FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
hát igen, ha talán megmutatnád a kép felsõ részét is, akkor megmondhatnám hgoy találkozhattunk e ilyennel. Mert menedzser módban nem egykönnyen, de azon kivül, csak perc kérdése az egész 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gamehunter01
aha.én csak a címerbõl gondoltam mert ugy láttam h lengyeleknél van ilyen cimer de mindegy.az a lényeg,h van cash neki😄

hunbasser
sztem meg lengyel csapathoz ilyen pléyákat nem tud igazolni,egyszerûen nem tud összegyûjteni annyi casht

ReaL MaDRid x siempre

gamehunter01
aha nekem is van ugy h a 82-es játékos 87-es egy poszton,de megnéztem h változtak-e a képességei,ugy láttam hogy nem ez vagy a játékba csináltak ilyet vagy kitudja
sztem ez vmilyen lengyel csapat lehet

hunbasser

egyébként ilyen sztem akkor van,ha 99-es a játékosod,és áthelyezed egy másik neki nem illõ posztra(mint pl most is),és van olyan,h mondjuk 75/73 h egy élethûbb példával álljunk elõ.
egyébként ez milyen csapat?sanda gyanúm h kreált csapat,a címer nem nagyon ismerõs(legalábbis arról amit az aljából látok)

ReaL MaDRid x siempre

nem, de örûlj neki 😄

gamehunter01
mondjuk én még nem de az a jó h sok játékost fel lehet vinni 100-ra vagy 90 felé csak gondolom h kellett egy kis pénz is az átigazolásokhoz,nem?egyébként jó a csapatod<#eljen>

Gyovai
császtok ilyet láttatok már?

hunbasser
alaplapot cseréld ki,sztem nem vészes a konfigod.ha meg fejlesztened kéne,akkor meg mindent vegyél.

akkor az én kérdésem:eredeti a fifád?

ReaL MaDRid x siempre

Kérdésem lenne hozzátok!!!
Nos fifa07 el onlineon hogyan tudok játszani
illetve Szg konfiguráció adataim:
Asrock alaplap,512 MB DDR ram,Mercury TV Card,Nvidia GeForce FX 6600 256MB videocard.Maxtor 80 GB HDD----mi a véleményetek a géprõl.Min kéne javítani hogy jobb legyen?Köszönöm a válaszokat annak aki ir.

Doki17
Hátja ez is egy megoldás csak hár általába szélrõl szoktam felfutni és olyan szögbõl nincs sok értelme ellõni.

Robinho14
Rúgd el amikor megfog a védõ!és akkor nem kell idegeskedni azért mert nem adja a tizeneggyest!

hunbasser
patchre gyanakszom,azok csinálnak ilyet.írd le,h milyen patchek vannak feltéve,meg mezek is okozhatják.ha mez vagy egyéb kelléket beraktál,akkor file masterrel generáld újra azokat a fileokat,amelyekbe belenyúl(ezeket általában leírja,de lehet,h az is megoldaná a problémád,ha csak a fifa.bat-ot generálnád újra)
ha nem patch miatt van,akkor mentésekrõl csinálj másolatot,fifát távolítsd el,majd telepítsd fel újra mentéseket pedig visszamásolod

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok! Miért van az hogy szinte minden indítás után behozom a mentést betölti a meccset és lefagy vagy valami hasonló. Stadionkép szurkolóhang de ezenkívûl semmi. Radeonom van de ami a Faq-ba van az nálam úgy van beállítva.
Restartolok windows gombbal kilépek elötte aztán restart után mindig jó.
Ötlet?
gamehunter01
igen ez igy van.ezt már én is tapasztaltam többször is,de nekem volt olyan is h egy meccsen kétszer is megadta a bíró a 11-est.érdekes...

hunbasser
ugyan ez van a valóságban is.ha 40 m-re a kaputól dobod el magad,azt könnyebben megeszi a bíró,ha 16-oson belül vagy,akkor meg simán hiheti azt is,h csak színészkedtél.

ReaL MaDRid x siempre

Doki17
De ezzel az az egy gond van hogy csak a 16-oson belül nem ad elönyszabályt(vagyis már ott 11-est kéne), de ha kivül vagyok akkor simán jár a szabad.

hunbasser
nyomdd meg 2x az e betût,azaz a sprintet,általában bejön.
egyébként ez sztem nem bug,ilyenkor a "gép" azt hiszi,h azt várod,h lerántsanak,pedig sokszor nem ez a helyzet

ReaL MaDRid x siempre

Doki17
Helló!

Az ellen nincs vmi megoldás hogyha lerántanak 16-oson belül meg is kapjam a 11-est, mert a gép csomoszor leránt a 16-os vonalon belül és semmit nem kapok még csak elönyszabályt sem. Ez egy idõ után nagyon idegesitõ tudd lenni amikor már a 10. helyzetet akadályozza meg igy a gép.

atenza
Aham én is így hallottam azér kérdeztem..köcc

hunbasser
elvileg úgy hirdették meg,h 8-an játszhatunk egyszerre multiban,hát ez tudtommal nem valósítható meg -.-
max one on one

ReaL MaDRid x siempre

atenza
Mondjuk 2-2en egy csapatban...sajnálom ha nincs fantáziád..

22-en mindenki 1 embert irányít _DSD_as_DASDAS_DASD

hunbasser
h képzelted el? 😄

ReaL MaDRid x siempre

atenza
Lehet egyszerre többen tolni 2nél hálózatba v. online v. vhogy?

KeKKSZike
Köszönöm!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hunbasser
vegyétek le mindketten a felbontást 640x480-ra,részletességet alacsonyra,ne menjen háttérben semmi nettel érintkezõ progi(pl vírusírtó sem jó,mert milyen már az,ha pont játék közben kezdi el letölteni a frissítéseket 😄)
hát,nagyjából ennyi,még a faq-ban találsz 1 zipet,3 fájl van becsomagolva,azt másold be oda,ahová leírtam a faqban,még az is csökkentheti a lag mértékét.

ReaL MaDRid x siempre

KeKKSZike
Hali Srácok!

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módszerrel lehet jó, szaggatásmentes Online játékot játszani?? Van valami? Vagy úgy akadozva lehet csak?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hunbasser
nem figyeltem,de tudom,h olyan 😊
visszajátszásoknál lehet legjobban látni

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Mikor nyomtuk a meccset akkor is olyan volt, láttad?

Yo, Bitch!

hunbasser
én voltam egy ideig a Corinthianssal manager modeban(fifában még ott van Tevez),és hát minden visszajátszásnál elég vicces volt amikor megláttam a fejébõl kiálló fekete "kardot"

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Tevez nél van egy nagy bug még meg asszem Ovomeyálánál, azt láttad? Jó a logod!

Yo, Bitch!

DjCooll
hát épp ezért kellene kijavítaniuk a hibájukat nem de?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ricsa1
megynyertem az Juventusal az Olasz bajnokságot

vkinek van kedve tolni pár meccset? ha igen akkor msn: [email protected]
alonso82
Ez semmi a '98-hoz képest, erõs lövésnél átment a kapuson a labda

gamehunter01
eddig mindegyik fifában volt bug és ez sztem igy fog folytatódni...egyre nevetségesebbek lesznek

DjCooll
a többi áll és néz!de azért ezekt jó lenne kijavítani mert nekem volt már hasonlóamibõl góltkaptam!Avédõlevete mellel neki ugrot a csatár és átment rajta..

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

gamehunter01
a newcastle ellen world classon az ellenség nem kegyelmez.
itt egy példa:

szerencsére gól lett a csukafejes,de emlékezetes is<#wink>

DaemoonHunter
Látom, kössz!

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

DaemoonHunter
Valaki tud már vmit errõl?: UEFA Champions League 2006-2007
Csak ezt találtam eddig: kép

peeter22
2013-14 es évben járva.Nem vagyok nagy spíler csak profin játszom. Walcott(99) Adebayor(90) éves góltermése összesen 60 körül ez azért van mert erõs rotációs rendszerben játszatok és nem játszanak minden meccsen. Mögöttük a nagy durrogtató meg Fabergas(95), õ csak 15-20 gólig jut, de azok nem kicsit fõleg szabadból lõ szépeket.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Kmarha
Rooney és Rossi, a két csodacsatár. Egyikük rálövi, ha véletlenül nem megy pe akkor visszapattan, és a másik már pont a megfelelõ helyen áll hogy értékesítse a gólt. Legyözhetetlenek.

Egykoron még Smith is jó volt, de már 2 évad óta visszavonult. (közbe még jött pár új felfedezett, pl Stead meg Ameida, de õk inkább csak hátulról robbantak be nagy-nagynéha)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
az nem fog sikerülni.szerezz egy telepítõt,és telepítsd fel normálisan a játékot

ReaL MaDRid x siempre

Mattboy
Off
No lássuk mit tud Wayne Rooney...
Nekem õ az abszolút sztár a csapatban!
Bár Smith és Solskjaer is jól nyomja....
Azt gondolom remekül sikeredett a 07-es játék!
Egyszerûen pöpec!<#nevetes1>
Off end

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

ricsa1
Nekem a csapatom:Henry támad meg Rooney
KÖzéppájás:Schol,Rosycky nem tom jol irtam az elõzõt
meg még sok an akik jol fociznak

Üdv% Hogyan lehet életre kelteni egy olyan fifát,ami nincs telepítve,csak a telepített cucc felmásolva? Kéne vni reg nem?
alonso82
Szerintem vásárold vissza Cannavaro-t

Forza Italia
Helló mindenkinek!
A Juvéval nyomom bajnokságot sikerült már nyernem de Bl-t még nem. Így egykis igazolást hajtottam végre. Íme a csapatom:
Buffon (Király)
Grygera-Gaby Milito-Barzagli-Marcelo
Ribery-camoranesi-Nedved-Robinho
Del Piero-Agüero
Cserék: Antoni Lopez, Mascherano, Palladino

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa