FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
c, PES elõbb indult (az elsõk között), mint az NFS (az NFS nem olyan rég indult)
d, szintúgy mint az elõzõnél GTA elõbb, mint a Sims
b, mivel a Sims és az NFS is késõbb indult mint az elsõ 3 és szerencsére együtt, ezért a b, helyes megoldás😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
*
a) FIFA & Playernet
*
b) Sims & NFS
*
c) PES & NFS
*
d) GTA & Sims
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
utána Francis-szel(a 31-es pléyámmal) hibáztam egy büntetõ,azért vele lõttem,mert cél a 40 gól 😊 az volt a baj,h q+d helyett véletlenül d-t nyomtam.egyébként q+d-t kicsit meglõve középre nagyon ajánlom mindenkinek,vagy elvetõdik a kapus vmerre,és akkor azért szopja be,vagy BEVÉDI A KAPUS(!!!),vagy pedig kijön róla,és úgy belövöm.100-ból kb egyszer nem jött be,amúgy mindig.most meg d-vel meglõttem kicsit középre,és kivédte oldalra :S
utána az elsõ gólomat meg úgy lõttem,h q+w-vel megindítottam csatáromat,labda lepattan,kapus jön ki,hatalmas versenyfutás,csatárommal A-val befejeltem középre,másik csatár jött 😊
szinte a kapus kezei közül fejeltem ki,tetszett ez a gól,de ez már nem az elsõ ilyen.
7 ponttal vezetem a bajnokságot a 13.fordulóban,bár a 2.-nak még csak 12 meccse van,szal legrosszabb esetben is 4 ponttal vezetek,de még asszem 36 forduló van hátra 😄
ReaL MaDRid x siempre
de téli átig.szezonban egy kapust biztos,h eladok,de lehet h kettõt(jelenleg 4 db kapusom van),meg 1-2 védõt,meg max egy kp-t,de kp-t nem biztos,az mindig kell,akkor nem kéne,ha jobbra tudnám fejleszteni az orvosi személyzetemet,így folyamatosan rotálnom kell,minden meccs után legalább 4-5 játékost kell kitennem a kezdõbõl,és helyükre mást betenni.
de idõvel megoldódik ez is,lesz majd zsé,személyzetet fejlesztgetem majd,szóval...
a legjobb kapusom 47-es volt,de mint mondtam,szezon elején egybõl vettem egy 24 éves kapust(egyik elvárás az volt,h 25 évnél fiatalabb játékost hozzak),és mivel a 47-es szám nekem kevésnek tûnt,így leigazoltam Flasht,aki 54-es.volt már vagy 4 hatalmas bakija,de kijönni elég szépen tud,meg azért bravúrozott is már,voltak olyan védései,amiket Calin(a 47-es kapus),biztos bekapott volna,bár hozzá kell tennem,a kapusedzõm azt hiszem jelenleg 1-es szinten van...és most stadionigazgatóra gyûjtök,1 millába fog kerülni,h 4-es szintre felfejlesszem,ezt az idényt sztem utcahosszal nyerni fogom,inkább az anyagiakra fogok rágyúrni.
ya,jó lenne,ha löknél képet a keretedrõl 😊
majd én is nyomok képet.
ReaL MaDRid x siempre
az elsõ 2 gól után már könnyebb volt,vagy azért,mert kipukkadtak,vagy azért,mert jobban kiismertem a védelmüket.
ha ez így lesz,pl-ben simán uefa kupás helyen leszek.
egy kis érdekesség:ezzel a negyedosztályájú csapattal vmilyen úton módon én most uefa kupában vagyok 😄 biztos vagy kupát nyertek,vagy döntõsök/elõdöntõsök/gyõztesek voltak kupában,és vagy a gyõztes indul a bl-ben,vagy a 2 döntõs,meg a 3.is a bl-ben indul,ezáltal a Grimsby Town kupa 4.ként indul az uefa kupában,vagy mondom,még az is lehet,h 3.,2.,vagy 1.-õk lettek 😄
ReaL MaDRid x siempre
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
légyszi linkeld már be!
egyébként vagy rossz helyre másoltad,vagy pedig ez olyan betöltõs fajta.
szóval miután bemásoltad,a játékban a betöltésnél be kell tölteni,gondolom D-Squads a neve vagy mi
ReaL MaDRid x siempre
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
a megjelenés után 1 héttel, már végigjátszottad a managert😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ReaL MaDRid x siempre
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
ilyen nincs benne,bár lehet,h egyszer majd lesz,bár nem lenne rossz ötlet
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Manager módban nincs olyan, hogy más csapatok felkérnek engem arra, hogy legyek az edzõjük?
" -Honnan szedhetek le a játékhoz mezeket,labdákat,patcheket? - Van több ilyen oldal, a legnagyobb magyar oldal a FIFAHungary, itt találsz ilyen dolgokat,és a hozzájuk tartozó programot is megtalálod itt, amik segítségével beteszed a játékba pl.:a mezt."
"Turf Importer (ott még a link is elvileg hozzá):
Füveket lehet vele beimportálni a játékba."
Ja igen, és mindkettõ a FAQ-ban volt
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
kemény 10 év😄D
2. Beállítások > Vezérlés
3. Csak hamachival lehet neten játszani a haveroddal! (persze, csak akkor ha nem eredeti a fifa)
nem tudtam😊
tesómmal elkezdtük ketten ps2-n, nos holnap 2. szezon jön😊
ma már nem játszunk😄
még.mindenesetre nem unom meg,mert ha átmegyek másik csapathoz,már egybõl más lesz minden,mostmár manager modeot végignyomom,de elõtte még legend modeot megszerzem
ReaL MaDRid x siempre
legközelebb ezért ne az imageshack-ra tegyetek fel képet 😊
vannak ilyenek,h kepfeltolto.hu,de sztem még az iaro.srv.hu és az sgtagok.srv.hu is mûködik,illetve ott van még a galériátok is
ReaL MaDRid x siempre
Szerintem pluszban sem szereti ha még utána raknak rá valamit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!