FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a, fifa indult legelõször a pessel és a gta-val együtt...szóval az a, hamis
c, PES elõbb indult (az elsõk között), mint az NFS (az NFS nem olyan rég indult)
d, szintúgy mint az elõzõnél GTA elõbb, mint a Sims
b, mivel a Sims és az NFS is késõbb indult mint az elsõ 3 és szerencsére együtt, ezért a b, helyes megoldás😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hunbasser
sztem b

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Majd ha hazajöttem a suliból rakok képet a keretrõl ja és grat!

Yo, Bitch!

Kmarha
a fifahungary-s oldalakat 😊 nézeggetem a forumokon az elsõ beírásokat, már van valami fajta kép elöttem. Tippelek egy nagyott max 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kas123
Itt a hivatalos oldalat kérdezik? Vagy melyiket? mer mind1ik gamenak van kismillió oldala.

Kmarha
Mely weboldalak indultak egyszerre?

*
a) FIFA & Playernet
*
b) Sims & NFS
*
c) PES & NFS
*
d) GTA & Sims

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

alonso82
Az nem uefa, hanem a bl és az uefa mixelve. Accringtonnal megnyertem, és azt írta az újság: Európa királyai. Érdekes, hogy volt Európai szuperkupa döntõ, nem tudom hogyan. És azt sem tudom, hogy egy 2-3. osztályú csapat hogy juthat a BL-be. (csak mellesleg, az angol 2. ligában 2. Peterbourgh is elindult)

hunbasser
mi a kérdés?

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
Khmm.. ki tudja a fifahungary játék elsõ kérdésére a választ? 😄

hunbasser
na,borot 4-1-re megtudom verni,stockport cityvel meg 2-2-t játszok idegenben...vezettek már 0-2-re,egyikben mintha a kapusom is ludas lett volna,de nem volt baki sztem.a meccs elején meg MAGÁTÓL olyan jól jött ki,h csak lestem,azt mondjuk díjazom.

utána Francis-szel(a 31-es pléyámmal) hibáztam egy büntetõ,azért vele lõttem,mert cél a 40 gól 😊 az volt a baj,h q+d helyett véletlenül d-t nyomtam.egyébként q+d-t kicsit meglõve középre nagyon ajánlom mindenkinek,vagy elvetõdik a kapus vmerre,és akkor azért szopja be,vagy BEVÉDI A KAPUS(!!!),vagy pedig kijön róla,és úgy belövöm.100-ból kb egyszer nem jött be,amúgy mindig.most meg d-vel meglõttem kicsit középre,és kivédte oldalra :S
utána az elsõ gólomat meg úgy lõttem,h q+w-vel megindítottam csatáromat,labda lepattan,kapus jön ki,hatalmas versenyfutás,csatárommal A-val befejeltem középre,másik csatár jött 😊
szinte a kapus kezei közül fejeltem ki,tetszett ez a gól,de ez már nem az elsõ ilyen.

7 ponttal vezetem a bajnokságot a 13.fordulóban,bár a 2.-nak még csak 12 meccse van,szal legrosszabb esetben is 4 ponttal vezetek,de még asszem 36 forduló van hátra 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
csak az a baj,h uefa kupáért egy kummát nem kapok,kupáért is vmi 20 000 €-t meccsenként,hát ez nem vmi nagy segítség.jelenleg stadionigazgató fejlesztésére gyûjtök,mivel felhoztam tarcsiból 2 vagy 3 játékost,meg leigazoltam az elején egy 54-es kapust,ezért meccsenként csak 100 000 €-ra csappant a 300 000 €-s meccsenkénti bevételem.

de téli átig.szezonban egy kapust biztos,h eladok,de lehet h kettõt(jelenleg 4 db kapusom van),meg 1-2 védõt,meg max egy kp-t,de kp-t nem biztos,az mindig kell,akkor nem kéne,ha jobbra tudnám fejleszteni az orvosi személyzetemet,így folyamatosan rotálnom kell,minden meccs után legalább 4-5 játékost kell kitennem a kezdõbõl,és helyükre mást betenni.

