FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Itt olvasgassál elöször ha problémád van!"-ra? Vagy "Mielött kérdést tennél fel!"-re? 😄 Hátha létezik még olyan aki nem lusta, csak nem ismeri a FAQnak a jelentését 😊
vagy azt hogy: nincs magyar kommentár
És nagyon nagy valószínüséggel olvashatod is a megoldást a problémádra. Ha megtetted és nincs, akkor bocsánat.
2.: ott a FAQ. Magyarul GYIK. Azt jelenti Gyakran Ismételt Kérdések. Szerintem jogos, ha probléma van, akkor ott nézzük meg elöször és csak utánna tesszük fel a kérdést.
És ha valami véletlen csoda folytán ott sincs, akkor ismét bocsánat
nincs magyar kommentár a fifa2007 ben pedig felraktam,de miért nincs.
Vagyis lennie kéne mert olyan van hogy mikor a kameraállást állatom akkor megszólal a Faragó egy két szóra és aztán meg sohatöbbet.vajon mi lehet a gáz????
kösssz elõre is
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
de egyébként ez tényleg nagy hiba,h nem jön új szponzor...és akkor ha felkerülsz másodosztályból az elsõbe,mibõl fogsz erõsíteni?mert akkor soha az életbe nem fogsz tudni 70-es,80-as pléyákat,mert nem tudod a fizujukat kifizetni,és akkor premier leagueben is ugyanazokkal a szar 50-es pléyákkal kell szenvedni,mint amikkel a negyedosztályban is tetted
ReaL MaDRid x siempre
Ezt tartom a játék legeslegnagyobb hibájának (persze a bíró AI-je a második helyen tronol 😄)
Szeretném megkérdezni, h hány bajnokságot kell ahhoz lejátszani,h végre valahára vmi normális szponzor jelentkezzen be?
Napollyal indultam, nyerem a bajnokságot,BL-t, Olasz Kupát, már h ha szimulátorozok is simán megver mindenkit a csapat.,ja és 2013ban járok! na? 😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
hát,gyakrabban látogass meg minket 😛 ígyis pang a topik...nem úgy,mint szeptemberben októberben O_o ott 2 nap alatt volt ennyi új hsz 😄
ReaL MaDRid x siempre
látogasd sûrûbben a topicot😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Kipróbálom majd a ramot, ha nem lesz jobb, akkor valszeg táp.
Köszi szépen a segítségeteket!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
köszi elõre is.
a. valami túlmelegszik nézd meg, megy e a hûtés a tápon procin vidkarin.
b. ahogy már elöttem is céloztak rá gyengus a táp nekem is hasonló a konfigom, az én mezei 300-as tápom nem bírta ezrét lecseréltem egy nívósabb 420w-osra.
Samsung SP0822N (80GB, 7200RPM, Ultra-ATA/133)
ASUS P4S8X-X (6PCI, 1AGP, 3DDR DIMM, Audio, LAN)
ATI RADEON 9600XT 256MB DDRII MEMORY
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Nem tudok játszani a fifaval, mert állandóan újraindul a gép magától! Mit lehetne tenni vele, hogy mûködjön rendesen? Most raktam újból a windowst, új a videókártyám is. Jó lenne, ha segítenétek.
Sziasztok.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Amikor betölti a meccset mindig kiirja h forgassam a trükk kart erre meg arra,nem tud valaki pc-hez normális leírást,mert nem jövök rá...
A csapat összhangon hogyan lehet javítani?
ReaL MaDRid x siempre
Tippek hogy mivel tudnám feljebb tornászni a moráljukat? Most tartok december másodikánál, tehát van még hátra, így jöhetnek a hosszú távó ötletek is 😊.