36657
-
#17435 Már egyszre belinkeltem a jó krekket a mai napon, nézzd vissza. azzal elindul simán. -
drogba85 #17434 ha vkinek megvan a fifa magyarul csak nem tudja hogy kell felrakni a kommentet netre az irjon -
#17433 Maga a játékmenet nekem is tetszik, sztem nem lett rossz. A PES-ről is megvan a véleményem, mivel az a kedvenc focis játékom, de az ugye 1 másik topic :) -
cucmalajmc #17432 azt isten szerelmére a magyar dolgokat tegye fel valaki. -
#17431 Ha a gameplay beállításoknál a kapust is worldclassra teszem, szinte lehetetlen beverni neki a 16-on kivűlről.
Vagy csak nekem nem megy? -
#17430 Hát én a PeS-t nem néztem, de ebben is levettem a sebeségget slowra.
Nekem a normal gyorsnak tűnik. -
micimackoo #17429 Sziasztok!
játszanék a fifa08-cal, de az indításkor azt írja ki a program, hogy:
"nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre (7000)"
tud valaki segíteni?
előre is köszi -
#17428 Gamepadon 2-es gombbal hívsz második védőt, ami a sima passz gomb. -
Dexantreal #17427 Ok. -
#17426 én megrögzött Fifásként már 97óta:) aszondom h a demó után kellemes csalódás a PC-s verzió... jobb lett mint a 07 kijavítottak pár számomra idegesítő hibát, ami miatt állandóan szentcségeltem de még így sem tökéletes, egyedül a kaput nem érzem még annyira..AI védekezése sokat javult már nem lehet keresztülrohanni a kpályán nehezebb vkp-k mögé bejátszani a labdát, kapusra váltás érdekelne mert a tuturial video alapján még nem sikerült rájönnöm:)... grafika is jobb lett de én még kibírom a next gen grafig, PESt is kipróbáltam 2008as grafja télleg szép de én nem érzékeltem azt az óriási nagy különbséget a játékmenetben:) hanem csak azt h irreális sebességel futottak a játékosok, nekem így első benyomásra tetszik a 08 de lesz bőven időm kitapasztalni, mindenkinek jó játékot:) -
#17425 Még nincs magyar? -
#17424 az tény hogy sok új dolog nincs benne,viszont ez a Be a Pro mod nekem kajak teccik :D kicsit uncsi mikor ők támadnak,de h én helyezkedhetek stb nekem nagyon bejön bár lehet hamar megunom -
drogba85 #17423 Akinek magyar a fifa 08 az irjon.Koszi -
#17422 lassíts már le kicsit...jött egy komment, értetlenkedve a grafikára, megjegyeztem, hogy az idei PES is ki tud jönni next-gen graffal.
ezen ne ba**d fel magad, ember...nyomd, ha tetszik ujjzsibbadásig, az sem nekem fáj.
nem játsszom vele, nem istenítem sem ezt, sem azt, és a pénzével is mindenki azt tesz, amit akar. nekem a "rókabőr-hozzáállás" nem tetszik az EA-tól, de amíg fogy a portéka, addig úgyis kihasználják a népeket... -
#17421 Jah légyszike!
Ebben benne van a felirat is? -
drogba85 #17420 Ezeket nyomja fel az akinek magyar a fifa 08
dat_hun.big
hun.db
hun_mem.loc
audio.big
-
#17419 Nem az a baj,hogy ilyen a grafika.Hanem hogy uezt kaptuk tavaly is...
Semmi változtatás.Azért eddig ha minimális volt is,legalább lehetett látni hogy változtattak vmit.Ez olyan mintha direkt szítanák a népet,hogy mindenki szidja ezerrel a játékot.Eddig is jobb volt mindig a konzolos verziók grafja,de nem ennyivel
Eddig csak fifakkal játszottam,a pes 6-ot próbáltam de nem jött be.
Viszont az új tényleg olyan lett mint amit ígértek,ellentétben a fifa-val.Itt most csak a pc-s verzióra értem.
Idén szerintem nagy hibát követtek el,hogy ezzel a grafikus motorral adták ki pc-re.Bár mind1 nekik,ahogy nézegettem a netes interjúkat,mikor megkérdezték őket hogy hát akkor most a pc-s verzióban mit kapunk,miért nem next gent,gyakorlatilag egy vállrándítás meg vmit odaböffentettek,hogy hát nem lehetett ezért meg azért megvalósítani.
Talán jövőre,akkor viszont mindenképp kell nekik frissíteni,ha megakarják tartani a pc-s tábort.
Bár szerintem konzolon nagyot fog ütni és nem fognak bánkódni a pc-sek miatt.
Gyakorlatilag ez a fifa a pár új mód,meg a kommentár miatt lesz élvezhető.
Én sajnálom hogy ez lett belőle idén,amíg nincs meg a boxom,addig elleszek velük pc-n.
Utána meg fifa egyértelműen:) -
drogba85 #17418 toltse mar fel vegre vki a magyar kommentet, csak mondjatok hogy van kozbe pedig nem teszi fel senki, hat igy segitik a fifasok egymast? -
#17417 van még pár ilyen -
drogba85 #17416 a fiorentinaba mutu helyett Murgu nev van,ugyhogy edit player -
#17415 nincs,de most már hanyagoljuk már a warezt kérem...köszönöm. -
#17414 Nem hiszem el mindenki PES , PES .... ha ennyire odavagytok érte mennyetek a PES topikba és istenítsétek ott! Ha nem tetszik nem kell vele játszani , pénzt adni érte , mindenki saját pénzén azt vesz amit akar.
OFF
Ez kb olyan mint a jó öreg 2003-as F1C és most az rFactor. Aki szereti az F1 et az F1C vel játszik.
ON
Majd meglátjuk h mennyit dob a hangulaton a kommentár. -
#17413 Jaja:D
Meg osztálytársammal hamán:D -
sibireski5 #17412 csá!
ez FIFA topik -
Dexantreal #17409 Nemtom, de gondolom itt is csak addig nyomod, míg konzolra ki nem jön.
Mint a Maddennél.
Nem? -
#17408 Az FLT-s verzióba van magyar felirat,menü...? -
#17407 elképzelhető. 2007-et írunk, 1éve a piacon a dx10-es kártyák, és bizonyítja pl. a PES idei része, hogy megvalósítható mindez pc-n is.
tehát annak KÉNE lenni. egy fillért nem adnék ki rá, sőt, a werzió sem érdekel(ez persze egyéni vélemény). -
#17406 Mert annak kéne lennie???
-
cucmalajmc #17405 most sem értem. nem Next-gen a grafika ha arra gondolsz. -
#17404 Igen konzolos vok de mégis a pc-s kaki grafos fifával jáccok:D
Amúgy pc-n nem lehet olyanra állítani a be a pro kamerát mint a konzolon?
-
#17403 hát gyerekek ez a f2008 ugyanolyan gyengus lett mint az 2007.. -
#17402 Ugy értem van benne nem kockás grafika és ha igen mit kell álítani????? -
cucmalajmc #17401 "Én meg a grafikára nem jövök rá most van benne normális vagy nincs????"
előbb tegyél fel normális kérdést -.-
-
#17400 Miután beállítottál mindent, akkor el kell mentened a profilodba. -
#17399 Válaszól valaki vagy ne írjak többet!!!!!!! -
#17398 Sajnos ez a Be a Pro egy nagy xar az egész. nincs a csapattársainknak önnálló Ai-juk, közbe lehet avatkozni:(((
Pedig azt hittem, hogy ha pl. kiválasztok egy csatárt, akkor megjátszattnak, de semmi... úgyanúgy közbe, ha látom nem akar passzolni, akkor csak nyomok egy A v. D-t h ívelje át nekem és megteszi.
Szal ez is egy nagy xar, olyan pont mint az NBA live-ba, mikor egy centerre állítom a controllt, és ott is közbe avtkozhatok... szal jobb, ha managerrnél maradtok. majf ha kikáóztam akkor talán lefutok rendesen a be a pro szezont kedvenc játékosommal. -
Djemba #17397 csak FIFÁNAK KÉNE OYLANNAK LENNIE MINT A PES -
#17396 ezt teis megtehetnéd, kötözködésen és hülyeségek írásán kívül mást nem nagyon láttunk tőled -
#17395 Fejlődik az, csak keveset.. nagyon keveset. -
#17394 Én meg a grafikára nem jövök rá most van benne normális vagy nincs????