban.köszi

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Haweromnak ilyenje van és azt mondta nekem hogy nem olyan jó és neki 2-3 hónap alatt elbarmolódott szóval:S
Ja és baromira beleizzad a kezem de hát istenem leszarom és letörlöm egy ronygba vagy valami

arsnl

Én ezzel tolom.Nekem bejön.

hát bazd sztem nem akkora ökör az ember, hogy nem ugyanolyat néz

Firerock
hát mer mongyuk az 1ik vezetéknélküli
a másik meg vezetékes

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Attila8805
Ez se lehet rossz és "csak" 40 dolcsi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

nem izzad bele a kezed?

LOL

Én ezzel tolom.Jó meg minden csak a jobb analóg kar nem mûk😞

Mert én általában második félidõben rúgom a gólokat<#gonosz1>

FORZA INTER!

A demoba be lehet állitani hogy legyen második félidõ?<#confused>

FORZA INTER!

examinee
Nemtudnám megszokni hogy ott csak 4 gombb van ráadásul olyan elrendezésben..

hunbasser
a játékosok fizuja túl magas,vegyél le belõle.ya,nem tudsz,mert nincs pénzed.ki fognak rúgni,majd az újdonsült klubodnál figyelj erre

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
menedzser módba.

littleNorbi
Eddig az összes meccsett megnyertem, de a fizetésem negatív.Miért van ez ?

Mayorpapa
a csukákat boot raptor nevû progival lehet majd betenni, ami tudtommal még nem jelent meg

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Csabesz6
kösz.deh a csuka?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
fuck.akarom mondani faq

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
tiszteletem.
fh-rol leszettem a csukacsomagot. azt fathbuilderrel leht importálni? müxik az valakinek? jah és van vmien rendes fû?
thx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sapkafej
ezek a gamepadok nekem egyáltalán nem tetszenek<#confused>
a jó öreg dualshock a legjobb sztem. (jó, ezeket nem is próbáltam, de kinézetre sztem nem vmi jauk)

György

james69holden
SPEED LINK Bullfrog Gamepad SL-6540

sz.tem már nem is lehet kapni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bigapó
ez is elég komoly. mija neve? nem láttam ilyet a a boltok listájában

The Matrix has you...

james69holden
én ezzel tolom a sportjátékokat:

lassan 3 éves, jó drága volt mikor vettem :p

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

hunbasser
ezzel szerettem tolni anno psxel,de az analógkarral nem voltam kibékülve sohasem 😊 nem tudtam megszokni

ReaL MaDRid x siempre

Hol lehet a megvett labdákat használni?

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

hunbasser
ha már gamepad.nekem ilyenem van

ASSDAD?FAS

ez is csak azért van,h legyen,ha kell.kemény 1400 ft volt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez mennyibe kerül? 😊 és a másik 2?

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Tök jól néz ki a szemüveg a játékosokon! Végre már nem csak egy sötét papírlap hanem "valódi" üveg van benne. Szerintem naon sokat fejlõdött a grafika az elõdjeihez képest.

LOL kézhûtéssel😄

thomasthomas
hi!

tudnátok segíteni?(#10692)