36657
-
#16726 Érdemes megnézni a közönséget a füvet a grafikát...... -
#16725 hm fifa 2003 az utolsó igazán jó Fifa
-
#16724 Hát ja,
úgy hallottam gef 4 mx 440 (tudom über gagyi, nem kell kiemelni még) kártyán nem megy, és felraktam a demót, nem ment. (fekete képernyő)
Ps2-es buherálást meg egyáltalán nem vágom, de nem is játszom annyit, hogy szükségem lenne rá, ált. Juvéval egy két idény, és meg is unom...
(FIFA 2003-mal játszottam a legtöbbet(volt benne mindenféle kupa stb. ami tetszett), talán egész évem sőt több is ráment, és néha még most is előveszem) -
#16723 Igazad van részemről lezártam
A kopásoshoz egy teszt
http://www.speedyshare.com/275593175.html -
#16722 Ha a 07 futott sztem ennek is kéne
Ps2-n gondolom nem ilyen egysszerű buherálni. -
#16721 Nekem olyan csúcs szuper gépem van, hogy nem fut rajta a játék:D (videókártya...), de majd Ps2-n eljátszogatok vele, bár azt még nem buheráltam soha, így marad az alap graf., -
#16720 Tolerancia, urak.
Én speciel baromi sokat gazdagodom avval, hogy olvasgatom a különböző játékosok hsz-eit, mert mindenkinek más a fontos, mindenkinek más a nézőpontja. Így "nyitott szemmel járva" sokkal élvezetesebbé teszem a szórakozásom, és ez a lényeg. -
#16719 És elárulom nincs csúcsszuper gépem még AGP_s videokártyám van pl.
DE nemis szükséges -
#16718 pl ott ahol én beszóltam P
"Ő csak mondta, hogy nem mindenkinek van olyan gépe, mint neked!"
És figyelmedbe ajánlom ezt a hozzászólást
Így ha valaki bejön el is hiszi ezeket a hülyeségeket, holott egy file és egy program bemásolásával és futtatásával megoldható, hogy szebb legyen mint (szerintem) mint a next gen-es (videók alapján).
"nem mindenki olyan ügyes": nem arról volt szó, hogy bárkinek meg kéne csinálnia, pont ilyenek miatt lett az egész zdata elmentve.
Ha valaki meg nem tudja mi az a fatbhbuilder hát kérdezze meg, de bármilyen patch felrakásánál szükséges lehet.
Különben jönnek a kérdések, hogy miért nem fut miért fagy le stb.
"Nekem meg nincs szükségem ilyen, meg olyan textúrára csak azért, hogy szebb legyen a játék! Nekem bőven elég, ha tudok játszani, mert végülis az a lényeg!"
Nem, nemcsak ez a lényeg, egy játékban nagyonis fontos a grafika, lehet egy fociban nem az az elsődleges de számottevő. És ugyanez igaz pl a hangokra. EZek hihetetlen sokat dobnak egy játékon. AZ ember szenved dolgozik vele, elmagyarázza, hogy kell felrakni és akkor ezeket kell itt néznie. EZ engem zavar speciel.
"Meg nekem teljesen mindegy, hogy milyen a textúrád, nem érdekel, de akkor te se gúnyold az enyémet, mert én sem szóltam egy szót se a tiédre! "
Na látod erről van szó ez nem a te textúrád hanem az EA csinálta meg ilyen szarra a grafikát és had legyen jogom már elmondani róla a véleményem. És bárki szólhatna bármit az enyémre ahogy külföldi fórumokon szokás.
És akkor arról is szólna a topic, hogy tehetnénk szebbé jobbá a játékot nemcsak erról, ki hány órát gyakorol egy cselt.......
-
Gaba22 #16717 Hol kötekedett Kas? Ő csak mondta, hogy nem mindenkinek van olyan gépe, mint neked!
A másik meg: nem mindenki olyan ügyes, mint te, szóval lehet, hogy vannak olyan emberek, akiknek az ilyen semmiség, de vannak olyanok is, akik még nem is csináltak ilyet!
