36657
-
#17176 írtak olyat is hogy védőket középpályásokat vagy csatárokat lehet csak írányítani
lehet több értelme van -
#17175 Valaki, kiemelné jó nagy betükkel, mikor meg fog érkezni a magyar war ez?
thx -
lecsovirsli #17174 háj!
Az a nyűgöm,hogy a játék vmiért meg-megröccen, holott a gépem azért ennyire nem satnya...Ha 640x480-ra állítom, akkor is érzek némi kis laggszerűt, főként a középpályán. Vki tapasztalt hasonlót, vagy égessem el a gépem?:P -
A tumi #17173 Hello
Állítolag ebben a részben Fifa 08 megváltoztak a cselezés,a passz és a rugás gombjai.Lehet ezeket a gombokat átállítani vagy fixen vannak? -
#17172 Értem. -
#17171 semmi magyar. Várható időponttal meg nem szolgálhatunk, senki sem tudja... de hamarosan lesz az biztos. -
#17170 Be a Pro-hoz: érdemes egy közép és egy csatárt alkotni, bár az emberfogás szinte lehetetlen igy, és sok lyuk marad.
Másrészt a létrehozott karakter 60-as pontokkal rendelkezik, de van jó pár pont, melyet szabadon szétoszthat, szóval csucsszuper játékost nem lehet alkotni. Szintlépéskor plusz pontokat kapunk. -
#17169 Akkor ebben még semmi nem magyar ?
A magyar verzió az pedig majd péntek körül várható? -
#17168 Jaja igaza van a csávókámnak! Ha ijen mint a képen akkor elég sz.r!!! Semmi nem változott nem igaz nem lehetett megcsinálni semmit rajta! Öcsém ijen k.csögöket! -
#17167 lol és az a teljesítmény mérő meg ilyenek, az sehol?
áhh pff, nemis érdemes kipróbálnom... -
#17166 Az egész játék a 07, egy két kisebb változtatással. Hál isten főleg a játékmenetben változtattak, de inkább mondjuk Fifa 07 és félnek :D -
Ez a max rázoomolás.. ráadásul ebbe a nézetbe teljesen meghülyül az irányitás. Valahogy a felfele gombbal megyek előre, de a jobbra vagy balra gombbal lövök előre.. szóval furcsa. Marad a sima nézet, de ott többet kell nézni a radart, mint a pályát. -
#17164 mondcsak hátha tudok segítni -
#17163 A Graff mijen? Jobb mint a 07-nek?? -
#17162 köszönöm!:)
egy olyan "player" kamera nézetes képet kérhetnék? -
#17161 miez a Be a pro? -
#17159 énis arra várok
-
#17158 Áááá én addig nem szedem mig nem lesz magyar! -
#17157 8perc és tesztelem :) -
#17156 Már nem is tudom mi volt a kérdés, de a Be a pro-val kapcsolatba. Szóval álltalában dög unalmas vele a játék, mert alig látod a játékosodat. Be lehet állitani egy hasonló nézetet mint amit a neten látthatunk a Next Gen grafikával, de azért az az érzés nagyon messze áll a PC-n. Ráadásul az irányok is felcserélődnek, igy előre nem a jobb-bal gombbal, hanem a felfelével kell megtenni (ez az end the end vagy milyen camera nézet, de csak a labdára koncentrál, azt még nem tudtam megcsinálni, hogy az álltalam irányitott játékost mutassa csak.. ha valakinek sikerül, szóljon hogyan csinálta!!!).
A BaP menedzser módjában választhatsz elvileg létező karaktert is, de a gép is azt ajánlja fel, hogy kreálj egyet. A kreálás egy az egyben a 07-ből van megint csak. Tehetsz be több játékost is, akkor azok között legalább meccs közben válogathatsz, kevésbé lesz unalmas. Kiválasztod melyik csapatban, melyik poszton, és hogy mikor akarsz játszani. Ha meccs közben paszt vagy átivelést kérsz magadnak, akármilyen szar helyzetben vagy, a csapattársaidtól megkapod.
És ahogy figyeltem, a szinkrón is (mármint az angol) csak a BaP módban változott kicsikét, egyébbként ugyanaz mint a 07-ben.
A BaP manager módban nem tudtam megnézni a naptárat, a csapat helyezését, csak a saját és csapattársaim sztatisztikáját. Edzésterv nuku.. szóval nem is tudom.
-
#17155 mikor jön a magyar verzsön? -
kene84 #17154 Fyrex a Be a pro-val nyomtam egy meccset.A standard kamera az a tele cam.
Én nem is állítottam rajta.Puerta-val nyomtam egyet.R.I.P
De csinálhatsz magadnak játékost is.
Úgy vettem észre mikor passz gombot nyomtam passzoltak,ha ívelést akkor úgy.SHIFT gombbal elvileg lesre lehet állítani.De lehet nem,angol tudásom nem túl jó.Volt egy szép kényszerítős gólom.Nekem tetszik,de lehet egy idő után már unalmas. -
dussy #17153 Mit izgulsz, 3napja kérdezem ugyan azt-még csak el se küldtek a pics@ba. -
Neoncsoves #17152 5 óra mulva lent van (chello extreme rulz, 1mb helyett jön 118al ) de ha lent lesz igérem hogy adok róla infot! :) -
#17151 hehe egyetlenegy kérdésem volt, arra senki nem veszi a fáradtságot hogy válaszoljon, szép bagázs :) -
#17150 A magyar? -
Djemba #17149 az a lényeg, hogy kint van -
Djemba #17148 nem kell
én is szedem és majd leszedem a magyart is csak az kb 500 mb több lesz -
dussy #17147 Sziasztok!
A HSP 07 patch felrakásával van némi problémám és ebben kérném egy hozzáértő segítségét!!!
A FAQ-t átnéztem,semmi erre utalót nem találtam.
Segítséget harmadszorra is várom! -
#17146 annak legalább örölnék.. bazz én meg most töltöm, még van 1.2 g. -
#17145 CSak ne hogy ugy legyen minta a Harry-vel! Hogy csak 1 hét mulva vagy mennyi idő miulva tették fel a magyart! -
#17144 Ó ne már!!!! Én meg minggyá letoltam az flt, bazz.
Most akkor függesszem fel flt bácsit? -
#17143 Mi az a Be-a-Pro? -
Djemba #17142 tavaly is így volt kijött az angol másnap este meg volt már magyar -
#17141 Áááá hátha még ma felteszik a dok-ra vvagya wandóra! -
#17140 Nemfigyeltem, de elég furán néz ki néha, mikor közeli snittekben látszik, pl amikor bedobásnál sórakozik az egyik játékos, mintha egy textúra lapot fogna labda helyett, nagyon látszik:S Mezek demóhoz képest egész jók link -
#17139 talán mert tavaly is így volt? -
#17138 És ezt az infót honnan tudod? -
Neoncsoves #17137 PS3 Be-a-Pro
persze ott durvajo a graf -.- -
Djemba #17136 MÉG A HÉTEN LESZ MAGYAR IS lehet ma holnap .....