FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az durva...A második szezont alíg bírom! <#nyes>#nyes>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
egy karrier 15 évig tart,szóval még csak féltávon vagy 😊
ReaL MaDRid x siempre
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
1280*1024 el magas részletességgel.Max akkor szaggat ha megy az auzreus vagy a firefox de okos ember ilyenkor kikapcsol mindent.
Ez a Gravesen egy állat😄
ReaL MaDRid x siempre
azért a mostani 128 mb-os mx 4000-emnél csak jobb 😉
ReaL MaDRid x siempre
Breki!!! 😊
Mike,BIZO,ti milyen felbontáson nyomjátok? és nem szaggatnak az átvezetõ videók?1024x768-at magas részletességgel bírja?
ReaL MaDRid x siempre
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
esetleg próbáldd meg a javítópatchet
ReaL MaDRid x siempre
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ha már fifa 08-nál tartunk,én követelem horti gábort és léderert,vagy szakkommentátornak kovács kálmánt! 😊
persze magyar bajnoksággal együtt,és minden csapat másfél csillagos lenne,és plussz extra lenne a játékban,h ha magyar bajnokságban tolod managerként,akkor hallhatsz káromkodásokat magyarul,és ha magasra van állítva a részletesség,a stadionokban akkor is a háromezres nézõszám uralkodna 😊
és követelem bele ezt a cselt is,rögtön az elsõ 😊 és csakis gravesennel lehetne megcsinálni.
ráadásul új tulajdonságokat kerülnének a játékosok "tulajdonságaiba".mint például:favágóság,bunkóság,stb 😊
nos,én ilyenekrõl álmodom -.-
ReaL MaDRid x siempre
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Ha valakia akar multiba hamachin tolni fifát ma délután
hálózat: FIFAFORYOU
jelszó:fifa
A "csinált" csapattal hogy lehet a menedzser módot elkezdeni????
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ja és ha valaki használja az uleadot az meg tudja mondani hogy hogy tudom a gif-et 1Mb aá szorítani?