FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hunbasser nekem megy ati 9600 proval baromi jól szal a többi cuccnál van a hiba.
"Tudna valaki segíteni?
Tom Tom "Most tõlem kérded vagy mivan??
ReaL MaDRid x siempre
valami más ötlet?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ezt írja ki mikor telepítem a javítást
a konfigom: Asus alapl.,P4-2.4g proci,512/400Mhz ram,Ati x550 128Mb/128bit videokaroly
Én arra gondolok hogy azért van mert crackes a játékom.Igaz ez?
Tudna valaki segíteni?
Tom Tom
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ReaL MaDRid x siempre
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
De az is lehet hogy mindig tovább nyomtam.. 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
elér az ágyig és ágyból fifázok (rá van dugva a Tv-re a gép)
az is mûködik
csak fekete-fehér
ha valaki ért hozzá hogy tudom átrakni színesbe?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
remélem tudtok segíteni
szereztem 1 Ps Gamepadot
rádugtam a gépre(átalakítóval)
minden faszául mûködik
csak a jobb analog kar nem mûxik
a bal az kifogástalan
ha feltennék 1 rumblepad 2 drivert
akkor mûködne sztetek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ezt írja ki mikor telepítem a javítást
mert ha pl magyar - francia mérkõzést választok, vagy akármilyen nemzetközit, nálam így állnak a himnusz alatt... mi ebben az érdekes?
Én arra gondolok hogy azért van mert crackes a játékom.Igaz ez?
Tudna valaki segíteni?
Szal ez a 07 lesz valszeg bár lehet hogy a WC 06 ban reklámozták e a 07-et??
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Visca el Barça !
Én néztem a tv-ben az Arsenal-Moszkva mecset, és 0-0-lett, én bosszúból le akartam verni a Moszkvát Arsenallal! 😄DD
De mivel nem volt, nem találtam, szegény Orosz válogatott bánta! 😄DD
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit