36657
-
campy #17653 én is kérek privibe egy linket! -
drogba85 #17652 privibe adsz linket?
-
#17651 Megjelent a magyar verzió is a neten sry a warez infóért de biztos sokakat érdekel -
#17650 Jah, néztétek már a holland válogatottat? Egy kis meglepetés.
De legalább ottvannak! Na meg a csehek is!
Az oranjénél legalább lehet gyakorolni a válogatott keretbeállítást, az eddigi fifákban úgysem nagyon csináltam olyat... -
piamania #17649 fogalmam sincs,hogy működőképes-e,nekem nincs ps2-m,csak láttam,hogy arra már feltették. -
campy #17648 na végre valaki megmondja kössz -
#17646 én már szedem! -
Joe1987 #17645 Pedig kint van én már töltöm is -
kene84 #17644 Én még nem találkoztam vele magyar torrentoldalon. -
DaEMoN007 #17641 vki nem tudja,h van-e arra vmi lehetoseg,h a passzolas es a switch player gomb ugyanaz legyen ugy mint az eddigi osszes fifaban?nemtudom ez mire volt jo nekik,h megvaltoztassak... -
#17639 Megy válasz, ha még nézed a topicot :p
A manual trough és manual cross on/off a controlsban a teljesen manuális indítást és beadást/keresztlabdát vagy a gépi besegítés az indításokhoz és beadásokhoz/keresztlabdákhoz dolgokat változtatja. Ha ezek off-on vannak, akkor az indítások és beadásk (A, W, Q+W...) nagyobb eséllyel mennek emberhez, viszont nem olyan szabados az irányítás. On-nál a billentyűlenyomás ideje határozza meg a passz erősségét.
Lövőcsel: D+S (lövés+passz). (D+S+S=legurítja az érkezőnek lövőre.) Épp, mint a 07-ben volt.
Kényszerítő:
szabadrúgásnál: Q+S és S (switch player+pass+pass)
mezőnyben: S majd Q majd S asszem.
Valaki kérdezte a kapusraváltást: nekem billentyűzeten SHIFT-et lenyomva átvált a kapusra a control, ha nincs nálam a labda. Hogy ez a gomb esetleg gémpadon mi azt nem tudom. -
cocobanana #17638 akkor majd, ha fenn lesz egy működőképes fifa 08 magyar ps2-re, akkor pm-t küldjél már kérlek. -
#17637 válszolsz a privire ? :D -
gszp #17636 Így jó! -
drogba85 #17635 ha megvan magyarul lennel szives feltenni a kommentet? -
gszp #17634 kép -
gszp #17633 -
#17631 Sajnos nem sikerül a képet belinkelnem de hidjétek el tényleg magyar -
#17630 -
#17627 -
#17626 írtam privit... -
#17625 Na megnéztem játszottam egy meccset és tényleg MAGYAR. -
KobeSoprano #17624 Én ma már leszedtem ftpről a digitalmaneset (magyar) de nem tudsz vele játszani. Legalábbis én eddig nem tudtam a meccset nem tölti be -
piamania #17623 Honnan kaptad le? -
piamania #17622 Az egyik magyar torrent oldalon már fenn van PS2-re!! -
#17621 Hát én véleményem azaz hogy nem sokat fejlődőt!! ami tetszik hogy lehet edzést szervezni menedzserben barátságos meccseketlehet szervezni. Meg a légy profi az nagyoon bejönn de a többi az 07.. részben a kommentár jobb lett egy kicsivel mondja a kapusok nevét itt ottXD de azért jó játék:) -
cocobanana #17620 hello!
bocsi ,ha már kérdezték: de holnap jelenik meg magyarul a fifa 08 ps2-re a neten? -
KobeSoprano #17619 És nekem pl az se működik :) már tölti be a meccset elkezd kerregni a ps2 és kész meghal! :D Valakinek sikerült már játszania ps2-n a magyarral? -
#17618 Srácok most telepítem és magyar. Ha feltettem rakok be képet. -
Dexantreal #17617 Én megvárom a magyart. -
kene84 #17616 Én eddig torrenten csak ps2-re láttam magyar szinkronnal... -
#17615 kiprobáltam, nyomom két napja.. és sajnos csak a licenszek miatt fogom meghagyni a gépemen. -
Tom Tom #17614 Én spec leszarom hogy magyar e vagy arab vagy angol csak jöjjön le és tudjak vele játszani."Ki próbálnám ingyen mielőtt megveszem":) -
drogba85 #17613 kinek van meg a magyar?irjon mar -
#17612 Egy dvd borítót vki tudna esetleg linkelni? (ha már van, az angol is megfelelne) -
Spike31 #17611 Azért lehet flt-s a crack,mert csak simán amit megvett a tescoban dvd-t mindenestül felmásolta, plusz nem szórakozott a feltöréssel,mert az flt-sel is működik, valszeg ezért flt-s a crack és nem immxpc-s! Mostmár valmi torrentesre is feldobhatná vlki a magyart :D Vagy valaki megvehetné nekem eredetiben :P :D -
Tom Tom #17609 ja és mivel a google a barátom nem csak úgy rögtön ide írtam be a kérdést hanem fél órát keresgéltem de a halott rapidos linkeken kívül csak érthetetlen orosz warez oldalakig jutottam el... -
tibe0309 #17607 Hello! Nekem is elküldhetnéd az account-od adatait privibe
kösz -
#17606 a 07 mtn simán? amugy videocard?memoria? -
#17605 én sem tudom a 07 megy síámn ez nem megy csak 1024 en is szaggat meg a többi mind highon van és 1024 ugyis szaggat
mi lehet a gond?