FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Yo, Bitch!
hsp nem tudom,h jó lesz-e,én tartok tõle,de sztem nem is fogom felrakni.
mezekre szokott panasz lenni,de ott sztem a regenerálás hiánya miatt lép ki a játék
mondhatnátok olyan patcheket,amelyek biztos,h nem szarják el a játékot,mert akkor azokat betehetném a faqba
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
sb1:keress vissza itt a topikban,alul találod a keresõt,írd bele,h cep,egyszer belinkeltem,abban van nb1 meg nb2 is,mondjuk az is elbassza a manager modeot,de rak a játékba egy rakás bajnokságot,meg kupát,tornákat
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Fifa world cupot installálom(daemon toolsal).Majd inditanám és hibaüzenet küldése ezt adja be.Mi lehet a baj???Kössz a válaszokat elõre
pár trükkös kombinációt leírnátok? Ami nincs benne a FAQ-ban. 12ezer hsz-t nem tudok visszaolvasni. 1-et találtam, szabadnál az átlépõs cselt. Van még ilyen trükk?
Mi a különbség a FIFA 07 és a FIFA SOCCER 07 között, azon kivül hogy a 07 pc-n és a soccer ps2-n jelent meg?
A FAQ-ban leírtakat meg se próbálom
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Köszi! (Légyszi írjatok.)
ya,és kitartás az kell.és próbálj mindig feljebb törekedni,szóval ha most elkezdted amatõrön,akkor utána ha már jó vagy,válts szintet,és ha már világklasszis szinten tudsz nyerni folyamatosan 3-4 gólokkal,akkor a próbáknál csinálj meg 2 zónát,és a legend szintet is megkapod,persze ez még rengeteg idõ,míg eljutsz idáig,csak gyakorolni kell
ReaL MaDRid x siempre
hát én még csak most kezdtem el játszani, de egy meccset se sikerült még megnyernem. Valahogy nem sikerül megszoknom melyik gombbal mit tudok csinálni 😞
Na azért próbálkozom
ez a mûvelet demonál mûködött,itt nem biztos,h mûködni fog,majd számolj be a fejleményekrõl
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Nem tudjátok 07-hez nincs olyan patch amelynek segítségével 2 ember 2 külön csapattal nyomhatja a maneger módot ?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit