FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ReaL MaDRid x siempre
sztem ez vmilyen lengyel csapat lehet
egyébként ilyen sztem akkor van,ha 99-es a játékosod,és áthelyezed egy másik neki nem illõ posztra(mint pl most is),és van olyan,h mondjuk 75/73 h egy élethûbb példával álljunk elõ.
egyébként ez milyen csapat?sanda gyanúm h kreált csapat,a címer nem nagyon ismerõs(legalábbis arról amit az aljából látok)
ReaL MaDRid x siempre
akkor az én kérdésem:eredeti a fifád?
ReaL MaDRid x siempre
Nos fifa07 el onlineon hogyan tudok játszani
illetve Szg konfiguráció adataim:
Asrock alaplap,512 MB DDR ram,Mercury TV Card,Nvidia GeForce FX 6600 256MB videocard.Maxtor 80 GB HDD----mi a véleményetek a géprõl.Min kéne javítani hogy jobb legyen?Köszönöm a válaszokat annak aki ir.
ha nem patch miatt van,akkor mentésekrõl csinálj másolatot,fifát távolítsd el,majd telepítsd fel újra mentéseket pedig visszamásolod
ReaL MaDRid x siempre
Restartolok windows gombbal kilépek elötte aztán restart után mindig jó.
Ötlet?
ReaL MaDRid x siempre
egyébként ez sztem nem bug,ilyenkor a "gép" azt hiszi,h azt várod,h lerántsanak,pedig sokszor nem ez a helyzet
ReaL MaDRid x siempre
Az ellen nincs vmi megoldás hogyha lerántanak 16-oson belül meg is kapjam a 11-est, mert a gép csomoszor leránt a 16-os vonalon belül és semmit nem kapok még csak elönyszabályt sem. Ez egy idõ után nagyon idegesitõ tudd lenni amikor már a 10. helyzetet akadályozza meg igy a gép.
max one on one
ReaL MaDRid x siempre
hát,nagyjából ennyi,még a faq-ban találsz 1 zipet,3 fájl van becsomagolva,azt másold be oda,ahová leírtam a faqban,még az is csökkentheti a lag mértékét.
ReaL MaDRid x siempre
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módszerrel lehet jó, szaggatásmentes Online játékot játszani?? Van valami? Vagy úgy akadozva lehet csak?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
visszajátszásoknál lehet legjobban látni
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
itt egy példa:
szerencsére gól lett a csukafejes,de emlékezetes is<#wink>#wink>
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Csak ezt találtam eddig: kép
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Egykoron még Smith is jó volt, de már 2 évad óta visszavonult. (közbe még jött pár új felfedezett, pl Stead meg Ameida, de õk inkább csak hátulról robbantak be nagy-nagynéha)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ReaL MaDRid x siempre
No lássuk mit tud Wayne Rooney...
Nekem õ az abszolút sztár a csapatban!
Bár Smith és Solskjaer is jól nyomja....
Azt gondolom remekül sikeredett a 07-es játék!
Egyszerûen pöpec!<#nevetes1>#nevetes1>
Off end
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
KÖzéppájás:Schol,Rosycky nem tom jol irtam az elõzõt
meg még sok an akik jol fociznak
A Juvéval nyomom bajnokságot sikerült már nyernem de Bl-t még nem. Így egykis igazolást hajtottam végre. Íme a csapatom:
Buffon (Király)
Grygera-Gaby Milito-Barzagli-Marcelo
Ribery-camoranesi-Nedved-Robinho
Del Piero-Agüero
Cserék: Antoni Lopez, Mascherano, Palladino
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa