FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#11608 próbáld meg a patchet felcrackelés elött feltenni nekem úgy sikerült a magyar varziónál
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A FIFA 07-RELOADED-hez feltelepitettem a FIFA07_NORDIC_ENG_Patch.exe patch-et, de nem jo a Fifa07_Magyarositas_Pack es nincs crack se! Mi a megoldas? Szedjem le a FIFA07 Goodie-PLM-et? Thx
Valakinek volt már ilyen?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy a fifa történelmi pillanat elé nézett azzal, hogy magyar nyelven jelent meg, ráadásul Magyarország okkal két legjobb kommentátorának közremûködésével.
Így hát letöltöttem az este folyamán és manager módban kedvenc csapatommal a Manchester Uniteddel kezdtem el egy szezont.
A történethez hozzátartozik, hogy legutóbb fifával 2004-ben játszottam, meg a nyáron xboxon, de az nem számít bele mert gamepaddal nyomtam.
A lényeg a lényeg, 10 meccsen vagyok túl és 10 ponttal vezetem a tabellát.
Wayne Rooney a 10 mérkõzésen rúgott 19 gólt.
Szeretném megjegyezni, hogy vagy professional, vagy a legnehezebb fokozaton játszom, de erre tisztán nem emlékszem.
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de a PES4 óta csak peseztem véremben van a játék, de nagyon nehéz nekem ma is jól szerepelni a ML-ban.
De egy játékossal 10 meccsen rúgjak 19 gólt az egyenesen lehetetlen.
Azt hiszem itt van a legnagyobb különbség, életszerûségben a két játék között.
Bocs az offért csak gondoltam beírom.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Nézd végig és megtudod!!
Hello World!
ReaL MaDRid x siempre
Mindig hátrajátszom és akkor megeresztek egy lövést a saját 16-osomtól.
Valaki nem jött még rá hogy az álló helyzetbõl hogyan lehet cselezgetni ami nem shiftes?Mert ami shiftes csel azt megcsinálom de a többi tabu.
Nekem akkor is eccik a fifa fõleg többjátékosba
ReaL MaDRid x siempre
Tudja valaki miért lehet, hogy a játék egy Geforce 7600 GS 256-ossal szemetel (a menübe is elég durván), hallotam, hogy más geforceokkal is csinálja ezt. A játékban van a hiba vagy a videókártya szarakodik.(régebbbi játékkal nem csinálja).
Köszi a választ.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Most néztem utána a Googlén, és az elsõ oldal amit kidobott, ott van money trainer!!!
Kell vkinek?
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
Nekem csak a 06-hoz volt trainerem, de az naon bevált! 😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
THX!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
thx
Hajdú B erre:"Persze hogy bennt van a labda"
Majd megszakadtam
ReaL MaDRid x siempre
A notebook-omon baromi gyorsan futnak a játékosok!
Így lehetetlen normálissan játszani.
Mi lehet a gond help plz!!!!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ReaL MaDRid x siempre