FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK😊
igaz, hogy csak holnap után lesz Karácsony,de azért elõre irok
(holnap mégcsak Szenteste😛)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hunbasser
én még nem próbáltam ki ezt a patchet,de nem is fogom.
ha a próbákban 2 zónát teljesen teljesítesz,megkapod a legend mode-ot,és elvileg manager módban is tudod használni

ReaL MaDRid x siempre

mer amit ír a fifahungary-n azt megcsináltam,de nem vált elérhetõvé a legnehezebb szint a játékban
ááá köszi szépen,sikerült😊
Még annyit nem tudnál segíteni h ha leszedtem a legend patchet,akkor mit kell csinálni h elérhetõ legyen a játékban?!
hunbasser
létrehozol a játék fõkönyvtárába egy fájlt(mondjuk egy új jegyzettömb "dokumentum"),és beleírod:WINDOWED=0
aztán elmented,és átnevezed total commanderben locale.inire.
azért ne sajátgépben,mert ha ott átnevezed,attól még locale.ini.txt lesz,és az a lényeg,h ini fájl legyen

ReaL MaDRid x siempre

Hello!Már eccer kérdeztem de nem reagált rá senki,és rem h most tud vki segíteni.Szóval ha belépek a játékba akkor kis ablakként jelenik meg a game,és nem teljes képernyõben.Játék közben látszik a tálca...Mit kell vele csinálni h visszaállítsam?!
megtaláltam😄😄😄

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

sziasztok!
hol tudom állítani a grafikát a game-ben????
köszönöm

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

fenegyerek1
Milyen módon lehet betenni a játékba az 1280*960-as felbontást?

Kellemes Ünnepeket!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hunbasser
ohó,a néni<#finom><#szeret> -.-

Neked is kellem,boldog karácsonyt kívánok!

ReaL MaDRid x siempre

Magic Boy
Kellemes karácsonyt mindenkinek.

Azért most kívánok kellemes karácsonyt, mert most elmegyek itthonról és elõreláthatólag csak kedden jövök haza.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

leho94
nekem nem sikerült<#rinya>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hunbasser
nem volt vele semmi readme fájl?biztos rosszul csináltál vmit

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azoktól kérdezém,akik felrakták a cep-et:el lehet távolítani ezt a patchet?

ReaL MaDRid x siempre

CFCHungary
lenne egí olyan gondom, hogy lejátszottam a karriert, és akik a karrierbe visszavonultak a játékból is eltüntek és nincsenek többé, ez valami féle hiba ?

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

ForzaInter
az nekem se csinált semmit hiába raktam fel

Yo, Bitch!

Helló hajjátok nemtom ismeritek-e a real cup patchet(ha nem ez egy olyan hogy berakja a bl,uefa meg a többi nagy kupákat)de nemtom megcsinálni:Ssegítene vaki?léci
Sziasztok!

Lenne ket kerdesem.Felraktam ujra a gemet es felraktam par patchet.Tokeletesen futott.Tegnap letoltottem egy csomo mezet hozza es beraktam a jatekba.Es ha a fomenube akarok sima meccset jatszani betoltesnel kifagy.Master ligaba meg nem fagyott ki.valaki nem tud segiteni ebbe a hibaba?
Masik Nincs olyan patch ami a mezszamokat javitja ki mert valami eszmeletlen ronda nehany.
elore is koszonom valaszotokat
zyndar
Köszi Basser. Eddig is használtam a numerikust,de nem sok különbséget vettem észre, azért utánaolvasok.
Ha valakinek fiatal, nem túl drága csatár/támadó középpályás kell,akkor A. Cerci-t,csak ajánlani tudom.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Van 1 gondom.Nem tom mit csináltam,de amikor elindítom a játékot ablakként nyitja meg,tehát nem teljes képernyõben,és játék közben látom a tálcát...Mit kell ilyenkor csinálni?!
hunbasser
fifahungary.com-on

ReaL MaDRid x siempre

Hello!
Azt szeretném kérdezni h a legend fokozathoz hol találok patchet?Elõre is köszi!
hunbasser
támadásnál nyomd meg a numerikus billentyûzeten az 5-ös gombot,és akkor támadóbb szellemûbb lesz a csapatod.illetve van a 2,4,6,8 nem tudom mit jelentenek,de a faq-ban találsz kézikönyvet,ott szépen minden le van írva.
illetve próbálj 3,egyvonalban lévõ csatárral játszani,támadásnál mindig szépen ki tudom passzolni oldalra,onnan meg már meg sem állok a kapuig.
a kígyótér kifejezést meg állítólag a vízilabdában használják,ez a 16-os elõtti részt jelentené

ReaL MaDRid x siempre

leho94
lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye de hova kell rakni ezt a Cepkits valamit?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

zyndar
Ezt gondoltam,viszont ilyen szó akkor sincs 😛
Legalábbis nem látom magam elõtt,hogy miért kígyótér.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

A kígyótér az a terület ahol nehéz gólt szerezni és a kapusnak nem szabad onnan gólt kapnia.
zyndar
Azért tudok tenni vmit,hogy több játékos kísérje a támadásokat? Néha egyszerûen sehol senki a csatárokon meg az irányítón kívül, máskor persze azt se tudom,kinek passzoljak. A támadó taktikákat meg állítgatom,de nem sok vizet zavarnak...
Meg elég érdekesen passzol néha,ugyanazon irányba álló/futó játékosok közül nem mindig annak passzol,amelyiknek kéne.
Ja és mi az a Kígyó tér???? Mert onnan jó dolog lõni,de mégis mi a tútó az? 😊

