FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
fifahungary-n biztos találsz!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tudna valaki egy NODVD-t adni? Elromlott a DVD olvasóm, ezért nem tudom játszani.
Én is az angol 4-ben kezdtem a Chesterrel nagyrészt csak azért tudtam fejleszteni meg minden egyebed mert a szabadlistárol a jobbakat megszereztem és eladtam de nekem is az a tapasztalatom hogy a szponzori pénz nem lesz nagyobb .

Kmarha
nincs mit remélem megtalálod valahol

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kösssz szépen

Kmarha
Ezzel kapcsolatban.. nem lehetne a FAQ szöveget a bannerban kicserélni erre:

"Itt olvasgassál elöször ha problémád van!"-ra? Vagy "Mielött kérdést tennél fel!"-re? 😄 Hátha létezik még olyan aki nem lusta, csak nem ismeri a FAQnak a jelentését 😊

Kmarha
1.: beirod a lap alján a keresõbe: Faragó egy két szó
vagy azt hogy: nincs magyar kommentár

És nagyon nagy valószínüséggel olvashatod is a megoldást a problémádra. Ha megtetted és nincs, akkor bocsánat.

2.: ott a FAQ. Magyarul GYIK. Azt jelenti Gyakran Ismételt Kérdések. Szerintem jogos, ha probléma van, akkor ott nézzük meg elöször és csak utánna tesszük fel a kérdést.

És ha valami véletlen csoda folytán ott sincs, akkor ismét bocsánat

vki help!!!!
nincs magyar kommentár a fifa2007 ben pedig felraktam,de miért nincs.
Vagyis lennie kéne mert olyan van hogy mikor a kameraállást állatom akkor megszólal a Faragó egy két szóra és aztán meg sohatöbbet.vajon mi lehet a gáz????
kösssz elõre is

Mayorpapa
Valaki nem tudna segíteni: hogy lehet elkerülni a játék feltelepítésekor a Directx állandó feltelepülését? Kérem segíteseni valaki, nincs kedvem mindig újraindítani a gépet egy telepítéskor.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
nem csítelek

ReaL MaDRid x siempre

alonso82
ticket price patch 😊

ForzaInter
Ja ez nagy hiba.

Yo, Bitch!

hunbasser
akkor remélem,h nálam is lesz új szponzor 😊

de egyébként ez tényleg nagy hiba,h nem jön új szponzor...és akkor ha felkerülsz másodosztályból az elsõbe,mibõl fogsz erõsíteni?mert akkor soha az életbe nem fogsz tudni 70-es,80-as pléyákat,mert nem tudod a fizujukat kifizetni,és akkor premier leagueben is ugyanazokkal a szar 50-es pléyákkal kell szenvedni,mint amikkel a negyedosztályban is tetted

ReaL MaDRid x siempre

Új szponzor nekem akkor volt mikor a Lincoln City-vel a 4. ligából a 3.-ba jöttem fel.
Kmarha
soha. én egy kis Francia csapattal voltam, és hiába kerültem fel az elsõ osztályba, csináltam veretlen idényt, lettem minden bajnokságon az elsõ, szereztem meg a legjobb játékosokat, volt a csapatösszhang 90, munkabiztonság és rajongók támogatása is 99, a szponzorok mind maradtak azon az alacsony szinten mint amikor kezdtem. Szinte csoda volt a klubb fentartása.

Ezt tartom a játék legeslegnagyobb hibájának (persze a bíró AI-je a második helyen tronol 😄)

sonico
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, h hány bajnokságot kell ahhoz lejátszani,h végre valahára vmi normális szponzor jelentkezzen be?

Napollyal indultam, nyerem a bajnokságot,BL-t, Olasz Kupát, már h ha szimulátorozok is simán megver mindenkit a csapat.,ja és 2013ban járok! na? 😊

vmvr
jaja, csak késõn történt ez a hg választás

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
uhhh -.-
hát,gyakrabban látogass meg minket 😛 ígyis pang a topik...nem úgy,mint szeptemberben októberben O_o ott 2 nap alatt volt ennyi új hsz 😄

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
😄DDD
látogasd sûrûbben a topicot😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Scholes18
"666 új üzenet"! <#hawaii>
hehe, ördögien rég néztem be..

Glory Glory Man United!!

peeter22
Felismeri nem számít persze nem árt ha olyan mint a tied.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

DjCooll
ez nem megy😊😞 mert nicns ilyen exe. fájl illetve van csak feljön 1mp alt le is megy

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
ok megprobálom köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Bocs a bill. hibákért😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Hello van egy progi: New_Turfsv1 a neve evbbe vannak fájélok midegyikhez keres réá avlamelyik nagy fifa odlalon van rajta ezeket bemásollod a data mappába és elinditod kicsomagoltál vele együtt a data mappába egy impotalt.exét ilyen dososat és elinditod ennyi😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

petike20
A ramot felfogja ismerni, ha másik gépbõl teszem át?
Kipróbálom majd a ramot, ha nem lesz jobb, akkor valszeg táp.
Köszi szépen a segítségeteket!

peeter22
Ha más játéknál is újra indul és minden hûtés jó akkor ahogy Hunbasser mondta próbáld meg azt, hogy egy másik ramot teszel be és megpróbálod azzal. Ha úgy jó akkor ramcsere, ha nem akkor valszeg feszkóhiány van és táp lesz. Jobb tápot már 8-10eFt lehet venni nekem ez van ez 8eFt volt igaz én nagykerbõl szerváltam. De szerintem bármelyik számtekbolt megrendeli, ha kell.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

DjCooll
sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogy használjam a gyep importálot mert valami hibát ki ír hogy run time error 9 vagy valami ilyesmi valéaki tud nekems egítnei?
köszi elõre is.

petike20
A race (WTCC) szoktam még játszani, és az újraindul néha. A videókártyán biztos jó a hûtés. A többit majd megnézem. Tápok közt melyik az ami jó, de nem a legdrágább?

peeter22
A fõ kérdés az, hogy más játékoknál is kilép vagy csak ennél? Mertha másnál is akkor két lehetõségre tippelek:
a. valami túlmelegszik nézd meg, megy e a hûtés a tápon procin vidkarin.
b. ahogy már elöttem is céloztak rá gyengus a táp nekem is hasonló a konfigom, az én mezei 300-as tápom nem bírta ezrét lecseréltem egy nívósabb 420w-osra.

petike20
Intel Celeron 2000MHz
Samsung SP0822N (80GB, 7200RPM, Ultra-ATA/133)
ASUS P4S8X-X (6PCI, 1AGP, 3DDR DIMM, Audio, LAN)
ATI RADEON 9600XT 256MB DDRII MEMORY

hunbasser
processzor?winchester?mert,h ugye ezeket is a táp látja el árammal,meg mindent,amit a gépedben találsz

ReaL MaDRid x siempre

petike20
Ati Radeon 9600XT 256MB DDRII MEMORY
ezt akartad tudni?

hunbasser
vagy ez a rossz,vagy táp.de jó lenne tudni a konfigodat is,lehet,h nem bírja a táp,bár ezt vmi miatt nem tartom észszerûnek

ReaL MaDRid x siempre

petike20
300W - azt már mondták nekem, hogy lehet kevés

kas123
táp?

petike20
512 MB ramom van.

hunbasser
és ez csak fifánál van így?egyébként erõsen a ramra gyanakszom,vkitõl szerezz kölcsönbe egy ramot,és próbáld ki azzal,ha nem indul újra,akkor egyértelû,h az volt a gond.namost:vagy kevés ramod van,vagy rossz a ramod

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pop-up manager.faq-ban meg is találod

ReaL MaDRid x siempre

petike20
Sziasztok.
Nem tudok játszani a fifaval, mert állandóan újraindul a gép magától! Mit lehetne tenni vele, hogy mûködjön rendesen? Most raktam újból a windowst, új a videókártyám is. Jó lenne, ha segítenétek.
Sziasztok.

alonso82
Ha igen ez nekem is kell

ForzaInter
Neked tán fel van rakva vmi patch hogy mások a kijelzõk?

Yo, Bitch!

Mayorpapa
el lehet valahogy kerülni a telepítésnél a directx állandó feltelepítését?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Thanks!
kas123
FAQ

Sziasztok!Segítséget kérnék.Hogyan lehet frankó cseleket nyomni mert egyszerüen nem megy.Nem igazán tudom lerázni a védõket.
Amikor betölti a meccset mindig kiirja h forgassam a trükk kart erre meg arra,nem tud valaki pc-hez normális leírást,mert nem jövök rá...
A csapat összhangon hogyan lehet javítani?
kas123
A rotáció miatt nincs állandó kezdõ mert azt nem bírnák, ill van 3 ember akik majdnem mindig játszanak(2-3 meccset hagytak ki) de nekik is max 40es a moráljuk.

hunbasser
kapusommal megint gólt lõttem 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a moráljuk úgy megy fel,ha sokat játszatod õket,azoknak,akik mindig kezdõk,általában maxon van a moráljuk

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Újabb problémám van. 7-8 kezdõ játékosomnak lejár az idény végén a szerzõdése, és meg akarnám hosszabbítani de nem tudom mer mind1iknek rossza morálja 0-40ig terjed de inkább 20 alatt 😞. És nem értem hogy miért van, a Liga kupában negyed döntõs vagyok, Fa kupában is továbbjutottam, LVD-ben is ottvagyok, Bajnokságban vezetek 9 ponttal. És a szurkolói és a vezetõségi izé is 99.
Tippek hogy mivel tudnám feljebb tornászni a moráljukat? Most tartok december másodikánál, tehát van még hátra, így jöhetnek a hosszú távó ötletek is 😊.