FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak 1 emberrel szoktam direct ip-zni, létezik -e olyan roster ami nem zavar bbe a multiba ha mindkettõnknek fent van, és benne van minden téli átigazolás, Tomasson, Ronaldo stb.? A választ elõre is köszönöm.
Beepeee
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Logitech Rumblepad II.-esem van.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
de nekem kéne a fifa 98😊
de csak a teremcsarnok miatt😊
nemtudjátok hol lehet letölteni???
itt már használhatom ezt a szót remélem😊😊😊
nahh remélem tuttok segíteni😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
most látom kicsit régebbi volt a hózzászólás.
akasszatok egy lámát a fámra😄
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
én ma vettem egy ilyen gamepadot. nekem müx vele. egy bajom van cask igazán, hogy a fifa2007 felismer egy "Vezérlõt" és felismer egy "XBOX360-as vezérlõt Windowshoz"... így ha bajnokságot játszok akkor egyszerre két embert irányítok.. kicsit vicces😊))
ráadásul végigböngésztem mindent és nem tudom kiiktatni az egyik kontrollert. a játék indításakor amikor kontrollert választok, ott automatice mindkettõt a csapat oldalára húzza..
vegyél fel MSN.. [email protected] címen és beszéljük át ezt a dolgot. az a bajom, hogy NHL2007-ben is kicsit fura dolgokat mûvel.
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
nekem egy olyan problémám van hogy felraktam a rostert a téli átigazolásosat és szimulációnál kilép.ez mért lehet?
Meg tudnátok nekem mondani, hogy hol lehet töménytelen mennyiségben mezeket találni? Leginkább a fantáziamezek érdekelnének, de magyar oldalakon sajnos nem igazán vannak. Most valahogy kedvem lett a mezkészítéshez. Eddig csak buták sikeredtek, s ezért kéne "alapanyag"!<#sir>#sir><#idiota>#idiota>
Leeds away kit:
Leeds home kit:
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
REAL MADRID
<#violent>#violent>
REAL MADRID
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
ReaL MaDRid x siempre
Kérlek segítsetek rajtam, mert ez az online gameléshez kell!!!Vagy csak simán magyarázza el hogy mi a sz@rt csináljak!!
Hogyan lehet Legendás meccset játszani???
Mert nekem egy sem sikerült pedig az Arsenallal 16 - 0ra vertem meg a Manchestert Idegenben (Old Trafford-on)!!
Léccives segítsetek nekem!!A válaszokat elõre is köszönöm 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lenne egy kérdésem.menedzser módban angol 3. osztályú wycombe csapatát iráényítom meglehetõsen jól állok.Nos a faragó nem mondja a játékosok nevét.nos nálatok sem mondja,mert a premier ligás csapatok játékosainak nevét meg igen.Ezek szerint van egy ilyen kritérium higy nagyon aléacspny osztályú csapat játékossainak nevét nem mondja a kommentátor???
kössz a válaszokat
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Tud valaki adni egy linket egy 1.0 exe hez? nem crackelt exe-hez amire tudom telepíteni az EA patchet.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB