FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alonso82
Nézd meg az angol 2. ligát.
Accrington vagy egy hasonló(1 csillagos csapatok). Én ott kezdtem és már 2008-ban vagyok a ligabajnokságban.<#beka2>

alonso82
Ennyi idõd van?
2015??????

hunbasser

Strambi 2. meccsén gólt lõtt,ugye õ az,akit úgy hoztam fel az ifibõl,és gólt lõtt a mindig melõzött van mourik.
hát ez így nagyon könnyû volt,még így másfél csillagos csapattal is,bár milannal inkább most így 2015-ben csak 70-es,80-as pléyák vannak,de mégis õk vezették a tabellát

1.helyen vagyok,gólkülönbséggel vezetek a roma elõtt,bár õk egyel többet játszottak,mint én
rá kell hajtanom a próbákra ezekszerint :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,Milannak nekivágok,szurkoljatok -.-

egyébként kereste már vki a fifa leggyengébb csapatát? 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,Regginát megvertem 1-0-ra otthon,2. vagyok,megyek az éllovas Milan otthonába.nem lesz egy sétagalopp :\
egy x-nek már nagyon is örülnék!

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
teljesen. hacsak valami csoda folytán nem 1 év 2 napból áll egy idény (lehetetlen) ugyebár (mert akkor 13 utolsó napja, 14 egész év, és 15 elsõ napja. Ez a minimum 1 év 2 nap 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
szted sem fordulhat olyan elõ,h 2013-ban kezdõdik el a bajnokság és 2015-ben végzõdik? :ASD_:SFAGASasfaaga
mondjuk 42 meccs volt,de ez sztem kizárt dolog akkor is :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szted sem fordulhat olyan elõ,h 2013-ban kezdõdik el a bajnokság és 2015-ben végzõdik? :ASD_:SFAGASasfaaga
mondjuk 42 meccs volt,de ez sztem kizárt dolog akkor is :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a psvnek nem lehet megvenni a 3.mezét a rajongói boltban?
és sztem nézz szét külföldi fifa siteokon,mint pl soccergaming.com,fifa4fans.de,fifaxot is nézd meg,van pár fifa rajongói oldal,holland fifás oldalakon nézz szét

ReaL MaDRid x siempre

Nem tudja vki hol lehet a PSG-hez 3.számu mezt leszedni a( Fifahungaryn nincs )

ForzaInter
Biztos hogy valami bug lehet, csak nem marad tán ki 1 év mecc nélkül.

Yo, Bitch!

hunbasser
nézem az elõzményeimet manager modeban,erre azt látom,h tavalyi idény 2013-2015
most ez sztetek bug lenne? 😄
kimaradt a 2014-es év -.- nem is figyelgettem a dátumot,de sztem 2014 is volt.vagy a 2013-ban kezdõdött volna el az idény? :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez a 9.szezonom,és 8-as szintû manager vagyok,ha a frosinonéval elértem a kitûzött célt,akkor vagy keresek gyengébb csapatot(egy vagy félcsillagos csapatot,ha egyáltalán van ilyen<#idiota>),vagy pedig megcsinálok 2 zónát a próbáknál és legend módban nyomom tovább

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a másfél csillagos Frosinonemmal feljutottam a serie a-ba,5 pont elõnnyel nyertem a serie b-t.
hát itt már komolyan kell játszani.elsõ meccsem az empoli ellen volt,vezettek 1-0-ra,aztán a 86.percben sikerült egyenlítenem(elõtte még lõttem egy kapufát,meg szinte csak én támadtam az egész második félidõben),aztán sikerült a véghajrában betalálnom újra.
ennyire még egyszer sem örültem egy gólnak 😄
aztán atalanta ellen most nyertem 2-0-ra,a 18.helyen állnak,és még így is-egy serie a-hoz képest gyenge csapatnak- alig sikerült áttörnöm a védelmet,itt már sokkal kreatívabbnak kell lennem.
ráadásul lesérült a méregfogam,a 65-ös szintû Ginestra,és most az 53-mas szintû Gven is,aki a 3. legjobb csatárom,igaz,h csak 4 csatárom van,de én 3 csatárral játszok,hát elég kevés a csatár szó mi szó,ezért most felhívtam az ifibõl egy 38-as csatárt.2300 € fizetést kért :S
és ez nálam sok,mert a legmagasabb fizetés is 3100,sõt,van olyan játékosom,akinek 830 € a fizetése,szóval ez nálunk soknak számít.
egy csomó játékosomnak megugrott a pontjai száma,vkinek 4-5-el is,és vissza akar vonulni 2 csatárom,tehát igazolni kellene minimum 2 csatárt.most néztem szét az átigazolási piacon(jelenleg nincs átig.szezon),de egy rakás szabadúszó van,bezzeg amikor majd jön a tél átig.szezon akkor majd meg egy sem lesz :\
jelenleg 4. vagyok a bajnokságban,de úgy,h már az elõttem lévõk 3 meccset játszottak,és ha gyõzök,feljövök a 2. helyre,sõt mi több,ha több mint 3 góllal nyerek,akkor megelõzöm az éllovas milant.
az igazgatósági elvárás természetesen az,h kerüljem el a kiesést,de ez már most úgy látszik,h meglesz,sõt az uefa kupás helyezésre török,de lehet,h a végén még megnyerem -.- bár kicsi rá az esély,a nagycsapatok ellen úgyis bukni fogok,tavaly már találkoztam az interrel olasz kupa elõdöntõben,ott az elsõ meccs 4-4 lett(0-4-rõl álltam fel),a visszavágón meg 4-3 lett az internek,ott is 4-0-ról jöttem fel,a végén még elhittem,h x-elhetek,és akkor következhet a 2x15 perc,de sajnos nem sikerült a csodát véghez vinnem.
most nem nagyon mennek a szerzõdéshosszabbítások,pedig némely játékosnak rettentõ magas a fizuja ilyen viszonylatokban(15 ezer a meccsenkénti szponzor)
fejlesztgetem a személyzetet,amikor csak tudok,hát mostanában a tárgyalóra gyúrok,h olcsón tudjak jó játékosokat venni,meg h kevesebb pénzért is elvállaljanak újabb 2-3 évet a játékosok
stadionigazgató érdekes módon 8-as szintû,azt hiszem 40 milla kellene a fejlesztésére <#zavart1>

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
hol jársz most? nálam a Theo Walcott volt a legerõsebb, sok idõ után😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
ez a patch 10 csapatot rak bele a játékba,amelyek alapból nincsenek benne,10 mb,azt hiszem kibírod.

vagy miért kéne a holland válogatott külön?
ha játszani akarsz velük,csak ezt felpakolod,és már nyomhatod is velük.
ha vmit a játékosokon akarsz szerkeszteni,akkor is ki tudod szedni belõle.
és olvasd el a leírást is

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DD

és nálam itt van a fifa legerõsebb játékosa,nem semmi

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
a fifahungary-n csak más csapatokkal együtt lehet letölteni...

Kmarha
Khmm.. nem mintha bánnám hogy a csapatomba van, de akkor ezek szerint 14 évesen kezdte az MU-ba a pályafutását 😄D

Más: miért nincs már 4-5-6 idény óta olyan ablakom, amiben van bizonyos 3 választási lehetõség. Jó kis hangulat fokozó volt, de már nagyon rég óta, egy sem jött elõ. Lehet hogy csak könnyü szinten van, és nehezebben már nincsen? :S Hiányzik! 😞

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
fifahungary.com

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
A Holland csapatot nem lehet valahonnan KÜLÖN letölteni?

bocsi hunbasser mst visszaolvasok😄 múgy azér nem értjük mer eddig simán ment minden....köszi a segítséget
nem tudom velem talán az a baj hogy nem tudok ugyan annálm a csapatnál maradni 2 szezonon keresztül egyébkén a kapusom Enke a német válogatott egyik hálóõre 😄 de akkora bkikat cisnál... nem ajánlom snekinek. egyébként a vezetõség azt várja el hogy a táblázat elsõ felében végezzek😄 amúgy kupába stutgartot kiütöttem 4-1 re😄 elsõ szezonba atleticoval nyertem bajnokságot de ott a kupadöntõbe hatalmas meglepetésemre a Dep. Alaves megver bedig elõtte a barcát 6-2 re illetve a realt 5-1 re azthiszem megvertem😄 ott azért elcsodálkoztam😄 de mind1 a gólcsúcs megdõl tavaly fernando torres 45 gól körül teljesített msot brdaric van 45 gól körül... egyébként ajánlom neked hun Hasemiant nagyon olcsó játékos és jól teljesít na meg Huszti szabit
hunbasser
elõfordul még a legnagyobb mesterekkel is 😊

Frosinonénál(másfél csillagos csapat,olasz 2. egyik leggyengébb csapata,rajtuk kívül még van egy másfél csillagos csapat) vagyok,az igazgatósági elvárások közt az szerepelt,h kerüljem el az utolsó 3 helyet,tényleg ,még 38-as szintû pléyám is van...a legjobb játékosok Ginestra,õ 65-ös szintû,de már 35 éves,valószínû,h nemsokára visszavonul

szóval most 1.helyen állok,2 meccs van még,az elõnyöm 5 pont,van pár vereségem,egy része azért,mert szimuláltam,meg az elején egyszer-kétszer ki is kaptam,természetesen world classban nyomom.
feljutok a serie a-ba,az már kemény dió lesz.ha azt is nyerem,akkor keresek egy másfél csillagosnál is gyengébb csapatot -.-
utána meg megcsinálok 2 zónát a próbák közt,megkapom a legend mode-ot,azt Corinthianshoz visszamegyek,és lezúzok mindenkit 😊

ReaL MaDRid x siempre

elszenvedtem idénybeli 2. vereségem a Hannoverrel 2-1 arányban vesztettem a 25. forduló környékén😄😞(
hunbasser
milyen gamepaded van?

ReaL MaDRid x siempre

Császtok! Tudna valaki segíteni? Van egy analógos gamepadom és nem tom használni a jobb oldali kart! Be kell valait állítani? vagy mit csináljak??? Elõre is THX!
hunbasser
nem tudom akkor,h mi lehet a probléma,ez lehet bug is.
bár az õ problémáját lehet,h megoldja,amit én írtam,csak kb 3x tette fel ezt a kérdést,és már azt hiszem,már az elsõre is válaszoltam,csak nem olvasott vissza,mindig csak a kérdéseit tette fel

ReaL MaDRid x siempre

Válaszoltál csak sajnos nemmegoldás amit írtál. Nekem si ez volt és azóta reinstall votl mindkettõnknél teljesen szûz jûtékkal is ez van, de amia legmeglepõbb hogy csak bizonyos csapatok nem mûködnek. Pl a nemzeti csapatokkal teljesen jól tudnunk játszani de a barátom ha a kedvenc Arsenaljávla lenne akkor megfagy. Érdekes minden esetre. Azért utolóag is még1x köszi hoyg próbáltáls egíteni.

hi vki multi fifa??😄 kijöttem a gyakorlatból rég multiztam már😄
hunbasser
vissza kellene talán olvasni,mert már válaszoltam erre a kérdésedre...

ReaL MaDRid x siempre

hali 1ismerõsõmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitõl lehet? PLS HELP
megnéztem amit írtatok de se roster se patc h se semmi nincs +újraraktanm és elkezdjük a meccset addig jó és 5-20mp múlva megszakad....lövésem sincs mi lehet de nayon rossz..
hunbasser
ha neten játszol,picit laggol,és máshogy kell irányítani a játékosokat,ezt a kicsi késést számoldd bele,helyezkedj jobban,és simán elveszed tõle.cseleket shiftel tudsz csinálni,shiftet nyomod és mellé az irányokat,de ütemre csináldd és idõben.sõt,én world classon a játékban szoktam simán shifttel elhúzni,csak jól kell idõzíteni,mert a játékos egy ideig hátrál,utána letámad,amikor látod,h már nem hátrál,na akkor nyomj egy shiftet meg irányt,és hirtelen irányt változtat,és így hosszan megtolja.
szögletnél d-vel add be,sokkal gyorsabb,mint A gomb,mert így belövi,nem beadja,lehet,h még a haverod is meglepõdni.na,ilyenkor tolakodj a nyilakkal és durr bele.vagy add a hosszú oldalra,és fejeldd vissza középre,vagy q+d,ezzel erõsen,laposan belövi,így is szereztem már sokszor szögletbõl gólt.
vagy legurítod,és azzal adod be

