36657
-
Tom Tom #17715 áá bazz ez elég gáz:)off:nézzétek a fábrít hatalmas:) -
liverpool123 #17714 #17711-re valaki?Sztem sokan örülnénk neki -
reco #17713 annyira ugyanaz a 07 meg a 08 hogy müködik a tavalyi tickets price patch 08-al is :D -
#17712 innentől kezdve minden offtopik,spam vagy warez jellegű hozzászólást kéretik ebbe a topikba írni.ennek elmulasztása hozzászólástörlést és esetleg büntetőpontot vonhat maga után
köszönöm. -
liverpool123 #17711 lécci magyar kommentárt toljátok fel rapidra vagy valami. -
Tom Tom #17710 sztem toljad max nevedd meg:)én is eddig egy fifát vettem meg a 2002-t.tök jókat lehetett benne csavarni és haverral akkoriban nyomtuk neten.azóta csak "kipróbálom" a mostaniakat:)amúgy msot jön 100 al bitcomettel egy flt és már 20%!! -
#17709 17693igyvan.
más amugy.most toltam két online mecset is...hát mit mondjak fura hogy a kapust tom irányitani....:S akkor is vetődik mikor nem kéne és igy kaptam két goolt is be.:D szal fura megkell szokni..de összességében meg jo.:D nehéz golt löni de hát belekell jönni -
#17708 Van aki ezért pénz ad ki?De most komolyan,mindenféle b*szogatás nélkül.
Mármint neten fent van,semmiben sem különbözik a 07-től.Minek támogatni őket?Aztán megint sikeres lesz az eladása,és még hozzánkvágnak egy uefa gémet is ezzel a motorral.
Komolyan nem értem,na de mind1.Mindenkinek szíve joga arra költeni,amire akar.
Én ezt a fifat nem fogom tolni.
Bye all.
-
mernokur #17707 most toltom torrentrol a MAGYAR FIFA!:) ugyhogy gyerunk sracok :) -
#17706 ubasszus mostlátom hogy megelőztek bocsi -
#17705 FIFa Offtotyk -
#17704 mert ti mind tegnap reggel Lballagtatok a TEscoba és megvettéttek a játékot igaz!?hamár letöltitek tiis akokr már ne legyen nagya a szátok(tisztelet a kivételeknek) -
#17700 nem én találtam ki,hogy nem szabad warez jellegű hsz-eket írni.ez SG szabály,ezt be kell tartani.ha magának a játék a letöltési forrását adjátok meg,akkor az warez.ennyi a dolog lényege.a crack linkelgetése szintén warez -
#17699 irták már csak gondolom törölve lett :D -
#17697 Legalább normálisan is írhattad volna engem nem tom miért de irritál ha kis betűvel van írva meg egybe :D pl: Fifa Spam topik -
#17696 mehetne banner alá. -
#17695 -
#17693 ezt is irhatod ide tessék milyen jószívű vagyok.:)
-
#17692 na mostmár tényleg hagyátok már abba jó köszönjük fenn van. ennyi.neirjon már mindenki ezt hogy fenn van csináljatok egytopicot sajátba és legyen az hogy fifaspamtopic...mert már rényleg nem fifa hanem warezrol szol sajnos.pls mégegyszer ennyi elégis mára.... -
DJ BP #17688 azt se tudom mi az a Warez nem értek annyira hozzá!
Nem kell a duma -
DJ BP #17686 Gratulálok.... -
campy #17678 -.- először is! mégegyszer nekem ilyet ne mondjál h a felfogó képességem kicsi honnan tudod b*meg nem is ismersz, elég legyen az okoskodásodból! 2x csak megpróbáltam kérni 1-2 szívességet nem linket nem tudom amugy miért tiltott nem is érdekel! töröld le tőlem a HSZ-ket mit érdekel... -
#17677 campy:mostmár elég ebből.
legalább 20 hsz-t kellett törölnöm a warez tartalmú hsz-eid miatt.
hihetetlen,hogy egyeseknek mennyire kicsi a felfogóképessége -
#17676 tudod,vannak más elfoglaltságiam is...
te jó ég,mi volt itt.komolyan,ha ez folytatódik,ráküldök egy modit a topikra,azt leshet a sok warezos meg "én is,én is!" user :\
tiszta óvoda,komolyan mondom.aki meg itt KÖVETELI a magyar kommentárt,az elmehet a sunyiba...vagy pedig valamelyik FIFA 08-at árusító helyre MEGVENNI a játékot.én sem vettem meg,ezért nem adok pénzt,de azért nem követelődzöm,habár én is örülnék,ha valaki feltöltené,de az már pofátlanság,amit itt egyesek csinálnak... -
campy #17675 jo már találtam egy angolt ami gyorsan jön ugyhogy!..:D nem muszály nekem a Magyar -
#17674 Én nagyon szivesen felteném de sehonan nemtom leszedni egyenlőre :( -
#17673 akor most van file ogy a menü magyar legyen? külön a magyar cuccosfennt lessz vhol? -
#17672 mivel isohunt nem magyar oldal nemhiszem h fentlesz rajta magyarul :D -
campy #17670 isohunt vagy valami ilyesmire gondoltam csak azon lassú! mind mondom h kössz de megkeresem máshol! -
#17667 már egyszer lett irva olvass visza 20 üzit kb. -
#17663 hol vagy hunbasser...ekkora már rég szoltál hogy ez nem warez opic hanem fifa:D nademind1..jo olvasni hogy most ugy 40 üzi csak annyi hogy nekem is privibe....:D havki vmit talál akkor tegye már spoilerbe és kész...ne irja má mindenki hogy nekem is privibe...:D
de nekem is küdd már el privibe akkor :D -
piamania #17662 Legyetek regisztrált tagjai egy torrent oldalnak és akkor már nem kéregettek linkeket,honnan lehet letölteni.Én is tölteném,csak sajna az a csúnya időlimit,de sebaj,hátha felkerül most már máshova is. -
#17661 Kéne a link mert szeretném feltölteni külön a magyarositást kösze! -
#17660 valaki akinek megvan esetleg azt a nem tul nagy 900kilobytos nyelvi fáljt léccike ha már a kommentárt nem is rakjátok fel :D hali neo :D -
6600GT #17659 komentátor.?magyar? -
campy #17658 nekem jó az Angol is! -
Rainbow15 #17657 szerintem nem kaptok, várjatok egy napot, és warezolhattok. -
6600GT #17656 nekem is privibe,kösszi szépen elöre is, -
moor09 #17655 ha valaki lesz oly kedves privibe elküldeni nekem is...... -
Neeoo #17654 én is pls! vki
amugy csá tcs!