FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Csak a kommentárt nem tudtam megoldani.
Viszont egyszer sikerült úgy generálnom, hogy magyar maradt. Nem tudom, pontosan hogy csináltam, asszem a generálás után valamit még felpakoltam, és arra ráeresztettem egy FathBildert. Azaz a két generálás között nem indítottam el a játékot. És mint említettem korábban, ha FathBilderrel generáltam a füvet, akkor magyar maradt. Persze akkor a Barca stadionnál lefagyott. Viszont így a két generálás után ment minden normálisan.
Most kérdezheted, hogy akkor most miért kellett újra kezdenem mindent? 😊 Hát sajna kijött a hivatalos patch, ami csak szûz FIFA-ra volt nekem hajlandó rátelepülni. Ez van. 😊)
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
ez csak egy vagy két sima file
Lenne egy kérdésem!Hogy lehet neten jáccani a fifa 07-tel? És milyen programoknak kell fentlenniük a gépen? Köcce
Egyszerûen nem szólalt meg az istenadta. 😊)
Meg hát, ha belegondolok, itt valami tényleg nem stimmel. Ha egy eredeti magyar nyelvû játéknál generálok valamit, akkor átvált visszavonhatatlanul (file másolást kivéve 😛) angol nyelvûre? :S Fura!
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
azt nem garantálom hogy 80 mez felrakása után nem lép-e ki P
FIFA07_EASTEU_HU
FIFA07_DD_EASTEU_HU?
Melyik downloader?
sokkalta szebb így a game ajánlom mindenkinek
Ahol be kell másolni a big34est
kösz
Baromi szép lett a füvem és érthetõ is volt ahogy meg kellett csinálni szóval le a kalappal!!!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hát persze hogy nem tudod feltenni mert ez az ea dawnloadernek a patche...
FIFA07_DD_EASTEU_HU -> ez a fifa07 patche!
Kéri hogy keresd meg az exe filet a régir, azt megkeresed kijelölöd és lám felmegy a pach!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
2. NE használjátok a Turf Importert
Mióta jónéhány hét késéssel kirakták a fifahungary-ra mindenki használni akarja holott már az egész zdata-t feltöltöttem és nemvalószínû, hogy aki azt se tudja miért nem indul el jobbat készít.
MIért egyszerûbb ezzel szórakozni mint egy zdata-t simán bemásolni vagy telepíteni?
Lenne 2 kérdésem:
1. Hogy csináljátok meg a cseliteket gif formátumba? Mivel importáljátok ki a játékból?
2. Nem indul a Turf importerem. Másnak is van ilyen gondja? kell hozzá vmilyen progi vagy mi a baj?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
egyszer próbáltam azóta pedig kijött ugye a jobbik P
én ha lenne rá idõm felraknám újra a magyart és crackelés nélkül megnézném
\"Hard to see, the dark side is.\"
Van egy kis problémám.
Szeretném feltenni a FIFA07_EASTEU_HU_Patch-et, de valamiért nem sikerül, ugyanis indításkor megkérdezi, a fifa07 helyét, mivel gyárilag jó helyen van, YES-t nymook, elindul, és kiírja, hogy: Old file not found. However, a file of the same name was found, No update done since, file contest do not mach.
És nemtok neki mit b*szni