FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre varrjatok gombot! (Különben az eredmény 21-1 Macclesfield ellen)
#acm
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
mint látjátok,már az elsõ 24 percben megvolt a mesterhármas,onnantól már csak arra törekedtem,h csak vele lõjjek gólt 😊
pedig már a meccs elején is fáradt volt
ReaL MaDRid x siempre
és nem csak manager modeban lehet átigazolni,de mondom,h generált pléya...
ReaL MaDRid x siempre
milyen liga?
csak menedzserben lehet átigazolni?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Még soha nem olvastam ezt a fórumot és lenne egy kérdésem.A haverommal akarunk játszani direkt ip-n.de sehogy nem akar menni.Csak eredeti 07-el fog menni???
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Tuncaj Sanli olyan jóra sikerült, hogy csak úgy szórom vele a gólokat.
Kb. olyan jó mint HENRY
egyébként faq-ban le van írva,h kell csinálni belõle videót(meg utána gifet)
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
védeni nem tudsz kapussal,csak kijönni,az is több a semminél,kijövetelkor is irányíthatod õket,sokszor nem kaptam emiatt gólt,"jól jött ki a kapusom" -.-
ReaL MaDRid x siempre
★ 汤姆 李
keress rá a topikban,alul találod a keresõt,keress rá úgy,h cep,de úgy is rákereshetsz,h hungarian second league,mert h van benne magyar bajnokság is
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
bár mostmár rájöttem,h rosszul csináltam az egészet,elõbb a próbákat kellett volna megnézem,és ahhoz kellett volna igazítanom a vándorlásaimat,lehet,h már meglenne 3 zónám,így meg csak mindegyikben kész van 3-4 próba,azt mindben kell olyat csinálni,h "nyerd meg a portugál bajnokságot" meg ilyenek.annyi idõm már nincs,6 évem van,és elhatároztam,h inkább a buryt virágoztatom fel,utána meg visszamegyek volt klubjaimhoz
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
fél csillagos csapat 350 000 € van a kasszájukban 😄DD
volt még rajtuk kívül 2-3 fél csillagos csapat,de nekik volt a legkevesebb zsozsójuk,így nevezhetjük õket a fifa leggyengébb csapatának is akár
ReaL MaDRid x siempre
fvm féle patch(amit tegnap linkeltem) mellé oda is volt írva,h lehet,h elvesznek a manager mode-os mentések,szóval csak csínján vele.
amúgy a cep-el is ez a helyzet(ez az a patch,ami hozzárak egy csomó tornát,bajnokságot meg kupát a játékhoz,még magyar nb2-t is 😄)
ReaL MaDRid x siempre
de azért meséltem róluk
nos,a kapuralövés nálam olyan 15 lehetett,fõ a hatékonyság.csak akkor vállald el a lövést,ha úgy érzed,h abból gól lehet.ha kell,játszd ki õket a végtelenségig,16-os elõtt olyanokat lehet driblizni,össze lehet zavarni az ellenfelet még így világklasszis szinten is,jelenleg legend modera gyúrok,de mivel 9.szezonomban vagyok,most így felvirágoztatom a Frosinonet,ez lesz itt az utolsó évem,aztán egy harmadosztályú 1 csillagos csapatot feljuttatok a pl-be(ez 2 év,plusz még egy évet rászánok a csapat megszilárdítására,h ne essenek ki),aztán meg visszatérek volt csapataimhoz,mint pl az Everton vagy a Corinthians és a legvégén még a Realnal lesz mégegy szezonom,kíváncsi vagyok rá,h akkorra kik lesznek ott.már az elején eladtam Beckhamet meg Cassanot,Beckhamet azért,mert nem vált be,Cassanoért meg sokat kínált a Liverpool.szeretném majd az utolsó 3 évemet legend szinten eltölteni,mert h másfél csillagos csapattal(40-es,50-es pléyákkal!!) megverni a milant simán,meg vezetni a serie a-t,azért kicsit morbid...
fõleg h serie b-ben is az utolsó 3 hely elkerülése volt a cél.
ReaL MaDRid x siempre
amúgy nincs nekem annyi idõm,naponta lejátszok egy-két meccset,vmikor 3-4-5-öt is,ha annyira ráérek,de olyan is van,h nem is ülök géphez ergo nem is fifázom
ReaL MaDRid x siempre
inter-22
milan-3
és megnyerte a gép 3-2 re ez naon feltudja b**** az ideg dida mindent kivédett 😄