FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz, hogy csak holnap után lesz Karácsony,de azért elõre irok
(holnap mégcsak Szenteste😛)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ha a próbákban 2 zónát teljesen teljesítesz,megkapod a legend mode-ot,és elvileg manager módban is tudod használni
ReaL MaDRid x siempre
Még annyit nem tudnál segíteni h ha leszedtem a legend patchet,akkor mit kell csinálni h elérhetõ legyen a játékban?!
aztán elmented,és átnevezed total commanderben locale.inire.
azért ne sajátgépben,mert ha ott átnevezed,attól még locale.ini.txt lesz,és az a lényeg,h ini fájl legyen
ReaL MaDRid x siempre
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
hol tudom állítani a grafikát a game-ben????
köszönöm
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Neked is kellem,boldog karácsonyt kívánok!
ReaL MaDRid x siempre
Azért most kívánok kellemes karácsonyt, mert most elmegyek itthonról és elõreláthatólag csak kedden jövök haza.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ReaL MaDRid x siempre
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
Lenne ket kerdesem.Felraktam ujra a gemet es felraktam par patchet.Tokeletesen futott.Tegnap letoltottem egy csomo mezet hozza es beraktam a jatekba.Es ha a fomenube akarok sima meccset jatszani betoltesnel kifagy.Master ligaba meg nem fagyott ki.valaki nem tud segiteni ebbe a hibaba?
Masik Nincs olyan patch ami a mezszamokat javitja ki mert valami eszmeletlen ronda nehany.
elore is koszonom valaszotokat
Ha valakinek fiatal, nem túl drága csatár/támadó középpályás kell,akkor A. Cerci-t,csak ajánlani tudom.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Azt szeretném kérdezni h a legend fokozathoz hol találok patchet?Elõre is köszi!
illetve próbálj 3,egyvonalban lévõ csatárral játszani,támadásnál mindig szépen ki tudom passzolni oldalra,onnan meg már meg sem állok a kapuig.
a kígyótér kifejezést meg állítólag a vízilabdában használják,ez a 16-os elõtti részt jelentené
ReaL MaDRid x siempre
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Legalábbis nem látom magam elõtt,hogy miért kígyótér.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Meg elég érdekesen passzol néha,ugyanazon irányba álló/futó játékosok közül nem mindig annak passzol,amelyiknek kéne.
Ja és mi az a Kígyó tér???? Mert onnan jó dolog lõni,de mégis mi a tútó az? 😊
Gerát mond helyette Hajdú B.! Külön élmény, amikor Gera és Buzsáky passzolgatnak. 😊)
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
megoldás:megvárod,míg megveszi más,és megveszed attól a csapattól,vagy pedig elszerzõdsz egy másik csapathoz,és oda leigazolod
ReaL MaDRid x siempre
Tegnap olvastam a fórumot elõször és sikerült összehozni,hogy haverommal egymás ellen játszunk,hála a Hamachinak. Kicsit laggos nekem,de majd lejjeb veszem a felbontást,azért nem 640*480-ra...
Meg lehet oldani,hogy ne csak barátságos meccset tudjunk játszani,hanem tornákat is,vagy hogy egy játékhoz többen is tudjunk csatlakozni?
Nem,nem tudok regisztrálni 😛
A TCM szuperül megy, csak összepároztattam a FIFA 04-el és így lehetõségem van focizni is, term a fifa 04-el (2 az 1-ben😊.
Így a fifa 04 irányítása kellett, csak 2,5 oldal....biztos hamar meg fogom tanulni.
<style type="text/css">
textarea{
background-image: url(ide jön a kép linkje http://-el és természetesen a zárójelekkel együtt);
background-position:center;
background-repeat:repeat; /ha no-repeat-re állítod be,akkor nem fog ismétlõdni a háttere/
}
</style>
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Hajrá Magyarország!
én nem értek a tcm-hez,de sztem próbáldd meg tcm topikban(azt hiszem van olyan is)
ReaL MaDRid x siempre
Aki megvette eredetiben a fifát, és még egyszer sem lépett be a játék online részébe és nem is szándékozik, az legyenszíves írjon nekem egy e-mail-t a [email protected] címre! Nagyon fontos lenne és nagyon megköszönném 😊
Tudom, hogy ez a fifa 07 topic, de mivel eig is sokat segítettetek, és a fifa 04-be már nem ír senki, itt kérnék segítséget.
Arról lenne szó, hogy végre tudok Én is fifa-zni, de sajna csak a 04-el (aki gyakran megfodul itt tudja, hogy a 07-el befürödtem), Megvan a TCM is hozzá, ésugye leht összevonni a két játékot. De nincs meg sajna, hogy melyik gombokkal tudom irányítani a játékosokat. 😞 nem küldené el nekem valaki priviben, hogy a billentyûzettel hogyan lehet irányítani a játékosokat?
elõre is köszönöm!
Ja, és tényleg jó ez a manager mód! a Dublin csapatánál vagyok fõnök, az idei szezonban a5. hely volt a cél, és az õszi szezon végénél a 4.-ek vagyunk! 😊 Matus György nagyon jó közép hátvéd lett. 😊
Tudjátok a FIFA 07-hez directx 9.0c vagy annál jobb kell. Na letöltöm ezt a directx-et a netrõl, de kiírja a directx telepítésénél hogy egy szükséges fájlt a telepítõ nemmásolt vagy valami ilyesmi és nem telepíti. A FIFÁT meg nemtom felrakni amíg nem sikerül a directet sem. HELP PLZ.