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szia Szanics!
banner alatt találod az sg bajnokság topik linkjét,a bajnokságot én szervezem,bár most kitalálták,h kupa jobb lenne,úgyh lehet,h az lesz.
már egyszer megvolt 20 ember,4.fordulóban lefulladt a bajnokság,mert volt pár nem megbízható ember.
ha gondolod,jelentkezz a bajnokságra,úgy érzem,benned meg lehet bízni.
sajnos a Roma már foglalt(totti10 elfoglalta),de várunk téged szívesen,kell még az ember,csak az a lényeg,h legyen szabadidõd

ReaL MaDRid x siempre

És ha a billentyûzetemmel van valami akkor mit tok csinálni? Azon kívül hogy vegyek másikat!
ForzaInter
Amúgy szerintem nyugodtan próbáld meg világklasszison nem nehéz én félprofiról egybõl világklasszisra mentem át és elsõ meccsemet 2-0-ra megnyertem na akkor elvoltam magamtól ájulva, profin egy meccset se nyomtam ott nem is tom milyen, a haverom mindig biztatott hogy mennyek át világklasszisra mert nem nehéz és igaza volt. (na ezt nem vagánykodásnak szántam amiket most mondtam)

Yo, Bitch!

Sziasztok!
Neten a haverommal jáccottam, aztá amikor eléálltam, és nála van a laszti, nyomom a D-t mint az õrült, de nem veszi el, átviszi rajtam. Biztos nem csitel, hogy lehet ilyen cseleket csinálni?
Ha szögletet rúgok, akkor lepasszoljam? Vagy beadjam? Ha beadom, akkor hogy adjam, hogy jo is legyen? Meg még mondhatnátok jo trükköket, ami nem nehéz. Fél profin jáccom
Kösz

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

zyndar
Üdv Szanics! 😊
Akarod tudni,mikor volt pontosan? 2005.augusztus....
Utána elõfizettem a WoW-ra 😛
Egyébként world class jobb és élvezetesebb is,mint a profi,igaz az ujjaim néha már nem tolerálják a kiképzést.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szanics
Csoki Zyndar, utoljára az FM topikban láttalak, nem ma volt. 😄
Én még csak professional szinten tolom a Romával, de sima ügy eddig, most próbálgatom majd a World Classt.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jugen
Sziasztok!
Próbálom frissíteni a játékot, de azt írja félúton, hogyvlmi file nincs meg...
Segítsen vlki!!!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

zyndar
Köszi a válaszokat,kipróbálom majd. Tegnap lezajlott a két eddigi legizgalmasabb meccsem,angol liga kupa mindkettõ. Én a Leeds-el tolom (2.vonal) és az átlag 70es kis csapatom 5-4 -re verte idegenben a Fulhamet,és szintén idegenben 2-1 -re a Cselszkit 😛
Jó ez csak world class,ti meg legendaryn nyertek BL-t Alsókáposztáshalommal,de azért nem olyan rossz 😛

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szanics
Hol találjuk meg egymást? Msn? icq?
Magyarul szeretnék játszani direkt IP-n, és gyülekezõhelyet keresek.

totti hogy értve gyülekeznek???
szanics
Hol gyülekeznek a magyar hamachisok a netes játékhoz?

debilke lol😄DDDDDDD melyik csapattal?😄
Debilke13
IXDé kössz!!!
én kerek 100 gólt lõttem magammal!!

Count Adyn
Talán a Q-val, Shift el meg lekezeli a felé tartó labdát ha jól tudom.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

és zydnar szerintem nem bírsz max a nyilakkal birod irányítani h elé helyezkedjen... én ezt szoktam és legtöbbször be is válik...
Debilke szerintem nincs év legjobb játékosa... 1 szezonba fernando toressel lõttem 45 gólt más nem lehetett volna az év játékosa csak õ... de még se kaptam smemit....
zyndar
Melyik gombbal tudok elõnyösebb helyzetbe kerülni (esetleg egy icipicit lökni 😛 ) amikor pl. magas labdára vár a csatárom meg a védõ? Mert d-vel néha megszerzem a labdát,de néha meg ellövi. Ugyanez lenne persze lapos passznál is,ami esetleg kicsit csínbe megy, nem tudod megszerezni.