FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remek srácok vagytok.
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Ez szögletnél meg büntetõnél is így van!<#vigyor5>#vigyor5>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Ti tudtátok, hogy szabadrúgásnál az E gombot + fel ill. le gombot lenyomva lehet váltani embert, hogy ki vállalja el a szabadrúgást.
Én most jöttem rá! :-)
Tiszta jóóóó! 😄
és mikor választok embereket, átigazolok, akkor a legnagyobb szintû
emberek listájára rámegyek ilyen 92 meg ilyen szintû emberekre
akkor kilép a fifából és kiírja hogy a fifa07.exe hibát észlelt ezért leállt. Mindig ezt írja ki. Kérek valakit segítsen.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
felrakom meg minden..és nincs semmi változás a játékba<#confused>#confused>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Teljesen szûz a fifám, úgyhogy nem tudom, hogy mi baja lehet.
Valakinek van ötlete, hogy miért lehet és mit lehetne vele csinálni?
Elõre is köszi.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ZTE-vel most készülök elverni a Manchastert 😄 Koplárovicsot rakom is be jobbszélsõnek hogy közel legyen a kapuhoz mikor be kell csusztatnia a labdát 😄DD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
egy technikai kérdésem lenne.
vettem egy logitech chillstream gamepad-et.
gondoltam milyen jó lesz fifázni vele. de egyelõre csak a suxx van vele.
a probléma a köv:
a gamepad installja után a játék automatikusan két gamepad-et ismer fel a játékban. a beállítások szerint van egy "vezérlõ", meg van egy "xbox360 kompatibilis vezérlõ". így mikor eljutok a játékig és vezérlõt kell választanom, akkor automatice mindkettõt húzza. ennek eredménye, hogy a játékban egyszerre két embert irányítok. elég viccesen néz ki.
szóval van valakinek ilyen tapasztalata?
megnéztem a konfig file-t és ezt a típust nem találtam közötte. esetleg valahonnan lehet valami frissítést tölteni, hogy ezt is ismerje?
NHL2007-ben hasonló a probléma.. ott igazából egy gombon több funkció.. így ha gyorskorcsolyáztatom a játékost lejön a kapus😊
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
A Fifa 06-ban így volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én még csak a 6.-ban vagyok.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
utána Frosinone 2 évig,feljutottam a serie a-ba,de azt már megnyerni nem tudtam.és most számoltam,a 10.szezonomban vagyok,a játék szerint meg a 11.-ben,lehet,h kihagytam egy csapatot,de én csak ezekre emlékszem.egyébként már egy hete nem fifáztam -.-
ReaL MaDRid x siempre
tehát nagyjából csak az angol 2.-bõl tudok játékost venni,mert pl serie b-ben hiába van 50-es pléya,a fizuja akkor is 1400 körül van,és az már nálam sok.felélné a szponzori pénz 1/3-át...
jobb szponzorok meg nem fognak jönni sajnos,ez a játék egyik legnagyobb hibája.feljutok a PL-be,ott még leszek egy szezon,a cél ott már az elsõ 10 hely lesz,és utána visszamegyek volt csapataimhoz,pl a Corinthianshoz és a Real Madridhoz.voltam még az Evertonnál és a Frosinonénál is,de ott nem éreztem magam olyan jól,fõleg az Evertonban,ott a pénz hiányával kellett megküzdenem,meg azzal,h a fél csapatnak(hanem a 3/4-ének) lejáróban volt a szerzõdése...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Walcott meg jó választás,mert hatalmas sztár lesz belõle
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre