FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átigazolási piac-> Keresés-> Bármelyik bajnokság, értékeket beállítod(tudásszint, poszt), legalsó sort pörgeted (átigazolható, kölcsönözhetõ, már tettél ajánlatot, SZABADÚSZÓ!) Listáz, Te pedig igazolsz, de gyorsban, mert a jobb játékosokat hamar elviszik!
Ajánlatos menteni, mert idegesítõ, ha kevés fizut kínálsz és az orrod elõl viszik el a delikvenst!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Érdemes a tehetségkutatásra áldozni (ha tudsz), mert -2. ligás mércével mérve- néha meglepõen jó játékosok akadnak fent a rostán.
Az sem mellékes, hogy áron alul lehet szerzõdtetni õket!
Ha nagyon kevés pénzbõl gazdálkodsz vadássz a szabadúszó játékosokra, akiket ingyel lehet leigazolni.
Ha nagy halat fogsz ajánlatos rögtön újra szerzõdtetni 4-5 évre, mert tapasztalataim szerint 1-2 év múlva már el akarnak menni még akkor is, ha magasabb osztályba kerülsz. S ha igazgatósági elvárások között szerepel az újraszerzõdés, akkor értékes menedzseri pontokat veszíthetsz! Szerzõdéskötések elõtt mentés!!!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Nos én még most tarok a második évben.Angol 2.osztályból feljutottam az anol 1be a Wycomb -bal.Most 24.mérkõzés jön és az elsõ helyen vagyok 2 pont elõnnyel a Lincoln elõtt.(Profi szinten,4 perces félidõvel).
Ugye jól gondolom hogy jobb játékosok csak majd akkor jönnek ha feljutok a Premier Leagueba.
"Kegyeleti okokból" (és nem mellékesen a Bl elõdöntõ visszavágó miatt - Leeds-Bayern M. össz.: 3-2 ) pihentettem Fabregast, Tevezt, Beckhamet, A. Cole-t, Sergio Ramost és Milan Barost is. <#eplus2>#eplus2>
5 kapufát sikerült lõni a 8 gól mellett(0-8).
Azért büszke voltam a Bristolra, mert 6x eljutottak a kapumig (mondjuk eltalálni csak 2x tudták, Valdes éber kómában védett)... <#hehe>#hehe>
Egész király volt a bl döntõ is.
Az Ajax ellen- 0-2-rõl egyenlítettem 21 perc alatt, a 93. percben kaptam egy 11-est és azzal nyertem meg a trófeát.
Izgi volt nagyon.
Már végigtoltam 2 karriert csalás nélkül. Volt, hogy az Angol 2. ligából felvezettem a Millwall csapatát a Premier liga 8. helyéig 7 év alatt, profi szinten.
A Leeds-et megpróbáltam stabil élcsapattá varázsolni, azt hiszem sikerült. A 22-es keretbõl mindenkinek legalább 4 éves élõ szerzõdése van.
Nagy vonalakban így néz ki a keret, az összes focistát fejbõl sajna nem vágom:
KAP: Valdes,
VÉD: Ifil, A.Cole, Abidal, Ferreira, Sergio Ramos, Kilgallon,
KP: Maduro, Beckham, Fabregas, Tiago, Silva, Kaká, Gattuso,
CS: Baros, Tevez, S Tóth 😊, Healy ...
A 2010- 2011-es évadban mindent vittem- Angol bajnoki cím, angol Szuperkupa, Liga kupa, Angol kupa, Bl gyõzelem.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az a gondom, hogy az imént raktam föl a frissítõ peccset, és a rostert, hogy tudjak onlineba játszani.
Ez meg is történt szépen, felrakta, mindem faszán.
Kérte a gép, hogy nyomjak egy restartot megtörtént, de ahogy most indítanám a fifát elindul, fekete képernyõ, majd vissza az asztalhoz
mi lehet a gond? eredeti a fifám is, és eddig ment:S
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ha nem, akkor bizonyára nem akarsz vele játszani.
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
ha eredeti a játékod,akkor ott kell lennie annak a kódnak!
ha meg nem eredeti,akkor meg mi sem tudunk segíteni sajnos,így az egyetlen megoldás az,h gyûjtesz rá egy kis pénzt,és megveszed a boltban
ReaL MaDRid x siempre
Bemész 1 PC-s boltba, és ott az eladó, odamész hozzá és megkérdezed hogy van Fifa 07 játék? ha aszondja h van akkor megveszed, és lesz hozzá kódod =).
Persze ha nem akarod eredetibe megvenni, akkor olvasd el a FaQ-t
tudnátok segíteni????
köszi
Direkt ip-n keresztül megy!
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Elénzést, hogy egy egész cikket rakok be, de sztem ezt érdemes megnéznetek.
A FIAVICTORMARCAO-n van kirakva!
Most kivételesen nem kiegészítõrõl van szó, hanem valami egészen másról. Valami olyasmirõl, ami még sohasem volt és nemsokára kezdetét veszi. De hogy pontosan mirõl is van szó? Online-ról, de bõvebb információkért olvasd el a bõvebb cikket. Érdemes!
Az Online ligák, versengések világszerte roppant népszerûek, ez alól nem kivétel hazánk sem. Számos klán és bajnokság létezik különbözõ oldalakon, néhol nyereményekkel, de a legtöbb helyen anélkül. Ezekkel a tényekkel valószínûleg ti is tisztában vagytok, azonban most valami egészen nagy dolog készülõdik, egy hatalmas projekt, a FIFA League Team projektje. A terv szerint egy helyre, egy oldalra összpontosulna a magyar FIFA Online világ. Persze ehhez idõ kell, mint minden nagyobb léptékû dologhoz. És persze pénz. Pénz, azért, hogy létrejöjjön a tökéletes magyar FIFA Online Liga. S hogy mit is fog magában foglalni? Soha nem látott mennyiségû funkciót, profi rendezést. Minden játékos saját profillal fog rendelkezni, amelyek nyilvánosak lesznek, így más látogatók is láthatják. Ezenkivül be lehet majd pillantani más bajnokságok állásaiba. Forradalmian új dolog lesz az FL (FIFALeagues) rádió is. Több, mint 1000 játékos és 60 Liga (többek között Bajnokok Ligája és UEFA-kupa) - ezek a számok önmagukért beszélnek, s persze ne feledkezzünk meg a jutalmakról sem. Folyamatos teljesítmény alapú heti nyeremények, díjak több kategóriában, egy példát kiragadva a góllövõlista állása is fontos e szempontból. A lapon fellelhetõek lesznek majd a legfrissebb és leghasznosabb letöltések a játékhoz. Nagyon nem is sorolnám a további részeket, a legegyszerûbb és a legsokatmondóbb, hogyha azt írom, hogy minden olyan dolog, ami a FIFÁ-val kapcsolatos. A fórum rész sem maradhat ki, szóval egyszerûen mindent tartalmazni fog, ami egy minõségi és profi Online ligához szükségeltetik. Már csak ti hiányoztok és nem fogjátok megbánni, ha csatlakoztok, ebben egészen bizonyos vagyok. A honlap várhatóan március közepe körül készül el és nem lesz megállás. Jelentkezni 2 nap múlva lehet és ezzel kapcsolatban visszatérnék egy már említett témához, a pénz kérdéséhez. Eme nagyméretû terv létrejöttéhez a ti támogatásotok is szükséges. A helyzet tehát a következõ: minden jelentkezõnek 500 forint nevezési díjat kell fizetnie, ám így nemcsak az oldal fejlesztését segíti, hanem magát is benevezi értelemszerûen a bajnokságba. Ha minden jól alakul, 1 éven belül nemzetközi szintû lesz az oldal, ami azt is jelentheti, hogy összecsaphatsz rengeteg európai ellenféllel! Szóval készülõdés, mert nemsokára indul a PROFI ONLINE BAJNOKSÁG!
A cikk linkje az oldalon: FIFA LEAGUE
(Jegybevétel, szponzor)
Én a Fulhammel nyomom, de az anyagiak miatt esély sincs rá, hogy 4 és fél csillagos legyek.
Elõre rettegek a bristol-tól... <#nyes>#nyes>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ReaL MaDRid x siempre
csak tudod,ha nem találkozott még egyikõnk sem a problémával,akkor nem fogja az összes ember beírni egyenként,h "én nem tudom",ha nem válaszol rá senki sem,az azért van,mert nem tudjuk a választ,talán gamepades topikban kérdezz rá
ReaL MaDRid x siempre
Arra vonatkozóan tudtok valamit mondani, hogy hányas szinttõl nagyjából milyen csapatokhoz lehet menni?
Kössz a segítséget.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Yo, Bitch!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
akkor elkezdünk játszani és 10 sec múlva kiírja hogy kapcsolat megszakadt. Pedig senki nemcsinált semmit és csak úgy megszakad.
Mi lehet a gond? a felbontást és a részletességet levettük Low-ra.
PLS Help!
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
http://atwwebmaker.tx.hu/
http://atwwebmaker.tx.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nem ám csak úgy, hogy nyomogatod....hanem úgy is, ha egyszerûen nyomva tartod...ekkor rátapad emberünk mint a pióca, addig míg el nem veszi, vagy amíg le nem cseleznek...
Üdv<#integet2>#integet2>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Kellene nekem valami jó védekezési taktika.
Elõre is köszönöm