FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
csak azt szeretném most kérdezni elsö évadban nincsen szabaduszo akit ingyen vehetnék fel a csapatba?mert nincs sok pénzem mert stadion igazgatora gyüjtök, hogy utána többet kapjak hazai mecs után és csak az után jön a tõbbi fejlesztés
Yo, Bitch!
Ya és még annyi hogy jelenleg 3mas szintû az orvosom, és még így is dögfáradtak a játékosaim, pedig minden meccsen rotálok. Hanyas szintû orvos tud elfogadható fizikai állapotot elérni?
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
amúgy ha annyira bonyolult gondolom van mellé leírás.
egyébként még sosem próbáltam a cep-et
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
köszönöm szépen!!!^^
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ez az elsõ olyan idényem,ahol a messiást látják bennem,és nem az van az újságokban,h vajon képes leszek-e elvezetni a csapatot
ReaL MaDRid x siempre
minden játékos eltünt a pályáróól és a ráklámtáblán akartak visszafutni de beleakadtak xD és ha a labdát lõttem volt h repült 2m és megállt leesett xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ReaL MaDRid x siempre
Hungary Borsodi Liga (1st div)
Hungary NB II Kelet (2nd div)
Hungary NB II Nyugat (2nd div)
véleményt kérnék h mennyire jó v rossz.500mb os patch+ még vannak hozzá cuccok
cep07
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
#12891: Hát te erõsen csítelsz haver.
Yo, Bitch!
Akkor elég érdekes becsípõdése van!
lol
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
The Matrix has you...
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
patchek nélkül nem megoldható az,h ennyi pénzt összeszedj,bár lehetséges,csak akkor nem ilyen 99-es pléyákat kell venni,hanem kb 30-asakat,és akkor jó kevés fizujuk van.
hányadik szezonban vagy?
ReaL MaDRid x siempre
Nurnberg <1 - 0>1 - 0> Bayern Munich
13' <1 - 0>1 - 0> I. Saenko
egyébként fogalmam sincs,h mennyien férnek be a stadionba,most az,h milyen stadiont adtak a csapatnak a fejlesztõk,az részletkérdés.
pl Frosinonénál nekem is ilyen baszott nagy 70-80 ezres stadionom volt 😄
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
hazai meccsekért kapok 100-at,vendég meccseken általában -8,de még 2 meccs,és stadionigazgatót fejlesztek,mert meglesz az 1 milla.
hidd el,nem kellenek ide ilyen 70-es,80-as pléyák,õk megfizethetetlenek,31-es Francissal is tudok gólt lõni,jobb pléyákat majd championshipbe igazolok.
ya,meg eladok vagy 4 pléyát téli.átig szezonban,fizetést is kevesebbet kell fizetnem,meg pénzem is lesz belõlök,szal jó lesz ez,csak az bosszant,h pl mikor a Frosinoneval feljutottam a serie a-ba,nem jöttek új szponzorok,Realnál is 5 évet lehúztam,és nem jött soha új szponzor 😞
szal több pénzrõl ne is álmodjak
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
keret:
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
és látom,h az orvosi személyzeted is elég alacsony szintû,ezért fáradnak úgy a játékosaid.
nálam ilyen Saenko szintû játékos teljesen elképzelhetetlen.ki tudod fizetni a fizuját? 😄
mennyi pénzed van most?mennyit kapsz a szponzortól?mennyit kapsz a magas jegyárakért?mennyi a játékosok fizuja összesen?
ReaL MaDRid x siempre
Így állok a bajnokságban a Sheffeild Unitedet kivertem a FA kupából pedig naon szarul jáccottam a Ligakupából már kiestem a Chelsea kivert 2-1-re kikaptam pedig vezettem mindjá vége lassan a szezonnak utána jöhet a 3. osztály a Ligakupát remélem megnyerem akkor indulhatok az UEFA kupában bajnokságban simán nyerem a meccseket az én játékosom Mangan vezeti a gólövõlistát 16 gólal ahoz képest hogy év elején az volt a cél kerüljem el az utolsó 3 helyet simán feljutok hát sztem simán ott leszek a Premier leagben a MU-t is elvertem 3-0-ra szal remélem feljutok, a kerettel csak az a baj hogy kurvára elfáradnak a játékosok így mindig cserélgetni kell õket nálam is rotácio van, Saenko-val jól jártam õt szabaduszóként vettem azelõtt a Nürnberg játékosa volt és jó sok pénzért ide jött, hú egy kicsit sokat írtam elnézést.
Yo, Bitch!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Srácok ezt mért írja ki a Creation MAsternél?
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)