FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Accrington vagy egy hasonló(1 csillagos csapatok). Én ott kezdtem és már 2008-ban vagyok a ligabajnokságban.<#beka2>#beka2>
Strambi 2. meccsén gólt lõtt,ugye õ az,akit úgy hoztam fel az ifibõl,és gólt lõtt a mindig melõzött van mourik.
hát ez így nagyon könnyû volt,még így másfél csillagos csapattal is,bár milannal inkább most így 2015-ben csak 70-es,80-as pléyák vannak,de mégis õk vezették a tabellát
1.helyen vagyok,gólkülönbséggel vezetek a roma elõtt,bár õk egyel többet játszottak,mint én
rá kell hajtanom a próbákra ezekszerint :\
ReaL MaDRid x siempre
egyébként kereste már vki a fifa leggyengébb csapatát? 😊
ReaL MaDRid x siempre
egy x-nek már nagyon is örülnék!
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mondjuk 42 meccs volt,de ez sztem kizárt dolog akkor is :\
ReaL MaDRid x siempre
mondjuk 42 meccs volt,de ez sztem kizárt dolog akkor is :\
ReaL MaDRid x siempre
és sztem nézz szét külföldi fifa siteokon,mint pl soccergaming.com,fifa4fans.de,fifaxot is nézd meg,van pár fifa rajongói oldal,holland fifás oldalakon nézz szét
ReaL MaDRid x siempre
most ez sztetek bug lenne? 😄
kimaradt a 2014-es év -.- nem is figyelgettem a dátumot,de sztem 2014 is volt.vagy a 2013-ban kezdõdött volna el az idény? :\
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
hát itt már komolyan kell játszani.elsõ meccsem az empoli ellen volt,vezettek 1-0-ra,aztán a 86.percben sikerült egyenlítenem(elõtte még lõttem egy kapufát,meg szinte csak én támadtam az egész második félidõben),aztán sikerült a véghajrában betalálnom újra.
ennyire még egyszer sem örültem egy gólnak 😄
aztán atalanta ellen most nyertem 2-0-ra,a 18.helyen állnak,és még így is-egy serie a-hoz képest gyenge csapatnak- alig sikerült áttörnöm a védelmet,itt már sokkal kreatívabbnak kell lennem.
ráadásul lesérült a méregfogam,a 65-ös szintû Ginestra,és most az 53-mas szintû Gven is,aki a 3. legjobb csatárom,igaz,h csak 4 csatárom van,de én 3 csatárral játszok,hát elég kevés a csatár szó mi szó,ezért most felhívtam az ifibõl egy 38-as csatárt.2300 € fizetést kért :S
és ez nálam sok,mert a legmagasabb fizetés is 3100,sõt,van olyan játékosom,akinek 830 € a fizetése,szóval ez nálunk soknak számít.
egy csomó játékosomnak megugrott a pontjai száma,vkinek 4-5-el is,és vissza akar vonulni 2 csatárom,tehát igazolni kellene minimum 2 csatárt.most néztem szét az átigazolási piacon(jelenleg nincs átig.szezon),de egy rakás szabadúszó van,bezzeg amikor majd jön a tél átig.szezon akkor majd meg egy sem lesz :\
jelenleg 4. vagyok a bajnokságban,de úgy,h már az elõttem lévõk 3 meccset játszottak,és ha gyõzök,feljövök a 2. helyre,sõt mi több,ha több mint 3 góllal nyerek,akkor megelõzöm az éllovas milant.
az igazgatósági elvárás természetesen az,h kerüljem el a kiesést,de ez már most úgy látszik,h meglesz,sõt az uefa kupás helyezésre török,de lehet,h a végén még megnyerem -.- bár kicsi rá az esély,a nagycsapatok ellen úgyis bukni fogok,tavaly már találkoztam az interrel olasz kupa elõdöntõben,ott az elsõ meccs 4-4 lett(0-4-rõl álltam fel),a visszavágón meg 4-3 lett az internek,ott is 4-0-ról jöttem fel,a végén még elhittem,h x-elhetek,és akkor következhet a 2x15 perc,de sajnos nem sikerült a csodát véghez vinnem.
most nem nagyon mennek a szerzõdéshosszabbítások,pedig némely játékosnak rettentõ magas a fizuja ilyen viszonylatokban(15 ezer a meccsenkénti szponzor)
fejlesztgetem a személyzetet,amikor csak tudok,hát mostanában a tárgyalóra gyúrok,h olcsón tudjak jó játékosokat venni,meg h kevesebb pénzért is elvállaljanak újabb 2-3 évet a játékosok
stadionigazgató érdekes módon 8-as szintû,azt hiszem 40 milla kellene a fejlesztésére <#zavart1>#zavart1>
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
vagy miért kéne a holland válogatott külön?
ha játszani akarsz velük,csak ezt felpakolod,és már nyomhatod is velük.
ha vmit a játékosokon akarsz szerkeszteni,akkor is ki tudod szedni belõle.
