36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• campy
    gyökerek ezért büntettetek meg? szégyen! tökmind1 amugy sincs mindig időm irogatni!
  • gszp
    Az a vicc, hogy a world class fokozat könnyebb, mint a pro, mert a gép mindkettőn nagyjából ugyanazt tudja, viszont profin a saját játékosaid sokkal lassabbak, és nehezebben irányíthatók. Pontosan ezért nyert mindenki 4-5 góllal a 07-ben wc-n, mert a profi szint kiismerése után az már sétagalopp volt.
  • Palinko
    a magyarosítás kérés már warez? mert spam és off biztosan nem
  • Djemba
    NINCS WAREZ,FLAME,OFF ÉS SPAM!
  • year
    HAlihó!
    Vhonnan letudnám szedni a magyar fájlokat ??? elég lenne a szöveg is, de a magyar kommentár se zavarna. :)
  • Djemba
    nézzél szét
  • barca15
    hát én abból viszonyítok, hogy pc-n az uefát toltam sokat majd miután meglett az x360-am után azon is azt. hát ég és föld volt a kettő,nem csak a nextgen grafika miatt, hanem az egész játék,menüstől, emberek mozgása,lövés...stb Sokkal realisztikusabb volt. bocs ha untattam vkit a beszámolóval,csupán csak arra adtam választ hogy eddigi tapasztalataimból kiindulva, a nextgenes fifa08 NEM CSAK a grafikájában lehet más. hali
  • lemongrass
    ja, még vmi! most nyomtam pár bajnokit Recre-vel... amit észrevettem 07-hez képest a kapusok ilyen Higuita módszerrel többször jönnek ki a kapuból.

Rocky!
    lehet, h a Te kapusod is beépített ember :D
    Kis érdekesség Higuita-tól. érdemes megnézni!
  • Breki33
    és nagy patch sem?
  • Winz
    PS2/3-n nyomom hélló,azon nincs kitserver.
  • Breki33
    te még nem halottál kitserverről?

jobbnál jobb stadionok és mezek
  • Palinko
    hát elég egyértelmű hogy megfogadom akkor a jótanácsot :D
  • Winz
    Én mongyuk ps2-n tolom,de ami a fifa07-ben a hosszúba bement az ennél pont a kapu közepébe tart,ha pedig jól eltalálom a szöget akkor meg kitornássza az az animál.
    Lehet rúgni szép gólokat is,pl Gerával 25-ről pipába bevarrtam,persze egy kis játékos szerkesztésnek köszönhetően,adtam a képességeinek ;)
    Este a Westhammel toltam a carriert,vagy 2 óráig szenvedtem a 4 barátságos meccsel,komolyan mondom rémálmaim voltak,és mindig az egyik csíra nóta baszta az agyam,nem akart kimenni a fejemből...komolyan mondom ettől a játéktól jobban tönkre mennek az idegeim mint egy Resident Eviltől :(
    Jó tanács amit Kmarha mondott,én is utána előveszem a pes5-öt azt lenyomok néhány rangadót,de csak párat mert a licenszhiányos öltözetük meg azok a stadionok...szal nem egy szavatos játék,de mint játékélmény 100%-os.
    Vajh a ps3-as fifa miben különbözik ettől a fostól,csak a grafikája?
  • Jay15
    Kijött a magyar fifa 08!MSN cím:[email protected] és elmondom honnan lehet leszedni!!
  • Breki33
    Fifa 08 cinematics patch

Igen
  • Jay15
    Fentvan már a magyar kommentár??
  • Palinko
    értem. hát már sokszor elkezdtem kipróbálni de soha nem juttam el a megvalósításig egyszer el kell :D de semmi leírás nincs hogy játszonak az ilyen kezdők mint én? vagy talán vannak speckó billkombinációk amik folytán jobb és pontosabb lövések mennek?
  • ricsa008
    és ez mi is? ezt le lehet tölteni?
  • Breki33
  • II Rocky II
    énnekem meg a rövid passzosváltáson túl furcsa hogy ha az s-t vagy at nyomom akkor a kapus mozog és hát mát emlitettem csak lestem mikor látom hogy a kapusom már kint van 20métere a kaputol.Hát átkell szokni.:d
  • lemongrass
    ...na, hogy egy kis szó essen a game-ről is...
    tegnap lejött... install... már az a kép nem tetszett, h a telepítésnél semmi extra-t nem kapok /FIFA képek/ csak egy szabvány Windows ablakot... mindegy, gondoltam magamban, ettől még játék lehet, h élvezhető... /anno a Demo-t leszedtem, de asszem 3 meccset toltam vele, és uninstall/

a profil beállításnál észrevettem, hogy idegesítően gyorsan váltják a csapatok egymást, pedig csak 1-et léptettem... ezt teszteltem még bill-el is /Rumblepad 2-vel tolom amúgy/ szóval... klaviatúrával uaz a helyzet... 07-nél nem volt ilyen problémám!

Real - Barca meccset gyűrtem először világklasszison... kikaptam 0-1-re.
    aztán, mivel toolon tool erősnek bizonyult a gép gondoltam leveszem Professional-ra... hát, mit ne mondjak a helyzet még rosszabb lett /bár tudom, hogy ez kicsit az én bénaságomat is mutatja/ de 0-3 lett!
    aztán félprofin 2-2. aztán lefeküdtem... agyaltam még, hogy mi a franc lehet, mivel 07-ben non-stop világklasszison játszok... és aránylag béna csapatokkal is világklaszzis gárdákat tok megverni!

