FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám lenne hogy vettem egy Genius Maxfire-G12U Vibration Gamepadot és nem cselez vele a fifában semmilyen módban!A PES-ben viszont mûködik!
Segítsetek légyszi!
E-mail:[email protected]
Köszi
ReaL MaDRid x siempre
esetleg, ha analóg gombjaid vannak.. 😉
c-vel pedig a fellállást!! gondolom tudod mikor lehet 😄
GGMU
#acm
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az atigazolasi idoszak mettol meddig tart? thx
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy... A 11-est hogyan kell lõni? Mert honnan tudom, hogy milyen erõsen lövöm a lasztit? Mert nem mutatja az erõsséget, mint régen volt, hogy ilyen kis "csíkkal" jelezte! Aztán most kb nyomom a rúgás gombot és vmelyik nyilat! Van valami titok, trükk? Vagy ennyi?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
és vmi 1.2 patchet akar letölteni de nemt tud vmi ftp-kapcsolodni nem tudjátok h mite lehet csinálni mert 07 is ezt írja ki.vagy honnal lehet letölteni ez a patchet
vki tud no cd cracket vagy patchet a fifa07?
Hunbasser az csak részben megoldás,hogy w-vel passzolok mert nem mindig jó az ha elébe passzolja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ReaL MaDRid x siempre