FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ReaL MaDRid x siempre
Pl. azt a BL-es füvet!
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
kösz a segítséget

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Shevchenko-val lõttem... átlagos gól, de azért na! <#vigyor>#vigyor>
Network Name:CHELSEA07
Network Password:fifa07
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Kössz hogy múltkor olyan türelmesek voltatok velem. Na mindegy
Megint van egy kérdésem:
Amikor jáccok és a Fraps-t elindítom el kezd szaggatni a játék. Ha megnyomom az F9-t hogy hadja abba a felvételt megint nem szaggat mi lehet a baj?
Az lenne a kérdésem hogy a játék csak kéztõcsonttörés nevû sérülést ismer, vagy ez csak nálam van így. már legalább 10 sérült játékost néztem, mindnek ugyanaz a problémája, arról nem is beszélve hogy mikor lecserélik akkor sántikálva vánszorog le a pályáról.
Van erre valami megoldás?
ReaL MaDRid x siempre
én most szereztem meg a játékot...iso fájba van-minden korrekt-daemo toolssal be-elkezdi telepíteni...
de a telepítés közben kiírja h az egyik fálj-assin.big(vagy vmi ilyesmi)-vel baja van és nem tudja másolni...
volt-e már ien probléma vakinken és h oldottátok meg?
köszke
ööö...retekegér...!
ReaL MaDRid x siempre
Mégegyszer kösz
The Matrix has you...
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
msn:[email protected]
e-mail:[email protected]
elöre is köszi
ez a kérdés mindent elárul
és az akkori analóg nélküli gamepadokat nem lehet összehasonlítani
a mostaniakkal, pont a két analóg a lényeg
talán nézz utánna mi a különbség a digitális és analóg mintavételezés között.....
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A másik az hogy sokat ér vele hisz a login név kéne meg a pass: ezzzel azt éri el hogy semmit hisz kiirja majd neki hogy cd key in use!
Másik az hogy nem ide írnád közösbe neki az eredetidet... szval ha hülye elhiszi neked és majd rájön hogy 4 jegyes nem 5...
Vagy ha azt mondod ez se jó akkor mit ajánlanál?