36657
-
Spike31 #17478 Na én már szerencsésen rátaláltam hogy honnan lehet leszedni a magyar fifát ingyen,de csak egyben,akit érdekel írjon és küldöm a linket! :) -
#17477 nem csak eme topikban -
#17476 Micsoda forradalmi újítások!
Fejbe rúgtam a saját játékosomat egy kapuratartó bombával és másodpercekig fogta utána a fejét. :) -
#17475 :OO a crack az wareznek minősül itt, eme topikban? -
#17474 Akkor már csak fel kell pattanni egy ingyenes Tesco-járatra, aztán helló.
Mellesleg tévedni legalább emberi dolog... -
Dexantreal #17473 Jó... akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
Csak hát ilyenkor megy a kavar ugye.
Sry. -
#17472 tényleg nagyon hálásak lennénk,ha feltöltenéd :) -
#17471 Prince,Blackman:mit mondtam a warez-el kapcsolatban?látom egyeseknek igencsak kicsi a felfogóképessége... -
#17470 hát igen még talán be is fizetnék sms webre ha felraknák a kommentárt külön,de tuti nemtöltöm le megint az egészet akkor inkább legyen angol :D ja és akinek megvan csak lustva felrakni 300 megát legalább a nyelvi fáljt rakja fel léccike :$ez nem kunyizás csak kérés... :D -
#17469 Ja wazze... elég lenne csak az audio + felirat.
Meg különben is lehet, h qrva sok zsét vesznek le a telcsinkről az efféle honlapok... -
#17468 szerintem azért kicsit pofátlanság,hogy itt kunyiztok a magyar kommentátor miatt...ez nem elvárás,de ha valaki felteszi,annak majd örülünk,de ne követelőzzünk már,kérem...nem óvoda ez. -
drogba85 #17467 oke de minek az egesz game amikor mar mindenkinek megvan.Eleg lenne a 4 file ami a kommentart tartalmazza, s az csak 300mega -
Spike31 #17466 Thx blackman, akkor gondolom hamarosan leszedi vlki és utána már nem kell fizetgetni :) -
#17464 Meg aki fel töltené az be kerülne a linkje a faqba, meg pl. created by: xy mellé zsugorítva, h éppen ki töltötte föl... szal történelmet írna az a vki aki feltöltené a magyar hangokat:DD -
Jay15 #17463 Nem mentegetőzök,csak mondtam nektek,hogy ha péntekig nem lenne meg akkor átküldöm vagy feltöltöm !De énsem tudok játszani vele bazzeg mert egy tál szarok a gépek:@ Csak nézem a tokját és cső!:) -
Spike31 #17462 dalackraul ha megtennéd,h feltöltöd valahova,akkor szerintem meglenne az az 1000 köszi :) -
Dexantreal #17461 Ne is szólj többet sztem.
ha meg van játsz vele, de ne mentegetőzz, meg ilyesmi, rendben?
Én speciel leszarom az egészet, megvárom türelmesen a magyart, míg felkerül vhova. -
Spike31 #17459 Tévedés amit mondasz, mert a magyar verzió már a Tescoban kapható mától! Az igaz,h máshol 28. lesz a megjeleés napja,de ahogy előbb említettem már kint van a magyar verzió is! -
cucmalajmc #17458 köszönnénk szépen! -
Jay15 #17457 Császtok!Megvan eredetibe csak nemtudom feltölteni mert a kolinkba kurva szar gépek vannak és kb. 5kbit/s-el megy felfelé!!Pedig feltölteném nektek!!Ha péntek délutánig nem lesznek meg a magyar fájlok akkor feltöltöm nektek otthonról!! -
#17456 Már most kösz!:D:D -
#17454 Ja meg azt is h nem tudja feltölteni mert koliba van és szar a net! -
ricsa008 #17453 A tesco-ba már ma lehetett kapni az tesco-s ójság szerint -
dalackraul #17452 de ha feltöltöm 1000 hála mindenkitől:D -
dalackraul #17451 jajj nekem magyar a fifám [email protected] msn -
cucmalajmc #17450 ez így volt. bár ha én is megvenném lehet, hogy csakazértse nem tölteném fel. -
#17449 Pedig valakinek meg van eredetibe... itt a esgések közül... ő leírta, h megvette -
#17448 úgy tudom, a magyar verzió 28.-tól lesz elérhető, gondolom tört is ezek után jön belőle.
persze ez sem tuti... -
sibireski5 #17447 Mit sír a fejed?
Lehet, hogy az van, amit Balyy írt, hogy a fórumozók között nincs meg senkinek!
De, ha neked ennyire fáj a szíved, hogy nem magyar, akkor várd meg míg felteszik magyarul a játékot, vagy sétálj be a TESCO-ba és vedd meg eredetibe, ennyire egyszerű, ha meg egyiket se akarod, akkor várj türelmesen! -
Dexantreal #17446 Nincs még magyar Fifa, majd lesz, türelem! -
#17445 Lehetséges h nincs meg senkinek!
Legalább is a fórumozók közül!
Mindenki a warezra vár szóval ne várd h feltöltsék!
Egyébként anélkül is lehet játszani! -
drogba85 #17444 komolyan nem hiszem el hogy nincs egy ember aki 300mega kommentet feltoltene vegre -
#17443 Na vki töltse má fel... örök hálánk jeléül
pls...
mondjuk ez lesz vagy 1 cd-nyi adat nem? ha vki feltöltené. -
drogba85 #17442 ezt a 4filet tegye vki fel akinek magyar -
drogba85 #17441 FIFA08/data/audio
ebben dat_hun.big
audio.big
FIFA08/data/cmn/fe
ebben hun.db
FIFA08/data/memcard
hun_memc.loc -
#17440 Ilyet hol tudok álítani????
-
#17439 tényleg nemlett gémpléj rossz, és nem könnyű word classon vágok 10-et már megszűnt, első meccsem stutgart ellen 2-0-ás vereség word classon:|||
bár emberváltáshoz hozzákell szokni még... -
#17438 És ezek melyik mappában érhetők el?? -
BIZ0906 #17437 Ez egy tré game. -
buko20 #17436 helo valakinek van még olyan gondja h hiába állitok a vonalsimitáson a grafika nem változik,hiába van 16x meg 8x akkor is olyan mintha be se lenne kapcsolva.igy meg nagyon csunya