Nekem meg nincs szükségem ilyen, meg olyan textúrára csak azért, hogy szebb legyen a játék! Nekem bőven elég, ha tudok játszani, mert végülis az a lényeg!
Meg nekem teljesen mindegy, hogy milyen a textúrád, nem érdekel, de akkor te se gúnyold az enyémet, mert én sem szóltam egy szót se a tiédre! -
gyuri00 #16716 ezeket a cselekt billel hogy kell megcsinálni?:S -
#16715 Az általam korábban belinkelt cselvideó jobb minőségben -
#16714 Manchester United 2GK KITS
De ez ráis van írva
Magyarul a képen látható mezeket rakja be a játékba
mondjuk nemtudom miért csak a harmadik illetve a kapusmezt
Ahhoz hasonló minőség mint ami a #16674-ban van -
#16713 ez mi lenne? -
#16712 -
#16711 Az ittis látható 16-os előtti részt szeretném szebbé tenni.
Ezért kérdem a füvem kirakása után kinél egyenletes a minta ezen a részen is kinél van a kopás helyett egyszínű fű
Szeretnék egy kis kopást belerakni., hogy még jobban nézzen ki, de a csikosnál nekem tök egyenletes volt az átlós kockásnál lett egyszínű -
#16710 a te géped ilyen?
ilyen alapon egy kiló toll vagy súly a nehezebb?
beraktam az eredeti és az általam elkészített textúrát ugyanaz, csak más a színe
még minta sincs rajta, tehát egyes egyedül a szín változott
-
#16709 Egyébként toltam a legutóbbi commentem óta még a játékot egy picit, és kezd megtetszeni... Nem is lesz ez olyan rossz, főleg az új játékmódokkal. -
#16708 Ami készítettem az ti4600-as videokártyával ellátott gép
és igaz, hogy nem néz ki úgy mint a képeken, de az eredetinél jobb és simán megy akadás nélkül pedig nhancerrel felhúztam a grafikát -
#16707 Ott a pont :) -
#16706 áruld már el kedves kötekedős barátom milyen jó gép kell egy sima textúra illetve minta kicseréléséhez?
-
#16705 már feltöltöttem
vagy az összesre gondolsz?
azis volt csak régebbi verzió -
#16704 "Breki" továbbra is
tudom, hogy vannak ilyenek a youtube-n, engem továbbra is az itt gamepaddal játszók tipjei érdekelnek
-
#16703 yah ha az új textúrát nehezebben jeleníti meg akkor igen :D:D:D ;D -
#16702 FAQ... -
campy #16701 ezt milyen gombbal nyomod?? hogy igy add be? -
#16700 nem -
cucmalajmc #16699 áh ez mekkora volt itt.
igen szeptember 28. -
#16698 Marha nagy gép kell ám egy textúra kicseréléséhez:DDDD -
#16697 szeptembert akartál írni, nem?:) -
#16696 aug.28 -
#16695 láma kérdés:mikor jelenik meg?(a magyar és az angol verrzió) -
#16694 de ne keljen már beszólnod azoknak akiknek nincs jo gépük...-.-' -
Liszi #16693 csaó. Breki, ha nem lenne nagy probléma feltudnád tölteni a zdata-id? persze ha nem gond..:) -
Tom Tom #16692 breki figy ott a you tube ott annyi ilyen skill tutorialt találsz gamepadra még a07 ből hogy dunát lehetne vele rekeszteni.a cslek nem változtak sőt még újak is lettek.a link jó azt majd próbáld ki azokat a csleeket bene. -
#16691 azt hiszem shift,és utána már csak simán a jobbra-balra gomb :)
ezt csak úgy lehet,ha pattan a labda,vagy pedig te felkapod(úgy,mint pl Breki #16677-es hsz-ében található képen) -
#16690 a kijelző miatt 1024 most amúgy 1600 -
cucmalajmc #16689 milyen felbontáson játszotok? -off- -
#16688 ennyit tudtam, nekem pontosan kell és gamepadra. -
#16687 Egy új példa