Már észrevettem XD
Játszottatok már a magyar válogatottal? Cseréljétek be Buzsáky-t. 😊)
Gerát mond helyette Hajdú B.! Külön élmény, amikor Gera és Buzsáky passzolgatnak. 😊)

Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD

Vagy ha esetleg minden meccsen leverem az Arsenal-t. Mert akkor leveszem a szintetlegendásról amatõrre és kiosztom 20-0-ra. Akkor sem fogok tudni venni tõlle játékosokat?
Ez az elszerzõdés egész jó ötlet csak nekem a kedvenc csapatom a Man Utd és semmi pénzért sem akarom elhagyni a csapatot még egy évre sem. File átszerkezdéssel nem oldható meg a problémám? Vagy valami hasonló?
hunbasser
nem.rivális csapattól soha az életben nem fogsz venni játékost.
megoldás:megvárod,míg megveszi más,és megveszed attól a csapattól,vagy pedig elszerzõdsz egy másik csapathoz,és oda leigazolod

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok, nem tudok már 3 éve játékost venni az Arsenal-tól, pedig 3 ilyen játékos is kéne a csapatomba. Mindig azzal jön a csapat hogy én egy rivális csapat vagyok és nem fogja eladni a játékost nekem. Lehet valami csinálni hogy megszerezzem a játékosokat az Arsenal-tól?
hali. 1 kérsésem lenne nem tudjátok mi lehet a baj ha az interneten játszok az online részén és vmi easo patch 2 akkar letölteni a 06 és a 07-ben is és vmi ftp kiszolgáloval van baj ésígy nem enged fel ha vki tudja h lehet letölteni v. a pathcet akkor help me.<#nemtudom>

zyndar
Hali!
Tegnap olvastam a fórumot elõször és sikerült összehozni,hogy haverommal egymás ellen játszunk,hála a Hamachinak. Kicsit laggos nekem,de majd lejjeb veszem a felbontást,azért nem 640*480-ra...
Meg lehet oldani,hogy ne csak barátságos meccset tudjunk játszani,hanem tornákat is,vagy hogy egy játékhoz többen is tudjunk csatlakozni?
Nem,nem tudok regisztrálni 😛

kösze a segítséget!

A TCM szuperül megy, csak összepároztattam a FIFA 04-el és így lehetõségem van focizni is, term a fifa 04-el (2 az 1-ben😊.
Így a fifa 04 irányítása kellett, csak 2,5 oldal....biztos hamar meg fogom tanulni.

Zsolti9014
köszi 😄

Hajrá Magyarország!

hunbasser
itt a kód Cairass:

<style type="text/css">
textarea{
background-image: url(ide jön a kép linkje http://-el és természetesen a zárójelekkel együtt);
background-position:center;
background-repeat:repeat; /ha no-repeat-re állítod be,akkor nem fog ismétlõdni a háttere/
}
</style>

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
2003-ban változtatták meg, emlékszem, nehéz volt átszokni😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zsolti9014
én úgy emlékszem, hogy úgy mint a fifában: a-ívelés, s-passz, d-lövés, a w és e meg vmelyik gyorsabb futás, csak nem emlékszem mikor változott ez w-rõl e-re. meg az e vagy a shift biciklicsel. de próbálgasd.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
tényleg nem írnak a fifa 2004 topikban,szóval nem baj,h ide írod problémád.
én nem értek a tcm-hez,de sztem próbáldd meg tcm topikban(azt hiszem van olyan is)

ReaL MaDRid x siempre

Hi all!
Aki megvette eredetiben a fifát, és még egyszer sem lépett be a játék online részébe és nem is szándékozik, az legyenszíves írjon nekem egy e-mail-t a [email protected] címre! Nagyon fontos lenne és nagyon megköszönném 😊

Hali!

Tudom, hogy ez a fifa 07 topic, de mivel eig is sokat segítettetek, és a fifa 04-be már nem ír senki, itt kérnék segítséget.

Arról lenne szó, hogy végre tudok Én is fifa-zni, de sajna csak a 04-el (aki gyakran megfodul itt tudja, hogy a 07-el befürödtem), Megvan a TCM is hozzá, ésugye leht összevonni a két játékot. De nincs meg sajna, hogy melyik gombokkal tudom irányítani a játékosokat. 😞 nem küldené el nekem valaki priviben, hogy a billentyûzettel hogyan lehet irányítani a játékosokat?

elõre is köszönöm!

Ja, és tényleg jó ez a manager mód! a Dublin csapatánál vagyok fõnök, az idei szezonban a5. hely volt a cél, és az õszi szezon végénél a 4.-ek vagyunk! 😊 Matus György nagyon jó közép hátvéd lett. 😊
Valaki berakná nekem a rosters.
Hello!Ha Vki akarna jelentkezni fifa07-es bajnokságra,az vegyen fel msn-re:[email protected]!
hát tom mind a 4 részt letöltöttem de nem volt jó, torrent-el mégg nem probálkoztam mondjuk

dragon11
hogyha nem segít a faqa akkor próbáld ezt:starmenü/futtatás/dxdiag/és ott ellenõrzi,hogy jó e a directx-ed és a 3dt ezt csináld meg ha nem jó írj.

hunbasser
faq

ReaL MaDRid x siempre

hello. Én a telepítésnél elakadtam.

Tudjátok a FIFA 07-hez directx 9.0c vagy annál jobb kell. Na letöltöm ezt a directx-et a netrõl, de kiírja a directx telepítésénél hogy egy szükséges fájlt a telepítõ nemmásolt vagy valami ilyesmi és nem telepíti. A FIFÁT meg nemtom felrakni amíg nem sikerül a directet sem. HELP PLZ.