és olvasd el a leírást is
ReaL MaDRid x siempre
Más: miért nincs már 4-5-6 idény óta olyan ablakom, amiben van bizonyos 3 választási lehetõség. Jó kis hangulat fokozó volt, de már nagyon rég óta, egy sem jött elõ. Lehet hogy csak könnyü szinten van, és nehezebben már nincsen? :S Hiányzik! 😞
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Frosinonénál(másfél csillagos csapat,olasz 2. egyik leggyengébb csapata,rajtuk kívül még van egy másfél csillagos csapat) vagyok,az igazgatósági elvárások közt az szerepelt,h kerüljem el az utolsó 3 helyet,tényleg ,még 38-as szintû pléyám is van...a legjobb játékosok Ginestra,õ 65-ös szintû,de már 35 éves,valószínû,h nemsokára visszavonul
szóval most 1.helyen állok,2 meccs van még,az elõnyöm 5 pont,van pár vereségem,egy része azért,mert szimuláltam,meg az elején egyszer-kétszer ki is kaptam,természetesen world classban nyomom.
feljutok a serie a-ba,az már kemény dió lesz.ha azt is nyerem,akkor keresek egy másfél csillagosnál is gyengébb csapatot -.-
utána meg megcsinálok 2 zónát a próbák közt,megkapom a legend mode-ot,azt Corinthianshoz visszamegyek,és lezúzok mindenkit 😊
ReaL MaDRid x siempre
bár az õ problémáját lehet,h megoldja,amit én írtam,csak kb 3x tette fel ezt a kérdést,és már azt hiszem,már az elsõre is válaszoltam,csak nem olvasott vissza,mindig csak a kérdéseit tette fel
ReaL MaDRid x siempre
megnéztem amit írtatok de se roster se patc h se semmi nincs +újraraktanm és elkezdjük a meccset addig jó és 5-20mp múlva megszakad....lövésem sincs mi lehet de nayon rossz..
szögletnél d-vel add be,sokkal gyorsabb,mint A gomb,mert így belövi,nem beadja,lehet,h még a haverod is meglepõdni.na,ilyenkor tolakodj a nyilakkal és durr bele.vagy add a hosszú oldalra,és fejeldd vissza középre,vagy q+d,ezzel erõsen,laposan belövi,így is szereztem már sokszor szögletbõl gólt.
vagy legurítod,és azzal adod be
ReaL MaDRid x siempre
banner alatt találod az sg bajnokság topik linkjét,a bajnokságot én szervezem,bár most kitalálták,h kupa jobb lenne,úgyh lehet,h az lesz.
már egyszer megvolt 20 ember,4.fordulóban lefulladt a bajnokság,mert volt pár nem megbízható ember.
ha gondolod,jelentkezz a bajnokságra,úgy érzem,benned meg lehet bízni.
sajnos a Roma már foglalt(totti10 elfoglalta),de várunk téged szívesen,kell még az ember,csak az a lényeg,h legyen szabadidõd
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
Neten a haverommal jáccottam, aztá amikor eléálltam, és nála van a laszti, nyomom a D-t mint az õrült, de nem veszi el, átviszi rajtam. Biztos nem csitel, hogy lehet ilyen cseleket csinálni?
Ha szögletet rúgok, akkor lepasszoljam? Vagy beadjam? Ha beadom, akkor hogy adjam, hogy jo is legyen? Meg még mondhatnátok jo trükköket, ami nem nehéz. Fél profin jáccom
Kösz
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Akarod tudni,mikor volt pontosan? 2005.augusztus....
Utána elõfizettem a WoW-ra 😛
Egyébként world class jobb és élvezetesebb is,mint a profi,igaz az ujjaim néha már nem tolerálják a kiképzést.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én még csak professional szinten tolom a Romával, de sima ügy eddig, most próbálgatom majd a World Classt.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Próbálom frissíteni a játékot, de azt írja félúton, hogyvlmi file nincs meg...
Segítsen vlki!!!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Jó ez csak world class,ti meg legendaryn nyertek BL-t Alsókáposztáshalommal,de azért nem olyan rossz 😛
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Magyarul szeretnék játszani direkt IP-n, és gyülekezõhelyet keresek.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"