FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg van egy torrent link,amivel letöltheted a teljeset egészben
ReaL MaDRid x siempre
Vagy adjon egy linket.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Yo, Bitch!
Bigapó:Sztem is nehezebb gamepaddal és sztem azért mert eleinte billentyûvel toltad és nem fogod tudni megszokni fifában kivéve ha nem jhátszol napi 5 órát.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
mindenkinek olyan nehéz gamepad-dal, mint nekem vagy szimplán kezdõ vagyok?
mikor elkezdtem elég jól ment, azóta inkább csak romlok. a cseleket nem nagyon tudom megcsinálni. magában megy, de mikor ellenfél közelít vagy nem tudom megcsinálni vagy simán szerelnek. jó, néha sikerül becsapni, de ezt megcsináltam billentyûvel is.
nhl2006-al jobban megy, ott egész szépen lehet szívatni a gépet a cseles-gólokkal😊
The Matrix has you...
de mondom hogy ps2-õn játszom!!!!!!!!!!!!!!!!!
szted 6 nap alatt le lehet játszani rendesen egy karriert? 😛
még ha a felét szimulálod,akkor sem,ugyanis aludni is kell,meg jobbesetben az ember iskolába jár,iskola után tanul,vagy dolgozik,és munka után pihen,meg az embernek vannak barátai is,de neki nem sok van 😛
mondjuk nem is csodálkozok rajta,mert ha az életben is ilyen,mint itt,akkor érthetõ,h miért nem barátkozik vele senki sem -.-
a szponzor dolgot meg érdekesnek találtam,mert világklasszison a Reallal én is 32 pont elõnnyel nyertem a bajnokságot,zsinórban 3 éven át folyamatosan nyertem a bajnokságot(vagy 4 éven át?),és mégsem kaptam új szponzori ajánlatot.csak kicsit furcsa volt,h rengeteg a sztárjátékos,és még idegenben is +-ban van.mert egyébként létezik egy ticket price nevû patch(nem biztos,h ez a neve,de a ticket szó benne van)
ReaL MaDRid x siempre
A szponzorok a CFC, MU, Arsenal-nál könnyedén megadják a meccsenként 1M, ez nem nagy cucc, bár azért nem is kezdek ilyen csapattal, mert nem kihívás, ha azt veszek meg akit akarok, és a pénzügyekre sem kekll figyelnem.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
mert 3 szezonon keresztül veretlen maradtam és megnyertem minden kupát
Köszi elörre is
pl.Messinek 140000 Euro volt a fituja most 50000
a legtöbb fizuja fringsnek van 75000 mert nem fogadja el a csökkentést
a szponzor pedig meccsenként 1M 100000Eurot ad ha nyerek akkor meg 1M500000Eurot és így tudom megcsinálni
de ugye például eladtam henryt 4100000m Euroért Walcottot 6500000M Euroért walcott árából vettem meg Messit
és tényleg nem haszálok patchet mert kezdjük ott hogy ps2-õn játszom
nem mindenki akkora májszter itt,mint te AS_D:?AF_:ASF
ReaL MaDRid x siempre
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam! Az lesz az elsõ játékom a FIFA-val.
és van egy olyan érzésem,h vmi patchet használsz.mert nem létezik olyan,h minimálbérért fociznának nálad a sztárjátékosok,és ennyi sztárjátékost még a legjobb szponzorral sem tudnál eltartani,még akkor sem,ha a stadionigazgatód 10-es,és minden meccsen a legmagasabb jegyárat kéred
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
A bratyóm mondta, hogy neki megvan a fifa 04-es hétvégén elhozza, és kipróbálom azt....megyarítást vajon hol tudok majd szerezni hozzá? 😞
Elmondom a menedszeri karrieremet
3 szezont már lenyomtam az arsenalnal most tartok a negyedik közepén
közben a szar játékosokat eladtam és vettem sok újat:
V.Valdes:87
G.Castro:92
Sergio Ramos:93
V.Kompany:94
E.Polanski:87
T.Barnetta:89
L.Messi:98(most az értéke 8300000M Euro!!!)
J.Moutinho:89
M.Richards:87
T.Frings:85
jelenleg a kasszába van 5000000M Euro
és tervezem Wayne Rooney megvételét mert én Henryt odaadtam a Manchesternek
de ha esetleg nem sikerülne Rooney akkor még ott van Robinho
1. szezon:félprofi
2.szezon fele:félprofi másik fele profi
3.szezon:profi
4.szezon:világklasszis
eddig a négy szezon alatt kb:10 döntetlenem volt a többit megnyertem
és besöpörtem az összes megnyerhetõ kupát