FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tessék haver: fk26m-21j5k-sh2nd-11ju4-0lama
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
98-ban még nemis volt rendes két analógos korrektul mûködõ gamepad
7-8 évig játszottam bill-el azóta is teszteléskor sokszor, szval ne akard nekem bemesélni, hogy egy kétállapotú irányítás jobb mint egy analóg
menj autót vezetni bill-el ilyen hozzáállással
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ma játsszottam az elsõ szeonom a Watforddal és máris egy kis hiba😊
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ReaL MaDRid x siempre
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mindenkinek aki nincs tudatába a dolgokkal felhivom figyelmét hogy online részt csak eredeti cd-kulccsal lehet játszani!!-> azaz vagy megveszed vagy haverod odaadja vagy egyéb esetek...,
EEE 1899
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Nekem a Fifa 07 regisztrációs kódja kellene ami az eredeti játék hátoldalán van! Akinek megvan az pötyögje már be!!!
Kösz
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
ReaL MaDRid x siempre
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a tortát osztod egyenlõ részekre :p
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Nagyjából végig néztem a topicok, de nem találtam olyat hogy hogyan lehet billentyûzeten cseleket csinálni.Elég régóta próbálkozok, de eddig nem sikerült rá jönnöm hogy mivel lehet.Ezért kérem a segitségeteket!
ReaL MaDRid x siempre
De aztán csináltak olyat is, ahol már nem kell.
Szerintem, gamecopyworld-ön megtalálod
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egyszerûen, visszadob az asztalra, kilépve a játékból.
Az IE 7 uninstallja megoldotta a problémát.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nincs háttérképem a menü alatt, illetve zöld alapon a File not found felirat látszik.
Elõre is köszönöm!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
FIFA 07 manual/magyar nyelvû kézikönyv innen letölthetõ:
http://rapidshare.de/files/36235162/fifa07_manual.pdf
Benne tippek, trükkök, taktikák, stratégiák...
mi az, hogy erõsítsem meg a bejelentkezésemet, mielõtt onlinejátszanék?
ez valahogy nem világos
a banner JOBB FELSÕ SARKÁBAN van,igen,rá kell kattintani(elõre szólok,mielõtt megkérdeznéd)
ReaL MaDRid x siempre

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu