FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy vettem egy Genius Maxfire-G12U Vibration Gamepadot és nem cselez vele a fifában semmilyen módban!A PES-ben viszont mûködik!
Segítsetek légyszi!
E-mail:[email protected]
Köszi
hunbasser
annak meg mi értelme van...ilyen a valós életben sincs amit te akarsz.

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
de én menedzser módba akarom.

hunbasser
csinálsz magadnak egy bajnokságot...

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
Az angol ligával játszok menedzser módba, de arra nincs vmi megoldás, pl. patch, hogy az egész világ csapatai ellen játszhatok?

hunbasser
sztem úgy akarta érteni,h minél tovább nyomod a lövés gombot,annál erõsebben lövöd,és minél tovább nyomod az iránygombot,annál jobban szélre lövi(vagy kapu mellé)

ReaL MaDRid x siempre

Cujo01
"gondoltál arra hogy a lövés erõsége attól függ mennyire erõsen nyomod a gombot?"

esetleg, ha analóg gombjaid vannak.. 😉

Golyo69
q-val lehet stadiont választani!! akkor mikor a csapatot választod ki!
c-vel pedig a fellállást!! gondolom tudod mikor lehet 😄

GGMU

thedriver
Kérdésem lenne, elnézést, ha volt már. Szóval, direkt ip játékban hogyan lehet stadiont választani, ill. hogyan lehet a felállást váltogatni? (4-4-2, 3-5-2, stb)

Kosz!)
mivel kell a labdát csavarni? valaki?
LasCar16
nálam is ezvolt^^

#acm

LasCar16
én lecseréltem az alap fehér/fekete/kék-piros csukákat, de a pályán a pléjerek minden meccsen egyszínû cipõben nyomják vagy a fehérben vagy a többiben, és minden meccsen a másik...érdekes..^^

#acm

Forza Italia
Srácok mért van az, hogy Boot Raptorral beteszem a csukákat és pl: a 3. csukára /Ronaldo féle csukát/ teszem és az csak akkor jelenik meg ha a játéko 3. csukára van állítvan .Tehát ha elõre vagy hátra lépek már nem jeleníti meg aképet. Mért van ez?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gabi89
Egyik átigazolasi idõszak nyáron van Jun. 1-tõl szept1-ig tart a másik pedig a téli ami januárban van.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zorrobomber
kerdes: 06ban tudtam ugy jatszani, hogy a bal oldali analog karral iranyitottam a figurakat, a jobb oldalival pedig cseleztem. A 07ben ha nem az iranygombokkal iranyitok, akkor nem nem mukodik a skill stick(a cselezes). Mer van ez?

Reggelt!

Az atigazolasi idoszak mettol meddig tart? thx
Ronaldinhos10

Visca el Barça !

crack már +volt! nincs vmi patch??
Gyovai
császtok hogykell a stadiont beállitani mikor kezdõrugás modba jáccok köszi

Talán crackelj!
Kmarha
Jó ég.. gondoltál arra hogy a lövés erõsége attól függ mennyire erõsen nyomod a gombot? talán probáld meg épp hogy csak megnyomni egyszer 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Csáó! nem tom h ki találkozott már ezzel a problémával: letöltöttem sok kicsit részben a játékot aztán az összeset kicsomagoltam egybe aztán +int kicsomagoltam és utána feltettem a játékot eddig minden ok de amikor elakarom indítani akk kiírja h kérem helyezze be a lemzet a meghajtóba.., és most nem tom h micsi.. :S vki azt mondta h nero-val +tom azt csinálni h azt a fájlt +írom képfájlba, de amikor rámek h írás akk kiadja a cd meghajtót h tegyek be cd-t de ezt nem tom mert ugye a fájl 3,5GB nekem +nincs dvd írom,olvasom! szal nem tom h micsi! vki tudna segíteni?
<#nyes><#vigyor2><#eplus2>Ne bántsuk Sanyit õ egy igazi magyar futballcsillag!!

KeKKSZike
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy... A 11-est hogyan kell lõni? Mert honnan tudom, hogy milyen erõsen lövöm a lasztit? Mert nem mutatja az erõsséget, mint régen volt, hogy ilyen kis "csíkkal" jelezte! Aztán most kb nyomom a rúgás gombot és vmelyik nyilat! Van valami titok, trükk? Vagy ennyi?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

van már vlmi megoldás a hivatalos patch feltételére,h mûködjön is?

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

torghelle (térden rúgja az ellenfelet) <#idiota>
Szerinted,vagy biztos?

hunbasser
sztem robinhonak is van.meg talán ibrahimovicnak
és persze bianco

ReaL MaDRid x siempre

Tudtok olyan játékost ankine van olyan plusz csel mint C. Ronaldonak és Ronaldinhonak?

hunbasser
egyébként aki nem jött rá a tudatos ollózásra:most gyakoroltam fifában és bedobásnál kipróbáltam,mi van,ha a játékos a kapunak háttal áll,és a labda jön felé,és nyomok egy y+d-t(ugye finess).azt vártam,h majd megfordul,és rálövi,de nem:ráollózta,csak csínján kell vele bánni(mármint a lövéserõsséggel)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
thx

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
<#vigyor2><#hehe>
Breki33
itt te röhögteted ki magad
Boconadi
😄 Grat!
hunbasser
van házigazdája a topiknak 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát,pont most szakadt félbe az általam rendezett bajnokság,újrarendezzük,MEGBÍZHATÓ emberekkel,ha annak érzed magad,akkor keresd meg a saját fórumok közt a fifa 07 sg bajnokságot...

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
fifahungary.com

Hajrá Magyarország!

mike0013
néha 2 másodpercre belassul 1 FPS-re😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Boconadi
Talán tedd fel a kérdésed a saját topikjában.
valaki tud FIFA 07 bajnokságot a neten rendens fordulók 20 csapat tabella stb?
Nem tudjátok h mi lehet ha a fifa06 akarok interneten jászani(eredeti)
és vmi 1.2 patchet akar letölteni de nemt tud vmi ftp-kapcsolodni nem tudjátok h mite lehet csinálni mert 07 is ezt írja ki.vagy honnal lehet letölteni ez a patchet

Boconadi
nem, nekünk eredeti van.
csá
vki tud no cd cracket vagy patchet a fifa07?

gabi89
Nincs rá megoldás
Hunbasser az csak részben megoldás,hogy w-vel passzolok mert nem mindig jó az ha elébe passzolja...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
nem s-el kell passzolni,hanem w-vel,és akkor elé adja...

ReaL MaDRid x siempre

kávé?
Ez a legidegesítõbb, van rá megoldás? (totyorgó labdát váró játékosra)

gabi89
De nem nyitok vitát nem én röhögtetem ki magam hanem te.