36658
-
Egy új példa
-
Ezt ismerem köszi -
Tom Tom #16685 na ha minden igaz
itt van.
De ha nem jó akkor erre keressetek rá:
t_fifa08_lgc07_skillmoves -
Tom Tom #16684 iszonyat jól néz ki...pc-n nekem sose lesz ilyen penge nekem már a medium is erősen beszaggat a 3 éves gépemen...nameg amilyen drágák a videókártyák egy évig tuti nem ujítok rajta semmit se.én egy hete kb leszedtem egy ilyen cseles videót amiben az új cselek vannak és meg is mutatja hogy kell megcsinálni őket de csak gamepadra...ha meglesz belinkelelem aztán várom a gifeket ha összejön -
Tom Tom #16683 :)De asszem faqban benne van.De leírom ahogy nekem mindig összejön.Szal mész jobra vagyis akkor még nyomod a jobbot majd felengeded gyorsan rányomod a shiftet majd fel bal le.Ennyi.Gamepaddal kb ugyanez lehet csak ott a nyilak és shift helyett a jobb analógot forgatod de faqban van erről egy kép ha minden igaz.Jameg nem mindenki tudja megcsinálni ezt.Pl puyollal hiába forgatod lelkesen a jobb analógot nem fog semmit se csinálni:)De a jobb csatárok k.pályásoknak ez nem gond(kaká ronaldinho henry torres...)Gifeket én már egy éve csinálok de azóta kb 2 szer lett formatálva a cucc és egy hosszú idejig nem csináltam és az fps es dolgokat nem vágom. -
Elveon #16682 FIFA Soccer 2008! (X360) -
nem az a célom, hogy bonyolult cseleket csináljak
gif-et készíteni se bonyolult mégis sokan elszúrják
szval értelmes hozzászólásokat várnék -
de ahelyett h elmondanád neki beszólsz. lol. xD -
Tom Tom #16679 azt írja 25 fps.az avi is akad.breki már bocs de ez alap csel nem bonyolult még gamepaddla se. -
csak gamepaddal -
EZt mondja el nekem valaki, hogy csináltam???
-
mennyi fps-t ír ki felvételkor?
az avi- is akad? -
Tom Tom #16675 ha azt akarom hogy ne akadjon és ne legyen ilyen lassú a gif akkor a frapsben az fps-t kell a legkissebbről nagyobbra rakni?nem vágom ezt a témát ... -
jók lettek ezek az új mezek, de a labda az emberekhez viszonyítva sztem kicsit nagy lett
-
:-) -
Gaba22 #16672 Akkor ezentúl lassabbra veszem a videoimat, hogy ne bántsak meg vele senkit! -
de ne kelljen már ezt a rondaságot nézni
inkább feltöltöm az egész data könyvtáram egyben lusta embereknek P -
ezis akad -
Tom Tom #16669 na azt hittem már elfelejtettem a rabonnát:
-
lassítsátom már le a videókat könyörgöm még az enyémnél is gyorsabbak...
a grafikát most haggyuk.... -
Gaba22 #16667 Köszi!
Teszek be egy újabb videot, amiben egy csel van, igaz nem a legszebb, de legalább bejött!
Szóval a video:
-
-
#16645-47 -
igen L1+s, de nekem arra kis pöcit ad ezért kérdeztem
bár lehet hoszabban kéne nyomni -
cucmalajmc #16663 biztos nem áruljál teszkóba. -.- 28-án jelenik meg. -
Gaba22 #16662 Akkor, ha a textures-sel van a gond mit csináljak, hogy jó legyen? -
TESCO -
tEASCOBA MÁR ÁRULJÁK ... -
Gaba22 #16659 A kényszerítő ugye a Q+S és én ezzel is szoktam visszaadni, de szerintem simán az S betűvel is vissza lehet.
Blackhunter: biztos, hogy nem a FIFA 08-at szeded, hisz az lesz vagy 4GB és elvileg szeptember végén jelenik meg! -
Helló !
Azt szeretném kérdezni h a fifa 08 kb-mekkora lehet 2.60 G ? mert én most egy olyan verziót töltök és nem tudom h ez-e a jo vagy ez még csak a szaros 07 vagy a 06 ugyh pls valaki mondja meg minél elöb
(amugy tudom nálatok ez nem pálya h nem eredetivel játszom -
Nemtom én World Classon vért izzadok mire gólt lövök:S:D -
-
kényszerítő-t mivel adtad vissza?
W-vel? -
-
Gaba22 #16653 Sikerült megcsinálni mind a kettőt!
Kényszerítő után, Drogba fejezi be:
Malouda eszméletlen gólja:
-
gyuri00 #16652 eszt hogy csináltad?:) -
Gaba22 #16651 Amúgy, hogy értelmesebben fejezzem ki magam, igen az alap csapatoknál van a gond, de előfordul a betett csapatoknál is, mint pl. a Liverpool, Real Madrid...!
Más: játszottam egy derbit (MU-Chelsea) és akcióból szereztem egy igen szép gólt, a másik pedig piszok nagy bomba volt, mindjárt megcsinálom és beteszem! ;) -
Gaba22 #16650 Mondom is-is! Mert van amelyiknek olyan a meze, hogy színes, meg olyan is van, amelyiknek normális, rendes (pl. MU)! -
tehát az alapból a demóban lévő csapatok mezei nem jók? -
Gaba22 #16648 Még az újakkal nincs is úgy gond, bár azoknál is előfordul, de pl. a Barca-nál, a Milan-nál, és a Bayern-nél! :(