FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
valaki jön egy mecsre?

Gyovai
😊

hunbasser
utolsó kettõ mijó már 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Azt az utolsót párszor már csinálta nekem a játékban.

Yo, Bitch!

Count Adyn
Amikor a legvégén lévõ táncot elkezde a játékosom amjd meghaltama röhögéstõl😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Ne csináld már!

Yo, Bitch!

Gyovai

A cserepadom!!!

ForzaInter
Mondjuk a fû az nekem is be volt rakva de vagy már 10* ujraraktam a Fifát és egyszer nem raktam vissza és azóta az eredeti van egy peccs van ha annak nevezhetõ beraktam az Internek a mezét mert az eredeti kurv@ szarul nézett ki ennyi van bennt.

Yo, Bitch!

hunbasser
én mondjuk használok egy breki által létrehozott füvet,használom a popup managert,sztem mást nem használok,ha úgy vesszük,akkor ez egy patch,eddig ez tuti,h jó,eddig még galiba nem volt vele.
hsp nem tudom,h jó lesz-e,én tartok tõle,de sztem nem is fogom felrakni.
mezekre szokott panasz lenni,de ott sztem a regenerálás hiánya miatt lép ki a játék

mondhatnátok olyan patcheket,amelyek biztos,h nem szarják el a játékot,mert akkor azokat betehetném a faqba

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Tényleg elbassza, nekem is ilyen volt el is határoztam hogy semmit nem rakok fel az FH oldaláról még a HSP-ét se, mondjuk ha ki jön egyszer, meg akkor multiba se tudnám nyomni ha feraknák vmi peccset.

Yo, Bitch!

hunbasser
ez elbassza a manager modeos mentést,nálam mindig kliépett hibára hivatkozva.

sb1:keress vissza itt a topikban,alul találod a keresõt,írd bele,h cep,egyszer belinkeltem,abban van nb1 meg nb2 is,mondjuk az is elbassza a manager modeot,de rak a játékba egy rakás bajnokságot,meg kupát,tornákat

ReaL MaDRid x siempre

FH-n van ilyen csalás csak keresd meg

sb1
Magyar bajnokság kiegészítés, vagy magyar csapatok nincsen a játékhoz?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

gamehunter01
nézegettem a fifa hungary-n de nem nagyon találtam de külföldi biztos h van. a goggle-be beírod hogy FIFA 07 Money patch és ott nézegethetsz vagy ahogy akarod.

hunbasser
külföldi fifa oldalakon nézz szét,de ilyen sztem az fh-n is van...

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
nevezd nevén a dolgokat: csalást, cheatet. Nem én nem tudok

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gyovai
40ezer$ halljátok nemtudnátok nekem mondani egy olyat cuccot h a 07 -be karrier modba ilyen pénz patchet h betudjam állitani a h mennyi pénzm legyen tudtok ilyenröl ??KösziXD

kas123
vidd vissza ahol vetted és panaszold el a hibád, vagy ha ez nem járható út olvasd el a pm-et 😄

valaki please!!!
Fifa world cupot installálom(daemon toolsal).Majd inditanám és hibaüzenet küldése ezt adja be.Mi lehet a baj???Kössz a válaszokat elõre

gamehunter01
mennyi pénz maradt meg? már csak ugy kíváncsiságból

Gyovai
igen saját csapat, az otlosó szezonban de az a baj h nemlehet exportálni a csapatot.. de azért elég jóra sikeredett.

gamehunter01
egész jó. hanyadik szezonban jársz a manager módban? + mi a csapatod neve? szõreg?😄 akkor ez saját csapat...nem?

Gyovai

A Csapatom vélemények?

Segítsetek már,
pár trükkös kombinációt leírnátok? Ami nincs benne a FAQ-ban. 12ezer hsz-t nem tudok visszaolvasni. 1-et találtam, szabadnál az átlépõs cselt. Van még ilyen trükk?
gamehunter01
lehet hogy a soccer07-et más cég gyártotta mint a fifa 07-et de ugyanarra, a fifa játékokra épült

Amúgy csak azért kérdezem, mert: egyszer elmentem a media markt áruházba és ott X-box-on játszottam a fifa 07-el, de ekkor nagyon ledöbben tem mert úgyanis a PC-re megjelent változathozképes sokkal jobb játékkal játszottam, és olyan volt abba hogy a menû teljesen más, újjab game modók, pl olyan hogy egy játékossal lehet játszani csak a kapus ellen, és nem gyakorlás, mert olyan kamera szögbõl volt hogy csak a kaput és a kapust lehetet látni, és pontokra ment az egész. Igy nem tudtam hova tenni ezt a dolgot, úgyanaz volt a neve a játéknak mint a pc megjelent játéknak, de lehet az hogy csak x-boxra újjitottak, de elég nagy újjitás lenne, ezért kérdezem hogy mit szoltok ehez? Úgynis nem értem.
vagy lehet hogy csak a soccer az amerikában megjelent játéknak a neve, ami nálunk fifa07?
Szisztok!

