36657
-
#17839 az azért tényleg nagy szégyen,hogy kihagyták belőle a Bernabéut...bár van a Fan shopban 2 stadioncsomag,lehet,hogy azok egyike talán tartalmazza a Bernabéut,legalábbis remélem.ha már a Real:az sem jó pont,hogy a csapatválasztásnál csak egy sima fehér mez van,azon semmi címer,szponzor,sportszergyártó logo,vagy csíkok...semmi,tök fehér.már csak imádkozni tudtam,hogy a játékban ne ilyen legyen,hálistennek nem lett olyan...
mondtátok,hogy nem működik a kapuskijövetel.nálam működik,csak egyszer megnyomom a shiftet,és máris átvált kapusra,de szerintem most nem mozog olyan gyorsan és szabadon,mint a demoban.egyébként a gamepadeseknek a jobb analógkart kell lenyomni,ha jól tudom.
nem tudom,megnézegettétek-e a tutorialokat.van 3 tutorial a játékon belül,az egyik a kapus irányítása,ugyanaz a videó került be,amit már youtubeon is láthattunk.van még ezenkívül két tutorial,és azokban direkt figyeltem a csíkozást,és hihetetlen!! ott a fű nem olyan,mint a játékban! ez is vicces...ezt úgy értem,hogy nem olyan,hogy nincs benne az a hiba,amikor az egyik fűsávnak az egyik széle teljesen éles.
az a helyzet,hogy az EA a gameplayre próbált rágyúrni,de kb már 2 évvel ezelőtt is hasonló gameplaynek kellett volna lenni.
azt hiszem itt kérdezte valaki,hogy a PS3-as FIFA 08 csak grafikában tér-e el pc-s kistesójától.a válasz:nem! a grafika csodaszép,a gameplay is nagyon jó(legalábbis a youtubeos videók alapján ezt mondom),szóval ég és föld a kettő.és hogy miért nem tudták ugyanezt megcsinálni pc-re?fogalmam sincs,de az hót ziher,hogy nem lehetetlen,ezt bizonyítja a rivális focijáték példája is.
a FIFA 09-en már csak az segíthetne,ha a FIFA 08-at nem sokan vennék meg,és nem lenne belőle akkora bevétel,akkor talán megdöbbennének az ea-sek,és magukba szállnának...ha jövőre akarnak valamit alkotni,akkor már MOST neki kell ülniük a FIFA 09-hez,a gameplayt meg a grafikát már most is meg lehet csinálni,nyáron az arcok nagyrészét is már meg tudnák csinálni,és szeptember 1. után már a keretek is meg tudnák kreálni.
de az is egy vicc,hogy a FIFA 08 is augusztus 25-ei játékoskereteket tartalmaz,már ha jól láttam... -
#17838 én megmondom honnan lehet leszedni ha elmondjátok hogy ekll a spoilert! -
#17837 Csá all! Van 1 kis nagy gondom! Mikor Multizni akarunk Dirket Ip-n keresztül hamachival, az egyik hawerral! Rendesen megtalálja a servert kiválasszuk a csapatok betölt és akkor mikor kezdpdne a meccs lefagy!! Mi a gond?? Feltettem azt a cinema valamit amit feltett az a csávó! Irjatok! -
tysaboy #17836 Akkor türelmesen várok!!! -
hatalmas köszönet az egész topik nevében :) -
year #17834 És hova megyeget felfele ... ??? -
Tom Tom #17833 szép bár elég beginner gyanús a fokozat... -
#17832 nyugi-nyugi mar megyeget folfele... -
gszp #17831 Ehh, maradok az újnál, de azért! -
#17830 Akkor kiváncsi leszek mimarad a forumból!!! -
#17829 Szeretnék kérdezni valamit:nekem a FIFA 08 ha elkezdek egy meccet a kép eltorzul.Miért lehet ez -
Jay15 #17828 PLZ #17823 -
tysaboy #17827 Magyarosítás kommentárt, szöveget feltudjátok majd tolni??? Előre is köszi!!! -
#17826 akkor bizony tehetnek egy szivességet -.- -
#17825 Lejátszottam az első Be a Pro szezonos mecscemet. Robinhoval játszok. Rögtön egy mesterhármassal indított.
-
Jeff24 #17824 Jah ez egy jó kérdés,én geniusomon sem működik!így meg aztán nemsokmindenre jó! -
Jay15 #17823 Császtok a Game Controllomon ,hogy kell beálítanni ,hogy működjön a cselezős kar??Segítsetek -
#17822 ezt nemtom, eztis egy srác mondta nekem... -
#17821 Thx! -
BIZ0906 #17820 De akkor a cselek miatt leszek megint kavarodásban. Úgyhogy nem jó. És hogy lehet a shiftel fogadni a lasztit hogy rögtön megindúljak úgy mint a 07-ben? Vagy mással kell? -
#17819 progfiles/easports/fifa08/data/input-ba lépj
Devdata-ba lépj bele F4-el(!!!), ott a legelső a keyboard.
Utána 3sor csupa számkarakterekből, ebből a legalsó sorban látsz egy ilyet,h 16|10|2 ezt átírod 31|10|2-re.
Elmented, indítod a fifát. -
#17818 Kösz,erre vóltam kíváncsi.
Akkor lehet rámegyek a PS3-as 08-ra is majd.
A múltkor láttam egy gémpléjt a fifa08-ból a yutyubon,ott teljesen új gólöröm volt,még a felső kivetítőn is láccottak a csákók.
A magyar hang meg nem fog hiányozni,alig frissítették,a 80%-a régi szöveg...."úgy ragad hozzá mint ha bézbólkesztyű lenne rajta,vagy mint ha beragasztózták vólna":P -
gszp #17817 Leírod a megoldást mielőtt nyolcvanan neked esnek? :)
Előre is köszi! -
#17816 embeváltást orvosolhatad simán, egy számot kell átírni sé már s-el paszolsz és emebrtváltasz:) -
BIZ0906 #17815 Nem érdemes megvenni! Max letöltheted aztán idegeskedhetsz a béna passzok miatt, a felcserél emberváltás miatt, meg a shift gomb megnyomásha után a labdával lefordúltál annó, na most meg rögtön a kapusra vált. Szar lett a 08 szerintem, vagy jó sokat kell probálni hogy megszokjad(juk). -
BIZ0906 #17814 na arra gondoltam -
puma1 #17813 átásoltam a hármat át is neveztem őket,de kommentár nemműködik:S nemvágom -
#17812 aztse
vmit nagyon keversz
én fifában azt a "szépséges" alap füvet cseréltem -
BIZ0906 #17811 akkor skineket -
#17810 nem érdemes ugyanaz szinte mint a 07
vagy jövőre is ugyanezt akarod megvenni?
jó nagy baromság megvenni sztem
legalábbis PC-re -
#17809 nem, egyrészt nem én készítettem másrészt teljesen másról van szó
énse pályákat készítek..... -
nirdo #17808 javítva: érdemes elmennem és megvennem a game-t?:-) -
nirdo #17807 Na szevasztok srácok! Érdemes elmennem és megvennem a game-t. Pc-re venném, bár van ps2-m is. A gépem: 3.2 Ghz a proci, 512 mb RAM, 200 GB winyó. Milyen a grafika? Tudom, nem kapta meg az új motort, de mégis. Kommentár? Miket mondanak pl., ami új tavalyhoz képest? Toltam a 07-et sokat, azért kérdezem:-) Köszi elöre is -
BIZ0906 #17806 Nem új pályák amiket a 07-hez is csináltál? -
#17805 kösz, sikerült -
BIZ0906 #17803 Nemkis betükkel :) -
#17802 hogy? -
#17801 rá van írva ugye.......
képen is látszik, de a Fifahungary-n is le van írva magyarul -
BIZ0906 #17800 Ezek csak sima pályák skinek. -
#17799 Ez mit tesz a játékkal!? Javit a graff-on vagy mi?