FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azóta hanyagolom a fifát single playerban, csak neten játszom.
a HSP-t meg csak azért nem töltöm le majd, mert csak olyannal játszhatok neten, akinek fent van a HSP, szóval nem egészséges.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
hát még a neten olvastam róla hogy úgye az EA már idén is gondolkodot de már nem fért bele a project be.Uátna ,megvettem a KS-t és abba volt interjú Hajdú B.vel meg FAragóval és õk is mondták hogy jövöõre valószínû szóval reménykedjünk😊
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
bár félõ h semmi nem lesz belõle,azért a magyar kommentár remélem marad(2 hét után úgyis kikapcsolok a játékban minden hangot -.-)
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
mindenesetre hsp nem tudom mikor lesz végre,de sztem akkorra már megjelenik az ucl 06/07 és akkor már inkább az köti le a népet,mert sokaknak az a céljuk,h végigtolják a manager módot,azt kész,március végére sokan végigviszik a manager módot,a megszállott fifások meg már rég végig is vitték,még októberben...
ucl-el ellesz egy darabig a fifás nép,aztán õsszel jön a 08,szóval nyáron fogja élni a hsp rövid életét/világát,akkor fogja mindenki elõvenni,legalábbis sokan.
már a 07 megjelenésekor el kellett volna kezdeni a hsp-t,sõt az arcokat,meg egyebeket meg már akkorra meg kellett volna csinálni,h kevés meló legyen vele,és még karácsony elõtt kijöhetett volna
na mind1,õk tudják,ha a hsp nem rontja el a manager módomat,akkor lehet,h benézek a magyar nb1-be is 😊
ReaL MaDRid x siempre
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Jól elbújt!! 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A jó pontok: egész normális mezek, elsõre jónak tünõ játékos keret, és hát ott a hangulat, mikor a ZTE-vel lealázom a liga többi résztvevõjét... hatalmas 😄 Az arcok amik megvannak rendben, a pénz nem túl sok, a játékosok nem túl erõsek, a csapatok nem sok csillagosok. Szóval egy Rooneyt átigazolni 20 évig teljes képtelenség. És ez igy is van rendjén.
Akkor jöjjenek a hibák: elzárkozás a Fradi nb1-be hozatalától. Túlzottan engem nem zavar, de azért a játékosok többségét valószínüleg. Pl a szobatársamat is. Igaz, azt mondják, van esély rá hogy a Fradi a 2. idényre feljebb kerüljön, de klubbot arra váltani esélytelen, nem fognak alkalmazni. Szóval a Fradival e patchel játszani nem lehet, max ellene. Hiba még, hogy elõrdul Player008322akármi nevezetü játékosok. Nagyon nagyon sok játékosnak nincsen arca.
Akkor két dolog ami talán nem hiba, de nálam egyelõre igy áll a helyzet: két stadion létezik, a pici és a nagyobb. A többit nem hozza be, pedig vagy 2-3 hónapnyi meccset már lejátszottam. A lest egyeltalán nem fújja be a bíró, de ez lehet csak fatálist véletlen volt, még majd probálgatom, de eddig 4-bõl 0. Havonta átlagosan 3 meccs van, sõt, olyan hónap is van a naptárban, amely teljesen üres. Szobatársamnál szintén. Én a ZTE-vel kezdtem, a normális meccseken kivül egy bajnokság van, az a magyar. Rendjén is van, a BK jöjjön majd csak késöbb. Nagyon nem vágom a magyar focit, de azért valami kisebb kupameccsek nincsenek? A szobatársam Debrecennel kezdte, és nála még a magyar kupa sem volt, cserébe kapott 2 hónapot napi meccsekkel, aztán 2 havonta lényegében szünetet. És ami természetes: a szurkolói hangok és a játékosok nevének bemondása hiányzik. De hát ez egy nagyobb project elvileg.
Egyelõre úgy vagyok, hogy játszani jó vele, fagyni nem fagy, hangulatot megadja, de ahogy HSP kijön, én átpártolok oda.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én is felraktam a módot csak egy csomó csapatot átalakított bmint a játékos keretet PL: Interbõl kiszedték Valeriot raktak be Materazzit Filkort,de igen jó a mód!És még az a gebasz h vannak eredeti fifa-s menedzser mentéseim és azokat nem dobja be..
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
link
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
saját fifa 07-> és it a vezérlés vagy irányítás,és itt állíthatod be a dolgokat
ReaL MaDRid x siempre
Vettemegy Logitech Chillstream-et és a játékban ha ezzel játszok nem fut semmivel...
Mi lehet a gond???Nem szeretik egymást??😛
Elõre is thx a választ!!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
lol<#guluszem1>#guluszem1>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
ReaL MaDRid x siempre
a kézikönyv hátulján lévõ kóddal online modeban akarsz játszani.
azt hiszed megadja neked vki? 😄 és ezért fizetett 12-13 ezer forintot,h utána a lényeget odaadja neked? -.-
mondjuk én eredetivel játszok,és onlineon még nem voltam,ezért ha gondolod,itt van az én kódom
23H42-LAME0-723RH-HDSF8-HUJJ5
ReaL MaDRid x siempre
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
mások itt beszéltek 30-at is,az nem tudom hogy jött össze,majd meglátom mi lesz,nekem még majdnem 6 szezonom van :S
ReaL MaDRid x siempre
egyébként igen,régen bejöttek,csak gyakorolni kell,meg persze pont úgy kell idõzíteni,amikor kilép feléd,akkor csináld,és akkor elviszed.
de ilyenkor a sima nyíl+E+shift is bejön
ReaL MaDRid x siempre
Lehet h hülyeséget kérdezek, elõre bocsi...
Hogy is van, az hogy 15 év után vége a Manager mode-nak?
Vagy valami ilyesmit olvastam...valahol....
15 év után visszavonulok?
<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
ReaL MaDRid x siempre
istenem,olvassatok már kicsit,ne csak kérdezzetek.a bannerben nem véletlenül van ott,h "mielõtt kérdeznél...FAQ"
FAQ=GYIK,azaz gyakran ismételt kérdések,angolul ez frequently asked questions,de sztem egyértelmû,ha oda van írva,h "mielõtt kérdeznél"
ReaL MaDRid x siempre
egyébként faq-ban ugyancsak le van írva
ReaL MaDRid x siempre
egyébként úgy mûködik,h te hozol létre egy szobát,és ahhoz csatlakoznak,vagy te csatlakozol máshoz,és ehhez tudni kell a jelszót,és ezért tud csak az csatlakozni a szobához,akinek megengedték
ReaL MaDRid x siempre
érdemes letötleni a hamachi nevû programot hozzá, de ez se kötelezõ.
amúgy a FAQ-ban le van írva 😛
valaki tudna segíteni abban,hogy hogyan lehet neten keresztül játszani?milyen patch/program kell hozzá?
elõre is kösz
Kéne nekem a játék magyarítása/magyar kommentára.
Tudtok segíteni nekem ebbe?
Az audio.big fájl már megvan.
Elõre is köszi!
Nem tudom gyakorolni, ha azt se tudom, mit kéne csinálni.