úgyhogy most belekezdtem egy spanyol bajnokiba a Recreativo-val... kíváncsi leszek, hogy hogy alakul eddig 1 győzelem - 1 döntetlen /és nem a Top csapatok ellen! :S/

más... irányítás -> vhogy nagon nem tudom mexokni, hogy nem a 'rövid passz' gombbal váltok embert... annyira elveszi a figyelmem /mert ugye eléggé berögződött már az a mozdulat/ hogy sztem ez is közrejátszik a bénaságomban.

a 'lecselezések' vhogy ugyancsak nehezebbnek bizonyulnak, mint a 07-ben.

na, mindegy! alapjában véve jó... kicsit 'alakulni' kell hozzá, de szerintem idővel jó lesz!

más... a 'magyar file-okat' sztem mki ugyaúgy várja, de tényleg elég gáz már, hogy nem a játékról szól a topic, hanem fellelőhelyekről, meg, hogy valaki tolja má' fel!

Lemongrass
  • Kmarha
    probáld ki a pest.. nem mondom hogy sokkal jobb (főleg hogy sok idegesítő dolog van benne), főleg a menedzser mód hiányába ugyebár, de 1 óra pes 1 óra fifa azt megvan a jó hangulat :)

• Palinko
    engem is idegesít hogy minden évben ugyanazt eladják nekünk. tényleg hülyére vesznek bennünket. próbálgattam és taktika nélkül engem mindegyik szinten szarrávernek. jó nemvagyok az a angy player de akkor is. a husszú passz és kapurarúgás egyenesen nevetséges :D főleg a kapurarúgás... hát ha igazából is ilyen hülyén rúgnának sok 0-0 lenne... nem igaz mindég a kapusba rúgja...
  • Winz
    Az idei fifában kicsit erős az ellen,még félprofiban is :jajj
    Vezetek 0-2-re,taktikát válltok,erre 3 perc alatt kiegyenlítenek a kecsegek bazz :(
    Többet vártam az EA-től idén is :(
  • Djemba
    NAPOLI ÚJRA NAGY CSAPATOT CSINÁLOK az EDZŐ MARADONA
  • Breki33
    Hogy valami értelmes is legyen itt egy kis infó

"We want to release in about a week the first Bundesliga Patch for FIFA 08 FULL

Do you think you turf will be ready till then?"

EZt MexicanTravelle írta nekem akik tavaly is csináltak egy nagy patchot a Fifa 07-hez, tehát hamarosan várható egy nagyobb főleg Bundesligás patch.

• Dexantreal
    Csön má vázzzz.
    Szted nekünk nem érdekünk, hogy a topik ne warezról, hanem Fifáról szóljon?
    Mégse szajkózzuk, amit te :P.
  • Uborkasalata
    Köszönöm!!!!
    warez ki!!!!!!! nagyon thx ;)
  • Uborkasalata
    KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!
    WAREZ KI WAREZ KI ;) ;)
  • Duby
    Total commanderrel nyisd meg a 001-et, s F5-tel tömörítsd ki ahova szeretnéd.
  • Uborkasalata
    Sziasztok!
    Lécci segítsetek!
    Tudom no warez de letöltöttem a FIFA 08at és rendesen le is jött minden file(nem előszőr töltök) de viszont nincsenek "könyvekbe" rendeződve, nincs rar file , egyszval nincs amit kibonthatnék és bemountolhatnék...
    azon gondolkodtam , h. mikor most reggel megnéztem az írta ki, h. az E-n nincs hely szóval lehet ezért , emrt nem volt hely?
    ELŐRE IS KÖSZI !!!
  • Carlos HUN
    ha esetleg hamarabb feltené valaki kérem jelezze pmben köszön OFF vége hunbasser ezt ne töröld ki légyszíves! :)
  • Carlos HUN
    na megy felfelé egy szép magyarositás program csak kicsit nehézségek voltak vele sajnos :(( egyetem miatt legkésöbb estére lesz fent
  • hunbasser
    Tomi:menne ez szerintem kultúráltabban is :)
  • Materazzi
    Ciao!
    Valaki tudna segíteni? Megvettem a fifát felraktam, indítanám el és ezt írja ki:Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.
    Ez a program nem hajtható végre (5007). SEGÍTSETEK! thx
  • Dexantreal
    Váltsd át.
    Vagy nem lehet?
  • drogba85
    ki ilyen agyatlan aki szerint tobb mint 1giga a magyar komment? mert kb a fele
  • Tom Tom
    nekem múltkor se tetszett annyira a kommentár és mivel feleakkora kb mint maga a játék nemhinném hogy leszedném.
    Node én várnék pár gifet attól akinek már megy a game pár szép gólról cselről stb.ha nem lesz fatal erroros a windowsom holnap du.ig akkor majd megpróbálok megint lőni pár rabonna vagy 30as finesseket akár be a proba is.
  • hunbasser
    :DDD
  • Djemba
    1 gb a kommentár áááááááááááá