FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi

Cairass
Nem hülyeség! (vagy igen?)<#nyes>
Átigazolási piac-> Keresés-> Bármelyik bajnokság, értékeket beállítod(tudásszint, poszt), legalsó sort pörgeted (átigazolható, kölcsönözhetõ, már tettél ajánlatot, SZABADÚSZÓ!) Listáz, Te pedig igazolsz, de gyorsban, mert a jobb játékosokat hamar elviszik!
Ajánlatos menteni, mert idegesítõ, ha kevés fizut kínálsz és az orrod elõl viszik el a delikvenst!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

hunbasser
beállítod a keresésnél,h szabadúszókat mutasson,aztán ott lesz a leigazolás gomb

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,van olyan,h azért nem jönnek,mert túl gyenge csapatnak találják a klubodat,amit managelsz.

ReaL MaDRid x siempre

Most tudom, hogy hatalmas hülyeséget kérdezek, de a szabadúszokat honnan lehet szerzõdtetni, szóval hová kell menni ahhoz, hogy szerezzek?

Cairass
Mindenképpen virítani kell valami eredményt ahhoz, hogy a csapatodhoz csalogasd a jobb játékosokat.

Érdemes a tehetségkutatásra áldozni (ha tudsz), mert -2. ligás mércével mérve- néha meglepõen jó játékosok akadnak fent a rostán.
Az sem mellékes, hogy áron alul lehet szerzõdtetni õket!

Ha nagyon kevés pénzbõl gazdálkodsz vadássz a szabadúszó játékosokra, akiket ingyel lehet leigazolni.

Ha nagy halat fogsz ajánlatos rögtön újra szerzõdtetni 4-5 évre, mert tapasztalataim szerint 1-2 év múlva már el akarnak menni még akkor is, ha magasabb osztályba kerülsz. S ha igazgatósági elvárások között szerepel az újraszerzõdés, akkor értékes menedzseri pontokat veszíthetsz! Szerzõdéskötések elõtt mentés!!!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

nos gratulálok a teljesitmnyehez.
Nos én még most tarok a második évben.Angol 2.osztályból feljutottam az anol 1be a Wycomb -bal.Most 24.mérkõzés jön és az elsõ helyen vagyok 2 pont elõnnyel a Lincoln elõtt.(Profi szinten,4 perces félidõvel).
Ugye jól gondolom hogy jobb játékosok csak majd akkor jönnek ha feljutok a Premier Leagueba.

Cairass
Nagy meccs volt a Bristol elleni!!!<#vigyor>
"Kegyeleti okokból" (és nem mellékesen a Bl elõdöntõ visszavágó miatt - Leeds-Bayern M. össz.: 3-2 ) pihentettem Fabregast, Tevezt, Beckhamet, A. Cole-t, Sergio Ramost és Milan Barost is. <#eplus2>

5 kapufát sikerült lõni a 8 gól mellett(0-8).
Azért büszke voltam a Bristolra, mert 6x eljutottak a kapumig (mondjuk eltalálni csak 2x tudták, Valdes éber kómában védett)... <#hehe>

Egész király volt a bl döntõ is.
Az Ajax ellen- 0-2-rõl egyenlítettem 21 perc alatt, a 93. percben kaptam egy 11-est és azzal nyertem meg a trófeát.
Izgi volt nagyon.

Cairass
Az az igazság, hogy én csaltam, a jegy-patch-el toltam 3 hazai meccset és már nem volt több gondom a pénzzel. Kb 70 millió eurós veszteségem van évente...
Már végigtoltam 2 karriert csalás nélkül. Volt, hogy az Angol 2. ligából felvezettem a Millwall csapatát a Premier liga 8. helyéig 7 év alatt, profi szinten.
A Leeds-et megpróbáltam stabil élcsapattá varázsolni, azt hiszem sikerült. A 22-es keretbõl mindenkinek legalább 4 éves élõ szerzõdése van.
Nagy vonalakban így néz ki a keret, az összes focistát fejbõl sajna nem vágom:

KAP: Valdes,
VÉD: Ifil, A.Cole, Abidal, Ferreira, Sergio Ramos, Kilgallon,
KP: Maduro, Beckham, Fabregas, Tiago, Silva, Kaká, Gattuso,
CS: Baros, Tevez, S Tóth 😊, Healy ...

A 2010- 2011-es évadban mindent vittem- Angol bajnoki cím, angol Szuperkupa, Liga kupa, Angol kupa, Bl gyõzelem.

leho94
jah..ok..én lemaradtam a suli miatt mint a borravaló😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

vmvr
mert a régi már elavult, kiadtak javító peccset, és rostert is, ami elengedhetetlen az online játékhoz.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Taranov
Nekem sajnos ragaszkodott hozzá, szívtam is vele, mert legalább 2 napig nem tudta elérni az FTP szervert.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

leho94
pff....én már csomószor mentem Onlineba de nem szedtem le hozzá semmit..

Taranov
Szerintem neked nem eredeti, mert egyébként tudnád, hogy addig nem enged online játszani, amíg az EA Online-ról nem tölti le a patch-et 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

leho94
ha eredeti akkor minek neked patch???

vmvr
sziasztok!

az a gondom, hogy az imént raktam föl a frissítõ peccset, és a rostert, hogy tudjak onlineba játszani.
Ez meg is történt szépen, felrakta, mindem faszán.
Kérte a gép, hogy nyomjak egy restartot megtörtént, de ahogy most indítanám a fifát elindul, fekete képernyõ, majd vissza az asztalhoz

mi lehet a gond? eredeti a fifám is, és eddig ment:S

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Taranov
Ha tetszik a játék, vedd meg.
Ha nem, akkor bizonyára nem akarsz vele játszani.

úgy 12 ropiért kapsz kódot.
<#wink><#wink><#wink>

hunbasser
szia

ha eredeti a játékod,akkor ott kell lennie annak a kódnak!
ha meg nem eredeti,akkor meg mi sem tudunk segíteni sajnos,így az egyetlen megoldás az,h gyûjtesz rá egy kis pénzt,és megveszed a boltban

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Én tudok olyan embereket akik tudnak neked segíteni =).
Bemész 1 PC-s boltba, és ott az eladó, odamész hozzá és megkérdezed hogy van Fifa 07 játék? ha aszondja h van akkor megveszed, és lesz hozzá kódod =).

Persze ha nem akarod eredetibe megvenni, akkor olvasd el a FaQ-t

hello.most tettem fel a fifát és kellene onlinehoz valami kód
tudnátok segíteni????

köszi
Nem a FIFA Online módjáról van szó, hanem egy oldal szervezi az egészet!

Direkt ip-n keresztül megy!

Bedibeni
HSP 07 mikorra lesz kész nem tudja valaki???:S

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

Helló mindeki!

Elénzést, hogy egy egész cikket rakok be, de sztem ezt érdemes megnéznetek.
A FIAVICTORMARCAO-n van kirakva!

Most kivételesen nem kiegészítõrõl van szó, hanem valami egészen másról. Valami olyasmirõl, ami még sohasem volt és nemsokára kezdetét veszi. De hogy pontosan mirõl is van szó? Online-ról, de bõvebb információkért olvasd el a bõvebb cikket. Érdemes!

Az Online ligák, versengések világszerte roppant népszerûek, ez alól nem kivétel hazánk sem. Számos klán és bajnokság létezik különbözõ oldalakon, néhol nyereményekkel, de a legtöbb helyen anélkül. Ezekkel a tényekkel valószínûleg ti is tisztában vagytok, azonban most valami egészen nagy dolog készülõdik, egy hatalmas projekt, a FIFA League Team projektje. A terv szerint egy helyre, egy oldalra összpontosulna a magyar FIFA Online világ. Persze ehhez idõ kell, mint minden nagyobb léptékû dologhoz. És persze pénz. Pénz, azért, hogy létrejöjjön a tökéletes magyar FIFA Online Liga. S hogy mit is fog magában foglalni? Soha nem látott mennyiségû funkciót, profi rendezést. Minden játékos saját profillal fog rendelkezni, amelyek nyilvánosak lesznek, így más látogatók is láthatják. Ezenkivül be lehet majd pillantani más bajnokságok állásaiba. Forradalmian új dolog lesz az FL (FIFALeagues) rádió is. Több, mint 1000 játékos és 60 Liga (többek között Bajnokok Ligája és UEFA-kupa) - ezek a számok önmagukért beszélnek, s persze ne feledkezzünk meg a jutalmakról sem. Folyamatos teljesítmény alapú heti nyeremények, díjak több kategóriában, egy példát kiragadva a góllövõlista állása is fontos e szempontból. A lapon fellelhetõek lesznek majd a legfrissebb és leghasznosabb letöltések a játékhoz. Nagyon nem is sorolnám a további részeket, a legegyszerûbb és a legsokatmondóbb, hogyha azt írom, hogy minden olyan dolog, ami a FIFÁ-val kapcsolatos. A fórum rész sem maradhat ki, szóval egyszerûen mindent tartalmazni fog, ami egy minõségi és profi Online ligához szükségeltetik. Már csak ti hiányoztok és nem fogjátok megbánni, ha csatlakoztok, ebben egészen bizonyos vagyok. A honlap várhatóan március közepe körül készül el és nem lesz megállás. Jelentkezni 2 nap múlva lehet és ezzel kapcsolatban visszatérnék egy már említett témához, a pénz kérdéséhez. Eme nagyméretû terv létrejöttéhez a ti támogatásotok is szükséges. A helyzet tehát a következõ: minden jelentkezõnek 500 forint nevezési díjat kell fizetnie, ám így nemcsak az oldal fejlesztését segíti, hanem magát is benevezi értelemszerûen a bajnokságba. Ha minden jól alakul, 1 éven belül nemzetközi szintû lesz az oldal, ami azt is jelentheti, hogy összecsaphatsz rengeteg európai ellenféllel! Szóval készülõdés, mert nemsokára indul a PROFI ONLINE BAJNOKSÁG!