de idõvel megoldódik ez is,lesz majd zsé,személyzetet fejlesztgetem majd,szóval...
a legjobb kapusom 47-es volt,de mint mondtam,szezon elején egybõl vettem egy 24 éves kapust(egyik elvárás az volt,h 25 évnél fiatalabb játékost hozzak),és mivel a 47-es szám nekem kevésnek tûnt,így leigazoltam Flasht,aki 54-es.volt már vagy 4 hatalmas bakija,de kijönni elég szépen tud,meg azért bravúrozott is már,voltak olyan védései,amiket Calin(a 47-es kapus),biztos bekapott volna,bár hozzá kell tennem,a kapusedzõm azt hiszem jelenleg 1-es szinten van...és most stadionigazgatóra gyûjtök,1 millába fog kerülni,h 4-es szintre felfejlesszem,ezt az idényt sztem utcahosszal nyerni fogom,inkább az anyagiakra fogok rágyúrni.

ya,jó lenne,ha löknél képet a keretedrõl 😊
majd én is nyomok képet.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
<#eljen><#worship>

Yo, Bitch!

hunbasser
most nyomtam a másfél csillagos,angol 4.osztályban szereplõ Grimsby Townnal egy 4-1-et a Boroval,hát nehéz volt,mert megszereztem a vezetést,aztán egyenlítettek,majd egy malac góllal sikerült megint megszerezni a vezetést(elõttem Palmerrel a labdát,a labda középre tartot,kapus emelte a kezét,h megfogja,erre a válláról,vagy a felkarjáról bepattant a bal alsóba -.-),utána még lõttem 2 gólt,azt ennyi.a védelmüket nehéz feltörni,elvégre mégis csak 4 csillagos csapatról van szó,de a támadásukat mégnehezebb kivédekezni.ezeknél a nagy csapatoknál az a baj,h klasszis támadóik vannak,és olyan lehetetlen szögekbõl is gólt tudnak lõni,h az ember a falra mászik.meg szögletnél jobban tolakodnak,és persze h befejelik,beadásnál ugyanez,szabikat jobban lövik a jó játékosok,nem beszélve a mákokról.
az elsõ 2 gól után már könnyebb volt,vagy azért,mert kipukkadtak,vagy azért,mert jobban kiismertem a védelmüket.
ha ez így lesz,pl-ben simán uefa kupás helyen leszek.

egy kis érdekesség:ezzel a negyedosztályájú csapattal vmilyen úton módon én most uefa kupában vagyok 😄 biztos vagy kupát nyertek,vagy döntõsök/elõdöntõsök/gyõztesek voltak kupában,és vagy a gyõztes indul a bl-ben,vagy a 2 döntõs,meg a 3.is a bl-ben indul,ezáltal a Grimsby Town kupa 4.ként indul az uefa kupában,vagy mondom,még az is lehet,h 3.,2.,vagy 1.-õk lettek 😄

ReaL MaDRid x siempre

Ja nekem, is amugy csak uj amnager mod kezdésnél müködik sztem ha betöltös..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hunbasser
van új roster? O_o

légyszi linkeld már be!

egyébként vagy rossz helyre másoltad,vagy pedig ez olyan betöltõs fajta.
szóval miután bemásoltad,a játékban a betöltésnél be kell tölteni,gondolom D-Squads a neve vagy mi

ReaL MaDRid x siempre

L2Goku
Fiuk neztem ezt hogy van uj atigazolt emberek listaja ezt bemasoltam ahol irta es semmi , de miert? ugyanugy Arsenalbavan A Cool meg a tobbiek a tobbinel 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

mike0013
még mindig játszassz ezzel a játékkal😄?
a megjelenés után 1 héttel, már végigjátszottad a managert😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gyovai

hunbasser
biztos,h kifog jönni roster,csak légy türelmes,egy nap alatt nem lehet megcsinálni egy rostert.(illetve meg lehet,csak nagyon idõigényes,sztem jövõhéten már elképzelhetõ,h mondjuk fvm-n lesz vmi)

ReaL MaDRid x siempre

Hello, vége van az átigazolási idõszaknak, nem fog kijönni egy roster patch?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

jedimarsi
Nekem volt egy olyan újságüzenet(Bolton-nál voltam) hogy megüresedik a hely a Mancheternél és hogy én lehetek az új edzõ!!már nem sok volt a szezon vége elõtt gyorsan végignyomtam és megnéztem tényleg lehetett menni a MU-ba,de olyan hogy felkérnek olyan biztos nincs!!Meg sokszor van olyan hogy pl "Nagy klubbok Cassilas nyomában" vagy mi aztán egy ajánlatot sem adnek érte ez elég fura .. ..

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

hunbasser
ahogy mondta vmvr,ez nem manager játék 😄

ilyen nincs benne,bár lehet,h egyszer majd lesz,bár nem lenne rossz ötlet

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
szerintem nincs, ez nem manager játék, hanem egy focis játék, ne várj ennyit a manager módtól. efemezzé!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

petike20
Szevasztok.
Manager módban nincs olyan, hogy más csapatok felkérnek engem arra, hogy legyek az edzõjük?

Kmarha
legalább ne mondd hogy olvastad, vald be hogy nem, vagy csak hogy belenéztél!

" -Honnan szedhetek le a játékhoz mezeket,labdákat,patcheket? - Van több ilyen oldal, a legnagyobb magyar oldal a FIFAHungary, itt találsz ilyen dolgokat,és a hozzájuk tartozó programot is megtalálod itt, amik segítségével beteszed a játékba pl.:a mezt."

"Turf Importer (ott még a link is elvileg hozzá):
Füveket lehet vele beimportálni a játékba."

Ja igen, és mindkettõ a FAQ-ban volt

L2Goku
Fiuk neztem a FAq t de ezel a fuvel lehet valmit csinalni ?😄 oan mint a sivatag 😊)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Nahat igy egybol szebb a jatek hogy nem pixelfight van 😄
Sztem tokeletesen eltalaltam ezt a screanshotot 😊)))

mike0013
huh😄D
kemény 10 év😄D

L2Goku
Ahha hogy a Fifa 07 en belul van az options 😄😄D oke megvan . legutoljara fifa 97 el jaccotam 😄DDDDDDDDDD

L2Goku
Hallod ezt a Baalitasokat holtalaltad en nemtalalom 😊))) Pedig nemvaok balfasz 😊

mike0013
1. Beállítások > Grafika vagy Teljesítmény😊
2. Beállítások > Vezérlés
3. Csak hamachival lehet neten játszani a haveroddal! (persze, csak akkor ha nem eredeti a fifa)

L2Goku
s emg az a kerdesem hogy haver mondta hogy lehet nem eredeti fifaval jaccani neten s hogy?

L2Goku
Fiuk hogykell Alitani a Grafikan eleg gyer ez a 800x600 , ja es hollehet configolni a keyboardot ?😊

kas123
Valaki tapasztalt már olyat hogy World Class szinten simán megver 1 nagyobb csapatot, de semi pron ugyanazza a csapattal csak szoros meccset tud játszani?! Nálam ez a helyzet, World Classon simán nyerek de Semi pron szenvedek az ellenfelek ellen :S.

mike0013
😄D
nem tudtam😊
tesómmal elkezdtük ketten ps2-n, nos holnap 2. szezon jön😊
ma már nem játszunk😄

hunbasser
15,de azt hittem tudod 😊

még 6 darab van ezzel együtt

ReaL MaDRid x siempre

Azt én is meg szeretném szerezni, mert már túl könnyû a World Class.
mike0013
😄 hány szezon van manager-ben?

hunbasser
ya,játszok...
még.mindenesetre nem unom meg,mert ha átmegyek másik csapathoz,már egybõl más lesz minden,mostmár manager modeot végignyomom,de elõtte még legend modeot megszerzem

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
Hunbasser, te még mindig játszassz a játékkal😊?

hunbasser
itt a békánál pedig jobb klikk,tulajdonságok,kép forrását kimásoljátok,új ablakban megnyit,frissít és voálá

legközelebb ezért ne az imageshack-ra tegyetek fel képet 😊

vannak ilyenek,h kepfeltolto.hu,de sztem még az iaro.srv.hu és az sgtagok.srv.hu is mûködik,illetve ott van még a galériátok is

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
legközelebb így kérjük 😊 :

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
szüz fifára raktad fel? érdemes uninstalálni és törölni minden fájlát, és az újra felrakott játékra felrakni a patchet különben problémák jelentkeznek.

Szerintem pluszban sem szereti ha még utána raknak rá valamit

LasDen
feltelepítettem FVM Borsodi liga patchet meg az az '54-es csapatos patchet, de mikor játszani akarok velük kilép.....mért van???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gyovai

CSAPATOM

DjCooll
hát nem látunk semmit belõle mert béka😊

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

zorrobomber

zorrobomber

zorrobomber