FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alonso82
A klasszikus 11-bõl nem lehet játékost venni???

alonso82
De sajnos Joe Cole csak 6-ot lõtt<#szomoru1>

alonso82
Gratula! David Villa-val Accrington-ban 3 db mesterhármas vagy más néven mester 9-es <#beka2>
Erre varrjatok gombot! (Különben az eredmény 21-1 Macclesfield ellen)

hunbasser
azigen 😄 milyen szinten?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Marseille-es gyerek,fm-ben nálam jól tolta 😄

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
még anno a fifa 06ban nyomtam egy mester 8ast David Villa-val😊..07es legszebb emlék amikor olasz válogatottal 10-0ra nyertem Argentina ellen mezõnyjátékosaim mindegyike eredményes volt!😊...

#acm

jugen
Nekem egy Nasri nevû emberke jött be nagyon. Nem igazán halottam még róla eddig. 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

hunbasser
csinálhatna az ea egy olyan verziót is fifából,ahol csak olyan próbák vannak,h "nyerj 3-0-ra amatõr szinten" és akkor szobatársad sem lenne ennyire idegbeteg 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
igen, szobatársam is azt probálta. Közben én elmentem vizsgázni. Mire visszajöttem õ már nem volt itt, de a billentyüzetének a darabjai igen. Majd megkérdezem mi történt, de szerintem van egy tippe mindenkinek 😄D (megjegyzem, ez nem az elsõ bill ami elhalálozott nála a játék során. Már egy egész tömegsírunk van ott lent az udvaron)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
még nem,lassan lehet,h nem is a manager modeot nyomom tovább,hanem a próbákat csinálom majd 😄DDDDdd

ReaL MaDRid x siempre

Saitek impact gamepadról elmondanátok a tapasztalaitokat? ha van
DjCooll
Gratula:A:Aés mien szinten nyomod legend?:A

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ForzaInter
<#worship>

Yo, Bitch!

hunbasser
Gazzi mesterötös 😊
mint látjátok,már az elsõ 24 percben megvolt a mesterhármas,onnantól már csak arra törekedtem,h csak vele lõjjek gólt 😊
pedig már a meccs elején is fáradt volt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
livorno az serie a 😊
és nem csak manager modeban lehet átigazolni,de mondom,h generált pléya...

ReaL MaDRid x siempre

watto
ház nekem egy játékosnak sincs 95fölött...
milyen liga?
csak menedzserben lehet átigazolni?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Szia kössz a választ.egy olyannal szívunk mindíg azt írja ki hogy csatlakozési hiba vagy valami ilyesmit.Hamachin is próbáltuk.megcsinálom a játékot látjuk is egy mást de amikor csatlakozni próbálunk nem csatlakozik össze.idõtullépés
Szia kössz a választ.egy olyannal szívunk mindíg azt írja ki hogy csatlakozési hiba vagy valami ilyesmit.Hamachin is próbáltuk.megcsinálom a játékot látjuk is egy mást de amikor csatlakozni próbálunk nem csatlakozik össze.idõtullépés
hunbasser
most a Livornonál van,a nevét ne kérdezd,azt hiszem generált játékos,már 2015-ben vagyok.keress rá átigazolási piacon,állítsd be a bajnokságot meg a státuszt és a posztot is bármilyenre,tulajdonságot pedig 95 és 100 közé,és kidobja a fifa legjobb játékosait,akiknek a pontjai száma 95 felett van,vagy 95

ReaL MaDRid x siempre

watto
Aszta...
Hol található ez az adu???

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

hunbasser
direct ip-n illetve hálózaton keresztül így is tudtok játszani.esetleg ha nem menne,faq-ban le van írva,h kell így játszani,faq-ot a banner jobb felsõ sarkában találod

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok
Még soha nem olvastam ezt a fórumot és lenne egy kérdésem.A haverommal akarunk játszani direkt ip-n.de sehogy nem akar menni.Csak eredeti 07-el fog menni???
amugy vágom hogy a frapsal hogy gondoljátok az a legjobb ez eszembe se jutott lol köxke 😛 má toom hogy fogom sináni...

