FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

braincruiser
kösz mindenkinek a segítséget.
remek srácok vagytok.

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Mattboy
lol
Ez szögletnél meg büntetõnél is így van!<#vigyor5>

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

leho94
kössz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

alonso82
ja még annyit, hogy szûz fifára, és ne használj magyar menüt, mert nincsenek magyar csapatnevek, (ami azért annyira nem baj😄)

alonso82
én úgy csináltam, hogy egy mappába telepítettem az összest, bemásoltam az egészet a data mappába, és ott fathbuilder-t elindítod, befejezi, és lehet is használni. (sok sikert a toyotához😄)

kas123
vedd meg eredetiben -.-

MaxPayne
Valaki segít az én baomra is? 😊 #13065

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

hunbasser
tudtuk -.- legalábbis én tudtam

ReaL MaDRid x siempre

petike20
Sziasztok.
Ti tudtátok, hogy szabadrúgásnál az E gombot + fel ill. le gombot lenyomva lehet váltani embert, hogy ki vállalja el a szabadrúgást.
Én most jöttem rá! :-)
Tiszta jóóóó! 😄

MaxPayne
Az lenne a gondom, hogy mikor csinálok saját klubbot
és mikor választok embereket, átigazolok, akkor a legnagyobb szintû
emberek listájára rámegyek ilyen 92 meg ilyen szintû emberekre
akkor kilép a fifából és kiírja hogy a fifa07.exe hibát észlelt ezért leállt. Mindig ezt írja ki. Kérek valakit segítsen.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Illetve nem az de inkább fvm forumon kérdezzd ott van külön topikja épp erre...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hát az..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

leho94
# 13056 : erre senki sem válaszol???vagy annyira hülye kérdés hogy nem is akartok..?!

Hát szerintem elég sokat, arra vok kiváncsi, hogy melyik csapattal vagy???

Taranov
És mennyit költöttél a személyzetre? :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Egy ilyen ifi elkelne a csapatomba!!!!<#vigyor4>

hunbasser
jóóó.és nem is sok a fizuja

ReaL MaDRid x siempre

petike20
Sikerült megcsinálni.
Nem kattintottam rá a Buildra. 😄

leho94
valaki elmondaná hogy a rákba lehet feltelepíteni a Cep07-et???<#idiota>
felrakom meg minden..és nincs semmi változás a játékba<#confused>

petike20
Nekem nem megy a magyar bajnokság. Állandóan hibát észlel.
Teljesen szûz a fifám, úgyhogy nem tudom, hogy mi baja lehet.
Valakinek van ötlete, hogy miért lehet és mit lehetne vele csinálni?
Elõre is köszi.

Gyovai
ez aztán az ifi:

DjCooll
Srácok a Téli átigazolásos rostert hogy tegyem fel? mármint hogy lehete valami rajta vagy semmilyen patch javító csomag meg egyébb ilyen dolgok?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Kmarha
teljesen szûz fifára kell felrakni, szóval a korábbi mentéseidet nem használhatod. De berak egy csomó más nemzet csapatát is, játszhatsz bármivel. Nem csak a magyarokkal.

ZTE-vel most készülök elverni a Manchastert 😄 Koplárovicsot rakom is be jobbszélsõnek hogy közel legyen a kapuhoz mikor be kell csusztatnia a labdát 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

braincruiser
sziasztok,

egy technikai kérdésem lenne.
vettem egy logitech chillstream gamepad-et.
gondoltam milyen jó lesz fifázni vele. de egyelõre csak a suxx van vele.
a probléma a köv:
a gamepad installja után a játék automatikusan két gamepad-et ismer fel a játékban. a beállítások szerint van egy "vezérlõ", meg van egy "xbox360 kompatibilis vezérlõ". így mikor eljutok a játékig és vezérlõt kell választanom, akkor automatice mindkettõt húzza. ennek eredménye, hogy a játékban egyszerre két embert irányítok. elég viccesen néz ki.
szóval van valakinek ilyen tapasztalata?
megnéztem a konfig file-t és ezt a típust nem találtam közötte. esetleg valahonnan lehet valami frissítést tölteni, hogy ezt is ismerje?

NHL2007-ben hasonló a probléma.. ott igazából egy gombon több funkció.. így ha gyorskorcsolyáztatom a játékost lejön a kapus😊

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Taranov
De ha felrakjuk a magyar bajnokságot, akkor nem folytatható a karrier a külföldi csapattal, nem?
A Fifa 06-ban így volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kmarha
ja most a javítással egész türhetõ, de azért a k. jótól elég messze áll szegényke. Idõtöltésnek megfelel.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

csá! van magyar bajnokság a fifához! én is vmelyik nap találtam rá, k*va jó! az fvmen letölthetitek
Nagyon jó! Újra kellett telepítenem a Fifa07-et, és mindent kezdhetek elõrõl<#gun>, de nem baj, majd visszahozom! A Marseille csapatával kezdtem igaz csak egy meccset játszottam, de megnyertem 2:0-ra idegenben! Most majd a Lillet fogadom, kemény meccs lesz!

Taranov
Köszi.
Én még csak a 6.-ban vagyok.

peeter22
10-es legalábbis én annyi vagyok már pár éve a 12. szezonom taposom szal. szerintem ennyi a max.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Taranov
Hányas a maximális menedzser szint? Én 5-ös fölé nem tudok menni már 3-4 éve.

Aha, hát világklasszis szinten viszem, de én meg úgy vagyok vele, hogy a Realt 2:0-ra verem, aztán meg a feljutó Tarragonaval 0:0-át játszok, aztán 1-2 siker, utána meg, megint csak a feljutó Levante ellen meg kikapok 1:0-ra! Fõleg úgy, hogy az elõzõ 5 mérkõzésemen 2 csatárom is megsérült, de szerencsére már mindketten visszatértek! Most vezetek kb. 3 vagy 4 ponttal, de ha sz*rul játszok visszaelõznek, mert a Sevilla és a Zaragoza tapad rám! Ronaldinhoval eddig 8 gólt lõttem (vezetem a góllövõ listát), de az a baj, hogy Messi, az elsõ 2 kupamérkõzésen zseniálisan játszott (4 gólt lõtt), de azóta nem találja önmagát!

hunbasser
én 5 évig voltam a Realnál,elsõ évben csak 3.lettem,meg szinte nem nyertem semmit sem,talán spanyol kupát,aztán a következõ 4 évben 4 bajnoki cím,azt hiszem 3 kupa és 3 bl,egy idõ után unni fogod,mert túl könnyû lesz.az Evertonnál legelõször a bl hely volt a cél,de az utolsó elõtti fordulóban észrevettem,h már én vezetem a bajnokságot 2 ponttal,így lettem bajnok.aztán reméltem,h brazília új kihívást jelent,hát Corinthianssal nagyon könnyû volt,ott is hagytam õket.
utána Frosinone 2 évig,feljutottam a serie a-ba,de azt már megnyerni nem tudtam.és most számoltam,a 10.szezonomban vagyok,a játék szerint meg a 11.-ben,lehet,h kihagytam egy csapatot,de én csak ezekre emlékszem.egyébként már egy hete nem fifáztam -.-

ReaL MaDRid x siempre

Aha értem! Hát sok szerencsét, én még az elsõ szezonba tartok, de nálam az a cél, hogy a 2. szezonban BL bajnok legyek, ezt nagyon várom, aztán meg majd jól pofára esek! Ha magas lesz a edzõi presztísem akkor elmegyek más csapathoz, bár nem olyan jó itt hagyni a Barcat, már egy Szuper-kupát is nyertem vele! De máshova is vágyok pl: Chelsea, Arsenal..., de lehet, hogy én is valami kiscsapathoz megyek el, de erre kicsi az esély, fõleg, ha BL bajnok leszek a Barcaval, akkor még egy darabig biztosan maradok!!!

hunbasser
hát nem nagyon 😄 ilyen 50-55-ös szintû játékosokat is nehéz megszereznem,az átlag fizetés olyan 600(!) euro körül van. 😄
tehát nagyjából csak az angol 2.-bõl tudok játékost venni,mert pl serie b-ben hiába van 50-es pléya,a fizuja akkor is 1400 körül van,és az már nálam sok.felélné a szponzori pénz 1/3-át...
jobb szponzorok meg nem fognak jönni sajnos,ez a játék egyik legnagyobb hibája.feljutok a PL-be,ott még leszek egy szezon,a cél ott már az elsõ 10 hely lesz,és utána visszamegyek volt csapataimhoz,pl a Corinthianshoz és a Real Madridhoz.voltam még az Evertonnál és a Frosinonénál is,de ott nem éreztem magam olyan jól,fõleg az Evertonban,ott a pénz hiányával kellett megküzdenem,meg azzal,h a fél csapatnak(hanem a 3/4-ének) lejáróban volt a szerzõdése...

ReaL MaDRid x siempre

Aha, akkor te egyenlõre nem vághatsz bele egy nagyobb játékos megszerzésébe! <#rinya>

hunbasser
Grimsby Town,angol 2.,tehát angol negyedosztály.cél a premier leagube jutás -.- ez a szezon és a következõ sztem sima lesz,championshipben már nem annyira,pl meg a csillagos ég lesz

ReaL MaDRid x siempre

Köszi, te melyik csapattal vagy?

hunbasser
sztem ezeket csak play now-ban tudod használni,de nem biztos...szóval csak sima meccsnél,én is vettem labdát,de nekem általában ea sportsos labda van

Walcott meg jó választás,mert hatalmas sztár lesz belõle

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
úgy csavar,ha ellövöd,és közben nyomod a jobbra/balra nyilat,attól függ,h merre akarod csavarni

ReaL MaDRid x siempre

Mondjatok olyan játékosokat, akikat megéri beépíteni az FC Barcelonaba, de lehetõleg középpályás vagy csatár legyen! Nem fontos, hogy nagy sztár legyen, de azért 1-2 mondjatok! Elõre is kössz!

Oké, köszi

kas123
nincs csavaró gomb, beállítod h hova lõjje és ha jó erõvel lövöd meg akkor bemegy

Valaki megtudja nekem mondani, hogy a szabadrúgásnál, melyik gombbal kell megcsavarni a labdát? Elõre is kössz mindent! <#love12>

Köszi! Hát igen lenyúltam Walcottot, ennek az az oka, hogy: gyors, fiatal, jól cselez, és eladok, majd egy csatárt és kell a helyére egy! De az is lehet, hogy több játékost veszek!

Kmarha
elvileg igen.. csak nálam nincs kibékülve a játék a labdákkal, igy nagyban tojik arra hogy én mit választok neki 😄D De ahogy láttam a képeket ez egyéni probléma 😛

Lenyúlod tõlem Walcottot! Szép dolog:-DDD
Ha én most a rajongói boltban veszek valamit pl.: (labda), azt tudom használni a szezonomban?

Akkor majd csináld azt, hogy belemész, hogy átigazolások, és ott, hogy tárgyalási..., ott majd asszem enter és újra ajánlhatsz többet, szerintem így eljön! Én a Barcaval vagyok, nálam még nincs átigazolási szezon, de ha lesz, lehet, hogy megveszem Theo Walcottot!

Köszike, desztem lehet hogy keveset ajánlottam érte, és a fizetésén is csökkentettem.