Mi a különbség a FIFA 07 és a FIFA SOCCER 07 között, azon kivül hogy a 07 pc-n és a soccer ps2-n jelent meg?
Mondjatok már pár trükköt, még egy gólt is alig tudok sszehozni.
A FAQ-ban leírtakat meg se próbálom
kösz a jótanácsokat, próbálkozom folyamatosan..
Hello, voolt winreinstall is a konfigom alul, szvall evvel is képes akadni legkisebb felbontáson és részleteségi szinten amugy amit irtak a data/cmn és ott az átnevezés még ugyis nagyon akadt a közeli képeknél megoldás?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hunbasser
légyszi olvass bele a faq-ba,banner jobb felsõ sarka,le van benne írva

ReaL MaDRid x siempre

Azt szeretném megtudni , hogy a Fifa 07-ben hogyan lehet hálozatban játszani? <#help>
Köszi! (Légyszi írjatok.)
gamehunter01
igen én is félprofin kezdtem aztán egyre jobban belejöttem a játékba most meg már 5-6 gólokkal nyerem a meccseimet világklasszis szinten.én is a legend szintre hajtok csak igen nehéz némelyik próba de ez a jó benne

hunbasser
ez csak gyakorlás kérdése,meglátod,pár hónap és úgy kened majd,h neked is tetszeni fog a játékod! 😊
ya,és kitartás az kell.és próbálj mindig feljebb törekedni,szóval ha most elkezdted amatõrön,akkor utána ha már jó vagy,válts szintet,és ha már világklasszis szinten tudsz nyerni folyamatosan 3-4 gólokkal,akkor a próbáknál csinálj meg 2 zónát,és a legend szintet is megkapod,persze ez még rengeteg idõ,míg eljutsz idáig,csak gyakorolni kell

ReaL MaDRid x siempre

gamehunter01
állítsd be kedved szerint a billentyûzeted meg amatõrön kezd aztán meg jön a többi (gyakorlat teszi a mestert😉

Szevasztok,
hát én még csak most kezdtem el játszani, de egy meccset se sikerült még megnyernem. Valahogy nem sikerül megszoknom melyik gombbal mit tudok csinálni 😞
Na azért próbálkozom
hunbasser
akkor más ötletem nincs

ReaL MaDRid x siempre

fenegyerek1
Köszi,de sajnos nem sikerült.<#sniffles>

hunbasser
próbáldd meg azt,h létrehozol egy új fájlt jegyzettömbbel,beleírod: RESOLUTION=1280x960 ezt elmented locale néven.total commandert megnyitod,és locale.txt-rõl átnevezed locale.ini-re,és bemásolod a Program Files\EA Sports\FIFA 07 mappába.
ez a mûvelet demonál mûködött,itt nem biztos,h mûködni fog,majd számolj be a fejleményekrõl

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
jaja tevezt azt láttam a másikat azt nem😊 köszike

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

fenegyerek1
Hello! Be lehet tennia játékba 1280*960-as felbontást? Esetleg lehetséges akkor hogyan?

Gyovai
jah és menger módban!

Gyovai
császtok ez nem csít volt de viszont abban igazatok van h kreaált csapat tehát eböl addodik hogy sok a cash..õ akkor megszerzem a normális képet rola..

gamehunter01
nyomj még le hozzá vmilyen irányt vagy nézd meg a faq-ban.meg egyébként lövésnél is lehet használni ekkor ugy tudom belsõvel lövi meg a lasztit.

Sziasztok!

Nem tudjátok 07-hez nincs olyan patch amelynek segítségével 2 ember 2 külön csapattal nyomhatja a maneger módot ?

Balazs15
mégse testcsel gomb mi a faszra jo???????????????????????????????????????????????????nem ér semmit nyomogatom össze vissaza semmi közel megyek egy csávohoz nyomiogatom az iránygombokat plus a mégse testcsel gombot és SEMMI!!!!!semmire nem jo

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

alonso82
Az lenne a kérdésem, hogy saját játékoshoz nem lehet fényképet valahogy betenni?

hunbasser
szvsz nem gyengén csítel -.-

ReaL MaDRid x siempre