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Sziasztok! Nekem egy olyan gondom van, hogy nem indul a Creation Master 07, és a következõ hibaüzenetet kapom: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Kapott valaki hasonló üzenetet? A FIFA07 mappába kell telepíteni? Én külön mappába tettem, ez a gond? Elõre is köszi a segítséget!
hunbasser
nem kell elrejteni,elvégre simán belefér,utána meg úgyis levágod a felesleges részeket,de az a s d w küzöl lesz vmelyik,vagy pedig q e y c közül.amúgy enter a sima lejátszás azt hiszem

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
nálam azzal amivel lövök.. de nincs olyan sok lehetõség, probálkoz. 30 másodperc alatt rájöhetsz te is

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

jah addik ok fiuk frapsot én is ismerem de meik gombal indthatom el lassitva a visszajátszást ha a menüt elrejtem??? nemrétetek? :S

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Egy dolgot nagyon nem értek. Azt, hogy a török ligában a Fenerbache SK-ban
Tuncaj Sanli olyan jóra sikerült, hogy csak úgy szórom vele a gólokat.
Kb. olyan jó mint HENRY
A Van Der Sar sem tud semmit. Mint ha a Lehmann másolata lenne, pont ugyan olyan banga. A buffon meg seggre esett és begurult a labda a kapuba. Szerintem ez a játék gyenge idegzetûeknek nem való. Néha olyan ideges vagyok, hogy majd le ütöm a monitort a helyérõl. Szerencse, hogy CRT monitorom van, mert az LCD már összetört volna.
Golyo69
Fraps-al lehet jó videót csinálni....
FAQ ban levanírva egyébként sztem 😄

GGMU

hunbasser
ezt nem értem 😄

egyébként faq-ban le van írva,h kell csinálni belõle videót(meg utána gifet)

ReaL MaDRid x siempre

hellosztok!hogy lehhet videot csinálni? mert nem tom megnyitni semmivel + szar a visszajátszás progija mert pl: csak gyorsitott gombbal lehet nézni ha leveszed a menürendszert lassitva nem nameg normal gyorsaságban sem tök ...valami ötlet?

vmvr
nem tudom kinek szurkolsz, de szeretnél olyan kapust, mint Lehmann!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
vegyél másik kapust vagy játszasd a 2.számú kapust.
védeni nem tudsz kapussal,csak kijönni,az is több a semminél,kijövetelkor is irányíthatod õket,sokszor nem kaptam emiatt gólt,"jól jött ki a kapusom" -.-

ReaL MaDRid x siempre

Mondjuk ezen nem csodálkozom😊)Lehmann-on😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem tudja valaki, hogy hogyan kell védeni a kapussal? Nekem a Lehmann-ból elegem van. Ahányszor rálövik a kapura, annyiszor gól.
Ki8 tud hozzá 1 jó kis kegészítõt??
hunbasser
már belinkeltem,de lehet h már kérdezted tõlem egyszer,akkor is azt mondtam,h belinkeltem már,hát most így megint keresni...
keress rá a topikban,alul találod a keresõt,keress rá úgy,h cep,de úgy is rákereshetsz,h hungarian second league,mert h van benne magyar bajnokság is

ReaL MaDRid x siempre

littleNorbi
Melyi patch ez a cep? Betudnád linkelni?

ForzaInter
Én a 4 szezonomban vagyok az Interrel és azt tervezem hogy még eltöltök vagy 3 évet még az internél és utána alacsonnyabb osztályú csapatoknál próbálkozok utána meg visszamegyek az Interhez, csak az a baj hogy keveset játszok mostanában a Fifával inkább neten nyomom és így nincs idõ a meneddzser módra,ezért tartok még csak 4 szezonomban.

Yo, Bitch!

hunbasser
egy manager mód 15 évig tart,közben meg évente váltogathatod a klubodat,ha akarod,de érdemes egy csapatnál eltölteni legalább 2-3 idényt
bár mostmár rájöttem,h rosszul csináltam az egészet,elõbb a próbákat kellett volna megnézem,és ahhoz kellett volna igazítanom a vándorlásaimat,lehet,h már meglenne 3 zónám,így meg csak mindegyikben kész van 3-4 próba,azt mindben kell olyat csinálni,h "nyerd meg a portugál bajnokságot" meg ilyenek.annyi idõm már nincs,6 évem van,és elhatároztam,h inkább a buryt virágoztatom fel,utána meg visszamegyek volt klubjaimhoz

ReaL MaDRid x siempre

nketek amúgy magyarul van meg?😄
ForzaInter
Hát azért 2 évig nemt tart egy bajnokság sem hiába van olyan sok meccs biztos hogy vmi bug, mondjuk én még nem találkoztam ilyennel.

Yo, Bitch!

hány idényt lehet végigvinni ?

hunbasser
az angol Bury csapatában fogok managereskedni ha kivégeztem ezt az évet.
fél csillagos csapat 350 000 € van a kasszájukban 😄DD
volt még rajtuk kívül 2-3 fél csillagos csapat,de nekik volt a legkevesebb zsozsójuk,így nevezhetjük õket a fifa leggyengébb csapatának is akár

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor nézz szét holland fifa siteokon,ott biztos megcsinálták csak külön a holland válogatottat,de semmi garancia nincs rá,h az is elbassza a manager módos mentésed.
fvm féle patch(amit tegnap linkeltem) mellé oda is volt írva,h lehet,h elvesznek a manager mode-os mentések,szóval csak csínján vele.
amúgy a cep-el is ez a helyzet(ez az a patch,ami hozzárak egy csomó tornát,bajnokságot meg kupát a játékhoz,még magyar nb2-t is 😄)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,én filóztam rajta,h a statisztikát tegyem-e be,vagy a meccs jegyzõkönyvét,azért raktam a jegyzõkönyvet,h megmutassam a gólszerzõket,bár úgysem nagyon ismeritek õket -.-
de azért meséltem róluk

nos,a kapuralövés nálam olyan 15 lehetett,fõ a hatékonyság.csak akkor vállald el a lövést,ha úgy érzed,h abból gól lehet.ha kell,játszd ki õket a végtelenségig,16-os elõtt olyanokat lehet driblizni,össze lehet zavarni az ellenfelet még így világklasszis szinten is,jelenleg legend modera gyúrok,de mivel 9.szezonomban vagyok,most így felvirágoztatom a Frosinonet,ez lesz itt az utolsó évem,aztán egy harmadosztályú 1 csillagos csapatot feljuttatok a pl-be(ez 2 év,plusz még egy évet rászánok a csapat megszilárdítására,h ne essenek ki),aztán meg visszatérek volt csapataimhoz,mint pl az Everton vagy a Corinthians és a legvégén még a Realnal lesz mégegy szezonom,kíváncsi vagyok rá,h akkorra kik lesznek ott.már az elején eladtam Beckhamet meg Cassanot,Beckhamet azért,mert nem vált be,Cassanoért meg sokat kínált a Liverpool.szeretném majd az utolsó 3 évemet legend szinten eltölteni,mert h másfél csillagos csapattal(40-es,50-es pléyákkal!!) megverni a milant simán,meg vezetni a serie a-t,azért kicsit morbid...
fõleg h serie b-ben is az utolsó 3 hely elkerülése volt a cél.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
már majdnem 3 és fél hónapja nyomom 😄
amúgy nincs nekem annyi idõm,naponta lejátszok egy-két meccset,vmikor 3-4-5-öt is,ha annyira ráérek,de olyan is van,h nem is ülök géphez ergo nem is fifázom

ReaL MaDRid x siempre

ezt utálom a game-ba: jáccok milan inter rangadó én vagyok az interrel, kapuralövések száma ami eltalálta a kaput:
inter-22
milan-3
és megnyerte a gép 3-2 re ez naon feltudja b**** az ideg dida mindent kivédett 😄

littleNorbi
Azért kell külön, mert a többi csapat össze sz*rja a menedzseres profilomat !