A cikk linkje az oldalon: FIFA LEAGUE

Helló! Hát a bevételre én is kíváncsi vagyok! Én a Cardiff Cityvel viszem (nemtudom jól írtam-e le a nevét), és ha jól tudom akkor a Leeds is abban az osztályban van, ahol én! Nekem esélyem se lenne 4 és fél csillagos csapatot csinálni belõle, mert még 1.000.000 fontom sincs! Ja és, ha van idõd leírhatnád, hogy kiket vettél meg a csapatodba

kas123
hát én a Hereforddal (1 csillag) vertem a Liverpoolt (5 csillag asszem) 3-2re az FA kupában. Az nagyon nagy meccs volt =)

Taranov
Mekkorák a bevételeid a Leeds-szel?
(Jegybevétel, szponzor)
Én a Fulhammel nyomom, de az anyagiak miatt esély sincs rá, hogy 4 és fél csillagos legyek.

Cairass
LOL! Mekkora Angol kupa döntõt fogok játszani délután!!! XDDD
Elõre rettegek a bristol-tól... <#nyes>

<#idiota><#idiota><#idiota><#gun><#gun><#idiota>

rofl😄

leho94
nekem még csak a Borsodi Liga van meg......

egyik haverom azt mondta van már nb1 a fifahoz ez igaz???mert szentem nem

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

kas123
töröld le a patchot 😄😄😄:

és légyszi segitsetek

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hali, éppen 10 perccel ezelött léptem ki a játékból, most feltelpitettem egy patchet, és most mikor lépnék be akkor ezzel a hibaüzenettel kidob:

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

kas123
Én kezdtem a Hereford-dal 1es menedzserként rakott be (ha nagyobb csapattal kezdek alapból nagyobb szintõ menedzsernek rakott be, pl.: Realnál 3maskétn kezdtem), megnyertem az Angol legalsóbb osztályt, a Liga kuptá, az FA kupát, meg az LVD kupát is (szal mindent megnyertem amiben elindultam) és még mindig 1es szintû vagyok 😄

hunbasser
én nem tudom,alapból Reallal indultam,aztán 5 év után otthagytam õket,akkor kb 4-es szintû manager lehettem,és sztem minden csapatot választhattam

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szia,te is remek srác vagy!

csak tudod,ha nem találkozott még egyikõnk sem a problémával,akkor nem fogja az összes ember beírni egyenként,h "én nem tudom",ha nem válaszol rá senki sem,az azért van,mert nem tudjuk a választ,talán gamepades topikban kérdezz rá

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Na, sikerült végre lépnem, már 6-os menedzser vagyok.
Arra vonatkozóan tudtok valamit mondani, hogy hányas szinttõl nagyjából milyen csapatokhoz lehet menni?

ForzaInter
nm töröld le és annyi az egész.

Yo, Bitch!

MaxPayne
Akkor a patch a hia mert nekem 2-is fent van 😊
Kössz a segítséget.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

ForzaInter
Bénák vagytok<#hehe> Na viccet félretéve a baj okzója lehet hogy vmelykõtöknek patch van fennt a másiknak meg nincs pl vagy a lényeg hogy patch nélkül kell jáccani szûz fifa a grafika nem lényeg nekem pl: mindig 1024x768 on van és nem szokott laggolni kivéve ha az ellenfélnek szar a netje.

Yo, Bitch!

peeter22
Semmi köze a két gép közti kapcsolatnak a játék felbontásához. Lehet gond az, hogy víruspajzs rooter be van kapcsolva valamelyikõtöknél, és ezért szakad meg, vagy csak szar a szolgáltató és azért hal meg.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

MaxPayne
Az lene a gondom, hogy mikor a haverommal játszok Direct-IP-be
akkor elkezdünk játszani és 10 sec múlva kiírja hogy kapcsolat megszakadt. Pedig senki nemcsinált semmit és csak úgy megszakad.
Mi lehet a gond? a felbontást és a részletességet levettük Low-ra.
PLS Help!

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Köszi szépen <#integet2>
dotkom
Van itt olyan aki vista alol elvezhetoen jatszik a fifaval? mert en most az xp meghalasa utan folraktam egy vistat, es a fifa szanaszet akadozik...

http://atwwebmaker.tx.hu/

dotkom
a tobbi dolgot meg meg kell erezned, hogy mikor merre menjen a vedod stb. egyebkent ha egy vedoddel ramesz egy tamadora, a c-vel hivhatsz meg egy vedot segiteni, hogy ketten hamarabb leszerelhessetek. ja es persze az a-t is hasznald, mert pl ha ronaldinho megindul felpalyan, es csak egy vedod van ajanlatos becsuszni neki mielott golt lo..

http://atwwebmaker.tx.hu/

Mattboy
Igazán sokat nem tudok mondani, mert majd rájössz magadtól...csak egy tipp, amit lehet már tudsz....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az ellanfélnél van a labda, a d-vel tudsz diszkréten szerelni..
De nem ám csak úgy, hogy nyomogatod....hanem úgy is, ha egyszerûen nyomva tartod...ekkor rátapad emberünk mint a pióca, addig míg el nem veszi, vagy amíg le nem cseleznek...

Üdv<#integet2>

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Hello
Kellene nekem valami jó védekezési taktika.
Elõre is köszönöm